15
dec
Seneste opdatering: 15/12-15 kl. 1856
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Genem de sidste 15 Ă„r er der kommet 57.683 sĂ„kaldte “ensamkommande flyktningbarn” til Sverige. Det er steget eksponentielt, sĂ„ der i Ă„r alene er kommet 30.000. Det har usagt vĂŠret forbudt at stille spĂžrgsmĂ„l til trafikken, for det var  jo stakkels bĂžrn “hvis forĂŠldre var dĂžde,” skĂžnt enhver kunne se at de fleste var langt over 18 Ă„r og deres familier levede i bedste velgĂ„ende.

I Danmark ved vi, at 72 procent er over 18 Ă„r, man har lov at tro procenten er endnu hĂžjere  i Sverige. De er de dyreste af alle flygtninge, og svenske politikere er er begyndt at vĂ„nde sig og tale om at tillade alderstester. Hovedparten er nu fra Afghanistan, verdens 206 “rigeste” land, hvor hver kvinde fĂ„r 5.33 barn. Hvordan de kan undvĂŠre en enkelt sĂžn til Sverige, er ikke svĂŠrt at forstĂ„, sĂ„ det behĂžver regeringen ikke nedsĂŠtte en kommission for at opklare.

Udsendelsen er et studie i svensk journalistik, man burde bruge i undervisningen pÄ den danske journalisthÞjskole. Den er sÄ Äben og Êrlig, som den kan vÊre pÄ dette tidspunkt, og den vil givet vÊkke forargelse blandt de mange, der afskyr sandhed under enhver form og er vant til at have regeringen med sig.

Der er nogen der har sagt, at den svenske, officielle offentlighed ikke kan have mere end Ă©n tanke i hovedet ad gangen, og holdet bag dokumentaren fornemmer rigtig nok, at vinden er ved at vende i landet. Det er tid for nye tanker efter fire Ă„rtier.

Man kommer ikke i gabestok for at sige “volymer” og Anna Dahlberg skriver helt anderledes end i 2010. Hvis Sverige skulle blive “et normalt land”, som Jan Sjunnesson arbejder utrĂŠtteligt pĂ„, mister jeg de svenske dissidenter, jeg har vĂŠnnet sĂ„dan mig til at kunne lide. De har vĂŠret mit broderskab. I Danmark er det nĂŠsten umuligt at have sĂ„dan nogle.

Den viser ogsĂ„ derfor en vigtig tommelfingerregel, at der ikke sker noget pĂ„ “kontroversielle omrĂ„der” i Sverige, uden at der er givet grĂžnt lys fra toppen. Derfor har den svenske udlĂŠndingedebat ogsĂ„ vĂŠret invalid i mange Ă„r, og derfor har den de senere Ă„r, hvor den overhovedet er en debat, vĂŠret debatten om debatten. En pseudodebat. Den rigtige debat er kun et par mĂ„neder gammel, og Sverige kniber sig i armen endnu. “Nu börjar journalisterna vĂ€nda kappan under galgen” siger en ven. For mig lyver de, selv nĂ„r de taler sandt. Det er vel en automatreaktion efterhĂ„nden. De desillusionerade humanisterna

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

HĂžrte svensk P1. Det var faktisk rigtig Ă„benhjertigt. SĂ„ de kommer nok til fornuft derover, men nĂŠste trin mht oprydning og hjemsendelse, hvordan klares det?

ollipolli_2
ollipolli_2
8 years ago

Vi har lÄng vÀg att vandra. Normala blir vi aldrig i hyckleriets hemborg.

Marie Vov
8 years ago

Hvis man sender sin halvstore afghanske knĂŠgt til Sverige, er lykken gjort for hele den afghanske familie. Herfra betaler Sverige for resten af familiens rejser (uanset antallet af familiemedlemmer) og indlogeringer i Sverige.

Hvor dum kan man vĂŠre, selv som svensker?????????

Lawrence
Lawrence
8 years ago

En meget fin og kort forklaring pÄ hvad der er sket med Sverige:

https://www.youtube.com/watch?v=ek7KHcnlI2A

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago
Reply to  Lawrence

Hov… En hvid mandlig bodybuilder-svensker…??!! MĂ„ man det..?
Nu har jeg altsĂ„ tilfĂŠldigvis vĂŠret igennem hele uddannelsessystemet, fra 70’erne og op efter – sĂ„ jeg vĂ©d man ikke skal lytte til den slags..!

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Peter Zichau

SĂ„ illa Ă€r det faktiskt inte. Det beror pĂ„ var han jobbar. Kan funka fint. 🙂

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Peter Zichau

Han virker mere bevidstgjort i sin pre-halvfjerdser maskulinitet og mentalitet, end mĂŠnd fra fĂžr halvfjerdserne gjorde. MĂ„ske fordi de kunne tage den maskuline identitet som en selvfĂžlge, noget de bare voksede op med som var det man var, som fisken der ikke ved den er i vandet. Indtil fisken fik at vide at vand var unaturligt og ondt, og den har ligget og gispet pĂ„ land lige siden. Mange post-halvfjerdser mĂŠnd kunne fratages deres identitet gennem intimidering, fordi den selvforstĂ„else de havde arvet mere var en intuitiv selvforstĂ„else end en bevidstgjort intellektuel beslutning. Men mĂ„ske har denne kulturmarxistiske epoke vĂŠret… Read more »

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  snaphanen

Vist nok stadig i landet, utroligt nok. Og tilsyneladende ganske optimistisk og selvsikker i sin identitet og patriotisme. MĂ„ske er en ny slags yngre svensker som smider det politisk korrekte Ă„g af deres brede skuldre ved at opblomstre?..

latmask
latmask
8 years ago

“ensamkommande flyktingbarn”. 3 lögner i ett kort uttryck.

Anna Svensson
8 years ago
Reply to  latmask

Jag Ă€r inte sĂ€ker pĂ„ att Sverige klarar vĂ€ndningen och blir “normal” igen. Alldeles för mycket har förstörts.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Anna Svensson

Sverige har overkommet stĂžrre ting fĂžr, og mod langt mere formidable udfordrere end nu:

https://da.wikipedia.org/wiki/Gustav_Vasa

😉

latmask
latmask
8 years ago
Reply to  Lawrence

Innan det kan dÄ dÀrhÀn, mÄste vi först ha Stockholms Blodbad No. 2. IS ordnar detta.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x