15
dec
Seneste opdatering: 16/12-15 kl. 0959
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Facebook, Twitter, Google skal slette “hatespeech” og “racisme” inden 24 t.

Når man har overværet de første par dusin 266 b retsmøder, hvor den juridiske ekspertise skændes om, hvad der overhovedet er “had og racisme,” er man mindre tryg ved at Facebook og Twitter skal agere anklager og dommer i det daglige. Når vi yderligere ved, at sandheden i et udsagn i en 266 b sag er underordnet, står vi foran ren vilkårlighed.

Google, Facebook, and Twitter have agreed to delete hate speech deemed illegal in Germany within 24 hours, following pressure from German authorities who have become concerned about an increasing number of racist comments being posted on social media.The companies committed on Tuesday to removing “illegal content promptly, that is, within 24 hours,” Justice Minister Heiko Maas said, as quoted by AFP.

The three internet giants and the Justice Ministry said in a joint statement on Tuesday that the social networking sites will also make it easier for users and anti-racism groups to flag hate speech posted online. Maas added that a monitoring mechanism will be put in place to review whether the system is working.The justice minister stressed that the measures are not intended to curtail free speech, but rather to ensure German law is applied online. Google, Facebook, Twitter will delete online hate speech at pressure from Germany, Facebook, Google, Twitter agree to delete hate speech in 24 hours: Germany

 Tommy Robinson: How Islam is Destroying Europe

Det er den rablende konspirationsteoretiker Alex Jones’ kanal, men bør høre det for Tommy Robinsons skyld. Iøvrigt medvirker den mere fornuftige Paul Joseph Watson.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Det hade varit intressant att få reda på hur mycket som ägs av Saudiarabien i Sverige. Det enda som vi fått svart på vitt är att den största moskén i Göteborg är finansierad av Saudi. och därmed vet vi att där bestämmer inte svensk rikes lag. Jag måste säga att Tommy Robinsson är modig och frågan är hur länge han kommer orka. Naturligtvis kallas han rasist och fascist av Sveriges media. Men har man hört honom berätta om hans barndom i Luton och hur den staden förvandlats blir man mörkrädd. Idag har de 30 moskéer i Luton och 50 000… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago

I England vil det nu blive forbudt af give udtryk for meninger der giver modspil til regeringens værdier, som jo er tolerance og åbenhed for “andres” religion ie islam. Se Teresa May svare uden om på de meget relevante spørgsmål fra en journalist, der gerne vil vide præcis hvor det helt konkret nu er forbudt at være uenig i statens ideologi: https://www.youtube.com/watch?v=OmnvczX5wdk Og Merkel har villet forhindre kritik af hendes politik, på bedste totalitær vis: “On the sidelines of a United Nations luncheon on Saturday, Merkel was caught on a hot mic pressing Zuckerberg about social media posts about the… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Lawrence

Endnu en kvindelig pladderpolitiker, som ikke vil indse, at det alene er islam, som skaber problemer.
Det er ikke modstanderne af islam, som gør opmærksomme på problemerne, der skaber problemer.
Det er islam i Europa, som er problemet, så simpelt er det..
Behandlingen af Tommy Robinson og lignende er ikke en retsstat værdig, man kan ikke længere kalde England er retsstat.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Lawrence

De har selv skabt problemet. Nu kan de selv ligge og rode med lortet..!

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lawrence

Fabelaktig britisk journalist intervjuing Teresa May. Måtte en slik voksen, smart én dryppe ned i en eller annen kringskasting her i Norden. Fasinerende er bare fornavnet. Teresa May er så redd for muslimenes rekylkraft at hun MÅ gå etter de engelske mer ell. mindre ekstreme (“x”) høyrekreftene, for slik å samtidig sette inn informasjonen (til også muslimer) om engelske verdier. Vil hun kreve at de følges (? – fikk ikke det helt med meg, men det er vel som sedvanlig; å appalere – Islam lar seg IKKE mykgjøre, ideologien ligger fast.s Kontraproduktivt repliserer journalisten som søker på fortreffelig vis å… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Håller med om att Watson är mer sympatisk. Jones är lite för gapig min smak. Visserligen var han en frisk fläkt för 10 år sedan men idag framstår han mer som rätt dryg.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  snaphanen

Få med slutten; hvordan (der finnes mange flere vis å forstumme mennesker på) – … hvordan adsprede, få mennesker/oss folket bort fra å stille spørsmål til hvordan samfunnet er organisert og utvikles …. sørg for at de har det så travelt at hver en kritisk tanke blir UMULIGGJØRT!

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Daniel Greenfield læser og fortolker tallene korrekt. Det er første gang jeg har mødt et andet menneske end mig selv, som er i stand til at forstå statistik. Til jer, der ikke er stærke udi statistikken kan jeg bekræfte, at den udlægning af tallene, der præsenteres her er den rette, og den, man bør lytte til. Alle andre, jeg hidtil har hørt, er mere eller mindre forvrøvlede og overfladiske. NB! De udlægninger, jeg selv engang i mellem præsenterer er ligeledes korrekte og med fokus på det, det er værd at udlede af tallene. Ovenstående video-service er en kilde til korrekt… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Gode, informative videoer, både Greenfield og Jones’.
Jeg begynder at tro, at nogen har en slags klemme på Merkel – eller hele EU. Det er jo ondt, dét, der foregår.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

OT:

Hundreds of migrants entering Norway have images of severed heads and executions on their phones, police have admitted.

http://www.breitbart.com/london/2015/12/15/hundreds-syrian-migrants-execution-images-phones/

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Det er jo egentlig ikke off-topic… Ja, det vil vi godt tro. Skandinavien består af syge politikere, og det her multikulti-eventyr kommer til at koste titusinder af liv. Løsningen er i virkeligheden meget enkel og billig: Hæng dem! Det er ikke mennesker, men dæmonbesatte udyr, og man vil på et helt liv ikke kunne afradikalisere dem. Folk, der henretter bagbundne voksne med langsom halsoverskæring (begyndende fra nakken!), og som skærer fingerspidser af børn eller holder små piger og kvinder som sexslaver, dem bør der ingen pardon være for!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x