6
jan
Seneste opdatering: 6/1-16 kl. 1411
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det her kommer til at eskalere. Senest til karnevalet.

Undertekstet på svensk. På ARD-Køln er der en grundig dækning. Og mere: Teenage victim of Cologne ‘African and Arab’ sex mob reveals how she and her friends were surrounded by 30 men and groped as officials admit the city is a ‘no-go’ area for women. –  Tysk PEGIDA demonstrerer på banegårdspladsen på lørdag.

“Det är ett politiskt haveri, ansvar borde utkrävas”

Det er særlig tungt at iafttage EU og danske politikere i disse måneder, for jeg ved hvor meget værre det kan blive, hvis ingen tager sig sammen. Danskere ved ikke hvor ødelagt Sverige er, og det er der to gode grunde til. Den ene er mediefilteret. Man skal have været ude på svenske blogs, debatfora, Twitter og Facebook i mange år, for virkelig at se opløsningen ude i krogene, og den anden er at den for alle synlige ødelæggelse først vil vise sig i de kommende år, når det forlængst er for sent at blive “chockeret.” Det er tungt, at dette også skal ramme Danmark, sådan som det ser ud nu. Det er kort sagt en forfærdelig tid at være vidne til. Vi har en uhyre svag regering i en skæbnestund. Hver gang jeg ved et uheld kommer til at høre en Venstremand, siver kræfterne ud af mig. Professor Stefan Hedlund er vred, som så mange andre, men han holder the stiff uppper lip:

Så sent som i början av september kunde Stefan Löfven fortfarande hålla brandtal till försvar för öppna gränser och en generös flyktingpolitik. Omsvängningen under galgen är inte bara ett moraliskt haveri.

November 2015 blev tiden då det politiskt korrekta Sverige slutgiltigt satte sin moraliska överlägsenhet i halsen, och var nära att kvävas på kuppen. Både medier och politiker i Danmark pekar på det absurda i att man under många år fått höra Sverige tala grötmyndigt om det egna landets moraliskt överlägsna flyktingpolitik, samtidigt som man brännmärkt Danmark som ett kallt och främlingsfientligt land. Den moraliska stormakten har fallit

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GHjo
GHjo
5 years ago

Den islamske jihad-doktrinen omfatter krigføring mot verdens 80% vantro mennesker,med alle tenkelige midler.Også voldtagning og nedverdigelse av vantro kvinner, for å ydmyke og demoralisere de vantro.
Men for å fremdeles være ren,er det påbudt at muslimen skal be til Allah under voldtekten av urene vantro kvinner.( i følge den Iranske ayatollah Mesbok-Yadi)

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  GHjo

Når tar dette marerittet slutt – på europeisk jord. Hva driver oss til å glemme hele historien med muslimsk innflytelse på europeisk jord. Fattes noen viktige signaler – noen kaller det følelser hos europeiske ledere når de setter igang et slikt eksperiment, nå har vart i flere ti-år. Er det ren kynisme, et ledd i ubarmhjertighet rettet mot den europeiske befolkningen med intensjonen: EU-rike, koste hva det koste vil. Jeg tror det er SÅ enkelt, så infamt, så PSYKOPATISK. For meg det eneste rette svaret, og det krever aktivitet, edruelighet og vilje som folk og enkeltindivid å stå opp i… Read more »

Lotta
Lotta
5 years ago

Det här den verklighet de psykotiska PK människorna skapat. De ödelägger våra länder med sin galna politik och lämnar folket åt vargarna!

Lenn
Lenn
5 years ago

Man kunne næsten tro, at disse sex-jihad-angreb var koordinerede, for det er lidt mærkeligt, at det pågik i flere byer. Var det samme sket i USA, så var adskillige blevet skudt af politiet, og jeg fatter ikke, at politiet i Tyskland ikke simpelthen skød nogen af dem!? Jeg har set optagelser, hvor de også skyder raketter og andet ind i tætte menneskemængder, og man tænker umiddelbart, at det gør de i mangel på rigtige håndgranater og bomber! Djævelskab ligger i deres forpulede DNA! Vi bliver nødt til at lære at kæmpe og slås, for politiet gør det vist ikke for… Read more »

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  Lenn

Jag tror det var organiserat.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lotta

Og en statlig organisering med ingrediens som slår fast i fortid at det ikke var flyktninger som sto for udåden, (vel kanskje noen få legger jeg til da det ellers jo blir alt for oppløftende) Borgermesterinnen (Reker) er rask på banen – for rask, med å holde flyktninger ute:. Her er en ironisk sluttsats: Es ist die Wahrheit, es waren keine Flüchtlinge: sannheten er at det ikke var flyktninger, men i stedet/sondern: Flutlinge/flytere/fløtere (?) Einwanderer Eroberer Besetzer/ Kulturinkompatible/kulturkompetente Bereicherer/berikere „Jugendliche“ „Junge Männer“ „Männliche Jugendlich” Gesellschaftsumformer sexistische Dumpfbacken Koranhörige Rechtgläubige Sklavenhalter/retttroende slaveholdere Kulturspezifische Fachkräfte/spesifikke kulturfagkrefter Edle Wilde Wilde Edle ausgelassen Fröhliche… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Våre politkere har tatt seg “vann over hodet”, faktisk allerede druknet, spesielt svenskene…Løfven..var er han …
De er alle for fega å erkjenna detta, men bevisene oversvømmer jo landene hver dag med påfølgende problem for innbyggerne..senaste alle gruppevoldtekter/forsøk på… friatider.se snaphanen.dk
Nå er det ingen vei tilbake med nåværende politikere, så vi måste hitta andre med mere kunnskaper,Vilja och guts å reagere for innbyggernes allra besta….
Det kommer jo et valg, om det inte skjer nogot annat før…tenker på borgerkrig…
Motstanden har økt enormt dom sista ukene imot konsekvenserna av denne galenskapen, så hva om 1/2 år…

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Repatriering har aldrig funket før..ikke vil det gjøre det framover heller..tvertimot tror jeg..gapene blir større og mere synlige.
Ja, folks evne til å ville overleve som folk i eget land er sterkt,..det viser historien WW2..
..satser på imponerende beslutsomme å kaste ut alle muslimer…de har gjestet våre land lenge nok uten selv å ville tilpasse seg vår kultur,våre land og bidra økonomisk ved å jobbe, mange.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  sussebassa

Korrekt, “Isabella-løsningen er eneste anvendelige” – og dertil human.

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Mon det var derfor, Kronprins Frederik døbte sin første datter Isabella?

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

🙂

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x