13
dec
Seneste opdatering: 13/12-15 kl. 1045
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Heinz Rudolf Kunze

„Willkommen liebe Mörder, fühlt euch wie Zuhause, nichts nehmen wir euch übel, Empörung? Nicht die Spur, ihr habt halt eine andere Umbringekultur“ (hele teksten)


Dette ubændige had

Af Geoffrey Cain, cand. mag. og art. i spansk, engelsk og fransk

I en interessant selvransagelsesproces spurgte Politikens Michael Jarlner, hvorfor de politisk korrekte ikke var opmærksomme på de uheldige følger af masseindvandring. Var de ikke blevet advaret? Jo da, i højeste grad. Folk som Søren Krarup og professor Ole Hasselbalch havde råbt vagt i gevær lige siden den skæbnesvangre udlændingelov af 1983, der gjorde Danmark til et åbent markland med fri adgang til alle. Og som tak blev de dæmoniseret og ganske ofte fysisk truet. Allerværst gik det ud over Pia Kjærsgaard, der hurtigt blev et symbol for ondskaben selv. Et Ondskabens Ikon.

Det skrev jeg to bøger om – den første, Ondskabens Ikon med et bidrag fra cand. mag. Preben Breds – kom i 1999, den anden, Gensyn med Ondskabens Ikon, kom i 2006. Den sidste blev stort set ignoreret, men den første, Ondskabens Ikon, vakte en del postyr. Venstrefløjen var enig om at fordømme den, men alligvel var der en vis anerkendelse af, at bogen havde fat i noget. Eksempelvis David Rehling, der alle dage har næret et ubændigt had til Pia Kjærsgaard (”det monster, der har glammet i familien Danmarks stuer…og tilmed spredt sin nødtørft”) men som alligevel kunne se, at noget var galt. I Information (10. februar 2001) måtte han efter den obligate bagatellisering nølende indrømme at

”nærværende anmelder er ikke fornøjet over de af eksemplerne, der fremstiller Kjærsgaard som morder eller luder. (…) En ubehagelig sandhed har Cain fat i, når han peger på, at der i de ekstreme fordømmelser af Kjærsgaard ligger en betydelig grad af selvgodhed og jungsk arketype-projicering af ubehaget ved inderst inde at ane sig enig med hende”.

Det der med arketyper, altså grundsymboler, bragte ham snublende nær bogens anden pointe, at de politisk korrekte fordømmere brugte – uden at ane det – de samme symboler, som nazisterne brugte om jøderne. Det vil sige, at det i virkeligheden er dem, der er nazismens arvtagere, fordi de – igen uden at ane det – har overtaget nazisternes menneskesyn.

Jøden var en grib. Det var Pia K. også.

Indspilning i fuld skærm 13-12-2015 011802

Jøden var en morder. Det var Pia K. også.

Indspilning i fuld skærm 13-12-2015 011916

Jøden var en rotte. Det var Pia K. også.

Indspilning i fuld skærm 13-12-2015 011931

En af af stereotyperne var en hund (Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Svikmøllen og Berlingske Tidende), en slange (Kristeligt Dagblad), en haj (Berlingske Tidende), og naturligvis også et svin (Ektra Bladet). ”Pia, du er en so”, proklamerede entertaineren Michael Carøe, og Carsten Jensen bidrog til højnelsen af ”tonen i debatten!” ved at spørge om Pia Kjærsgaard ”kunne smage på en mands sæd, hvad han have drukket dagen før” (Politikens Kultursektion, 19. maj 2002). Og videre over stok og sten. Dog havde de politisk korrekte én fornærmelse, som ikke engang nazisterne havde fundet på: Pia K. var afføring. Både Berlingske Tidende og Kristeligt Dagbladet viste hendes hoved kiggende op fra en toiletkumme og Roald Als skrev det ud i pap i Politiken.

Indspilning i fuld skærm 13-12-2015 011959

Har det ændret sig nu? Ja, lidt, omend ikke ret meget. Hadet til Kjærsgaard er blevet afløst af hadet til Inger Støjberg, der ifølge en kendt sangerinde ”lugter af pis”. Man fornemmer – i DR, Radio 24Syv, Information, Politiken og læserbrevene i Ekstra Bladet – den samme voldsomme afsky, der i så mange år har skræmt andre fra at ytre sig.

Hvor kommer dette had fra? Jeg blev personligt opmærksom på det under kampagnen mod Sydafrika, hvor der dengang herskede et apartheidstyre, som alle kunne blev enige om at hade. Men mærkeligt nok kunne ingen hidse sig op over det slaveri, der eksisterede samtidigt i mindst fire afrikanske lande: Niger, Sudan, Senegal og et, som jeg ikke længere kan huske, hvad var.

Så slaveriet var ikke så slemt, kunne man forstå? Ingen interesserede sig for det i hvert fald, men det ville man med den største sandsynlighed have gjort, hvis det havde være europæere, der stod bag. Det var dem, man var ude efter, de hvide sataner som tilhørte den vestlige civilisation – en civilisation, der var bundrådden og skulle væk. Ja, det var faktisk os selv, der skulle væk, og denne animositet – ofte flammende op som det rene had – blev den mørke side af hippie bevægelsen. Udadtil peace and love, men overfor de misliebige noget helt andet og med et helt andet ansigt. Og dette ansigt kan man stadig se i skrift og tale hos de politisk korrekte og lyslevende hos de autonome, der er parate til at brænde alt ned, som har tilknytning til deres hadeobjekt par excellence: det hvide kristne Vesten. Alle, der har deltaget i SIAD-møder eller har spadseret rundt om søerne i selskab med Nicolai Sennels og hans For frihed-bevægelse, vil kunne forstå, hvad jeg taler om.

Så hvor kommer hadet fra? Og hvorfor var det så ekstremt i Pia Kjærsgaards tilfælde? Andre medlemmer af hendes parti har ikke haft de samme problemer. Hverken Peter Skaarup eller Thulesen Dahl har mig bekendt haft brug for en livvagt, selv om de har præcis de samme holdninger som Kjærsgaard. Så hvorfor lige hende? Er det hekseafbrænding i moderne form? Læs lige denne besynderlige tekst af læserbrevskribent Sune Holm i Politiken, 15. april 2001, hvor han beskriver sine mareridt med ord, der giver stof til eftertanke:

”(…) Hun har været efter dig igen. Hende den unævnelige. Med sin skærebrænderstemme har hun jagtet dig gennem mørke, fugtige gange, op ad endeløse trapper fra et mørkt dyb, hvor din allerværste frygt befinder sig: Hendes navn er Pia Kjærsgaard. Du ved det måske ikke, men hun er ikke farlig. Det er bare noget, du bilder dig selv ind. Hun er bare en lille pige med et lagen over sig, der prøver at skræmme dig, en lille pige der trænger til opmærksomhed og kærlighed. Da vil du forstå, at hun er en del af dig selv.” Interessant tekst, ikke sandt? Det bekræfter nærmest, hvad David Rehling skrev : At han i de ekstreme fordømmelser af Kjærsgaard så ”en betydelig grad af selvgodhed og jungsk arketype-projicering af ubehaget ved inderst inde at ane sig enig med hende”.

Var det også det, der dengang lå bag heksebrændinger? Og alle andre af historiens rædsler? Eller var det bare ren og skær mobningslyst – en lyst vi deler med de fleste andre levende væsener. Det spurgte man engang en historiker om.

”Det spørgsmål skal du ikke stille til en historiker”, svarede han. ”Hellere til en psykolog. Eller en psykiater”.

(Gensyn med Ondskabens Ikon kan downloades gratis fra nettet)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ung Konservativ
Ung Konservativ
7 years ago

Ekstremt interessant indlæg fra Geoff Cain.

Anna Svensson
7 years ago

Hatten av för Heinz Rudolf Kunze, det är en modig man, som i dessa tider sjunger denna text i vetskap om att han kommer att bli utfryst av etablissemanget.

gregwerle
gregwerle
7 years ago
Reply to  Anna Svensson

I har ikke forstået teksten korrekt!
Heinz Rudolf Kunze siger selv: Das Lied ” Willkommen liebe Mörder ” von meinem Räuberzivil- Album ” Tiefenschärfe ” entstand im Sommer 2014, also ein Jahr vor der Flüchtlingsdebatte. Gemeint und auf ironische Weise angesprochen sind die Mörder der NSU. Pate dazu stand das berühmte Theaterstück “Biedermann und die Brandstifter ” von Max Frisch, das vom Aufkommen der Nazis handelt. Ich verbitte mir jede dem Geist dieses Songs widersprechende Vereinnahmung und Anbiederung, zumal von rechts. Heinz

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  gregwerle

Det må så vara, men texten passar ännu bättre nu. Jag vet för lite om Kunze för att kunna “placera” honom.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Sagen er jo bare den, at venstrefløjen har siddet med magten og definitions-retten, på alle væsentlige områder hvad angår behandlersystemet, det sociale, humane og moralske – lige siden 60’erne. Der havde vi nemlig penge nok i banken til den slags udfoldelser. At mange af dem naturligvis ikke var specielt kløgtige, spiller jo ingen rolle – så længe det bare handlede om, at beholde den magt. Men nu kan snart enhver jo se, at mange af deres idéer var helt ude i skoven – og derfor gælder det også om, at bakke lige så stille ud. Det er der så bare… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Sagen er jo bare den, at venstrefløjen har siddet med magten og definitions-retten, på alle væsentlige områder hvad angår behandlersystemet, det sociale, humane og moralske – lige siden 60’erne. Netop – og det peger på en lille fejl i Cains fremragende opridsning af situationen – nemlig at det nok mere var universitetsmaxismen og dens lange march gennem institutionerne, mere end hippierne, som hurtigt blev kørt ud på et sidespor på venstrefløjen af leninisterne, der er ansvarlige for indoktrineringen i Skole, museer og MSM. Redegørelsen for og dokumentationen af dehumaniseringen af Kjærsgaard i de venstreorienterede sind er af historisk betydning og… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Venstrefløjen har ikke bare siddet på magten. Højrefløjen har også siddet på magten i flere omgange, men har blot videreført venstrefløjens ideologiske linje. Det skyldes at venstrefløjen har forstået at magten er sekundær, mens selve det moralske og kulturelle verdensbillede vores samfund har som kerne, er den pibe som alle vi flokdyr vil danse efter, og de har ændret dette kompas. Nu er det folk af rette højre støbning må gøre dem kunsten efter, og her er en god beskrivelse af processen der ligger bag vores deroute, af en forfatter som har lavet en udmærket manual i hvordan vi gendriver… Read more »

mjolly
mjolly
7 years ago
sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  mjolly

…krever spesielle åtgjerder.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  mjolly

Skal man virkelig glæde sig over, at kun 46 procent af amerikanerne ikke har tabt hovedet..?

Søren Petersen
Søren Petersen
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Værre ser det ud i Frankrig! et flertal i alle regioner vil bevare magten hos de gamle to partier, som har ødelagt Frankrig med masseindvandring. Utroligt!!! selv i Calais regionen siger de ikke. Vesteuropæere er som lemminge… som vandrer mod afgrundens rand!!!

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja, man får vara glad för det lilla.

Sanningskommision
Sanningskommision
7 years ago
Reply to  Anna Svensson

Kommer Hillary Clinton till makten så blir det inte roligt för vita västerlänningar någonstans på jorden, och hon kommer att se till att muslimerna får riktigt fäste i Thailand och Burma.
Googla gärna: ‘Why did Dylan Davies disappear*
Dylan är en kompis och kollega till mig som råkat illa ut på grund av Hillary. Tro bara inte på medias lögner om honom.

Anna Svensson
7 years ago

Jag ska googla honom – och Hillary Clinton har jag INGET till övers för, jag hoppas att hon inte väljs, då blir det ännu värre än det är nu.

Sanningskommision
Sanningskommision
7 years ago
Reply to  Peter Zichau
Louis B Knockel
Louis B Knockel
7 years ago

Kloge ord, hr. Cain. Drifter og drømme bobler op fra underbevidstheden i os alle, men det fører til de mest voldsomme og uhyggelige udladninger fra venstrefløjsfolk, fordi de undlader at tænke rationelt. Argumenter er det småt med, og ufiltrerede følelser får frit løb.

One of the painful signs of years of dumbed-down education is how many people are unable to make a coherent argument. They can vent their emotions, question other people’s motives, make bold assertions, repeat slogans—anything except reason. (Thomas Sowell)

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x