6
dec
Seneste opdatering: 6/12-15 kl. 1923
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videointerview fra igår, der ikke har noget med bogen at gøre: Amazon Tommy Robinson Enemy of the State Paperback – 2015, £15.00

“Tommy Robinson has now written a book telling his astonishing story. It is more entertaining, funny, bitterly depressing and exciting than most of the fiction I’ve read lately. It had me laughing out loud then thumping soft furnishing in frustration over the injustice of it all. It’s not about the EDL but his involvement with the EDL is clearly the main driver for most of what’s happened to him:”

Don’t worry, you’re not going to need a box of Kleenex at your side as you read this. It really isn’t Tommy-does-tearjerking. It’s not a sob story. The trouble I’ve found myself in has been at times clearly self-inflicted. But only at times. You might just learn something about the workings of a British police state that I doubt you believe exists.

My over-arching crime, at least in the eyes of the British establishment, has been to be a patriot. I love my country. I think that St George’s Day, April 23rd, should be a public holiday. I resent the fact that people who hate the country they call ‘home’ are pampered and protected by a state that places their so-called rights above those of young men who risk and sacrifice their lives for British democracy. Tommy Robinson Says He’s An Enemy Of The State: Book Review

“Gør op med asylretten – nu”

Prisværdig klumme af Mikkel Andersson nu hvor enhver kan se, at navnlig Venstre svigter fatalt med alle deres pseudomanøvrer i en skæbnestund. Andersson nævner den nødbremse, Sverige har sat ind, men ikke at det er alt, alt for sent. Lars Løkke lurepasser, han vil helst have, hans efterfølger tager de ubehagelige men nødvendige beslutninger. Asylretten ryger sig en tur, men det bliver femten år efter, det skulle  være sket. Det bliver meget, meget kostbart for os. Min agtelse for Lars Løkke daler med samme hast som asylansøgertallet stiger. – Flygtningekrisens tværpolitiske svigt

Det er dybt uansvarligt, at danske politikere ikke tør tage det uomgængelige og nødvendige opgør med asylretten. Højrefløjen forsøgersig med ineffektive lappeløsninger, mens mange på venstrefløjenignorerer, at den førte politik underminerer velfærdsstatens fundament.

Men konsekvenserne af den førte indvandringspolitik er indlysende. Det vil føre til et fattigere og mere utrygt samfund. Som jeg har skrevet om andetsteds er det de dokumenterede konsekvenser af den førte indvandringspolitik de sidste 30 år. Hvis tilstrømningen vokser tilstrækkeligt, vil man – selv med de bedste og mest humane viljer –blive tvunget til at indføre et stop. Det demonstrerer tilfældet Sverige, som nu overvejer en lukning af Øresundsbroen, bådeeksemplarisk og ufrivilligt.

Derfor er det påkrævet, at danske politikere finder viljen og modet til at gøre op med princippet om, at man har ret til at søge asyl, hvis man sætter fod på dansk jord. Så længe denne ret til at søge spontant asyl eksisterer, vil tilstrømningen med henblik på at fåpermanent ophold og familiesammenføring i Danmark fortsætte og sandsynligvis vokse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Supergodt at “Gør op med asylretten” fik sit eget oplag – det er SÅ rigtigt det manden siger – hvorfor kan vi ikke her på bloggen få et komentarfelt til hver arktikel?

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Selvfølgelig skal vi skrotte den forbandede regel – og alle de andre åndssvage retskrav, vi har bundet os på hænder og fødder med.
Problemet er bare, at EU – og alle de andre padder – ville fordømme os langt ned i helvede, hvis vi var de første til at gøre det. Det kræver lidt lobbyisme på de bonede gulve – og mon ikke det er i fuld gang..?!

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

Löffe er en ynkelig, uduelig pamper. De lidt klogere hoveder bag ham håber måske at kunne bruge Löffe som fall guy, når lortet omsider braser sammen.

Frem til 7. maj 1945 var hr. V. Quisling ministerpræsident i Norge. 24. oktober samme år blev han efter behørig proces og dom bortskudt. Så hurtigt kan det gå.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Løffe,… mere bløffe.

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago

Man hånar nu Stefan Löfvén öppet i pressen. Främst för hans bristfälliga språk och hans oförmåga att agera statsman, men även hans bristande bildning och politiska oerfarenhet. http://unvis.it/www.sydsvenskan.se/opinion/per-t-ohlsson/mannen-utan-sprak/ Han framstår alltmer som en marionett i det socialdemokratiska Sverige och bakom ridån rycker säkerligen Carin Jämtin (partisekreteraren och ideologen) och Mikael Damberg (näringslivsminister o representanten på senaste Bilderbergmötet) i trådarna. De är ledarna bland de ledande Stockholmssocialdemokraterna och om detta spel kan man få mer info på ex.vis ledarsidorna.se Bakom allt som nu sker i Sverige ligger Olof Palmes beslut från 1975 om att skapa ett mångkulturellt Sverige och detta har… Read more »

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg mener at have læst at Löfven slet ikke havde lyst til at blive statsminister, men mere eller mindre blev presset til det.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Å låta seg pressa er heller ikke en god egenskap for en statsminister.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  HermannSchultz

Nær en Pk statsminister blir hånad i PK pressen….ja då måste det verkeligen vara illa.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det är illa! Mycket illa.

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  HermannSchultz

Glöm aldrig Bengt Westerberg.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Skåning

Den skulle jag helst vilja glömma om man inte varje dag var tvungen att åse det han har förstört.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x