6
okt
Seneste opdatering: 6/10-15 kl. 2208
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg fik en lungebetændelse for ti dage siden, som jeg har tjattet lidt til med noget penicillin, en vagtlæge udskrev. Før Alexander Fleming var jeg død. Min far, der var læge, betragtede med rette Fleming som det største, der var sket i hans generation. Nu dør vi ikke længere som fluer af noget banalt. Bare min mormor døde i 1942 af noget, penicillinen ville have kureret så let som ingenting.

Jeg gik glip af en konference, jeg havde glædet mig til i måneder. Gode venner sagde, jeg skulle opsøge min læge, hvad jeg så gjorde i dag. “Du ligner lort, du ser gråhåret ud i overført betydning, du skal have nogle monsterpiller,” sagde han. Det lød som ærlig snak, for det var sådan jeg følte mig, en lort der skal have en monsterpille.

Læger er konkrete mennesker, de er ikke som psykologer eller politikere, fulde af tom snak. Politikere skaber problemer for siden at foregive i årtier, de løser dem. Lige nu “løser” danske politikere problemer der angår statsborgerskab og familiesammenføring, men havde det ikke været for dem, havde problemerne slet ikke eksisteret. At de stadig foregiver at “løse” dem, fortæller en at de aldrig har haft til hensigt at løse noget som helst, og vi andre følgelig heller ikke bør engagere sig i deres ørkesløse fup-teater.

Når nogen introducerer “monsterpolitik”, overvejer jeg at stemme igen. Den der virker efter tre dage, og som man ikke behøver palavre yderligere om.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
6 years ago

Kyllinger. Jeg var barn i 70’erne. Her var både gratis lægehjælp og penicillin opfundet. Men jeg mindes stort set aldrig at have været til læge som barn. Selvom jeg ofte led af mellemørebetændelse og halsbetændelse. Men det var selvfølgelig også i det mørke Jylland, hvor egne leveregler overtrumfer, hvad de har besluttet i København. Kuren bestod i, at falde i søvn på skødet af mor i en stor blød lænestol, hvor hun sad med “patienten” natten over. Min far kunne bidrage med et ægte uldent halstørklæde. Det mente han var midlet, der kunne helbrede alt i denne verden. Noget er… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

https://youtu.be/SeldwfOwuL8

http://dk.politik.narkive.com/fB43dl71/glistrups-1994-bog
…Danmarks bedste bud er derfor at begrænse udlændinges indtrængen i Danmark
og reeksportere mange af de allerede indrejste.
Disse opfattelser uddybes, præciseres og begrundes i nærværende bog…

Casper
Casper
6 years ago

Nu er det altså ikke penicillin på billedet, men azithromycin – en anden gruppe antibiotika. Så du har måske haft “kold lungebetændelse”, forårsaget af mycoplasma? Vær glad for at du ikke har kronisk borrelia, som ikke anerkendes af de officielle retningslinjer, og hvor man må behandle i måneder eller år efter at have søgt læge i udlandet. Jeg har spist mange af de azithromycin-piller, samt meget andet. Du skriver “Læger er konkrete mennesker, de er ikke som psykologer eller politikere, fulde af tom snak” – men dette er nu ikke en grundlæggende forskel på dem og de andre. Det er… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

hehe! Det er godt nok en noget ‘ærlig læge’, du der har! Så kender man nok sin læge godt, hvis han taler sådan. Men så længe det ikke er MERS eller lignende, så skal du nok komme over det med dé piller. En lille tur til det Døde Hav i Israel vil nok være godt og bringe dig i topform på rekordtid.

Skåning
Skåning
6 years ago

Penicillin ja. Ytterligare en sådan där hatisk och rasistisk uppfinning av vita heterosexuella män.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

De forsøg der virkelig kunne afgøre hvad der virker, synes jeg ikke man skal lave. Her tænker jeg på 10.000 kloner mennesker af samme forsøgs-skabelon-menneske, der udsættes for det ene og andet og n-te middel. Sammenlignet med kontrolgrupper af samme klon der ikke gives midlerne.
Det er kun min fantasi, men er det egentlig ikke den eneste rigtig videnskabelige metode, såfremt man vil finde ud af hvad der virker og ikke virker?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Godt at høre, at du er ved at komme på højkant igen –
vi kan sgu ikke undvære dig, Steen 😉

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  snaphanen

Interessant…at du som mod her ikke kan mene noe om nogot…en dypere mening med feberen kanskje..
God bedring i alle fall, drikk mye veske.

Iq
Iq
6 years ago

Nu er Lars Løkke nået til enighed med de andre nordiske statsministre, så de alle støtter Helle Thornings kandidatur som flygtningehøjkommissær. Hun skal nok få styr på flygtnngesituationen. Det hjalp måske også, at han lovede at tage imod ekstra 1000 muslimer som bidrag til EUs fordeling. Så må pøbelen, som altid, betale. Med blod sved og tårer. Anders Fog fik job som Natogeneraldirektør. Hvem har betalt for det mon?
Alt er en stor løgn
Jeg siger med Leonard Cohen:”Everybody knows, that the boat is sinkning, Everybody knows, that the captain lies…..”

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Iq

En kulturmarxist få greie på flyktningesituasjonen stiller jeg meg Meget skeptisk til.
Lars Løkke er en prater uten egentlig å si en skitt.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, Løkke er en stor idiot! Han elsker dyre grejer, middage osv., og han vil bare gerne blive siddende som statsminister så længe som muligt.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Var det ikke han som også lot skattebetalerna betale for sine underbykser også…

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Jo – haha! Han er cheap, den bette fra Græsted 🙂 Han nyder vel at få 5 mio. DKK i årsløn nu, og nu er han Merkels nye puppet.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

God Bedring . Selv har jeg ikke haft lungebetændelse siden jeg begyndte at få influenza -vacinationer …muligvis er det nemmere for bakterien at få fat når virusen allerede har svækket kroppen .

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Samme her Ole, fik en dobbelbasker efter en influenza for cirka 20 år siden og det var sgu væmmeligt.
Der gik mindst fire måneder inden jeg var helt i form, jeg var tømrer på tagarbejde, så der var en del stilladskravling og det peb godt nok noget i harmonikaen…
Nu står den på influenzavaccine hvert år, gratis for mig der er ‘senior’ i dag.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Stoler ikke på disse raskt frembrakte influensavaksiner…flere gav andre sykdommer, kalt bivirkninger, som bla sovesyke…forlite og snabb forskning.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  sussebassa

Sådan er det bare, men om ingen tager influenzavaccine, står vi snart med ‘Spanske sygen v2.0’ og hvad gør vi da?

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Armadillo

Det værst tænkelige er vel at alle dør, da influenzatypen er meget svækkende, muterende, uhelbredelig for alle kendte midler og spreder sig hurtigt.
Dog har menneskeheden overlevet tusinde år uden vacciner, eller de stærke har overlevet og fået afkom inden de døde. Så udelukkende og helt negativt ser det vel ikke ud. Og dog…

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det er faktisk en god ide at tage den vaccine, og jeg har lige besluttet at få den også. For nogle år siden fik jeg den forbaskede svineinfluenza, og jeg var afsindigt syg i 2 uger og ikke i topform i flere uger bagefter, og en læge sagde til mig, at han ville anbefale mig at få influenzavaccinen fremover, og det gjorde han også altid selv. Det er for det meste kun specialvacciner, der kan gøre varig skade på folk, fx gjorde vaccinen mod svineinfluenza det i Sverige, ved jeg, men flere unge svenskere døde jo også af influenzaen.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x