27
okt
Seneste opdatering: 27/10-15 kl. 1643
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klik fotos for helskærm, © Snaphanen.dk

27.10.2015 09827.10.2015 11327.10.2015 075

27.10.2015 11127.10.2015 11627.10.2015 10327.10.2015 10827.10.2015 09527.10.2015 12527.10.2015 01127.10.2015 01727.10.2015 03927.10.2015 04327.10.2015 05227.10.2015 05727.10.2015 05927.10.2015 07027.10.2015 07127.10.2015 089

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
6 years ago

I 8. klasse blev hun præsenteret for os. Den nye pige i klassen, Susanne. Aldrig havde jeg set så smuk en pige, hun var guddommelig smuk. Hun sprang op i vindueskarmen og satte sig. Vi havde husgerning. Læreren var af 68´erne og alt var tilladt. Forårs solens stråler dunkede ind fra oven, durk igennem vinduet og de beskidte persienner og passerede roligt igennem Susannes tynde bluse. Hendes brysters skygge fremstod som verdens smukkeste silhuet. Vi talte sammen i frikvarteret, vi kiggede skævt til hinanden, vi smilede forsigtigt, vi skævrede hver for sig. Jeg var forelsket. Efter sommerferien var hun der… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  Lazze

og hvordan endte det hele??

Anna Svensson
6 years ago

Tack för dessa fina höstbilder, som inte präglas av mångkulturen.

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Så underbart … om än bara för en stund … att få se ett Danmark och ett Köpenhamn som jag minns det … så dejligt. Så dejligt. Tack för de underbara minuterna av ett Europa som en gång fanns men som nu är på väg att falla i bitar …

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Jeg kan godt garanterer dig for, at København aldrig kommer til at hoppe med på den afsindige muslimer-galaj. Byen er i øjeblikket inde i en rivende udvikling, hvor masser af fine nye bydele skyder op – til unge studerende og arbejdsomme børnefamilier. Selv det udpinte Nordvest-kvarter bliver fikset op, for flere milliarder. De ghettoer vi trods alt har, er små – og bliver konstant overvågede. Og den største – Mjølnerparken på Nørrebro – skal nu også laves helt om, med penthouselejligheder på tagene og butikker mod gaden. Tilbage er så området omkring Nørrebro station, som også vil blive forandret på… Read more »

Lazze
Lazze
6 years ago

Steen, du er sgu en god fotograf – der er noget i dine billeder som rammer tingene ind.

Du beskriver det Danmark som stadig er her og om som trods alt stadig vil vedblive, fordi vi har en værdifuld historie at bebeholde, uanset hvor på skalaen fra højre til venstre vi har valgt at placere os.

Den smukke kvinde kan jeg nu se, ikke er hende jeg satte ind i min bekendtskabssfære. Men smuk er hun virkelig.

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago
Reply to  snaphanen

Helt ljuvliga Steen! Tusen tack! Förresten har du sett mitt mejl?

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, den!

Lazze
Lazze
6 years ago

Herligt at se disse skønne billeder! Danmarks store lykke er, at vi fik Glistrup og Fremskridtspartiet ind i folketinget dengang. Det blev et enormt wake-up call for de gamle partier og nogle enkelte kløgtige hoveder deriblandt, som åbenbart fandt ud af hvad fanden der da var sket: De konkluderede så ganske pragmatisk: Folk stemmer ikke for det de ønsker, men imod det de ikke vil have – vi må tilpasse os vores vælgeres ønsker! Det blev danmarks lykke fra da af, set i forhold til Sverige hvor politikerne fortsat ikke forstår hvorfor SD vokser som en elefantpik dyppet i en… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Lazze

🙂 🙂 🙂 – tak for dagens gode grin – jeg var sgu lige ved at få kaffen galt i halsen der 😉

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Lazze

Det er jeg ikke enig i, for Glistrup blev så rabiat og hadefuld, at han forsinkede hele indvandringskritikken med ti år.

Om man ville have hørt på ham hvis han fremførte det hele mere fornuftigt, er selvfølgelig et åbent spørgsmål. Men hvis man skruer for højt op for budskabet, kan man støde folk fra sig. Og på hans tid var problemet jo ikke blevet så stort endnu, det var stadig ret potentielt.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Casper

Der synes mig liden grund til ikke at have en debat fordi et synspunkt fremføres af en debatdeltager. Det er lidt henad en tilslutten sig skabelonen- kun allerede tilladte og godkendte vinkler og emner kan fremføres. Duer ikke i frie samfund. At alle fra i udgangspunktet almen invandringskritiske til personer med specifikke kritikpunkter skulle lade sig påvirke af hvordan Glistrup mente eller hvordan hans synspunkter blev fremført forekommer mig noget fjernt fra virkeligheden. Såfremt undersøgelserne og tallene kan findes er der vel STADIG, ( mindst siden Grundloven), og uanset begivenhedernes vekslen et stort flertal i befolkningen, der adspurgt er mod… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Vakkert i Køben og omegn…er der ofta.
Inte en innvandrer å se, bare vakre farger, lugn og ro…et falskt bilde av virkeligheten tyverr.

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago

Härliga höstbilder! Mange tak!

MollyM
MollyM
6 years ago

Skønne billeder af dejlige København, tak

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x