16
nov
Seneste opdatering: 16/11-15 kl. 1543
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“There’s one emotion missing on the streets of Paris…that of vengence”

Der er dog en far her, der har mistet sin datter, som er opfyldt af had og hævn. Han hader ikke bare morderne, han hader de politikere, der har gjort myrderierne mulige. Det gør han ret i, det har de fortjent. De skal ogsĂĄ vide, de er i færd med at gøre deres eget liv til et Helvede. De vil ende som jaget vildt. Han vil “udgyde blod.” Det had de sĂĄr nu, gør de meget klogt i at frygte.

Hver kommende fransk præsident de sidste fyrre år, har lovet at nedbringe indvandringen. Det modsatte er sket, og Frankrig sidder idag i den værste saks af alle europæiske lande. Man kan let argumentere for, at Sveriges saks er meget værre, men den har endnu ikke givet sig udtryk i terror. Det kan ikke vare længe.

 Muslimsk terror i Frankrig vil bare øge.  Fra Hollande til danske kommentatorer tales der om en krig, som man kan se nedenfor, men det er en noget ensidig, asymmetrisk affære, hvor europæerne endnu ikke slår voldeligt igen.

direct.perquisitions-en-france-frappes-en-syrieDet er en krig med Ă©n deltager, en krig der bliver gødet af europæiske politikere, der lukker fjenden ind i hundredetusindvis og giver ham statsborgerskab. En krig der mĂĄske allerede i dag er blevet umulig at vinde fordi den politiske elite ikke vil se ti ĂĄr ind i fremtiden, men er helt optaget af at tildække og sløre deres egne fadæser. “Vi er i krig. Og vi lader uanfægtet fjenden komme ind bag vore linjer.” Det er den enkle sandhed, og det kaldes normalt “forrædderi”.

Det lyder meget troligt, som norske Walid Kubaishi skriver, at ISIS strategi er, at europæerne skal gå løs på det muslimske mindretal. Man skal huske på, at det kun kan undgås ved uhyre årvågne, intelligente og handlekraftige politikere, og dem har vi mildt sagt ikke. Uden dem, vil det private initiativ tage over, og så har vi den virkelige ulykke. De skal til at tage den muslimske invasion af Europa helt anderledes alvorligt, og vide de befinder sig i et kapløb med tiden.

Deres løgne i dag, afslører deres angst for følgerne af egne handlinger. De har destabiliseret Europa i årtier, ISIS ved det og vil blot sætte en tændstik til. At stoppe Europas fald ned i afgrunden med demokratiske midler, lader til at ligge udenfor befolkningernes mulighed. Det peger hen mod en revolutionær situation, som vil være katastrofal. Ikke fordi afskaffelsen af demokratiet under alle omstændigheder er en katastrofe, hvilket man let ser af de demokratiske politikere vi har,  men fordi udelukkelsen af den folkelige fornuft, altid er katastrofal.

Islam har bekriget europæere med terror i årtier, men man skal huske den terror, politikerne glemmer fordi de ikke oplever den. Hverdagens: Overfald, mord, voldtægter, røverier, chikane, kriminalitet, den terror der vil gøre det endelige, folkelige udslag, den dag europæerne vælger at rejse sig imod islam og give igen med samme mønt.

Det er til slut hverdagserfaringerne, der vil mobilisere masserne, de har allerede gjort 3/4 dele af europæerne skeptiske eller fjendtlige til slam. Hold øje med det! Der er varsler om det her ved en ophidset demonstration i Lille. Politikere der ikke tager varsler fra folkestemningen, er livsfarlige. De muslimer, der ikke frygter europæernes vrede, er farlige for sig selv. Vi har før begået massemord og massakrer på dem, der var mindre skyldige end alt for mange muslimer i Europa idag.

Det bliver dog næppe endnu, som Daniel Pipes skriver, –Why the Paris massacre will have limited impact Douglas Murray heller ikke: Will politicians finally admit that the Paris attacks had something to do with Islam? – men gensvaret vil uvægerligt komme. Der vil være gamle politifolk eller soldater, der fĂĄr nok af den ensidige nedslagtning og slĂĄr tilbage. Da kan vi tale om krig, indtil da hober Europa tryk op. Tag ikke fejl, Europas eliter arbejder ufortrødent videre pĂĄ den kommende krig: EU Leaders Say Refugee Policy Won’t Change.

Polakkerne har været rationelle, de vil ikke forøge faren ved at lukke flere muslimer ind. Det er det enkle, ansvarlige, lavpraktiske svar. De ser, vi ikke kan sameksistere. Det skruptossede Vesteuropa vil derimod bombe faren i Syrien, samtidigt med at hoveddøren til Europa stĂĄr pivĂĄben for en fortsat muslimsk invasion, men “selv hvis vi skulle formĂĄ at nedkæmpe Islamisk Stat, er civilisationskonflikten ikke blevet væsentligt mindre,” skriver Rune Selsing. Bomb Raqqa, det ændrer intet i Europa, det har ikke mindst EU nu sørget for.

Der har  blandt dem jeg kender og nogle af dem, der skriver her  bredt sig en følelse af håbløshed, en følelse af at oplysning og forsøg på forebyggelse har været aldeles forgæves, at man kan skrive og dokumentere til dommedag. Trods alt det svineri vi er blevet udsat for, har hovedformålet hele tiden været nobelt nok: Forebyggelse af en tragedie. Nu indfinder udmattelsen sig, ophobede belastningsskader giver symptomer.

Noget af det værste ved ved disse genkommende terrorhandinger, er politikernes banale, hule og løgnagtige retorik, fra Obama til Cameron, fra Hollande og Lars Løkke. En “falsk skillelinje mellem Vesten og islam”, lyver Danmarks statsminister. Jeg tror nok, vi har mere end rigeligt i de virkelige.

Værst har Margot Wallström været, hun giver ofrene – Vesten og Israel skylden. Hvis man vil høre noget kriminelt idiotisk, skal man dreje over pĂĄ Sverige. Her er det pĂĄ sin plads at minde om, at Bataclan indtil for ganske nyligt var jødisk ejet, hvad morderne sikkert troede det stadig var. De solgte det for to mĂĄneder siden. Allerede for syv ĂĄr siden, var der umisforstĂĄelige advarsler om, at Bataclan var i fare.

Wallström er ikke bare en inkompetent idiot, hun er et ondartet svin, hvilket ĂĄbenbart er, hvad den “feministiske udenrigspolitik” gĂĄr ud pĂĄ. En anden af disse svenske, kvindelige spøgelsebilister mente at “De mycket allvarliga händelserna i Paris just nu kan försvĂĄra för klimattoppmötet i dec dĂĄ över 100 regeringschefer planerat delta.” (!) Hvem har nerver til Sverige? Kan jeg godt holde ferie snart?

“There’s one emotion missing on the streets…that of vengence”, siger Ezra Levant fra Paris. NĂĄr vi ser den følelse hos europæerne, er den europæiske elites krig for alvor begyndt. Indtil da lader vi os bare overfalde og myrde, gĂĄr i fakkeltog, synger pacifist-sangen Kringsat af fiender og fortvivler.

Man kan ikke andet end overveje at stikke piben ind. Situationen synes allerede ude af politikernes kontrol, og de prøver end ikke for alvor at genvinde den. Det vil derfor gå fra ondt til værre.

Husk de virkelig skyldige, nĂĄr det sker. Se ogsĂĄ THEODORE DALRYMPLE om politikernes gentagne platituder:, On the Need to Think Clearly-Reflections on Paris. – Bataclan bagefter, ofrene for et forrædderi:

LiveLeak-dot-com-06d_1447585266-1447580314930_1447585311

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] genstand for muslimernes vrede. Men Jalving er værd at genlæse og ellers kan man glæde sig over Snaphanens Steens fremragende skriv, med masser af links til andre gode […]

Lenn
Lenn
8 years ago

Det her vil man ikke høre et kvæk om i danske medier: http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/report-at-least-50000-europeans-have-left-home-to-join-isis/ – mon efterretningstjenesterne har no’en pejling ..overhovedet????

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

NĂĄ, men nu mĂĄ vi kraft eddermanme snart til at tage os lidt samme her. Vi bliver skudt ned pĂĄ ĂĄben gade, pĂĄ cafeer, til koncerter og til fodboldkampe. Det er det rene ravnerok – og alt tyder pĂĄ at det her bare er begyndelsen, Hvad fanden sker der for os..??!!! Hvis ikke vi snart erklærer islam total krig, ved jeg sgu ikke hvad der skal blive af os. Hvis Ă©n eller anden tosse Ă©n gang til forsvarer det lort, sĂĄ ved jeg snart ikke hvad jeg gør, Hvor meget lort skal de psykopater ha’ lov at lave, før vi… Read more »

Iq
Iq
8 years ago

Jeg har på fornemmelsen, at alle Europas grænser snart bliver hermetisk lukket og at Schengen officielt bliver erklæret ophævet. Tror også, at Angela Merkel træder tilbage. Ligeledes bliver Stefan Löfven væltet af de borgerlige og at SD kommer med i en ny regering.

Lenn
Lenn
8 years ago

Denne artikel burde Løkke, Merkel og resten af det uduelige spejderkorps læse: http://pamelageller.com/2015/11/pamela-geller-breitbart-news-the-west-has-lost-the-will-to-live.html/
Fantastisk god artikel!

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Én ting kan man i hvert fald være helt sikker på. Når krigen kommer, rammer den de venstreorienterede lige så hårdt som den rammer muslimerne..!

hilde61
hilde61
8 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det var hva skjedde i Iran, da forfulgte og drepte Khomeini de venstreorienterte først.

Lawrence
Lawrence
8 years ago

I øvrigt: når der snakkes med undren om at muslimer udgør 9% af Frankrigs befolkning, samtidig med at 25 % har sympati for ISIS, skyldes det naturligvis at staten ikke vil opsamle statistik på etnisk eller religiøs tilhørsforhold. Men en medicinsk rapport om udbredelsen af genetiske bestemte sygdomme der rammer folk af afrikansk afstamning anslår befolkningsandelen der ikke er fransk til mindst 25%:

http://alternative-right.blogspot.com/2014/12/the-africanization-of-france-as-of-2014.html

SĂĄ antallet af vĂĄbenføre pro-terror muslimske mænd i Frankrig er langt højere end Stefan Molyneux video anslĂĄr…

Lenn
Lenn
8 years ago

En passende straf ville ganske enkelt være at sende militæret ind og ’tilbagebetale’ i de muslimske ghettoer! Taler vi om krig, sĂĄ betyder det i sagens natur ogsĂĄ at slĂĄ igen! Ikke at stille sig flæbende op og sukke og stønne: “Vi mĂĄ stĂĄ sammen!” Det nytter da ikke en skid ‘at stĂĄ sammen’! Ævl! Levant nævner Pearl Harbour, og de stillede sig da ikke op og holdt hĂĄnd og delte blomster ud. Nej, de handlede. Det nytter at slĂĄ IGEN! Det er jo helt sygt, at vi importerer psykopater fra Midtøsten, som sĂĄ fører krig mod en ubevæbnet befolkning,… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

Rigtig god klumme. Som Clausewitz bemaerkede, saa startes en krig altid af forsvareren, da der jo ikke er tale om krig, hvis fjenden kan rykke frem uden modstand. At stoppe Europas fald ned i afgrunden med demokratiske midler, lader til at ligge udenfor befolkningernes mulighed. Ja. Naestsidste gang jeg stemte, var engang i halvfemserne hvor jeg stemte Radikalt, da de eksplicit var pacifister. Dette blev beloennet med en ulovlig terrorbombning og invasion af et andet europaeisk land, den foerste NATO-operation i historien der blev foretaget uden FN-mandat og gjorde Niels-Helveg Petersen til velnok den foerste danske krigsforbryder siden Anden Verdenskrig.… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago
Reply to  FelixKrull

Folk, der stemte på De Radikale i 90érne, skulle skamme sig over at svine DF til. DF har kun 37 mandater i dag og kan ikke gøre ret meget konkret, for de andre er for feje til at undsige de internationale konventioner og EU. Men havde Venstre og ikke mindst S ført den samme politik i dag, hvis DF ikke havde været der? Det tror jeg ikke..

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

DF har kun 37 mandater i dag.

Og regeringen har 34.

DF supponerer doed mand, til trods for at graensekontrol var den maerkesag de foerte kampagne paa op til valget. De toer ikke engang kritisere, at horder af omstrejfende jihadier frit kan traenge ind i landet.

Vaelter de regeringen paa invasionsproblematikken, vil de vinde ti mandater. Lader de sig traekke rundt ved naesen, gaar halvdelen af deres vaelgere over til Dansk Samling. Det var sgu’ ikke pga. loeftet om bedre mad til pensionisterne, at de fik et kanonvalg.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  FelixKrull

Sandt, DF er til grin.

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  FelixKrull

Fuldstændigt rigtigt! Jeg er helt færdig med DF, hvis ikke der sker ændringer omkr. 3. december. Jeg håber, at uduelige Løkke bliver væltet af pinden, og at vore grænser lukkes! Venstre har vist sit ikke-værd.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Lenn

Lenn og andre: Læs mit svar til sussebassa i den tråd, jeg linker til. DF skifter radikalt udlændingepolitik nu. Johanne Schmidt-Nielsen er forundret, men positiv. Hun siger, at DFs nye kurs er én, Enhedslisten helt kan tilslutte sig. Hun opfordrer dog DF til at melde den nye strategi ud til sine vælgere, fordi hun mener, at vægerne tror, DF vil lukke grænsen. Men det vil DF ingenlunde. Læs her:

http://snaphanen.dk/2015/11/14/sweden-this-way/#comment-2362470944

– – –

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Daily Mail: Sverige är förlorat http://www.friatider.se/daily-mail-sverige-r-f-rlorat Publicerad 15 november 2015 kl 21.48 Media.I ett lĂĄngt reportage i Europas största tidning, Daily Mail, skriver reportern Sue Reid om hur Sverige just nu faller samman till följd av invandringen frĂĄn tredje världen. Hon skildrar ett land som till följd av sin kontroversiella vänsterpolitik befinner sig pĂĄ randen till kollaps. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3317978/Torn-apart-open-door-migrants-Sweden-seen-Europe-s-liberal-nation-violent-crime-soaring-Far-Right-march-reports-SUE-REID.html Reportaget inleds med att tidningen träffar tre muslimska män, Maher, Mahamed och Mahmood, pĂĄ ett asylboende utanför Göteborg. Männen är otacksamma, konstaterar tidningen, och skildrar hur de klagar pĂĄ allting frĂĄn hur maten serveras till att svenskarna inte städar deras rum tillräckligt… Read more »

Lawrence
Lawrence
8 years ago

Det er eneste der betyder noget er den ikke-svenske andel af de unge generationer: Det innebär alltsĂĄ att redan inom ett ĂĄr kommer 38 procent av Sveriges 16-ĂĄriga pojkar att bestĂĄ av ensamkommande barn, om invandringen fortsätter pĂĄ samma sätt som nu. Vidare, dĂĄ redan nu 30 % av barnen 13-17 ĂĄr har invandrarbakgrund blir siffrorna för ĂĄr 2016: Pojkar: 101 svenska, 133 invandrare (varav 90 ensamkommande) Flickor: 93 svenska, 49 invandrare (varav 9 ensamkommande) I Sverige kommer det alltsĂĄ att finnas 165 pojkar per 100 flickor redan ĂĄr 2016 i denna ĂĄlderskull! När det gäller könsobalans kommer inte ens… Read more »

mjolly
mjolly
8 years ago

Niall Ferguson om hvordan Vestromerriket falt pĂĄ en generasjon, ikke over flere hundre ĂĄr http://www.theaustralian.com.au/opinion/paris-attacks-fall-of-rome-should-be-a-warning-to-the-west/story-e6frg6zo-1227609985667

mjolly
mjolly
8 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, funket for meg nĂĄr jeg googlet linken for ĂĄ komme rundt paywall istad, men fungerer visst ikke nĂĄ.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x