19
dec
Seneste opdatering: 19/12-15 kl. 1045
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sam Harris & Douglas Murray – On the Maintenance of Civilization. Sam Harris speaks with author Douglas Murray about Islamism, liberalism, civil society, and the migrant crisis in Europe.

Det skal siges, at jeg for en gangs skyld ikke har hørt det. Jeg har et par dage, hvor jeg ikke har tid.

“Jeg gør det for mine børns skyld”

Mikael Jalving interviewer Pernille Vermund fra nystartede parti Nye Borgerlige

»Ja, det er det, der driver mig. At jeg ikke kan bære den tanke, at vores børn og børnebørn skal vokse op i noget, som bare bliver værre og værre. De skal kunne gå frit på gaden uden knivstikkeri, turde tage ungdomsjob i en 7-Eleven uden at frygte, at de bliver udsat for røveri, de skal kunne have tillid til andre, gå alene hjem fra fest, sådan nogle simple dyder, som vi tager for givet. De små ting er store, fordi de rummer frihed og tryghed. Hvis vi råder vore børn til ikke at tage job i 7-Eleven og i stedet giver dem penge med hjemmefra, så svigter vi det, der har gjort os stærke.«

»Asyl- og flygtningepresset er det allervigtigste, alt andet kan jo være ligegyldigt«, siger Pernille Vermund og uddyber: »Vi kan tale forsvar, sundhed, skolepolitik, men det hele er ligegyldigt, hvis vi formøbler vores økonomi og vores værdier og kulturgrundlag med en slap udlændingepolitik. Statsministeren forventer 25.000 asylsøgere næste år, hertil kommer familiesammenføringer, det er en helt ny normal, ja, det er helt vildt, når vi i forvejen véd, hvor dårligt det går med integrationen af mennesker fra de muslimske lande.« Jeg gør det for mine børns skyld

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Jeg vil hellere gå rundt i København og  fotografere, end mene noget om politik. Douglas Murray længtes for nylig tilbage til sin egentlige interesse, litteraturen, og jeg kender mange der  hellere end gerne vil […]

Lenn
Lenn
6 years ago

hmmm… lidt off topic, men sørme en flot fyr, ham Harris 🙂 Hvorfor er der ingen, der ser sådan ud, fx inde på Hoppeborgen?! Så gad man godt at se noget med politik igen, måske.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Jeg har altid tænkt, at jeg gerne vil kunne se mig selv i øjnene, når jeg engang skal “stille træskoene”.

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
6 years ago

Tittar in här på snaphanen varje lördagsnatt i förhoppning om att JC skrivit någon ny krönika.
Saknar dessa och hoppas att hon i varje fall smaskar till med en rejäl julkrönika .

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Det var faktisk en fryd, at sidde et par timer i selskab med Harris og Murray. Men det der sgu godt nok slår mig bagefter er, er vi måske i virkeligheden har haft brug for islams idioti. Hvis en hel koncertsal i Paris kan blive omdannet til en regulær slagtehal – og det eneste vi bagefter kan komme op med er, at synge “Imagine”, så har vi altså, i alvorlig grad, brug for at vågne op og finde vores europæiske identitet igen. Hvis vores nuværende generation kun interesserer sig for popmusik, Starwars eller hvorvidt man nu skal kalde sig transkønnet,… Read more »

KSD
KSD
6 years ago

OT:
Den hårde kriminalitet er steget igen – Justitsministeren og medierne: Danmark er blevet tryggere

https://ksdha.wordpress.com/2015/12/19/den-haarde-kriminalitet-er-steget-igen-justitsministeren-og-medierne-danmark-er-blevet-tryggere/

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  KSD

Sverige också 😉

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Ikke tid. Det er klart. Der skal æltes og bages og sørges for alt der ikke er klart endnu.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x