30
okt
Seneste opdatering: 30/10-15 kl. 1809
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udsolgt debatmøde i forfatterforeningen med Helle Merete Brix (min.5:09), Søren Villemoes (min. 14:45) og Lars Hedegaard (min. 28:49). Man kan heldigvis stadig holde møde i de smukke lokaler – med 7-8 maskinpistolbevæbnede politibetjente. Tror pokker de mangler mandskab. Multikulturen er en polisiær affære. Lyden er i radiokvalitet bortset fra lige de første par minutters indledning. Jeg uploader muligvis også debatten, som var kvalificeret.

29.10.2015 010

29.10.2015, II 008 29.10.2015, II 00429.10.2015, II 013

Se også: Helle Merete Brix – fra kugleregn til hundebid

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Sverigedemokraterna skal (måsta) have (få) indflydelse http://www.b.dk/kommentarer/sverigedemokraterna-skal-have-indflydelse Af Rasmus Fahrendorff, Journaliststuderende ved Syddansk Universitet 30. oktober 2015, 20:38 I lyset (ljuset) af den seneste tids brande på asylcentre og det utilgivelige angreb (attack) på Kronans Skola i Trollhättan, er det blevet klart, at højreradikalismen i Sverige ikke lader sig kvæle (strypa) ved at blive tiet (förtigat) ihjel. Uden på nogen måde at skulle forsvare de seneste hændelser, for de kan ikke forsvares, bør detstå klart for enhver, at der intet fornuftigt kommer ud af at forsøge at undertrykke dele af befolkningens synspunkter (åsikter) … Hvis (om) Sverige vil højreradikalismen til… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

»Man kan ikke blive ved med at fylde en ballon med luft. Den eksploderer. Og det gør samfundet (samhället) også« http://www.politiko.dk/perspektiv/man-kan-ikke-blive-ved-med-at-fylde-en-ballon-med-luft.-den-eksploderer.- Hvad tænker svenskerne om strømmen af flygtninge til deres land? Og om en gigantisk ekstraregning på 60 milliarder kroner? Om asylbrande og skoleangreb og et land, hvor man råber racister og landsforrædere efter hinanden (värandra). POLITIKO tog til Sverige om kom hjem med syv forskellige (skillda) fortællinger (berättelser) om et splittet land. Fredag d. 30. oktober 2015, kl. 22.30 Bent Winther Der er langt fra Stockholm til Trelleborg – lige så langt som fra Damaskus til Malmø får man… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

Hvis man ser billedet med øl og rødvin, uden at høre til lydoptagelsen, så får man et helt forkert indtryk af mødets karakter – og den soberhed talerne optræder med, f.eks. nuancen med Søren Willemoes kritik af bogen (har endnu ikke selv læst dén, så ved ikke om den er berettiget).
Det er lidt en skam, når emnet, og foreningens virke i særdeles, er så vigtigt. Men måske er det kun mig, der har det sådan med alkoholservering til debatmøder, at det virker useriøst?

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Polka Charlie

Polka Charlie Det er kun dig. Jeg har i det mindste aldrig hørt det nævnt af andre. Placeret bag i lokalet som jeg var, så jeg ikke flaskerne- de giftiggrønne flasker- du vel refererer til, før jeg så billedet. Jeg tror, der kun var vandglas placeret først, jeg bemærkede een balancere dem til bordpladen, og så ingen grønne flasker blive bragt, så jeg tillader mig at formode, det er sket noget inde i programmet. Måske er der et foto af en hånd eller to der sætter flasker og en tidsangivelse på fotoapparatet så vi kan få opklaret hvem der er… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det er modtaget. Hvis du læser min kommentar igen, så vil det stå klart (håber jeg), at det ikke var fordi der skulle foretages en gerningsstedundersøgelse og pågribes en skyldig.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Polka Charlie

Jo, men overdrivelse kan fremme forståelsen. Siger ordsproget jo.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Mødte ud variationer over de sædvanlige https://www.youtube.com/channel/UCaL6PsNzOlYsgV4dRC-Eatw og en fælle mere, hvilket var en fornøjelse.
Få hørte mine ord til sidst ved mødet: “Ja, du, Lars Hedegaard, er nu placeret i et konstant overvåget delvis afspærret område omgivet af væbnede styrker”. Som jeg plejer at tilråde livets indretning…

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg kommmenterede, jeg synes du havde tabt dig og det var klædeligt,, du nævnte vaccination, jeg noget med sukker. Heldigvis ligner jeg de andre, eller det er omvendt…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x