20
dec
Seneste opdatering: 20/12-15 kl. 1723
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi kender det allerede fra Ezra Levants The Rebel i Canada. Det kommer til Danmark næste år, mere om det først på året. Paul Joseph Watson rapporterer indtil videre fra England på den kugleskøre Alex Jones’ kanal, men det kan næppe vare ved.


En dag i retten: stenkastere i Vollsmose

Af NEMO

Jeg gik i retten med alle intentioner om at afsky den flok, der var sigtet for at have kastet sten og molotovcocktails efter et par patruljevogne i Vollsmose i Odense, i juni 2015, men som så ofte, når jeg er i domhuset, vendte virkeligheden op og ned på mine forudfattede meninger.

Det viste sig, at de sigtede var store drenge. Den ældste var født i december 1997, den yngste i januar 2000. Langt hovedparten var på gerningstidspunktet 16 år gamle.

Selve forbrydelsen var temmelig godt oplyst, da det hele var filmet af overvågningskameraerne derude. Små 15 unge medvirkede, og heraf har politiet altså identificeret og sigtet de ni. Optagelserne blev vist i retten, og af dem fremgik altså, hvordan én river en cementsten ud af en stensætning og knuser den, og senere hvordan de henter en knallert, tapper benzin af og producerer molotovcocktails. Det ser meget rutineret ud, som om det er en del af ungdomskulturen i Vollsmose at lære, hvordan man laver den slags.

Men der var ting i optagelserne, der var mere chokerende. Under hele forløbet går små grupper af unge piger og voksne mænd og kvinder frem og tilbage, tæt forbi. De kan ikke undgå at se, hvad der foregår, men ingen reagerer eller griber ind på nogen måde. Det er, som om hele optrinnet er en normal del af udelivet på en lun sommeraften. Rundt om flokken cykler og leger de mindre børn, og fra tid til anden afbryder en af gerningsmændene sit forehavende for lige at give lillebror et knus eller en kildetur.

På et tidspunkt går en af de unge mænd derfra og vender tilbage med en jævnaldrende ung mand i kørestol, som ved fælles hjælp bliver anbragt oppe på en stensætning, så han kan se noget og være lidt med.

Det er klart, at disse unge har onde intentioner. Den ene dårlige idé afløser den anden. Men det samlede indtryk er af oprømte børn uden styring og opdragelse, uden omtanke. De opfører sig, som jeg ville forvente af forvildede danske børn på 10-12 år.

Den eneste voksne, der siger noget til de unge, er en sort mand i en lang hvid kjortel. Han kommer forbi adskillige gange og forsøger tilsyneladende at sende en af de unge hjem. Jeg spurgte anklageren, om denne mand skulle vidne, og hun fortalte mig, at det ikke var lykkedes dem at identificere ham. Hvabehar? I en ghetto, der fungerer som en landsby i byen, kan en så påfaldende mand ikke identificeres? Det var heller ikke lykkedes dem at identificere den unge mand i kørestolen!

Det var jo i øvrigt heller ikke lykkedes at identificere de resterende cirka fem gerningsmænd. I retten afviste de fleste af de sigtede at afgive forklaring, men det par stykker, der godt ville udtale sig, løj så det fløjtede, hvad de jo også har ret til. Fem af de sigtede kræves udvist (de øvrige er danske statsborgere), og et par stykker af disse sagde for eksempel, at de næsten ikke talte somalisk – hvilket var påfaldende, i lyset af at deres enlige mødre ikke talte dansk.

Før jeg så de sigtede i retten, var jeg absolut stemt for udvisning. Nu har jeg næsten ombestemt mig. Deres handlinger kunne have fået meget alvorlige konsekvenser, og jeg ser med gru på det forhold, at man kan koncipere at lægge sig i baghold og overfalde politiet, men der er tale om sølle, småtbegavede, forsømte drenge, hvis dårlige intentioner blev realiseret med så ringe kompetence, at de knap hæver sig over kategorien drengestreg. På nær et par stykker er de ikke tidligere straffet.

Der falder dom den 5. januar klokken 10.

***

Misforstå mig ikke: Vi har ingen glæde af disse unge. Som medborgere er de værdiløse, og de kan give anledning til uanede udgifter igennem et langt, ørkesløst liv. Vi får næppe nogensinde fornøjelse af hverken dem eller deres forældre eller meget talrige søskende. Men vi kan ikke smide dem ud for lige netop det her.

Unge som disse er en dobbelt tragedie. De er en belastning for os i Danmark, men de sidder også i en ulykkelig klemme: De er uden egen skyld omplantet til et land, hvor de ikke har de intellektuelle, kulturelle og sociale forudsætninger for at leve et godt liv.

Mit løsningsforslag er, at hele deres familie – og alle andre interesserede – tilbydes en overførselsindkomst på tusind dollar om måneden per person i det relevante hjemland livslangt mod aldrig at sætte deres ben på dansk jord igen. Vi bliver fri for dem, og de bliver fri til at leve et liv i bedre overensstemmelse med det samfund, de er i.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
6 years ago

Nemo,

Det ligger helt indenfor den – internationalt anerkendte – retlige målskive, at udvise selv for småting. Faktisk er det blot en vurderingssag, der kan udføres af en underordnet embedsmand uden mulighed for appel.

Udvisning for en hidsig FB opdatering om kollegialt fnidder er set, ligesom perifer kontakt til kendte kriminelle er tilstrækkeligt.

Problemet i europa er, at Gammeltoft Hansen & Vidners udlægning af teksten er ophøjet til stentavler selvom det ret beset blot er debat indlæg.

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  Hans Und

Det er jeg klar over. Jeg var i retten engang og så en russer blive udvist for at stjæle for 600 kr. i Superbrugsen. Forskellen er, at han ingen tilknytning havde til landet. Disse møgunger har været her hele deres liv og har hele deres fejlernærede, tilslørede, håbløse familie af mouthbreathers her.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Om vi ser til Finland, strammer de ytterligere inn ifht bidrag til flyktninger og muligheten for familjforening.
..ca 3000 reiser nå frivillig tilbake pga det.
Så oppskriften er enkel og klar…Gjør som Finland.
Da rensker man også oppi hvem som er reèlle flyktninger, og hvem som er lyxsøkere..ikke mange tilbake da.

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

Glimrende reportage fra Nemo, men konklusionerne/løsningsforslagene er for bløde. Billetten hjem til hele familien og evt. lidt lommepenge til en kebab og en cola efter landingen. Dermed slut.

Nemo
Nemo
6 years ago

Min mening var at lokke mange flere, også de ikke-kriminelle, til at repatriere frivilligt. Det kræver en belønning, og det er win-win.

latmask
latmask
6 years ago

Här ska inte betalas några 1000 $ i månaden. Villkoren skall vara sådana att de hellre reser hem. För stenkastare föreslår jag stenhuggeri på en fästning i många år.

GOvSx
GOvSx
6 years ago

Nå har jeg bodd i afrika noen år. Der ordner politiet enkelt men usivilsert med slike drenge på det eneste språk de forstår, stump vold. Meget grov sådan. Hver kultur på sitt vis. Forøvrig er gjennomsnitts lønnen for uutdannede Gambiere, Tanzaniere etc kanskje 300 kr mnd. Så 100 dollar pr stk vil være en fin sum.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Man skall ta reda på vilka som givit islam rättigheter att befästa Europa och Norden. Är det genom liberaler med intressen i media husen och som har makt att skriva om fred när det byggs upp enklaver i Europa och Norden som mer och mer ser ut som “ockupationsmaktens borgar”. Han talar om stening av homosexuella och stening av kvinnor. Men när den vita försvarsinriktade mannen är utslagen som soldat så är hela staten, “en döende stat”. Han talar även om vänsterliberale som skriker islamofober till kontinentens medborgare om kontinentens medborgare ens ifrågasätter det värsta inom islam. Med andra ord… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Jeg er ked af at sige det , men Nemo ( hvem han så er ) er tilsyneladende blevet lidt for sentimental , måske har det noget med Julestemning at gøre ? ..det er SELVFØLGELIG alt , alt for sent at løse nogen af problemerne uden at få beskidte hænder …

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Det sidste er jeg fuldstændig enig med dig i. Vores multikulti-problemer kan kun løses med midler, vi indtil videre ikke er indstillede på at bruge. Men det hele går den rigtige vej, synes jeg.
Sentimental? Det ved jeg ikke rigtig. Jeg ville ønske, du havde været der og set de små pisseviskere og deres ynkelige attentat. Der er snarest af foragt for dem, jeg ikke synes, det her kvalificerer til udvisning. Jeg er til gengæld sikker på, at et par stykker af dem sparer op til at blive udvist senere.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago
Reply to  Nemo

Det forekommer mig at du aldrig PERSONLIGT har været udsat for de extra-unge kuturberigeres imponerende evner til at ødelægge ting og mennsker …. de forekommer ganskevist ofte SOM INDIVIDDER at være ynkelige og harmløse , men i deres naturlige små-grupper ser det noget anderledes ud . Hvis du får en 2kg sten ind gennem forrruden på motorvejen , eller hvis en 10 stykker af slagsen springer på dig på vej hjem fra en nat i byen , eller hvis en af dem får tæsk af din søn i skolen , og derefter får resten af banden til at hævne sig… Read more »

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Min søn ER faktisk blevet angrebet, dog ikke alvorligt skadet. Jeg er selv blevet truet af en flok unge røvhuller. Og du har ret – de er bestemt ikke morsomme i flok. Men jeg var der – du var der ikke. De var ganske unge – de fleste var hidtil ustraffede – de var kommet til Danmark som spædbørn. Jeg siger jo ikke, at de ikke skal straffes, og jeg siger ikke, at de ikke skal udvises senere. Men de skal ikke udvises for det her, lige nu.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Nemo

Jeg er uenig. De skal udvises hvis de så meget som taler mindre pænt til en betjent. Tolerancetærsklen skal være under nul. Det er det eneste der formår at sætte det eksempel der skal til. Ellers vil det eskalere yderligere. Med yderligere danske ofre.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Læs dog hvad Nemo skriver. Han siger jo bare det åbenlyse: at vi naturligvis ikke kan udvise for hvad som helst..! Hvis vi forfladiger debatten hér, bliver vi aldrig taget alvorligt. Jeg er selv vokset op på Vestegnen og blev første gang overfaldet som 15 årig. Selv dengang vidste vi hvad det var – og både fædre og storebrødre deltog aktivt i at pumpe en stemning op, der var ret så skræmmende. Siden da er det naturligvis kun blevet endnu mere tydeligt. Men det afholder sgu da ikke mig fra, at forsøge at gribe tingene ordenligt an. Det er vores… Read more »

eurozone
eurozone
6 years ago

Invandringen en stor tillgång för samhället- enligt Stefan Löfven! ( detta är fakta från en regering där de döva leder de blinda)

http://www.svd.se/stefan-lofven-jultalar-i-stockholm

Marie Vov
6 years ago

Disse unge mennesker, kan man ikke bare sende dem til ned til IS, one way billet. Det tror jeg gerne de vil. IS jages hele året af amerikanske droner, og så er menneskeheden måske snart af med dem.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Marie Vov

Jeg synes, det kunne være sjovere at sende den lede sæk til Merkel – sammen med Løfven – ned til dem i Raqqah – på ‘tålt ophold’. Kast dem ud med faldskærm med et skilt – ‘Halal’. Merkel vil de dog nok tro er en mande-brud, men så kan hun jo prøve det… De unge mennesker skulle sendes til Putin på opdragelse, gerne i det nordligste Sibirien. Stenhugning i 35 år, så laver de aldrig igen én kriminel handling, kan jeg garantere! PS: Obama er pro-(….)! Han har bevidst løjet om antallet af jihadister i denne bande, og kongressen har… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Disse skjeggbarn….som ofte viser seg å være voksne…ihht undersøkelser i Norge och Finland som har bedre metoder på å avsløre de enn Sverige. Blir av familjen sendt til Europa, så de senere kan søke familjforening, noe de fleste får, og vi ender med å forsørge hele slekta…for evighet…ifra 1 til 45.. 50..over en periode. Det er ikke de fattigste som kommer hertil, de må bli igjen…nei de som kan betale menneskesmuglerne. Leser ganske ofte at disse voldtar og driver ellers med ulovligheter… frieord.no friatider.se… Så det er disse noen her forsvarer….og vil betale de månedssum for å bli kvitt de…… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

ENIG! Godt sagt, Sussebassa 🙂 “skjeggbarn” var og go’!

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Nemo: Det er jo det helt store, filosofiske spørgsmål, du her rejser. Jeg er overrasket over din konklusion. De bør udvises, ikke fordi de forstår deres straf, for det er utopi, men for at slå fast, at dette er konsekvensen hertillands. Det kan “næste hold” forstå, og det kan deres forældre forstå. Hvis vi fokuserer på, at disse søde og naive drenge fra en kultur, der – målt på reaktionsmønstre – aldrig bliver ældre end 10 – 12 år, vitterligt er en form for uskyldige, kan vi ikke etablere en praksis, der skaber plads til os selv og især vores… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Godt sagt, langt henad vejen. Dog vil jeg gerne lige minde om, at Gud” rent faktisk er et Navn, ikke en slags enhed eller fællesbetegnelse. Muslimer tror på Lucifer, som de kalder ‘allah’ (måneafguden), og det er altså Lucifer, der jo gerne vil udrydde den judeokristne kultur og dennes repræsentanter: jøderne og de kristne. “Først lørdagsfolket, dernæst søndagsfolket”. Medierne bruger i flæng ordet “Gud” om allah, og det er for at vildlede befolkningen til at tro, at muslimer bare har misforstået ‘lidt’ ved “Guds” natur. Man oversætter jo heller ikke Thor og Odin, eller Buddha med “gud”. Bibelens GUD er… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lenn

De flesta har fått det här om bakfoten. Lucifer nämns knappt i Bibeln ens och att namnet ens finns med beror snarare på en mycket senare felöversättning. Möjligtvis en mycket medveten sådan. Lucifer är i verkligheten Sophia/Isis/Gaia och den här tredelade artikelserien förklarar hur det gick till. In this first installment of the three-part series on Lucifer/Sophia, I cover references to the “fallen angel” motif universally applied to Lucifer, and show how they actually describe the Aeon Sophia, the Pleromic goddess who fell from the heights of heaven (galactic center), according to the Gnostic star myth, the Fallen Goddess Scenario… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Morten - - -

IS er også søde. Og naive. Og idealistiske. Og uansvarlige. Og “uskyldige”.

Ja, indtil sauderne faar fat paa dem, og tilbyder dem en kalashnikov og $100 om dagen for at terrorisere syriske landsbyer.

Godt indlaeg af NEMO, og kudos til Steen for at smide det online.

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Takker, Felix Krull. Sejt navn 🙂

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, alle vi romanfigurer må stå sammen 🙂

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg synes nu ikke helt, det er det, jeg siger, Morten. Jeg synes bestemt ikke, de er søde. De er skræmmende, fordi man kan se, hvad de bliver til om fem år – stadig lige ubegavede, men mere kvalificeret farlige. Jeg er sikker på, nogle af dem skal udvises senere. Og ja, det vil bestemt lære deres omgivelser noget, også med en betinget udvisning. Men jeg ‘siger det, som jeg ser det’ som du ved, og min mavefølelse dér i retten var, at udvisning var helt ude af proportioner med deres gerninger lige den dag.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Nemo

Kun at se på deres gerninger objektivt og “for sig” – som dét, politiet kalder “drengestreger” – virker bare på en måde som lidt hen i retning af noget, Henrik Dahl har betegnet som “indsigtsløst”. Det stikker dybere her. Men selvfølgelig løser udvisninger ikke problemet ved dets rod. De er kun adfærdskorrigerende. En stærk reaktion kan dog godt minde andre om, at vi også er mennesker med krav på respekt. Den påmindelse er vigtig i et miljø, hvor selv voksne søvngængeragtigt går forbi en molotovcocktail-fabrik. Hævn er ikke sanktioneret i naturen, men det er en lærestreg. Nogle af de hensynsløse… Read more »

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg har tænkt over det, Morten, og jeg tror, det, jeg reagerede imod, var at hæve deres gerninger til en betydning, de ikke har, ved at tage så voldsomt på vej. Noget andet er, at det jo ikke er udvisning eller ingenting. De har siddet varetægtsfængslet og får en dom af en art, formentlig om ungdomssanktion. De skal nok få deres lussing.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Nemo

Noget helt andet er så også, at selvom vi så er nogen som efterhånden måtte mene fløjlshandskerne burde være smidt for længe siden, så skal man nok lede længe efter en vestlig retspraksis, der rent faktisk vil være indstillet på så store stramninger som udsmidning efter “almindelig gadeoptøjer”. I situationstegn – fordi det jo efterhånden er blevet det nye normal. Jeg mener også man burde gribe det hele lidt anderledes an – og begynde at “fodre” vores retsindstandser med kulturelt betingede repatrieringsprogrammer, de kunne dømme ud fra. De skal simpelthen ha’ nogle andre værktøjer. Vi får aldrig disse burka-mødre, patriark-fædre… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Nemo

Nemo: “Det er ikke specielt ubehageligt at sidde i et dansk ungdomsfængsel”. Nicolai Sennels i et foredrag om unge kriminelle muslimer, der får sexbesøg af flotte danske piger og kastet lidt af hvert ind i tennisbolde. Hvis vi kan forstå af mønstrene, at disse mennesker snart vil begå noget grusomt, som vil få dem udvist, med mindre de forinden har fået statsborgerskab, hvorfor så ikke se på Øjet Der Ser, i stedet for kun at se på Det Sete? Vil vi kunne forstå, at de ikke blev udvist allerede i denne fase (det er vel dét, vi forstår det er)… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Der findes kun ét muligt svar: Annihilate them!! De er halvt dæmoner! Vi skal ikke have ondt af mennesker, som fylder sexslaver, både mænd, kvinder og små børn ned i underjordiske huler, hvor indgangen er en jernlåge i jorden. Som den de fandt Hussein i. Mit håb er – efter længe at have fulgt med på bestemte amerikanske sider – at Putin kaster en atombombe i Syrien! Jeg tror ikke, at Europa fatter omfanget af den ondskab, der sker dernede, for vi får det jo ikke at vide af MSM. http://www.breitbart.com/national-security/2015/12/15/photos-dungeons-islamic-state-uses-yazidi-sex-slaves/

Niels B. Larsen
Niels B. Larsen
6 years ago

Mit løsningsforslag er at smide hele familien ud – og lade den selv betale for hjemrejsen!

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Til november næste år er der 6 mio muslimske mænd i Tyskland mellem 20 og 35, og kun 5.5 mio tyske mænd i samme aldersgruppe. Vi må beslutte om vores kontinent bør være vores europæiske børns retmæssige arv, uanset prisen, eller om det skal være behandler hjem for semi-retarderede ikke europæere, en åben økonomisk konkurrence zone for multinationale gribbe, social kontor for mellemøsten og Afrikas uendeligt voksende masser – som hader os for at være hvide mænd – et til stadighed degenererende balkaniseret forfald, en skygge af vores forfædres storhed, borgerkrig og sult. Og alle enkeltsager må vurderes ud fra… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lawrence

For et elende Merkel har stelt til for tyskerne, och oss andre i Europa.
Hon er en forrædare, men prøver nå å snu/late som hon ikke ført dette an for Europa.
Hoppas hon blir avsatt…og straffes.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  sussebassa

Hun hører hjemme på et kors, hvis ikke på hjul og stejle!

Men det går simpelt hen ikke at vi opfører os som om hver en gøgeunge der er blevet smidt ned i vores rede af forræderiske sociopater er vores ansvar. Vores altruisme må ophøre med at række længere end til Europas egne børn. Alt andet er på dette tidspunkt patologisk altruisme og pet-hoarding. Og en forbrydelse mod vores egne børn. Deres hjemlande må tage dem, det er jo deres etniske familiemedlemmer.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lawrence

Tyskland og Europa trenger nå en sterk leder som kan/våger rydde opp i elendet etter de Pk.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg er klar. Europa kan bare ringe 😉

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  sussebassa

Vi kan spørre Victor Orban om han kan påta seg oppgaven med å rydde opp.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Lawrence

Lawrence: Hvorfra stammer tallene? Jeg gad godt læse statistikken.
– – –

Nemo
Nemo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, for pokker! Hvis det er sandt, er det SKET for Tyskland (og meget snart os med).

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Björn Höcker fra Afd, se transkription eller video ca 10 minutter inde i første video.

Og han er også god i den anden

http://gatesofvienna.net/2015/11/asylum-catastrophe/

http://gatesofvienna.net/2015/11/germany-is-not-negotiable/

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Lawrence

Tak! Ja, det han siger er, at såfremt den nuværende tilstrømning fortsætter, vil antallet af mandlige immigranter i Tyskland mellem 20 og 35 år udgøre 6.000.000 mod 5.500.000 tyske mænd i samme alder. Det er allerede ret galt, for er nogle af de 5.500.000 tyskere måske i forvejen tyskfødte muslimer? Det fremgår ikke. Til gengæld kan man heller ikke uden videre forvente, at samtlige 6.000.000 immigranter er muslimer. Men mørkt ser det ud. Nå, men vi har andet at tænke på. Vi skal jo til at have bygget den Fehmern-forbindelse. Det kommer til at tage vores opmærksomhed de kommende mange… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

uhaha det bliver spændende at se… hidtil er det gået som forudsagt i september hvor medierne flød over af sympati overfor de stakkelse indtrængende masser… – siden er tonen blevet hårdere og hårdere – le pen var en knivsæg fra at vinde deres første region i Frankrig – Sverige er ved at lukke…, Østeuropa ér lukket.., Socialdemokraten Sass Larsen overhaler nærmest DF – hele midterfløjen i dansk politik er bøjet så meget til højre, at halahippier som Rohde får brækfornemmelser og flygter over i de Radigale. Alle andre sider: Dette ender i katastrofe for Danmark – men endnu er de… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Islam, løgnens og dødens religion, skaber splid og spreder ødelæggelse, hvorend den kommer.

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x