17
dec
Seneste opdatering: 17/12-15 kl. 1844
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A very unusual event occurred tonight in the small Dutch town of Geldermalsen: there was a riot. “But Baron,” you say. “That’s not at all unusual. Culture-enrichers riot almost every day in The Netherlands, and all over the rest of Western Europe.”

Yes indeed, they surely do. But this was a riot by the indigenous Dutch, who were protesting the establishment of an asylum center in their town, a deal arranged behind their backs. This is a man-bites-dog story.

In the videos below you’ll at first see the public meeting, which is taking place in a room with big plate glass windows. While public officials drone on, the riot is gathering in intensity just outside those windows.Our Dutch correspondent H. Numan sends this concise explanation of the background for tonight’s events. Riot in Geldermalsen, December 16 2015, Riot police fire warning shots as THOUSANDS of protesters storm the site of a planned asylum centre for 1,500 migrants in Holland.

Marokkanere tiltalt for bøssemord i Gøteborg

Der er myrdet omkring 30 homoseksuelle i Sverige siden firserne, og kun politiet ved, hvor mange af mordernes motiv, der var muslimske. Jeg kender kun to, mordet på Daniel i Malmø i 2008 og mordet på den 54-årige Hung Tran i Gøteborg i sommer begået af marokkanske gadebørn.

Det er svært for etablissementet i Sverige, når offergrupper myrder hinanden, så der kan godt være flere sådanne mord. Af for mig temmelig dunkle grunde, er Koranens had til homoseksuelle mere tabu i det offentlige, end dens had til jøder, der nu er ret almindeligt anerkendt selv i svensk presse. Medievirkeligheden er stærkt ideologisk, og Muhammed har afgjort trumfet queer indtil nu.

Mordet i 2008 var tys tys, og der blev ikke engang dømt “hatecrime.” Artiklerne om mordet på Hung Tran i Gøteborg er derimod retåbenhjertige og detaljerede, og tiltalen er “hatbrott.”Man kan dog ikke sige, at placering, udformning og rubrik ligefrem er egnet til at advare svenske homoseksuelle mod den risiko for vold, de løber fra muslimsk hold. En dansk journalist jeg kender, der følger Sverige, havde slet ikke opdaget mordet, hvad der næppe er utilsigtet. Alle rubrikker er bagatelliserende, for ikke at sige vildledende. Hovedartiklen i Expressen hedder f.eks. “Ska ha lagt död orm vid likets hals: “Ormrädd,” ikke just essencen af indholdet.

Det rör sig om två ensamkommande pojkar från Nordafrika som GT tidigare kunnat berätta om som tog sig hem till den homosexuelle mannens lägenhet i Bergsjön i juni. 16-åringens blod och därmed DNA finns på den döda ormen. Annars är huvudbevisningen en film från mordplatsen som hittades i en av de åtalade killarnas mobiltelefoner. Filmen var raderad men kunde återskapas av polisens tekniker och visar den misshandlade, bundna och förnedrade mannen liggande på golvet i sin egen lägenhet. På filmen syns också hur de två tonårskillarna lägger ner den mördade mannens tillhörigheter i väskor.

Hatbrottsmotiv: sexuell läggning. En ung röst, som enligt åklagaren tillhör 16-åringen, hörs på filmen skrikandes svordomar och skällsord över offret. Bland annat nämns offrets sexuella läggning. – Han har misshandlat honom och bragt honom om livet just för att han var homosexuell och utklädd till kvinna, säger åklagaren Lotta Nielsen och fortsätter:

– Utöver att det att jag menar att det rör sig om ett hatbrott är det en besinningslös misshandel och ett bestialiskt mord. Misshandeln var synnerligen grov: upprepade slag i huvudet med en glasflaska och en kruka och mannen blev även skuren. Slutligen ströp 16-åringen, enligt åtalet, mannen med sina händer. –Homosexuelle man hittades mördad, bunden och klädd i Bergsjön. 16-åringens egna ord om misstänkta mordet, 16-åring åtalad för strypmord i Bergsjön

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] værste sump og hjemløshed. Det postmoderne, totalt anonyme menneske. Jeg omtalte det i december, da var det seks måneder siden, det var begået. Det havde været syltet for offentligheden så […]

trackback

[…] værste sump og hjemløshed. Det postmoderne, totalt anonyme menneske. Jeg omtalte det i december, da var det seks måneder siden, det var begået. Det havde været syltet for offentligheden så […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Debatten på DR2 – torsdag 17/12 2015 – ufrivillig Dansk-Svensk komik på et meget højt plan 🙂

De danske deltagere har meget svært ved at holde masken,
når de lytter til svenskernes PK-kønsrolle-vanvid:

Debatten: Danmark og Sverige, feminisme og ligestilling

https://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-2015-12-17

Danmark møder Sverige i debat om ligestilling. Har danskerne glemt
kampen for kvinderne? Eller går svenskerne for langt, når de forbyder
køb af sex og opretter kønsneutrale børnehaver?

Det er nogle af spørgsmålene i årets anden fællesproduktion mellem
SVT Debatt og Debatten på DR2.

Værterne er Clement Kjersgaard og Belinda Olsson.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Vågn dog op, siger jeg bare! http://www.b.dk/kommentarer/vaagn-dog-op-siger-jeg-bare Af Latifa Ljørring, byrådsmedlem i Greve (V) 16. december 2015, 17:00 Vi er altså ude i en de facto afskaffelse af Danmark som nation, hvor det danske folk, der har udviklet og defineret sig gennem tusinder af år, vil blive kastet på tidens mødding Nu har vi til hudløshed hørt, at vi er rige og derfor kan rumme og huse flere flygtninge. At vi skal undlade yderligere stramninger af asylpolitikken, fordi det ikke nytter. Vi har til hudløshed hørt, at det kun er de få ekstreme muslimer, der ødelægger det for de mange.… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

Tak for linket, det var alle tiders griner. Af een eller anden uransaglig aarsag, ser Belinda altid ubegribeligt selvglad og nedladende ud, naar jeg trykker pause.

Bemaerk i oevrigt virkelighedsfornaegtelsen naar Belinda 8:50 praler med at hendagis har ‘vakt genklang verden over’.

Ja, paa samme maade naar man laeser at en svensk biskop har viet en mand i Blekinge til en transseksuel elg, og at parret har adopteret et barn.

KSD
KSD
8 years ago

TV 2-propaganda: Afghanske “flygtninge” skal til Europa – Ellers bliver de dræbt

Rendyrket propaganda-indslag i TV 2 Nyhederne fra i dag, den 17. december.
Medlemmer af dansk organisation er gråden nær, mens de hjælper afghanske “flygtninge” de sidste meter ind i Europa. Afghanerne skal til Europa, lyder det. Ellers bliver de dræbt.

https://youtu.be/QP2TQDn-vqc

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

Ooh, hvilken sublim nydelse at se kommunalpamperne flygte i panik!

Man er immervaek bange for det, man ikke kender, i dette tilfaelde vaelgerne.

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago
Reply to  snaphanen

Problemet med Hedegaards analogi er kun feltmadrasser og smaahandlende blev straffet efter Anden Verdenskrig.

Kommunisterne er udmaerket klar over, at det kan man ikke slippe afsted med i dag, hvor folk har internet. De vil kaempe desto indaedt.

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago
Reply to  snaphanen

Selvfoelgelig roeg der ogsaa et par mellemstore fisk, men de fleste blev straffet for noget som regeringen (der var demokratisk valgt) havde opfordret til i ’40, nemlig at samarbejde med tyskerne, saagar melde sig frivilligt til SS.

Dem der primaert blev ramt af retfaerdighedens blinde ridestoevle, var smaafolk, hverdagsopportunister og lykkeriddere. Fabriksejere og storboender, der slet og ret broed dansk lov for at vaere tyskerne bedre til tjeneste end selv samarbejdsregeringen tillod, gik fri.

2) God pointe.

KSD
KSD
8 years ago

OT:
Tysk avis: Merkel vil bruge flygtningekrisen til at skabe Europas Forenede Stater

https://ksdha.wordpress.com/2015/12/17/tysk-avis-merkel-vil-bruge-flygtningekrisen-til-at-skabe-europas-forenede-stater/

Sanningskommision
Sanningskommision
8 years ago
Reply to  KSD

Är det inte en utvidgning av Umman/kalifatet hon är ute efter?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x