31
okt
Seneste opdatering: 1/11-15 kl. 1021
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Västra Hamnen i Malmø er nybygget på det gamle Kockums Værft, og det er en af få hvide, velstående enklaver, der er tilbage i Malmø. Slotsstaden og Limham findes også. Der bor politikerne, journalisterne, akademikerne og det svenske kleresi i en vis – men ikke tryg – afstand fra kaos. Fotografen der griber den østafrikanske røver bliver spyttet på og kaldt “racist” af beboerne. Dyrk de retfærdige  kvinder.

Racisme er en stor ting i Sverige. Mona Sahlin har lige fået en “antiracistisk tatovering.”  Det kræver en nærmest religiøs tro, og den har hun givetvis i sit tanketomme hoved. Der er ingen andre europæere, der længere sviner hinanden til som “racister”, men i Sverige har “racismeforskningen” fået massiv statsstøtte, så der er hundreder af forskere der spytter rapporter ud og via politikere og medier fodrer historien, at svenskerne er “racister.”

Det er selvfølgelig politisk pacificering. Det er den nemmeste måde at lukke munden på legitim kritik på, og den svenske nomenklatura vil gerne gøre det let for sig selv. Alligevel er der mange ikke videre intellektuelle svenskere, der reproducerer våset. (Min. 0:16 er der en forkert undertekstning: “Två stycken ekspediter” kan ikke være “ekstremister”, men må være butikspersonale.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
istalku2
istalku2
8 years ago

oj oj dessa tjejer… hur korkade är inte dom???

GustaWasa
GustaWasa
8 years ago

Man får väl be dessa tjejer och till lika feminismen att ta en annan T-shirt nästa gång med budskapet “vi kommer inte att ringa polisen när kriminella rånar eller våldtar oss”. Det är väl lika bra att genusfeminismen/kulturmarxisterna nu går hela vägen, så att samhället kan distanserar sig från dem.

Rune Hansen
Rune Hansen
8 years ago

Pigens T-shirt siger alt: “LALALA, I can’t hear you”.

Maja Dacke
Maja Dacke
8 years ago
Reply to  Rune Hansen

Du ska veta att det finns många svenskar som har IQ under 90, och de bereder marken för alla övriga IQ under 90 som vill leva i Sverige. Jag har personligen träffat en del av de förra som jag inte stått ut med en längre stund.

invernes
invernes
8 years ago
Reply to  Rune Hansen

Hun er som svenske politikere døv blind og stokk dum.

queuecumber
queuecumber
8 years ago

Et samfund, nedbrudt af kulturmarxismen. Alle normer er vendt på hovedet. Det gyser i mig men jeg kan ikke lade være med at følge med i hvordan det udvikler sig.

Dennis Karlsson
Dennis Karlsson
8 years ago

Men för fan. En vardagshjälte som på eget bevåg envarsgriper en brottsling blir kallad för rasse.
Jisses, han skulle ha konungens medalj av den högre klassen istället.

Betvivlar starkt att han ens tänkte på hudfärg eller etnicitet innan han ingrep.

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Siger Mona Sahlin ikke alt om hvor barnlige svenske politikere er..?

invernes
invernes
8 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ingenting overrasker meg ang Sverige mer.

https://youtu.be/db6hPXVZwgQ

invernes
invernes
8 years ago

Feminister er totalt åndssvake, jeg blir kvalm av slike utskudd.

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Åh, hvor bliver jeg dog også bare irriteret over sådan en video. Der skal altid en eller anden mand til at blande sig, før idioten kan passiviseres.Se nu at få strammet op – feministiske svenskere

Mike E
Mike E
8 years ago

Ja, Sverige är förlorat för all framtid. Ett land som frivilligt begått demografiskt och kulturelt självmord. Offatbart.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
8 years ago

Nye opplysninger om voldtekter i Norge, der de fleste anmeldte voldtekter henlegges.

http://mm.aftenposten.no/2015/1-av-100/

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Næsten alle voldtægter i Oslo begås af indvandere. Hvordan det ser ud i resten af Norge, ved jeg ikke, men den norske stat burde tvinges til at tilbyde dette opfindsomme antivoldtægts-udstyr til alle norske kvinder. Komfortniveauet står der vist intet om, men stymperen skal opsøge skadestue med det samme, for den skal opereres af. http://www.barenakedislam.com/2015/10/25/a-solution-with-teeth-to-the-rampant-rape-epidemic-by-muslim-invaders-that-is-now-plaguing-europe/

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, den læste jeg den anden dag, men føj for søren da! At bide i sådan en sygdomsbefængt afro-mands eller ørkenarabers legemsdel må virkelig være slemt. Så hellere fyre en pistol af i skridtet på svinet! De er befængte med alt muligt: http://www.friatider.se/m-nga-invandrare-har-aids-syfilis-obehandlad-tbc-v-rden-p-kn-i-asylkaosets-tyskland

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Tino hade fel. Det kommer gå fortare än vad vi anade i våra värsta mardrömmar. När DÖ är över så är det game over för Sverige.

http://everykindapeople.blogspot.de/2015/10/hur-kul-blir-det-om-atta-ar-nar-atta.html

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x