6
dec
Seneste opdatering: 7/12-15 kl. 0639
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ISIS truer Europa med kemisk-biologiske våben

Hvis der er kød på denne EU rapport, står den verden vi kender overfor at forsvinde. EU vil genopfinde de ydre grænser i en ruf. Vi vil stå overfor et gearskifte i krise og konflikt, hvis et sådant angreb lykkes. Panik vil være en underdrivelse, med ét ville bombningen af et allerede mørbanket ISIS i Syrien blive et sideshow.

ISIS has recruited experts with chemistry, physics and computer science degrees to wage war with weapons of mass destruction against the West, a shocking European Parliament report has claimed.

The terror organisation, according to the briefing document, ‘may be planning to try to use internationally banned weapons of mass destruction in future attacks’.The document, which was compiled in the aftermath of the deadly attacks on Paris claimed that ISIS has already smuggled WMD material into Europe.

Nomi Bar-Yaacov, Associate Fellow in Chatham House’s International Security Department said: ‘There is a very real risk of ISIS using unconventional weapons in Europe and beyond.’ Wolfgang Rudischhauser, Director of the Weapons of Mass Destruction Non-Proliferation Centre at NATO said: ‘ISIS actually has already acquired the knowledge, and in some cases the human expertise, that would allow it to use CBRN materials as weapons of terror.’

The report claims ‘ISIL/Da’esh has recruited and continues to recruit hundreds of foreign fighters, including some with degrees in physics, chemistry and computer science, who experts believe have the ability to manufacture lethal weapons from raw substances.’

EU governments have been warned to watch out for ‘other radicalised individuals, who have access to, or work in, sensitive areas’. ISIS army of scientists set to wage chemical and biological war on West: Experts warn weapons of mass destruction ‘have been carried undetected’ into European Union – Timebomb: The biological weapons AND the Islamists who will arm them are ALREADY here

Briefing, December 2015 EPRS | European Parliamentary Research Service. ISIL/Da’esh and ‘non-conventional’ weapons of terror

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GHjo
GHjo
6 years ago

Angela Merkel gir seg en glad dag i om noen tusener Europeere dør i islamsk terror med kjemiske våpen.
Det er bare ubetydelig “Collateral Damage”i hennes storslåtte plan om å insette muslimer som de nye herskere og hun selv, tyskerne og de andre Europeere som deres slaver,som forsørger og underholder dem.

invernes
invernes
6 years ago

FIRST PROBLEM IS THAT THE DEMONS MUSLIMS HAVE NO RESPECT FOR THEIR ENVIRONMENTS AND SO THEY RUINED THEIR HELL HOLES SO ARE NOW FORCING THEIR LIVES ONTO EUROPEANS…BY INVADING THEM. THESE DEMONS; WHEN LIVING AROUND WHITE EUROPEANS WILL DUMB AND DIM THEIR MINDS DOWN AND MAKE THEM BEING EMOATHIC BLUE EYED BEINGS A SERIOUS PROBLEM BECAUSE THESE DEMONS WILL LOWER THESE EUROPEANS WHITES IQ LEVELS. THIS IS JUST ONE ISSUE. THESE PEOPLE HATE HATE HATE WHITES OUT OF SHEER JEALOUSY. THESE ARE MONSTERS AND HAVE NO CIVLITY WHATSOEVER.

Sanningskommision
Sanningskommision
6 years ago

Det skrämmande är all hjälp IS får av en del inom EU och de Europeiska vänsterpartierna och även av Obama, Saudi, Qatar, Pakistan och Turkiet.
Om de planerar terrordåd i Sverige och EXPO kan hjälpa dom så skulle de garanterat göra det.

invernes
invernes
6 years ago

i mens i Sverige galskapens tyranni ,Muslimsk hatpredikant bjuds in till Stockholms universitet, Stockholms universitet mener de har mye å lære av en ravende gal analfabet som har en kamel til hustru ?
http://avpixlat.info/2015/12/07/muslimsk-hatpredikant-bjuds-in-till-stockholms-universitet/

invernes
invernes
6 years ago

BRUSSEL (Aftenposten): Londons borgermester Boris Johnson mener Vesten må stå sammen med Assad og Putin i kampen mot IS.

Per Martinsen
Per Martinsen
6 years ago

Du kan si det samme om George W. Han angrep ikke sykdommen han heller bare symptomene. Sykdommen er wahabisme ideologien som strømmer ut fra Saufdi Arabia. De har digre høyskoler i Mekka og Median som utdanner imamer over hele verden. De sponser wahabi-moskeer – ikke bare i Europa – men over hele verden. Særlig Afrika. De driver stort innen media også -på nettet og gjennom vanlig tv. Det er de som sprer gifta. Terroristene er bare kanonføde i den store kampen som foregår. I stende for å erklære krig mot bare symtomet må vi gå på sykdommen. For hver terrorist… Read more »

Cassanders
Cassanders
6 years ago

Det finnes mange stoffer som er særdeles giftige. Selv om det finnes overvåking av ferdige produkter og råstoffer, må vi regne med at slike kan anskaffes og/eller produseres uten alt for store problemer. Men det å ha x kilo ( eller gram) av en usannsynlig giftig “substans x”, er ingen garanti for “suksess”. For stoffet må “avleveres på en effektiv måte”. Heri ligger betydelig problemer, som ikke er enkle på overkomme -hverken med ressurser eller personell. Det mest effektive er sannsynligvis å la journalister bidra til at ( en overvurdert ) risiko skaper frykt. Litt edruelighet på veien vil da… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Putins “Doomsday plane ready in two weeks” – http://www.express.co.uk/news/world/624421/Russian-Doomsday-plane-nuclear-war-launch-two-weeks – ja, vi er nok ved at være ret tæt på WWIII. Bare de britiske, franske, tyske og amerikanske idioter ville blande sig udenom i Syrien og lade Putin håndtere det. http://www.express.co.uk/news/world/624694/Syria-s-Assad-warns-British-airstrikes-are-illegal-and-will-only-make-ISIS-stronger

David Bo Jensen
David Bo Jensen
6 years ago
Reply to  Lenn

Hvad med at du holdt hovedet koldt?
Den bedste løsning er at muslimerne selv ordner daesh. Putins “løsning” betyder flere flygtninge og kun midlertidig stabilitet. Vi kan ikke have en løsning, hvor vi skal gå i krig hver 20 år for at stoppe terorisme.

Lenn
Lenn
6 years ago

Du køber altså mediernes Putin-hadske løgnehistorier om, at hans bombardementer nu vil skabe flere flygtninge? Muhammedanere har ligget i krig med sig selv og alle andre al den tid, der har været muhammedanere til, og de kan jo ikke ‘ordne’ problemerne selv. Muhammedanere fordriver muhammedanere. Løsningen er at give dem én stor krig, én gang for alle, ellers stopper den opførsel jo aldrig. Nej, Merkel er skyld i flygtningestrømmen, for hun har inviteret dem. Berlusconi kunne godt finde ud af at få dem til at sejle tilbage, men Europa tror, at hvis man flytter hele Syrien herop, så bliver alt… Read more »

David Bo Jensen
David Bo Jensen
6 years ago
Reply to  Lenn

Assad og hans familie har haft mere end en menneskealder til at sikre stabilitet i Syrien.
Hvordan synes du det er gået? Er Assad en success? Nu kommer Putin og Iranerne for at hjælpe en fiasko, er det godt?

Lenn
Lenn
6 years ago

Daesh må grine i deres loppebefængte skæg! Den selvudnævnte diktator af Europas Forenede Nationer, Merkel, vil flytte hele Mellemøsten og Afrika herop. Så bomber man lidt i Syrien og Irak, men tænker tilsyneladende ikke ét sekund over, at jihadister fra alle mulige muslimske bander (fx al-Nusra, den Frie Syriske Hær, al-qaeda, Daesh osv) grinende tager turen op til det forjættede Europa. Forklædt som ‘stakkels flygtninge’. Det vil allerede nu være en umulig opgave at rede trådene ud og finde jihadisterne i Europa. Vores ledere har buret os inde med udyr, som er langt farligere end gejlede chimpanser! Det må være… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Jeg ville ikke sværge på, at blot fordi terroren blev kemisk, så ville vi bryde med vore “europæiske værdier” eller vore “humanitære principper”. Så ville der blot være endnu større behov for, at vi “står sammen” med de stakkels muslimer, der må se på, at deres fredelige religion således bliver misbrugt. Og det må jo også være forfærdeligt, det kan man let sætte sig ind i.

– – –

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x