2
jan
Seneste opdatering: 4/1-16 kl. 1637
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Jyllands Posten skriver “fredsaktivist” Troels Toftkær om “Uriaspostens krigsretorik”, som om krig var noget Kim Møller eller nogen ønskede sig. Jeg har gentagne gange advaret imod at anlægge betingelserne for en borgerkrig i Europa, og jeg har henvist til tilregnelige skribenter, der gør det samme. Blandt andet den svenske officer, Anders Lugn: Sveriges väg mot katastrof. Walter Laqueur taler om borgerkrig i The Last Days of Europe: Epitaph for an Old Continent, Henryk Broder i Die letzten Tage Europas: Wie wir eine gute Idee versenken. “Billederne fra Beirut vil dukke op overalt i Europa. Hvis ikke vi handler med klogskab og dristighed”, sagde afdøde Mogens Rukov. Er disse skribenter “højreekstremister”? Er den schweiziske arméchef nedenfor “højreekstremist”?

Hvis man vil vide, hvor langt politikerne har drevet nogle borgere, skal man købe Jyllands Posten i dag og læse artiklen »Staten har et voldsmonopol. Vi udfordrer det monopol«. Højreekstremisme eller ej, det er et resultat af ført politik af konkrete politikere. Så langt er splittelsen og frygten i befolkningen kommet:

Stifteren af gruppen Danerværn mener, at Danmark står foran en borgerkrig mellem muslimer og oprindelige danskere, og hvad gør man i krigstid? Man opruster. Laver sine egne love. I Danerværn betyder det, at muslimer ikke er velkomne, og at borgerne bør have ret til at bære våben og sanktionere forbrydelser. Ekstremismeforskere kalder det stigende højreradikalisme.

Danerværn vil kunne forsvare sig selv og deres børn. De er ikke voldelige og kaster f.eks. ikke brosten mod politiet og  brandvæsnet, som visse andre ‘ekstremismeforskere’ ikke kalder ekstemister.

Jeg var for nylig sammen med en mand, der via en ven har en vis viden om Mossad, der ikke kan antages at have nogen interesse i at tale ‘alarmistisk’ om Europa. Jeg har ingen grund til at tvivle på kilderne.

Mossads scenarie for Europa var for ti år siden, at et af de tre store lande (UK, Frankrig og Tyskland) ville befinde sig i borgerkrig i 2035, et tidspunkt der næppe er justeret længere frem i tiden i de forgangne ti år. For 2015 var deres prognose, at EU ville have muslimsk terror svarende til den Israel oplever, og det mere end stemmer jo. Flere vil dø i terror i EU i 2016 end  i 2015. Endnu flere vil dø i 2017, og europæerne vil bevæbne sig uanset hvad deres stat synes.

Lars Løkke snakker stadig om integration, han er ikke i nærheden af at ville forebygge en veritabel katastrofe. PET har, som Krudttønden viste, mistet guderne må vide hvor meget af kontrollen, men chefen Finn Borch Andersen er politisk valgt, så han går ikke op til statsministeren og slår i bordet. Han gør det måske, når det er for sent.

Vi er altså ud fra en kølig, uvildig bedømmer på vej mod borgerkrig, politikerne har ikke opdaget  det, og de sviner dem til, der nævner det. En Fjordman bliver jaget ud af landet, en Lars Hedegaard bliver trukket i retten og forsøgt myrdet., en Tommy Robinson bliver groft chikaneret af staten og fængslet på imaginære grunde. I Tyskland er den kristne aktivist Heidi Mundt netop blevet tiltalt for Volksverhetzung.

Alene af demografiske grunde mener jeg dog Sverige er en langt bedre kandidat til at få den første borgerkrig i Europa. Mængden af aggressive, religiøse fanatikere i Sverige er procentuelt så stor, at jeg ikke ser anden ende på det. Disse vil udløse borgerkrig hvad enten svenskerne  ønsker sig det eller ej, den er allerede plantet.

Det vil de gøre alene fordi, muslimer er indblandet i flest krige i verden, selvom de kun er 23 % af dens befolkning. Uden islam ville krig stort set være afskaffet. Vi importerer med andre ord den kommende krig, og selv om vi kvier os ved at nævne det forfærdelige, må nogen gøre det, når det er nødvendigt: Europas retning er imod borgerkrig. Ingen psedohumanisme er den pris værd.

Hvorfor må vi ikke advare mens der måske endnu er tid, Troels Toftkjær? Antagelig fordi han føler sig politisk medskyldig, hvad han givetvis vil være. Det bliver heller ikke sjovt at være, kan jeg levende sætte mig ind i. De hovedansvarlige politikere bør skrive sig dette bag ørerne. Uhyre lidt sjovt. For dem selv.

Naturligvis vil der være en successiv forhøjet risiko for borgerkrig i Europa i de kommende årtier. Man kan med en vis beføjelse sige, den allerede er her, men vi vil ikke tyde signalerne. Det eneste vi ikke kender, er tidspunktet.

Enhver der har efterkommere, burde vågne op og placere deres demokratiske stemme efter dette scenarie, der er intet vigtigere politisk emne. Forlad de politiske hærværkspartier nu. Klimaneurotikere bekymrer sig om noget, der ikke sker om hundrede år. De lever, som politikerne, i en drømmeverden mens de fortsætter med at bringe deres land og deres børns nære fremtid i fare.

Armeechef André Blattmann recalls the situation around the two world wars in the last century and advises Switzerland [the Swiss], to arm themselves.

“The threat of terror is rising, hybrid wars are being fought around the globe; the economic outlook is gloomy and the resulting migration flows of displaced persons and refugees have assumed unforeseen dimensions.”

Blattmann: “Social unrest can not be ruled out”, the vocabulary in public discourse will “dangerously aggressive.”

“The mixture is increasingly unappetizing” Blattmann sees the basis of Swiss prosperity and society, “has long been once again called into question.” He recalls the situation around the two world wars in the last century and advises Switzerland, to arm themselves. Deutsche Wirtschafts Nachrichten via Speisa

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
Marit
5 years ago

Takk, Steen. Skremmende, men sant.

Anna Svensson
5 years ago

Här är en annan schweizare som varnar:

http://www.pi-news.net

Lenn
Lenn
5 years ago

Det er virkeligt underholdende at følge med på amerikanske kommentarspor, fx denne: http://www.breitbart.com/big-government/2016/01/02/trump-rejects-obamas-executive-gun-control-tired-people-blaming-guns/ – over 2.000 har kommenteret, og folk kommer op at køre, når de føler deres ret til at bære våben truet. PETz ville få mange overarbejdstimer, hvis de skulle følge med på sider som de amerikanske, for her er tonen langt mere fri.

Leif
Leif
5 years ago

Tack för en mycket angelägen och lysande analys. Snaphanen är en ovärderlig källa, både till många högintressanta webbplatser, artiklar, böcker och videos. Till detta kommer dina egna analyser och tankar, som både har djup och framsynthet. Jag har i tio års tid nästan dagligen läst Snaphanen och det är lätt att konstatera att din analyser och slutsatser alltid har visat sig vara mycket träffsäkra och framsynta. Snaphanen är en ovärderlig källa, som absolut tillhör min dagliga läsning. Ett stort tack och mina välgångsönskningar för det nya året!
Frihetliga hälsningar!
Leif

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Leif

Kan bara ansluta mig till dina ord – fastän jag har inte följt Snaphanen så länge än. Men även jag vill inte vara utan lektyr av Snaphanen numera.

Ulf Dahl
Ulf Dahl
5 years ago

Jag tycker att alla Nordiska länder skall förbereda sig för en Svensk System kollaps. När den händer tror jag att mellan 1/3 och 1/2 kommer söka nya System att bli försörjda av, (Norge och Danmark) om Passunionen fortfarande existerar. Den hälft som är kvar kommer starta inbördeskrig i syfte att få Svenskarna att betala.Jag tror att Inbördes kriget kommer starta i Frankrike inom en inte nära framtid och Sverige strax efter.Allt beror på Ekonomin och vad som händer med Migranternas antal. I dagsläget går migrant strömmen från Danmark till Sverige den kan snabbt vända om . Malmö får i dagsläget… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Ulf Dahl

Jeg håber du har mindst et nul for meget!
40 milliarder svenske kroner er ret meget for de fleste…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Det er allerede i fuld gang, og vore naive, uvidende, ligeglade og groft uansvarlige politikere og den såkaldte “elite” har stadig mest travlt med at pudse deres egne glorier og gøre de forudsigelige konflikter endnu mere alvorlige og skaderne på vore engang så fredelige, sikre og velfungerende samfund irreversible – og så har vi endda kun lige set starten på denne selvskabte katastrofe, som de aldrig har haft bare skyggen af et demokratisk mandat til at påføre deres egne folk i Europa – uden nogen fornuftig grund og nogensinde at have overvejet de meget vidtgående konsekvenser af deres rablende vanvittige… Read more »

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  snaphanen

Så det var en betal side, er det mulig å legge ut hele artikkelen gratis ? 🙂

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Det lidt, man kan læse, det er jeg helt enig i: Danskerne bør have Ret til at bevæbne sig, når nu statens ledere ikke kan garantere, hvor mange jihadister, der kommer ind over grænserne. De bør egentlig også udlevere gasmasker, som man gør til alle i Israel. Derudover bør dødsstraffen også indføres igen – for fx landsforræderisk virksomhed, som fx kunne være at true demokratiet og kunstnere.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

…Ret til å bevæpne seg…
…Så hvorfor spørre staten om det…de bryr seg jo ikke.

Lenn
Lenn
5 years ago

Her er noget lignende, som Lügenpressen og Lügenpolitikere holder tilbage fra offentlighedens kendskab: http://www.jihadwatch.org/2016/01/tel-aviv-jihad-murderer-had-a-copy-of-the-quran-in-his-backpack – vi vidste det jo med det samme, at det ikke var en buddhist eller en fra KFUM, der havde massakreret israelere!
Her noget andet, som Lügenpressen i DK heller ikke nævner med ét ord – igen fra kulturberigerne: http://pamelageller.com/2016/01/muslims-set-over-800-cars-ablaze-in-france-on-new-years-eve.html/

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Skjønner egentlig ikke at dere ikke har skjønt det enda…
Pk eier og dermed styrer all media i Europa, og de gir oss det som tjener deres PK syn…
altså propaganda.

ramslauk
ramslauk
5 years ago

Synd att han inte fick som han vile.

invernes
invernes
5 years ago

Ja det går den veien, men folk kan forhindre dette med å ta tilbake makten nå ! fjern landssvikerne fra politikken.

Her ser man hvordan tyskere blir behandlet av svinmuslimene .Successful integration in Germany – Intercultural dialogues of vibrant diversity

https://youtu.be/b__2Nr8zPFw

Sanningskommision
Sanningskommision
5 years ago
Reply to  invernes

Det är väl likadant i världens humanitära stormakt.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  invernes

Udmaerket. Een tysker mere, der aldrig vil vaere i tvivl om, hvem fjenden er.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

A Bulgarian clairvoyant who died 20 years ago warned of the rise of ISIS by claiming there would be a ‘great Muslim war’ in 2016, it has been reported. Baba Vanga died in 1996 at the age of 85 and was known as the ‘Nostradamus of the Balkans’ because of her success rate which was supposedly as high as 85 per cent. The blind pensioner, who has previously been credited with predicting the 9/11 terror attacks and the Boxing Day tsunami of 2004, warned of an invasion of Europe by Muslim extremists next year. Vanga is said to have made… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

“..advises (the Swiss) to arm themselves”. Man bliver helt grøn af misundelse! Også østrigerne køber håndvåben i massevis. Men skandinaver skal være omvandrende skydeskiver for muhammedanske massemordere. Tak for dét, Løkke – og DF! I stedet for ‘grænsekontrol’ (til ingen nytte, for mange har falske pas) vil jeg da anbefale total Lukning af grænserne, eller ejer Merkel Danmark, så vi er bundet på hænder og fødder!?

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Løkke som Løfven smisker for Merkel…de følger henne blindt.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x