4
dec
Seneste opdatering: 4/12-15 kl. 1548
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obama vil naturligvis ikke bruge ordet “terror”, SVT ville heller ikke og pludrede om “gun control.” Syed Rizwan Farook er den sædvanlige historie: Trumatiseret barndom, alkoholiseret, voldelig far og en overdosis islam. Hans kone Tashfeen Malik er derimod besynderlig. Hun har ikke efterladt internetspor overhovedet, navnet er et gammelt muslimsk navn på en helt fra erobringen af Spanien. Hvem er hun?

Og så om gun-control. Frankrig har haft 200 flere dræbte og sårede ved masseskyderier alene i 2015, end USA har haft i ni år. Europæerne er ganske enkelt sitting ducks for de mordere, politikerne har lukket ind. Dertil er deres våbenlove dødelige for civillister. Robert Spencer: SAN BERNARDINO: ANOTHER JIHAD ATTACK, ANOTHER COVER-UP og California Shooting Shows Jihad Risk From Muslim Migrants’ U.S.-Born Children

Vores udenrigsminister

arafat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nilsv
Nilsv
6 years ago

Hvis man skal sige noget pænt om Federica Mogherini, ud over at hun var ganske pæn som yngre, så er det, at hun står halvt afklædt midt i et centrum for islamisk terrorisme. Andre kvinder på besøg på Vestbredden kunne have fundet på at underkaste sig den lokale dresscode i respekt for alt det semtex. Men måske var hun som nu bare almindeligt clueless.

invernes
invernes
6 years ago

Man blir kvalm over hva politikerne innviterer til Europa.
comment image

Jørgen Laursen
6 years ago

Jeg prøver lige at poste min kommentar igen. Er ikke helt sikker på, at “Discus”-registreringen forløb korrekt. Slet endelig dubletter! 🙂 “Frankrig har haft 200 flere dræbte og sårede alene i 2015, end USA har haft i ni år. ” Ah, skal vi nu ikke lige spise brød til? Ifølge The Washington Post blev der i 2012 i USA registreret 3,2 drab begået med skydevåben pr. 100.000 indbyggere, mens der samme år i Frankrig blev registreret 0,06. Eller sagt på en anden måde: Selv hvis vi medregner ofrene fra Charlie Hebdo og 13. november-angrebene, så bliver der i USA i… Read more »

Jørgen Laursen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, men det fremgår ikke klart af formuleringen. Desuden er det vist også en sandhed med modifikationer. Disse tal er via BBC: There have been 294 mass shootings – defined as an incident in which four or more people are killed or injured by gun – so far in 2015, more than one per day. Over the same period, there have been 45 shootings at schools, and 142 such incidents since the massacre at Sandy Hook elementary on 14 December 2012 – although those figures include occasions when a gun was fired but no-one was hurt. Hvis man går direkte… Read more »

Jørgen Laursen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Takker.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

“Europæerne er ganske enkelt sitting ducks for de mordere, politikerne har lukket ind. Dertil er deres våbenlove dødelige for civilister.”
… og nu vil EU-kommissærerne påbegynde en total afvæbning af de europæiske borgere. Protestér! https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=201899011&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&utm_term=des-lg-supporter_signature_milestone_email-no_msg&fb_ref=Default

Marie Vov
6 years ago

Enhver forbryder ved at danskerne ikke kan forsvare sig. Derfor har de kriminelle nem adgang til at berige sig.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Marie Vov

De kan sikkert godt – men de tør ikke 🙁

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x