4
dec
Seneste opdatering: 4/12-15 kl. 2118
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan idag se en video, hvor russerne afslører Erdogans oliehandel med ISIS. Det er opsigtsvækkende, jeg kan ikke afgøre sandhedsindholdet, jeg lægger den frem til bedømmelse. Jeg forstår ikke den snak om Tyrkiet. Det er ikke længere et demokrati, 1/30 del af deres landmasse befinder sig geografisk i Europa. Tyrkiet var engang kristent land, men det moderne Tyrkiet bygger på flere folkemord og etniske udrensninger af ikke-muslimer, de ikke engang vil erkende. Hvis vi endelig skulle have et ikke-europæisk land i EU, måtte det være  Israel, med hvem vi deler alle kulturelle og demokratiske idealer. Tyrkiet ville være en Trojansk Hest i Europa. Tyrkiet skal ikke ind i EU, uanset det er brudt sammen til ukendelighed om ti år. Tyrkere skal ikke have visumfri adgang til Europa.

Tommy Robinson slutter sig til Pegida

Across Europe with Tommy Robinson: inside the new wave of anti-immigration protest coming soon to Britain. The EDL founder has just announced ‘Pegida UK’ – part of an international network of far-Right activism given new life by the refugee crisis

Late Monday night in Dresden, Germany, former English Defence League leader Tommy Robinson gave a speech to a large group of Pegida supporters. He told the crowd that he’s been working with nationalist groups across Europe in order to coordinate a Europe wide movement that seeks to, in his words, counter the “Islamification of our countries”. The first demo, he said, will be taking place on February 6, 2016, in at least 12 European countries simultaneously, all marching under a single banner: ‘’Save our Country. Save our Culture. Save Our Future.” Across Europe with Tommy Robinson: inside the new wave of anti-immigration protest coming soon to Britain

“The Complete Infidels’ Guide to ISIS”

Med Robert Spencer og Elisabeth Sabaditsch-Wolff

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Det er nogle måneder siden, jeg første gang – måbende – læste, at Tyrkiet behandler ISIS-terrorister på tyrkiske hospitaler, men denne er blot 2 dage gammel. Se billederne! https://themuslimissue.wordpress.com/2015/12/04/turkish-journalist-who-revealed-government-run-isis-hospitals-is-prosecuted/ Her er en skarp artikel fra britiske Express, hvor Merkel ‘and her gang’ bliver kaldt self-destructive. At hun ikke bliver tvunget fra posten, er mig en gåde! http://www.express.co.uk/comment/expresscomment/623883/visa-free-travel-Turkey-millions : …”On one hand they justify such action by trumpeting the need to stamp out jihadism, on the other they are allowing the import of Islamic extremism into Europe through their open-door policy. The idea that appeasing ­Turkey will do anything to halt… Read more »

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Merkel med övriga EU-ledare borde skämmas över att låta sig utpressas av Erdogan.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Tyvärr vet de inte vad det är “att skämmas” – åtminstone inte i dessa sammanhang.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Til det krevs tenkande dom inte har igjennom stadig hjernevask ifra sine mentor/rådgivere…dom er zombies..

invernes
invernes
6 years ago

EU ønsker terrorister og islam terror velkommen ? Ekspert spår at EU-samarbeidet vil bryte sammen innen 10 år

http://www.nettavisen.no/na24/ekspert-spar-at-eu-samarbeidet-vil-bryte-sammen-innen-10-ar/3423167072.html

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  invernes

Jag hoppas att experten har fel och att EU kollapsar mycket snabbare, helst i morgon.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x