5
jan
Seneste opdatering: 5/1-16 kl. 2344
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SEX-ÜBERFÄLLE AN SILVESTER IN KÖLN. Es kam sogar zu einer Vergewaltigung. Video: Terror in KÖLN: Massivste Übergriffe auf Frauen + Diebstähle durch 1000 Männer mit Asyl-Hintergrund – Video: Silvester 2016 am Kölner Dom (Krieg).

Det samme skete på Reperbahn i Hamburg. Det drejede sig om næsten 2000 mænd, der for manges vedkommmende  lige har fået asyl i 2015. En for os helt ufattelig opførsel, men ikke for dem. Tyske kvinder havde en finger i hver kropsåbning, aviserne kalder det “terror”. Nytårsaften ved Kølns domkirke: Kvinder systematisk udsat for seksuelle krænkelser – “… gramset på bryster og kønsdele”

Muslimsk sex-terror: En finger i hver kropsåbning

Visse asylsøgere har ikke engang fået godkendt asyl, inden de starter deres egen minikrig imod os, og lige så sikkert er det, at vi straks begynder at undskylde dem for at angribe os. Denne episode ved Kølns banegård ligner fuldstændig sex-chikane i muslimske lande som f.eks. i Egypten. Det er CNN’s Lara Logan på Tahrirpladsen i 2011 om igen.

Det er ikke en smutter, det er sådan de er, hardwired, det kan ikke straffes eller pædagogiseres ud af dem. Og tysk politis refleks var en øjeblikkelig cover up. Derfor ser vi først historien nu 5 januar. Køln er en ‘humanistisk, rød-Radikal by”,  så man kan tvivle på om de kan lære af virkeligheden. Borgmesteren og politiet er “chockeret”, det er der overhovedet ingen grund til at være. Jeg bemærkede denne muslimske opførsel i Mellemøsten for 47 år siden. Hvor langsomme behøver vi være?

Prøv at google “sexual harassment, Egypt, Pakistan, Cairo, Karachi” og se hvad der vælter frem af slam. Islam er en syg, syg kultur, og på intet område er det tydeligere end det seksuelle. Jeg husker fra jeg var ganske ung, at jeg opgive at gå alene rundt i Beirut og Tanger for meget aggresive homoseksuelle tilnærmelser (fra hetero mænd !) De var fulstændig ligeglade med, hvad jeg mente, og jeg kunne med dagens viden meget nemt være blevet voldtaget. Det var komplet anarki, islam er en kaoskraft og et socialt opløsningsmiddel i ethvert ikke-muslimsk samfund. Og i muslimske iøvrigt. De flygter fra dem for fortsætte med at opløse vores samfund. Islam har i 1400 år fungeret ved erobring, fordi der altid var bedre og rigere i ikke-islamiske samfund. Det er en snylterkultur, og det værste er, vore politikere lader dem snylte på os.

I morgen vil Tagesschau spinne dette som kriminalitet, fordi medieliten ikke kan lide, det bliver offentligt kendt, de importerer en kulturel krig mod deres landsmænd. Vær vis på, at dine politikere også hest vil sælge deres krig som kriminalitet.

Titusinder, måske hundredetusinder af europæiske kvinder og børn har lidt under dette, og man kan ikke beskrive det anderledes, end at europæiske politikere bekriger europæiske kvinder og børn seksuelt med islam. Om de nogensinde vil bekrige dem tilbage fysisk, er endnu uvist. Man skulle tro, det må komme på et tidpunkt, når de har lidt nok.

Around 60 complaints have been made to the police in Cologne after a group of around 1,000 men attacked revellers in the city centre in a brutal and “completely unheard of” way, Wolfgang Albers, Chief of Police in the Rhineland city said at a press conference on Monday afternoon.

Around a third of the complaints were of sexual assault, regional paper Express reported.

“There was a very large number of sexual assaults there – and in a massive way. Women were grabbed and attacked,” said Albers, adding that in one case the alleged crime fitted the legal definition of rape.

“The crimes were committed by a group of people who from appearance were largely from the north African or Arab world,” the police chief added. Cover-up claim over NYE mass sexual assaults

Sexuelle Übergriffe auf Frauen in Silvesternacht: Polizei ist geschockt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Än så länge bör vi vara glada över att de här nya importerade våldsamma krafterna inte har tillgång till vapen. Hur skulle det då sluta för ett framgångsrikt Europa

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Media skriker i kör det här får vi inte skriva för det kan skapa främlingsfientlighet. Mediafolket som bor i svenskområden där det kanske finns en lokal pizzabagare max. Dom ordnar jobb åt de sina. Nu har många av mediafolket haft cancer då kommer det upp cancergala på TV. Tror det finns ingen tanke eller empati för vanligt folk om man inte kan använda dom i ett reklamsyfte. Den nya svenska överheten som har makten o styr.

Iq
Iq
5 years ago

Denne video siger alt. To uforenelige verdener. Kölner Dom, europæisk kulturarv, og påtrængende muslimske undermennesker, som ingen ret har til ophold i Europa. For nogle år siden var jeg med min datter på ferie i et muslimsk land. En dag, hvor vi var på stranden, stod der en mand et par meter fra os med pikken fremme og …. ja gæt selv hvad han foretog sig, mens han gloede på min teenagedatter. Det var højlys dag. Jeg rejser ALDRIG til et muslimsk land igen. Nå, nu kan man jo også få den samme kulturberigelse her. Ved en anden lejlighed fik… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Iq

Det är förfärligt, även om du hade varit berusat så hade taxichauffören ALDRIG fått slå dig. Det är väl deras uppgift att även köra hem berusade.

Lenn
Lenn
5 years ago

Bemærkede I de danske nyheder i aften? Der blev sagt, at det var “fulde afrikanere og arabere”, og selvom jeg synes, det var udmærket, at de fortalte det – det blev de jo også nødt til, for de kunne jo se, at nyheden spredtes på alverdens medier – har jeg lidt svært ved at tro på det med ‘fulde’. Det lyder som en opfunden undskyldning til de ‘festlige løjer’. Jeg har aldrig hørt om så store grupper af alkoholpåvirkede muslimer. I deres hjemlande kan de blive pisket for at være fulde, så det virker utroværdigt. Faktum er vel, at vi… Read more »

Bjørn Rasmussen
Bjørn Rasmussen
5 years ago

Jeg oplevede lignende i Heidelberg sidste nytårsaften. Perkerrudlerne var som noget nyt kørt til det fredelige Heidelberg fra det multikulturelle Mannheim (25 km væk). Kl 12.00 ved Karlsbroen, hvor festlighederne samles, skød de sigtede nytårsraketter af efter tyskerne. Min kammerat Ben skældte ud på en, som skøb en raket af efter tyskere, som sad på en trappe lidt væk, hvor Ben og hans veninde ville gå hen for at søge lidt væk. Perkeren slog omgående Ben hårdt på næsen og trak en kniv op for ansigtet. Ben kunne håndkamp, men trak sig klogeligt, fordi han var ophidset, og havde han… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Hvor langsomme behøver vi være?

Du kan godt stille krav, men vælgen ret temmelig kvikt er ikke et karakteristika jeg vil knytte generelt til mennesker.

Nogle vælger at tro blindt i lang tid, rigtig lang tid på medmennesket, med en ren naivitet trods mængder af belæg om hvor galt det kan gå. De vil aldrig lære før de mærker tingene selv.

Det er et helvede derude. Konvojfærdsel tilrådes. Uden for afspærringerne med konstant overvågning nær de væbnede styrker.

Lazze
Lazze
5 years ago

Har lige fulgt pressekonferencer og studiedebatter på N24se, om disse nordafrikanske og arabiske gerningsmænds overgreb mod kvinder i Köln og Hamburg. Det burde virkelig være en øjenåbner for selv de mest politisk korrekte humanister i Tyskland (og Europa). Utrolig, i øvrigt, at hændelserne kun omtales i nordisk MSM med ganske lillebitte små notitser. Nå, men det skal nok blive et hyggeligt karneval i Köln om nogle uger – de tyske kvinder tør ikke gå ud og de muslimske kvinder er stadig, efter 1400 år, forbudt at gå ud. Det bliver en kedelig festival uden livsglæde!

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lazze

Disse overgrep, veldig ofte enkeltvoldtekter og gruppe foregår i hele Europa, utført av muslimer…viser til henv, i andre innlegg.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

De skulle henges!

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Støttes.

KSD
KSD
5 years ago

Følgende artikel er fra september:

Tyskland: Voldtægtsepidemi blandt migranter: http://da.gatestoneinstitute.org/6557/voldtaegt-migranter

Ass Hat
Ass Hat
5 years ago

Jeg er glad for snaphanen stadig fungerer.

GOvSx
GOvSx
5 years ago

Og i Sverige fikk de også en smak av det samme: http://www.exponerat.net/invandrargang-i-30-arsaldern-sextrakasserade-17-ariga-flickor-i-kalmar/
De fleste av mine kvinnelige venner/bekjente vil jeg si er ganske positive til innvandringen. De har jo mistet vettet. Eneste formildende er at media ikke rapporterer disse historiene. Vel, jeg skal sende dem en lenke hit til disse sakene.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Anbefaler snaphanen til alla venner og bekjente i Norge, …sjelvklart

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  GOvSx

Det går knappast 1 dag utan at friatider.se har art. om voldtekter/gruppe i Sverige, …og klart pk media gjør Alt for å prøve å skjule det.
Samme i Norge frieord.no
Den gode nyheten er at igjennom ikkPK blogger, stadig stiger i interesse, blir dette godt kjent, bedre og bedre.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x