15
dec
Seneste opdatering: 15/12-15 kl. 1856
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Genem de sidste 15 år er der kommet 57.683 såkaldte “ensamkommande flyktningbarn” til Sverige. Det er steget eksponentielt, så der i år alene er kommet 30.000. Det har usagt været forbudt at stille spørgsmål til trafikken, for det var  jo stakkels børn “hvis forældre var døde,” skønt enhver kunne se at de fleste var langt over 18 år og deres familier levede i bedste velgående.

I Danmark ved vi, at 72 procent er over 18 år, man har lov at tro procenten er endnu højere  i Sverige. De er de dyreste af alle flygtninge, og svenske politikere er er begyndt at vånde sig og tale om at tillade alderstester. Hovedparten er nu fra Afghanistan, verdens 206 “rigeste” land, hvor hver kvinde får 5.33 barn. Hvordan de kan undvære en enkelt søn til Sverige, er ikke svært at forstå, så det behøver regeringen ikke nedsætte en kommission for at opklare.

Udsendelsen er et studie i svensk journalistik, man burde bruge i undervisningen på den danske journalisthøjskole. Den er så åben og ærlig, som den kan være på dette tidspunkt, og den vil givet vække forargelse blandt de mange, der afskyr sandhed under enhver form og er vant til at have regeringen med sig.

Der er nogen der har sagt, at den svenske, officielle offentlighed ikke kan have mere end én tanke i hovedet ad gangen, og holdet bag dokumentaren fornemmer rigtig nok, at vinden er ved at vende i landet. Det er tid for nye tanker efter fire årtier.

Man kommer ikke i gabestok for at sige “volymer” og Anna Dahlberg skriver helt anderledes end i 2010. Hvis Sverige skulle blive “et normalt land”, som Jan Sjunnesson arbejder utrætteligt på, mister jeg de svenske dissidenter, jeg har vænnet sådan mig til at kunne lide. De har været mit broderskab. I Danmark er det næsten umuligt at have sådan nogle.

Den viser også derfor en vigtig tommelfingerregel, at der ikke sker noget på “kontroversielle områder” i Sverige, uden at der er givet grønt lys fra toppen. Derfor har den svenske udlændingedebat også været invalid i mange år, og derfor har den de senere år, hvor den overhovedet er en debat, været debatten om debatten. En pseudodebat. Den rigtige debat er kun et par måneder gammel, og Sverige kniber sig i armen endnu. “Nu börjar journalisterna vända kappan under galgen” siger en ven. For mig lyver de, selv når de taler sandt. Det er vel en automatreaktion efterhånden. De desillusionerade humanisterna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Hørte svensk P1. Det var faktisk rigtig åbenhjertigt. Så de kommer nok til fornuft derover, men næste trin mht oprydning og hjemsendelse, hvordan klares det?

ollipolli_2
ollipolli_2
6 years ago

Vi har lång väg att vandra. Normala blir vi aldrig i hyckleriets hemborg.

Marie Vov
6 years ago

Hvis man sender sin halvstore afghanske knægt til Sverige, er lykken gjort for hele den afghanske familie. Herfra betaler Sverige for resten af familiens rejser (uanset antallet af familiemedlemmer) og indlogeringer i Sverige.

Hvor dum kan man være, selv som svensker?????????

Lawrence
Lawrence
6 years ago

En meget fin og kort forklaring på hvad der er sket med Sverige:

https://www.youtube.com/watch?v=ek7KHcnlI2A

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hov… En hvid mandlig bodybuilder-svensker…??!! Må man det..?
Nu har jeg altså tilfældigvis været igennem hele uddannelsessystemet, fra 70’erne og op efter – så jeg véd man ikke skal lytte til den slags..!

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Så illa är det faktiskt inte. Det beror på var han jobbar. Kan funka fint. 🙂

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Han virker mere bevidstgjort i sin pre-halvfjerdser maskulinitet og mentalitet, end mænd fra før halvfjerdserne gjorde. Måske fordi de kunne tage den maskuline identitet som en selvfølge, noget de bare voksede op med som var det man var, som fisken der ikke ved den er i vandet. Indtil fisken fik at vide at vand var unaturligt og ondt, og den har ligget og gispet på land lige siden. Mange post-halvfjerdser mænd kunne fratages deres identitet gennem intimidering, fordi den selvforståelse de havde arvet mere var en intuitiv selvforståelse end en bevidstgjort intellektuel beslutning. Men måske har denne kulturmarxistiske epoke været… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  snaphanen

Vist nok stadig i landet, utroligt nok. Og tilsyneladende ganske optimistisk og selvsikker i sin identitet og patriotisme. Måske er en ny slags yngre svensker som smider det politisk korrekte åg af deres brede skuldre ved at opblomstre?..

latmask
latmask
6 years ago

“ensamkommande flyktingbarn”. 3 lögner i ett kort uttryck.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  latmask

Jag är inte säker på att Sverige klarar vändningen och blir “normal” igen. Alldeles för mycket har förstörts.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Sverige har overkommet større ting før, og mod langt mere formidable udfordrere end nu:

https://da.wikipedia.org/wiki/Gustav_Vasa

😉

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Lawrence

Innan det kan då därhän, måste vi först ha Stockholms Blodbad No. 2. IS ordnar detta.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x