14
dec
Seneste opdatering: 14/12-15 kl. 1023
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

5-8 november 2015: Panelists include Peter Hoekstra, Daniel Greenfield, Daniel Pipes & Bruce Thornton. Gå i al fald ikke glip af Greenfield minut 15 og Daniel Pipes minut 31. Han fokuserer på Sverige, “the most dramatic case.” Ordstyrer Stakelbeck har ikke ret i, at halvdelen af “Malmøs befolkning er muslimer,” halvdelen er indvandrere og efterkommere. Hvor mange der er muslimer, ved vi ikke, men gæt på 30 procent.

Eva Selsing: “Løkke kører os ud over afgrunden”

Politik handler om i dag og i morgen, når det går højt om i overmorgen. Det handler ikke om dine børn og deres fremtid om tredive år. Når politikere derfor ikke gør det eneste nødvendige, som de vil blive nødt til senere, er det fordi det er ubehageligt og fordi de kalkulerer med at være døde, pensionerede eller forfremmede til FN, når det ikke kan udskydes længere. Det nødvendige skriver Douglas Murray om i Migrant Crisis? Europe Hasn’t Seen Anything Yet:

“One question I ask politicians whenever I get a chance is: why do they not do now the things which they will end up having to do at some point down the line? If you speak with Australian officials who dealt with a similar refugee boat-crisis in their country last decade, they will tell you that you have to keep the migrants out of your country and dissuade others from coming….”

Eva Selsing bekymrer sig mere om sine børn og sit land end de fleste borgere og politikere. Løkke er ved at stille os over for et demografisk fait accompli, som svenskerne er blevet for over ti år siden:

Lars Løkkes svigefulde ageren og hans regerings destruktive migrantpolitik er farlig. Farlig for Danmark, farlig for vores børns fremtid.

 

Der er noget næsten episk ondskabsfuldt over at placere 500 flygtninge i Nyborg, i et område med kun 700 huse. Men det gør regeringen. Nyborg er en del af det mindre ressourcestærke Danmark – her er ikke mange velnærede medietyper, der kan lave ramaskrig over at få deres lokalsamfund tvangstilført så mange asylansøgere. Var dét mon med i begrundelsen for at vælge netop dette som det første sted, regeringen bruger nødret mod befolkningen?

Og tro ikke, at det slutter med Nyborg. Prognoserne for 2016 er steget fra 15.000 til 25.000 flygtninge. Disse vil have ret til familiesammenføring, så de facto-tallet vil være langt højere. På trods af, at Venstre gik til valg på en »straksopbremsning« af tilvandringen. [..]

Jo længere tid, der går, før et menneske med samvittighed og integritet lukker grænsen, desto farligere en situation vil Danmark være i. Jo flere små samfund, der skal fyldes med tvangsfordelte migranter, desto mere vil opsplitningen af vores land øges. Jo flere potentielle terrorister, vi lukker ind, desto større er risikoen for flere blodsudgydelser på dansk jord.Lars Løkkes svigefulde ageren og hans regerings destruktive migrantpolitik er farlig. Farlig for Danmark, farlig for vores børns fremtid. Han kører os ud over afgrunden. Løkke kører os ud over afgrunden

I Forlængelse skriver Mauricio Rojas i dag i Kommer vår självgodhet att döma oss?

”Romarna före fallet var så säkra som vi är i dag att deras värld skulle fortsätta i all framtid att existera utan grundläggande förändringar. De hade fel. Vi borde vara kloka nog att inte upprepa deras självgodhet.”

Tyvärr är det inte mycket som säger att vi inte kommer att göra det. Vi har alldeles för många Chamberlain och knappast någon Churchill i ledande ställning i denna ödesstund. Så var det också på 1930-talet, då det kommande eländet hade kunnat stoppas genom ett modigt och klarsynt ledarskap. I stället trodde man in i det längsta att strutspolitiken var bästa sättet att slippa den totalitära stormen, men dess styrka bara växte inför en orkeslös motståndare, som vägrade inse utmaningens vidd. Samma sak har hänt i våra dagar och konsekvenserna är bedrövande.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Uppgifter från tyska säkerhetstjänster och en av Tysklands högsta domare varnar inför att ISIS redan har insmugglat en hemlig armé på flera hundratusen man I Tyskland som skall slå till under mars 2016. De skall slå ut elnätet, kommunikationsnät och viktiga befattningshavare. De förses med vapen från hemliga fartygsleveranser, som kommit till olika tyska hamnar. Blackwater är med och organiserar flyktingar i Tyskland. Alla de hundratusentals migranter som inte låtit sig registreras måste ha tagit mycket pengar med sig, då de struntar i statens. Vi vet att ISIS aldrig haft brist på pengar tack vare många rika länder, Saudiarabien, Qatar,… Read more »

torstein
torstein
6 years ago

Da Kvite-Krist fikk innvadere Europa/Norden rundt 1000-årskiftet, var det med hjelp av de europeiske kongemakter og deres herskende eliter som med makt tiltvang seg hegemoniet; lokale småkonger og deres vikinger hadde gjort seg alt for mektige og rike på ran og mord i vesterled og truet nå kongemaktens herskere. I dag ser vi en ny herskende elite i norden, riktignok uten kongemakt, men like fullt en maktelite som maner for et nytt paradigmeskifte som med import av islam og muslimers hjelp kjemper for fortsatt herredømme, ved å konsekvent desimere den opprinnelige hvite etniske befolkningen og erstatte den med multikulturell innvandring,… Read more »

Joakim "Bronco" Mårtensson

Daniel Greenfield är suverän som vanligt. Han gör emellertid ett misstag när han refererar till “Hartz IV”. Det har ingenting med “Hearts” (“because it’s so caring”) att göra utan är helt enkelt taget efter namnet på personen som ledde kommissionen som ledde fram till Hartz IV, nämligen Peter Hartz. Annars har han rätt i allt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Hartz_IV

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg er udmærket klar over, at Daniel Pipes er en intellektuel kapasitet ud over det sædvanlige, når det kommer til islam og vesten. Men ku’ han for helvede ikke snart lade være med at lefle for dette mytiske moderate islam, som kun herskede da muslimerne havde totalt herredømme over deres egne områder – og globalisering var en by i Rusland. Det rigtige islam er det vi ser nu. Vi så det bare ikke før, fordi vi selv var stærke og for øvrigt passede os selv.

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Eva Selsing: “Der er noget næsten episk ondskabsfuldt…. ”

Ja, der er noget episk ondskabsfuldt der er ved at ske med vores tusindårige europæiske folkeslag.. Udryddelse.

Vi har glemt hvem vi er. Vi har tabt vores identitet, selve skjoldet der omkranser et folks sjæl, og gør det i stand til at omkranse sit fællesskab med en manifesteret, fysiks ydre grænse for, hvem er vi, og hvem er de. Og håndhæve den med stolthed.

Og dermed er det nu tid til en episk opvågnen.

https://www.youtube.com/watch?v=3rnRPhEwELo&feature=youtu.be&mc_cid=9f1e279795&mc_eid=942781c3a2

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Godt brølt, løvinde:-) (@Eva Selsing – få nu lavet det nye parti! )

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x