12
okt
Seneste opdatering: 13/10-15 kl. 1133
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102837 Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102913

Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102736 Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102828

Madness of Sweden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Korint
Korint
6 years ago

Politiker och media är endast rädda för klimatet. Terrorism begriper man inte.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Burning Torso – Malmö 😉

http://i57.tinypic.com/mv3ww0.jpg

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Billederne er herfra: http://www.madnessofsweden.se/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

En meget uhyggelig svensk version af den berømte danske børnebog “Palle Alene i Verden”? 😉

Noget siger mig dog at “Pelle Alene i Sverige” bliver totalt forbudt for børn …

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Svensk landsholdspiller om Sveriges mulige modstander i EM-play-off-kampene i november 😉

”Vi ska till EM”

Toivonen tänkte mycket på bortamatchen och ville också undvika Turkiet och hellre möta Norge?

– Spelar vi mot Turkiet blir det hemmaplan för dem här också. [!!!] Det kommer att vara mycket turkar här.

Kommer det inte mycket norrmän då?

– Nej, jag tror inte det. Och sedan låter de ju ändå som svenskar. [ 😉 ]

unvis.it/http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/emkvalet/article21571940.ab

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Alla som undrar vad som håller på att hända i Norden läs igenom 2030 Agenda på ert språk och ni kommer inse att vi är alla chanslösa!

trackback

[…] den danska bloggen Snaphanen.dk. där Julia Caesar brukar skriva sina krönikor hittade vi några fantastiska bilder från Sverige […]

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Hvis man ser nærmere på det første billede, som viser SERGELSTORV, så er det ironiske jo, at dette torv var den marxistiske svenske elites første landemærke – her kan vi ikke klandre Palme, for han var helt ung dengang. Nej, vi skal tilbage til 60érne hvor en lille fanatisk elite på Stockholms stadskontor besluttede at udradere en væsentlig del af Stkhs historiske stadsdel – Klarastaden, smukke huse med patina som vi kender dem på Chr. havn. Flere ville endda også rydde Gamlastan til fordel for grimt middelmådigt modernistisk byggeri, som det vi ser på første billede, nemlig Sergelstorv. – Alle… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Manden der løste ellipsens kvadratur 😉

Kurven var dog vist kendt længe inden blandt matematikere –
han var vel bare den første der så praktiske anvendelser af den.

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  snaphanen

Den er velegnet til demonstrationer. Da jeg boede i Stockholm, virkede det som der var demonstration på “plattan” hver dag. Man føler sig som i en fremtidsvision når man er i Stockholm, og ikke på den gode måde. Jeg ved nu ikke om marxisterne bærer hele skylden. De store saneringer i de europæiske storbyer blev vel mest gennemført i skøn forening af socialister og borgerlige. Byggebranchen har altid haft masser af indflydelse. Det er en god branche at få penge til at yngle i, men kræver startkapital. Le Corbusier blev mistænkt både for at være kommunist og fascist. Det er… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

hehe… udtryk som “Stockholmssyndromet” og “Det stockholmske blodbad” vil for fremtidens generationer få helt ny betydninger…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Saknas bara en bild från Södermalm.

Conny Bergström
6 years ago

Mycket troligt.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Jeg så partilederdebatten i går…
Løfvens refreng var ……..Jag och Merkel…Merkel och jag…snakk om patetisk og stormannsgal person….livsfarlig for svenskene som vi redan opplever.

Anders Grøngaard
Anders Grøngaard
6 years ago

Billederne ser mennesketomme ud – men mon ikke der stadig lever mennesker i Stockholm til den tid? Ikke svenskere nødvendigvis – andre mennesker. Hvis man da antager at disse “andre” mennesker kan overleve den svenske vinter uden vestlig teknologi; fx at der kommer strøm og varme automatisk ud af kraftvarmeværkerne.

Asle Skarpengland
Asle Skarpengland
6 years ago

Liseberg i Stockholm?

Casper
Casper
6 years ago

Nuvel … Hvis vandet i Mälaren forsvinder, er det så også muslimernes skyld?

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  Casper

Nej, men deras fienders … …

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Casper

Hvorfor udstiller du dog din uvidenhed så åbent? Hvem har overhovedet sagt, at det er muslimernes skyld? Hvad med de dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige svenske politikere, deres “eksperter”, kredsen af venstreflippede, lalleliberale og pseudointellektuelle gloriepudsere og alle politikernes fuldstændigt ukritiske lakajer i de politisk korrekte og virkelighedsfornægtende propagandamedier, der konstant lyver for den svenske befolkning om problemernes enorme omfang og om de meget uhyggelige fremtidskonsekvenser af en alt for stor indvandring af uintegrerbare, krævende og vrangvillige “kulturberigere” med medbragt had, intolerance, kvindeundertrykkelse, balladereligion og barbariske klannormer samt hjemlige krige og konflikter i deres mentale bagage for stabiliteten,… Read more »

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Casper

Jeg er skam ganske enig i at det kun kan gå voldsomt ned ad bakke for Sverige, så jeg forstår ikke hvorfor I misforstår det jeg skriver?

Jarla
Jarla
6 years ago

Som filmen om Wall-E.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Tja…hvorfor ikke. Når selv en Politiken journalist idag i en artikel skriver at
“Riksdagen har kastet nationen ud i et eksperiment”

Hvad værre er for os vest for Øresund og Kattegat er at også vores politikere har har kastet DK ud i et tilsvarende eksperiment, dog på et lavere blus, og eksperiments udkomme vil vise sig lidt senere end i øst.

Snaphanen DK København

Den på alle måder venlige og åbenhjertige mand på 37 år er bange på Sveriges vegne. Han er bange for, at de nationale politikere med deres liberale flygtningepolitik har kastet det stærke, stabile, fornuftige Sverige ud i et vanvittigt eksperiment, som de ikke har en chance for at overskue. Et eksperiment, som risikerer at blive begyndelsen til enden for et land, der siden år 1050 er blevet regnet for en selvstændig kristen nation. »Engang var det en fin svensk arbejderby med store virksomheder som Kochum-værftet. Nu er svenskerne i mindretal. Min kone er derfra, men hun vil ikke tilbage. Hun… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Apropros de billeder, ligner det tyske byer i 40´erne /50´erne. Nu viser det sig så at Donald Trump, som man kan mene om hvad man vil, men det er da i hvertfald en mand hvis synspunkter når ud i “æteren”, ja han siger om Tyskland:

»Der bliver oprør i Tyskland. Jeg troede altid, at Angela Merkel var en stor leder, men det hun har gjort i Tyskland er bare vanvittigt. Det er vanvittigt,« siger Donald Trump søndag i et interview med CBS.

http://jyllands-posten.dk/international/ECE8105504/Donald-Trump-Tysklands-asylpolitik-er-%C2%BBvanvittig%C2%AB/

Anna Svensson
6 years ago

Det är en korrekt beskrivning av Donald Trump, många trodde att Merkel var en bra ledare, i synnerhet utanför Tyskland, men det enda hon har åstadkommit är att Tyskland har totalförstörts.

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Även Merkel har en agenda att följa … … Jag undrar mycket vad som viskades i tilltänkta, blivande statsministrars öron när de gjorde besök hos B…elsebubs specialmöte. Och hur valresultaten fixades … Å andra sidan hade ju redan den förutvarande statsministern varit på sektmöte tidigare och visste hur slipstenen skulle dras. Nu är ju allt detta helt klart och uppenbart tack vare Internet, men djävulssekten är så säker på att planen är i hamn – ingenting kan stoppa den. Därför bryr de sig inte – ingenting kan stoppa den. Min salig mormor sa alltid: Människan spår men Gud rår. Tyvärr… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Ja, det känns förfärligt att vi är så maktlösa och försöker kämpa mot dessa krafter, som är så förankrade och starka.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Kjenner godt til det ordspråk….men også..Gud hjelper den som hjelper seg selv, og siden vi ikke kulturmarxister verkeligen gjør det nå ved å stemme/sympatisere med SD, vel så er det verkeligen håp…SD bare stiger på målingene…begynte på 13% og sist 27.2%…

Snaphane
Snaphane
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Antar att du syftar på Bilderberg gruppen…..?
Carl Blidt var här drivande t o m Löfven har blivit hjärntvättad av B-gruppen. Ingenting förvånar mig längre. Sverige krackelerar sakta inför våra ögon, sorgligt, mkt sorgligt.

hilde61
hilde61
6 years ago

Fredolin var da veldig fornøyd med skoleresultatene til Vellinge. Han sa ikke noe om at årsaken var at det var nesten ingen asylanter der. Selvfølgelig.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Regjeringer i hele Europa skal erstatte sin opprinnelige befolkning…(noen unntag)
Grunnen er stemmekveg…vi opprinnelige er blitt for brysomme ved å begynne å tenke sjelv, og dermed velge vekk kulturmarxistene.
Det liker de ikke, og da er inget verktøy grusomt nok.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x