2
okt
Seneste opdatering: 6/10-15 kl. 1226
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-10-2015 043636

De senaste sju dagarna har 6 826 personer sökt asyl i Sverige.

De sidste par årtier har  man sagt at gammelsvenskere ville være i minoritet omkring  2050, men nu er der skiftet til at nyt gear som Sverige sagten kunne beholde helt op i slutspurten Svenskarna i minoritet om 10-15 år med dagens invandringstakt.

Man tager fejl, hvis man tror at Sverige eksisterer for de talløse fattige, der nu tager det i besiddelse. De eksisterer for Sverige, så det kan vise for omverdenen hvor hurtigt og effektivt de kunne afnationalisere en nation. DE opfatter nationen som det højeste onde, og de vil rense sig for den før nogen anden i verden. Derfor har deres indvandringspolitik være mere radikal end nogen andens. Verden hæfter sig ved deres mund, jeg hæfter mig ved deres ekstraordinære gerninger, der er i en helt egen liga og ikke giver mening, hvis der ikke var en større tanke bag.

Omkring år 2030 er værket fuldbragt, godt 50 år efter Olof Palme startede det. Hvis de kun så på effekterne på marken, ville samfundsbyggerne ryste på hånden, men de ser på den store tanke bag og frygter intet af fremtiden. De vil i 2030 annoncere fremkomsten af nationen uden nationale kendetegn.

Det lille nye barn glipper med øjnene. Det ligner Sverige, det lyder som Sverige, men ikke helt.  Det er som en facelift, der ikke kendte sin begrænsning, men gør nogen det? Der er noget mareridtsagtigt over det. Det vil vel være som den koffeinfri kaffe og alkoholfri snaps, også en svenske opfindelse. Tænk nu hvis hadet til nationen er forkert? Hvis de tager fejl, er løbet kørt.

“Det som pågår i Sverige idag är ett aldrig beprövat linje som ingen västvärld någonsin varit i närheten av”, konstaterar nationalekonomen Tino Sanandaji på torsdagskvällen i kölvattnet av den unika situation Sverige befinner sig i med politiker och journalister allierade med siktet inställt på att förvandla landet till oigenkännlighet. Svenskarna i minoritet om 10-15 år med dagens invandringstakt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
6 years ago

Demonstrationer i Torneå ved den svensk/finske gränsen, hundredetals finner vil ikke slippe ind flere araber!
http://www.expressen.se/nyheter/demontrationer-for-och-emot-stangd-grans/

Lenn
Lenn
6 years ago

Farvel Sverige! Jeg ønsker mig broen til Sverige lukket nu! En dag bliver der jo internt kaos derovre, og så vil hundredetusinder forsøge at flygte til nabolandene.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Lenn

Klappen til broen er allerede købt 😉

Lenn
Lenn
6 years ago

hahaha! Godt! Det er jeg glad for at høre. Nu mangler vi bare et elektrisk, 4 meter højt pigtrådshegn ved grænsen til Tyskland.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Lenn

Det er beklageligvis ikke nok. Der kræves mere.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Ha ha Niels, man kan altid håbe…

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Nu skal jeg tage en skidetur med Foxterriern og det første jeg tager på er min finske skovkniv, der hænger i en rem over skulderen, under jakken.
Cirka 30 centimeter finsk kulstål med en skarphed der uden problemer tager 5 mm af en A4 side bort 😉
Den har et navn: Allahskräma…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Rigtigt god at have, når man står i-slam til halsen 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Som håndværker kan jeg bruge mine værktøj 🙂

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Som dreng fik jeg en såkaldt ‘Svanekniv’ af min far, men jeg måtte ikke gå med den dagligt før jeg kunne slibe den så jeg kunne tage hårene på armen.
Det tog nogen tid, Carbarundumsten, derefter Kansas oliesten og til sidst afrivning på læderstrop.
Det virkede sgu og siden har jeg i alle dage kunne holde mine knive.
Har blankvåbentilladelse og ved hvad jeg må og hvordan jeg skal opføre mig.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Kaos finns redan, det är bara att kolla hur det ser ut i nästintill varenda liten by eller samhälle, var det har funnits någon byggnad eller anläggning, där kan användas som asylmottag.
Tre till fem år innan Ragnarök är vad jag ger Sverige innan kollaps.

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Sverige håller på och bygger pyramider för våra faraoner har storslagna drömmar. Den humanistiska stormakten kommer att bli ett luftslott som sprängdes. Man kan inte bygga något med luftpastejer och snömos.

Ulf Dahl
Ulf Dahl
6 years ago

Jag tycker Danmark borde börja planera för att vara granne med ett fattigt arabland. utan pengar och med sekteriskt våld.För jag vet inte om Sverige kommer ta klivet över kanten eller stanna??

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago

Det jag saknar i Sverige nu är kritiskt tänkande och analys. Det har jag gjort länge. Alla inlägg i den pk-modererade samhällsdebatten bygger på känslor och så kan man inte bygga ett fungerande samhälle och det misslyckas man kapitalt med. Idag satt jag hemma i Skåne och tittade på Sydnytt och som andra inslag presenterar de en kvinnlig polis som gick runt på stationen i Malmö och tog selfies tillsammans med migranter. Det var så osakligt och amatörmässigt att jag och sambon började gapskratta. Vilka idioter. Jag bifogar en artikel från Sydsvenskan fr 31 dec 2014 där man mha statistik… Read more »

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago

Jag och min sambo för nu ett resonemang vad det gäller svensk demokrati, yttrandefrihet och individens förmåga att tänka självständigt utan att ta med samhällets propaganda när det gäller sina beslut. Tiderna förändras. Tidigare har jag varit Pro Amerika och föraktat sovjetsystemet. Nu har jag blivit skeptisk till vad Onkel Sam företar sig. Vad det gäller Putin så inser man att han står för sina uttalanden. ;Man blir beklämd och frågande när man läser hur en representant, då ordföranden John McCain uttrycker sig i den Amerikanska kongressen.http://www.friatider.se/node/16761 Att den svenska statsministern Stefan Löfvén inte kan greppa vad världens maktelit anser… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Du svär inte i kyrkan, du har helt rätt.

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tack för kommentaren. I mitt närområde försöker sambon och jag bedriva en låg form av information vad det gäller demokrati yttrandefrihet och då också allas och vår egen VÄRDIGHET.
Då grundat på en tillgänglig kunskapsmassa som var och en delges via fri media och inte på den
förljugna indoktrineringen som sker via Svensk press och 7-klövern.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Det är ett lovvärt initiativ, hoppas många tar till sig denna information.

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Trägen vinner.

Cavatus
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Bra jobbat! Du har en hel del stödmaterial på flygbladssidan, som byggts upp systematiskt av många olika bidragande och hårt arbetande personer. Allt material finns tillgängligt för alla att ladda ned och sprida:

http://www.korta.nu/flygblad

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Ha, vad är nu det där med Marocko? 😉

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago

Det har tidigare informerats om att den Marockanska regeringen blivit irriterad, eftersom den svenska vill erkänna Västsahara. Det har man nu dementerat och påstår att det har med olika lokala tillstånd att göra. Då gällande öppnandet av IKEA:s varuhus. Men ingen rök utan eld.http://www.svt.se/nyheter/inrikes/marocko-stoppar-ikea-varuhus

Cavatus
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Undrar om de törs ta upp de marockanska gatupojkarna som svämmar över Stockholms gator och som i grupp har börjat våldta svenska “horor”. Vad ska vi med dessa unga hormonstinna män till?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Aha, tack så mycket 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Ska vi gissa att IKEA troligen inte kommer att sälja någon stol, bord eller
reol där under namnet Muhammed – eller en toaletborsta kallat Aisha? 😉

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

OT

Canada has issued new travel advice for its citizens heading to Germany. It notes the increased numbers of refugees entering the country and cautions against travel in areas that could be prone to violent demonstrations.

http://www.breitbart.com/london/2015/10/01/beware-foreign-looks-canadian-travel-warning-issued-unsettled-germany/

Lotta
Lotta
6 years ago

Ibland känner jag panik och vrede, ibland sorg….och ångest….det är en mardrömslik känsla. Våra “folkvalda” är som en skock galningar som har kontrollen över ett skepp som läcker. Stefan står i fören med ett hysteriskt leende och vild blick. Dom är galningar, kamikazepiloter! Och media som hänger på och gör sveriges självmord till en dygd.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lotta

De blinda styr ovan jord och de seende famlar sig fram under jord.
De lär mötas på bredden av Styx på vägen mot Hades.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lotta

Vet du inte att vi är en humanistisk stornation med feministisk regering, som nu också ska mäkla fred i alla världens oroshärdar?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Just det Anna och pengar att ordna rent vatten och mat till alla världens ‘flyttningar’ har vi med.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

Vi har pengar till allt förutom svenska pensionärer och annat som rör svenskar.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Pust! Jag höll på att glömma att vi har ett stort fantastiskt kall på våra små axlar! Lite kamikazesjälvmord är det allt värt!
Tack Anna! 🙂

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lotta

Just det!

Vaeringen
Vaeringen
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Og ikke minst drive utenrikspolitikk med genusperspektiv?
HAHAHAHAHA!

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Vaeringen

Tack så mycket, strö mer salt i våra sår, gör det…, jätte sjov! Urk

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Claes Kastholm: »Der er ingen grund til at lægge fingrene imellem, her snakker vi om folk fra de muslimske lande« http://politiken.dk/kultur/ECE2865955/der-er-ingen-grund-til-at-laegge-fingrene-imellem-her-snakker-vi-om-folk-fra-de-muslimske-lande/ 2. okt. 2015 KL. 06.52 Vi danskere har brug for at blive stimuleret af mennesker udefra, mener skribenten Claes Kastholm. Det er bare ikke alle, der passer ind i den danske velfærdsstat. Alt bliver kaos, hvis ikke vi får styr på flygtningene, forudser Claes Kastholm. Den skarptungede journalist, forfatter og kommentator bygger ikke sin teori på følelser, pointerer han. Han bygger den på tørre tal. Og på sund fornuft. Vi mødes på Café Kreuzberg i det indre København og… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Men Merkel är inte så omtyckt i Tyskland, det pågår en kampanj att hon ska avgå, tyskarna har fått nog av henne, hennes “Willkommenskultur” har aldrig anammats av flerparten av befolkningen

http://www.buergerrecht-direkte-demokratie.de

Svend
Svend
6 years ago

Claes Kastholm er et fjols, når han argumenterer med tal opfundet af et løgnagtigt folketing. Det ved enhver, der har sat sig lidt ind i nationaløkonomi: I Danmark opkræves der hvert år godt 1000 milliarder kroner i skatter og afgifter. Af disse bruges 750 milliarder på sociale ydelser, hvoraf de 750.000 indvandrere og deres afkom får mindst 100 milliarder jævn alm proportionalregning. Da indvandrerne tærer helt ekstraordinært på uddannelser, fængselsvæsen, diverse understøttelser og alt muligt andet, man kan tære på, og i øvrigt ikke bidrager med noget nævneværdigt, er det helt realistisk som økonomen Ebbe Vig gør, at skønne bruttoudgiften… Read more »

Steinadler
6 years ago

Det er verre enn som så. Et element av dumskap finnes nok. Men Merkel og samtlige av hennes lojale partifeller er simpelthen også politiske kriminelle. Tyskland har forpliktet seg til å overholde Dublin-forordningen. Den tyske regjeringens opphevelse av den er et grovt brudd på en helt avgjørende internasjonal avtale som Tyskland har forpliktet seg til å følge, og som ligger til grunn for hele Schengen-avtalen og dens funksjonsdyktighet. Det er jo nettopp på grunn av den tyske regjeringens enerådige beslutning om å oppheve Dublin-forordningen at landene i Schengen-områdets periferi ble utsatt for en aksellererende strøm av “flyktninger” som gjorde situasjonen… Read more »

haugianer
haugianer
6 years ago

merkel-en sterk kanditat til NFP-15,sier ryktene. (SIC).

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  haugianer

NFP-15?

haugianer
haugianer
6 years ago

er De av negroid avstamning?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  haugianer

Hvad fabler du om?

Jeg aner såmænd bare ikke, hvad NFP-15 er – det indrømmer jeg åbent 😉

SamS
SamS
6 years ago

De svenska politikerna beter sig som om de har funnit ungdomens källa eller uppfunnit en ny religion. “Alla ska med”, “vi gillar olika”, “den humanistiska stormakten” och “den heliga värdegrunden”. Politikerna talar barnspråk med folket inte för att folket inte förstår bättre utan för att politikerna inte är bättre än så. Undersökningar som gjorts visar att man inte har folket med sig på folkutbytesprogrammet så det gäller att skynda sig att få jobbet gjort. När detta är klart är man “den humanistiska stormakten”, men då kommer de välutbildade redan ha lämnat landet, som dessutom kommer ha en skyhög kriminalitet. Jag… Read more »

SamS
SamS
6 years ago
Reply to  snaphanen

Men det blir barnen som räddar henne när hon ska försöka mata vargen 🙂

invernes
invernes
6 years ago

Forskere verden over må forsøke å finne ut hvilke virus som har rammet hjernen til svensker , de friske svensker er de som stemmer SD, og heldigvis øker den andelen, så sykdommen er nok på retur.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Jeg tillader mig at sætte link til Pat Condell video her, selv om den nok har været på før:
https://youtu.be/rIcltV7r-nM

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Hej alla!! Vi är ett litet land i norden som vill radera vår egen kultur. Välkomna alla outbildade. Den lilla skattebasen i vårt land välkomnar fler bidragsbehövande. Om vi kan visa att vi är “bättre” än våra grannländer så är vi nöjda!! Svenska politiker är totalt frånskilda från verkligheten. De måste dopa sig med något för att inte inse att de ruinerar oss. Nyval!! Den regeringen vi har nu kommer att på sikt medverka till ett inbördeskrig i Sverige. Alla ni 349 riksdagsledamöter borde skämmas. Bara intresserade av att fylla era egna fickor. Rom dog på det viset. Nu är… Read more »

Snaphane
Snaphane
6 years ago
Reply to  Kverulantus

Jag håller helt med dig, kunde skrivit denna text själv. Samhället kollapsar inför våra ögon, sakta men säkert. Sverige var förmodligen Europas bästa land att leva i fram till 80-talet, sen började det gå fel. De sista åtta åren gick det med expressfart då “Den store Landsförrädaren”, (läs FR), ihop med Marxist Partiet(MP) öppnade dörrarna på vid gavel och släppte in all världens ohyra. BNP/capita faller med stormsteg, skolorna…?,statskulden växer (så även den privata skuldsättningen), sjuk-&äldrevård i fritt fall, kriminaliteten skenar, 63 No-Go zoner, 200 utanförskapsområden (Gettos). De som kan flyr landet. Överväger själv att göra detsamma. Jag har stått… Read more »

buscador
buscador
6 years ago
Reply to  Snaphane

Nyttig läsning beträffande demokratins förintelse:
http://commonsensegovernment.com/the-tytler-cycle/#comment-551

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x