21
nov
Seneste opdatering: 22/11-15 kl. 1252
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

…men det gør den Lille Satan og den Store Satan. Israel og U.S.A. Amerikas forhåbentlig ikke kommende præsident er ganske enig: Hillary: Muslims ‘Have Nothing Whatsoever To Do With Terrorism’. I hendes karakter kan man få indsigt i Hillary Clinton, The Movie She Banned From Theaters. Enhver der har set ægteparret i TV serien House of Cards, har fået associationer til The Clintons. To der kun er bundet sammen af deres fælles lidenskab for magt og penge og en kone, der er vant til at feje op efter mandens lidt adspredte, seksuelle eskapader. Gud forbyde hun bliver præsident. Se dokumentaren.

Godhedsindustriens gæst

Det må være lange tiders mest morsomme artikel. I tror det er løgn, men i den radio jeg altid hører, begyndte programmet Rasistiska stereotyper på operascenen med Tobias Fucking Hübinette i samme øjeblik, jeg begyndte at læse. En af de rigtig mange, der har sit udkomme i den svenske racismeindustri. Gud vil teste mig idag.

POLITIKO har været til menneskerettighedskonference i Göteborg og rapporterer fra et parallelt univers, hvor Sverige er et strukturelt racistisk land, ytringsfriheden er en kolonialistisk hellig ko, og nutidens Europa ligner 1930ernes til forveksling. Berlingske.

Douglas Murray: Disaster’s going to come

“Suicidal elites” – en kommentar til Daniel Pipes, hvis artikel også er i Jyllands Posten i dag

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Blot for at muntre stemningen her lidt op.

Skåning
Skåning
7 years ago

Och vad i hela fridens namn vet överklass-fjanten Douglas Murray om Sverigedemokraterna? Har han ens försökt att informera sig själv, eller köper han BBC:s epitet rakt av? Att sätta sin tilltro till att de “etablerade” och rumsrena partierna ska växla spår, tyder för mig på en svår brist på verklighetskontakt.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Skåning

Murray synes som Seen skriver og han selv forklarer kommentere Daniel Pibes argument- at politikerne synes bevæge sig mod venstre, mens vælgerne synes gå til højre. Det forekommer mig ikke være et argument værd at ofre megen tid på. Er du uenig, da argumenter venligst imod det.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Jag är inte oenig om just det argumentet, dvs att väljarna rör sig åt höger tvärtemot de etablerade partierna. Det var inte det jag vände mig emot, som om det inte var uppenbart av mitt inlägg. Det jag vänder mig emot, är Douglas Murrays konsekventa och ständiga rutin, att brännmärka “de där” partierna i andra länder som högerextremister, trots att de säger ungefär samma sak som han själv gör. Det är kanske en slags taktik från hans sida att inte få skit under naglarna, och därmed få fortsatt utrymme i MSM. Oavsett vilket så tycker jag att det är ett… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago

Selvom jeg ikke forstår meget andet end ordene ‘islamski’ og ‘fondumentalism’, eller noget i den retning, så blev jeg helt varm om hjertet ved at se så enormt mange polakker stå vagt om det ENGANG kristne Europa – nu det snart mohammedanske homo-Europa! Op imod 150.000 brave polakker! Hvad gør vi i nosseløse Skandinavien?? Ingenting…. Jeg gider faktisk heller ikke rigtigt længere, for ingen vil være med på en demo! Det er knagme for dårligt! http://shoebat.com/2015/11/21/poland-upwards-of-150000-people-came-out-to-defend-christianity-against-the-muslim-invasion/

invernes
invernes
7 years ago

comment image

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Åh, så søt den er! Men jeg ville nu hellere have set den holde korstogsflaget i munden….

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn

Det er politihunden Diesel , han ble dessverre drept av det sataniske islamske avskummet, vi bør hylle han med 1 min stillhet for hans tapre kamp mot islam.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Åh neeeii! Blir så lei meg nå…

Søren Petersen
Søren Petersen
7 years ago

Følgende analyse er yderst interessant…
http://www.information.dk/552896

For mediet information er det et skrækscenarium som optegnes… nemlig at terrorangreb i Paris har isoleret Sverige og Tyskland men at angrebet er en lettelse for Merkel, så hun ikke taber ansigt…hvis hun stopper åben dørs politiken

invernes
invernes
7 years ago

Ingenting overrasker meg ang Sverige lenger, det er bare så synd Norge og Danmark ligger så nær dette helvete på jord.

http://2.bp.blogspot.com/-kBQQKxW72Js/Vk0xuOqNIQI/AAAAAAAADko/HlsvyricqiE/s1600/happypig.jpg

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x