28
aug
Seneste opdatering: 28/8-15 kl. 1728
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historiker, professor Bent Jensen i Rushy’s Roulette uge 35

Hver 3. dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund

Gruppen af indvandrere og efterkommere er langt overrepræsenteret blandt dømte for voldtægt, viser tal fra Danmarks Statistik. 32 irakere, 26 tyrkere og 25 somaliere er dømt for voldtægt de seneste 10 år, ifølge Danmarks Statistik.

I alt har 615 mennesker fået en voldtægtsdom ved en dansk domstol i perioden 2004 til 2013. Heraf er de 212 indvandrere eller efterkommere, svarende til 34,5 procent. Det er mere end tre gange så stor en andel som gruppen generelt udgør i befolkningen, skriver metroxpress. Hver tredje dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund. Metroexpres.

Når man vurderer tallene, skal man huske at ganske få bliver tiltalt, og endnu færre bliver dømt. Det kan altså værre større, og det tror jeg det er. Overfører man det på Sverige, hvor 6.700 voldtægter blev anmeldt i 2014, siger det at 2.233 af disse var indvandrere eller efterkommer. Men da Sveriges indvandrerandel er langt større end Danmarks, er det givetvis mange flere, måske halvdelen af alle 6.700. Så længe den svenske regering holder det hemmeligt, får vi det aldrig at vide.

Kent Ekeroth i BBC om massinvandringen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Virkeligheden overhaler indenom og i disse online-tider er alt jo arkiveret.
Hold da op hvor skal vi ha’ en fest, når alle idioterne skal stilles til ansvar. Den skal ikke ha’ for lidt..!

Iq
Iq
6 years ago

Det er selvfølgelig ikke pænt at forlade en låst lastbil med 71 mennesker indlåst og overlade dem til døden efter at have modtaget betaling for smugling, men hvad kan man egentlig forvente af disse skruppelløse primitive undermennesker, som kun tænker på penge ? Nu har ” EU ” fundet og arresteret dem. Men den egentlige forbryder er først og fremmest Angela Merkel, som bestemmer EUs politik, og som Danmark underdanigt adlyder i alt. Det ville svare til, at man anholder de små pushere, og lader narkobagmændene gå fri. EU er ” bagmand” og skyld i alle de dødsfald, der sker… Read more »

YourfriendlyPal
YourfriendlyPal
6 years ago
Saude
Saude
6 years ago

Men da Sveriges indvandrerandel er langt større end Danmarks, er det givetvis mange flere, måske halvdelen af alle 6.700.” Det kan nok trygt sies; allerede i 2005 så tallene slik ut (http://www.bra.se/bra/publikationer/arkiv/publikationer/2005-12-14-brottslighet-bland-personer-fodda-i-sverige-och-i-utlandet.html):

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Sverige är redan rökt med besked. Även utan TV-tittande verkar landet som en blend av Den andalusiska hunden (Dali & Bunuell), Kubricks ‘A clockwork orange’ och Nosferatu med Max Schreck som vampyren. Vem i Sverige behöver TV med rysare? Det är bara att ta en runda på byn och konstatera hur verkligheten ser ut här i året 2015. Man kan inte komprimera vatten och de till stora delar svenskar där rent kroppsligt består av kanske 90% vatten, verkar ha nått gränsen för vad tryck de tål från samhällspressen. Det kommer explodera; ett halvår, tre år eller när? Det går bara… Read more »

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  Armadillo

At forsøge at holde sig orienteret om svensk politik og svenske samfundsforhold via svensk TV og ditto aviser er ganske rigtigt håbløst. Hitchcock kunne ikke have ikke have sammenstrikket en bedre gyser – det holder mig ofte vågen om natten. Godt, der findes andre måder 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Birthe2015

He he det bliver sgu ikke let at finde nogen sponsor til en sådan Dystropi Det er bare sørgeligt at man her på sin alders høst at erkende at man har blevet både dystrop og nihilist. Jeg tror i dag ikke på at hverken Danmark eller Sverige kan klare dagens indvandring, uden det kommer til at få voldsomme konsekvenser på vores kultur og traditioner. Der kom + 3000 til Sverige i sidste uge! Hvor skal de bo, hvad skal de arbejde med og hvordan skal de forsørges? Jeg giver i dag mennesker der er urolige over udviklingen, rådet at forberede… Read more »

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  Armadillo

Jeg er – desværre, må man næsten sige – ganske enig i din uro for fremtiden. Hvad der sker lige nu i Europa, er i den grad forfærdeligt og begrædeligt. Jeg skifter mellem at føle en vis optimisme for derefter bare at være totalt opgivende. Jeg har ved gud aldrig været fremmedfjendtlig – har rejst meget og boet rundt om i verden og altid fundet det spændende at se, hvordan andre mennesker levede. Det nuværende migrationskaos er en helt anden sag – har man bare en smule “common sense” i behold, kan man jo se, at hvis vi billiger og… Read more »

Snaphanen DK København
Reply to  Birthe2015

Nej, den svenske venstrefløj er udelukkende globalister. I en sådan grad at de struntar i deres egne fattige.
For de såkaldte borgerlige, eksisterer et begreb som kultur ikke. Værdipolitisk er de ikke til at skelne fra den yderste venstrefløj. Derfor er Sverige så langt ude i uføret.

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago

Tja, jeg ved såmænd ikke hvem der er værst. Hverken venstre eller højre synes at have forstået alvoren. Man græmmes!

Mht globalisme, ja, så går det simpelthen over min forstand. Vi har alle brug for at have rod et sted, “hvorfra vor verden går” – globalisme kan kun føre til rodløshed, opløsning, værditab, splittelse – kort sagt KAOS!

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Så sandt, jeg ved ikke hvilke briller jeg skal bære for at se forskel på venstre og højre i Sverige.
Der findes på en lang række områder en konsensus omkring indvandringen i de to blokke, ‘DÖ’ er vel det mest signifikante bevis for den enigheden.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Bland ‘Preppers’ tales der om to typer beredskab; bug out eller bug in… Den første er beredskab for at give sig hjemmefra, med udstyr man kan overleve med, mad, first aid kit, telt og sager til at eventuelt jage eller fiske med. Det er næppe realistisk at bære med sig udstyr til mer end måske to til tre uger. Bug in, altså at blive hjemme og forsøge klare sig er noget anderledes, forråd til mindst tolv uger, mulighed at lave mad uden strøm i kablerne, sikkerhed og netværk er bare godt. Jeg håber da virkelig at jeg aldrig bliver tvunget… Read more »

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago
Reply to  Armadillo

Jamen, flugt dur jo heller ikke, Armadillo. Det er da forhåbentligt kun en midlertidig tilstand, på et tidspunkt må man stoppe og tage kampen op. Selvom det er mod overmagten. Jeg ved ikke om jeg personligt er særligt egnet til at overleve, det er længe siden jeg prøvede noget i den retning, forhåbentligt skal jeg aldrig finde ud af det. Men, klokken er mange, måske også FOR mange til at standse lavinen? Måske skulle undertegnede dansker søge om asyl i Lapland? Der er smukt og øde – og måske for koldt for en immigrant fra “de varme lande”? He he… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Ja der er visse problemer omkring Ramadan i midnatssolens rige, det kan blive en laaaang faste faktisk 😉
Sandt er att jo længere nordpå man kommer, jo færre muslimer findes der.
De fleste muslimer er groft urbaniserede og jeg tror næppe at hverken Jokkmokk eller Kallbrandsjokk er nogen magnet for indvandrere med hang sølvgrå BMW eller ditto Audi-biler, er særligt lokkende.
Grønland er et muligt alternativ som Dansk, masser af plads og ingen månedyrkere, man skal have penge med hjemmefra eller arbejde for brødføden…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Men hvis vi lavede modtagelseslejre i NØ-Grønland, hvor der jo ikke bor et øje – udover isbjørne, sæler og nogle få folk fra Siriuspatruljen, så ville problemet løse sig helt af sig selv, når ramadanen falder i sommermånederne … 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago

He he, jeg kan godt se den, men er det ikke lidt for ufint at belemre Inuitterne med disse mennesker?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Der bor næsten ingen i denne del af Grønland – der er betryggende langt til den
nærmeste bygd, så de ville aldrig kunne komme til at genere de “lokale” uden at være
i besiddelse af specielle tranportmidler – fx. hundeslæder, snemobiler eller ski – , som de naturligvis ikke får stillet til rådighed 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Situationen minder mig nu stadigt mere om den klassiske amerikanske Sci-Fi -gyser / -rysare “Invasion of the Body Snatchers” (1956) 😉

Et eller anden virus udefra må nærmest helt have overtaget svenskernes hjerner og kroppe og gjort dem til viljeløse, fjernstyrede androider eller PK-zombier, som for længst er ophørt med enhver selvstændig tankevirkesomhed …

Findes der efterhånden andre mulige forklaringer? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=PH4p0M3cQVM – trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Jq3mbJVZ0k8

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Godt sagt, Armadillo!

tavsen
tavsen
6 years ago

Tak fordi du slettede i posten nedenunder. Jeg har lige fået afprøvet længere nede. Der er en fejl i teknikken.

Skriver man noget, fortryder og lukker browseren, ja så står det altså mejslet. Mystisk.

Selvfølgelig skal grænserne lukkes, men det bliver de aldrig. Åbne grænser er et prestigeprojekt, det kan EUrister ikke forlade.

De fleste får tildelt asyl på falske vilkår

http://www.aftenposten.no/nyheter/Historien-om-Utoya-overlevende-Mubarak-23-vekker-internasjonal-oppsikt–8141541.html

Khalid Ahmed hevdet at han var fra Somalia, og var dermed nesten garantert å få opphold i Norge. I virkeligheten kom han fra Djibouti. Khalid løy også om sin alder og identitet.

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Lyder godt. For det låser jo muligheden for andre kommentarer.

Har lige hørt Bent Jensen. Herligt, han snakker om grænsekontrol, og det omdøber hun pligtskyldigt lynhurtigt til grænsebomme. Og så er det straks noget væmmeligt.

Men der har aldrig været grænsebomme i forbindelse med grænsebevogtning, som vi havde før i tiden.

Betalingsring er vel også en grænsebom.

Selvfølgelig skal konventioner ophæves, genforhandles til nutidige forhold. Hvorfor er politikere så skrækslagne for det?

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x