9
jan
Seneste opdatering: 10/1-16 kl. 1456
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EXCLUSIVE: Tommy Robinson In Cologne – ‘It Isn’t Just Germany. It’s Sweden, England, Rotherham…’ Der skal være voldsomt mange mennesker, jeg ville gerne have fundet antalle, men på tyske medier den sidste timer, står der mest om cirka 3000 moddemonstranter. Jeg tænker, hvis jeg var politiker, hvor længe ville jeg endnu have før end jeg har et folkeligt, ukontrollerbart oprør på mine hænder? Jeg gætter: Cirka fem år. “Don’t push your luck” har man lyst til at sige til dem. Robinson taler  nu fra kl 14.35. Jeg er et døgn i udlandet, så denne video bliver liggende til i morgen.


Människosmugglaren Annika Holm Nielsen

Av Kjell Hakansson

Den 8 september trädde Annika Holm Nielsen, som några månader dessförinnan kandiderat till Folketinget för Enhedslisten, fram och skröt med att hon i en segelbåt hade smugglat en s.k. flykting från Danmark till Sverige. Jag gick några dagar senare ned till polisen för att göra en anmälan (agerandet bryter såvitt jag förstår både mot svensk och dansk lag), men fick höra att det redan förelåg flera anmälningar, varför ytterligare en anmälan knappast hade någon funktion att fylla. Då Annika Holm Nielsen nu har gett besked på att hon tänker fortsätta sin kriminella verksamhet, tog jag kontakt med svenska polisen för att informera mig om resultatet av höstens polisanmälningar.

En tjänsteman inom polisen uppgav per telefon att man inte kunde finna den person som AHN smugglade över sundet, och en fällande dom i frågan hade därför inte varit möjlig rent juridiskt, varför ärendet lades ned. För att lämna in ett ärende till domstol krävs någon form av bevisning, den misstänkte kan ju annars bara neka till tidningsuppgifterna. För att få en fällande dom behöver man med andra ord gripa smugglarna på bar gärning. Sedan turbulensen startade i höstas föreligger ett nittiotal sådana ärenden, alla blir föremål för en polisutredning och uppskattningsvis 50-75% resulterar i fällande domar.

Nu är AHN i som sagt i farten igen. Ett nytt nätverk, “Medmenneskesmuglerne”, säger sig vilja smuggla människor över Öresund i en större omfattning. Ständiga jämförelser med andra världskriget tyder på att gruppen inte har förstått att Danmark befriades i maj 1945 och har sedan dess varit en demokrati där folkvalda politiker har haft makten. Kan flyktingar och migranter inte komma legalt till Sverige skall de kunna göra det illegalt, menar man.

Men om denna illegala verksamhet inte kan stoppas med legala medel måste man nog kontra och ställa sig frågan om den inte bör stoppas illegalt. Sprängningen av Amalthea är en hyllad företeelse inom den svenska vänstern.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
5 years ago

Vet inte om ni sett det här ännu? Men jag länkar in. DN har blivit avslöjade, det finns på mail och är inspelat. Hanne Kjöller på DN och hennes chefredaktör valde att strunta i att skriva om massiva övergrepp i Kungsträdgården i somras på Zara Larsons konsert. Först var dom jätteintresserade men sedan när polisen berättade att det rörde sig om nyinkomna invandrare så la dom locket på och tystade ner saken. Men nu är dom AVSLÖJADE! Kölnhändelesn drev fram detta.
http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lotta

Gamalt nytt…
friatider.se hadde den i går..og den blir debattert på facen…
Klart DN trakk seg nær det var nykomna skjeggbarn som stod bak.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ahh redan gammalt….men den tål att postas överallt. Just DN som konstant mörkat och propagerat som värsta Pravda har blivit avslöjade! Det är underbart! Rena julafton för oss som hela tiden vetat att dom mörklägger men saknat bra synliga bevis svart på vitt. Chang Frick på Nyheter Idag har gjort ett bra jobb här!

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lotta

Absolutt, och gjerne ofta…
All media/aviser er jo PK, så jag er inte forvånad als, dera hovedoppgift å juga for dom
mindre informerade/politiske interesserte…stemmekveget/hjernvaskede.
Men, gode nyheter fordi fler og fler ser nå hur dessa juger om dom faktiske forholdene.
Det er faktisk ljus i enden på tunellen…fler vaknar.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  sussebassa

Precis folk kommer se mer och mer!
Nu kommer DN på motoffensiv!
https://mobile.twitter.com/casparopitz

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lotta

Alla pk medier, uansett land i Europa, er nå på defensiven, som er en “naturlig” utvikling..konsekvens fordi de taper interesse/oppslutning pga sine løgnhistorier/eller lar vara å kommentere saker hvor det er helt klart at muslimer står bak..
som ikkePK blogger kan bevisa er dom skyldiga.
Dette har pågått i flere tiår, men nå er ikkePK bloggene blitt så mange, øker oppslutning, kan man inte overse dom lengre.
Så ja, vi er på frammarsj…PK aviser/media imot sin egen undergang…som er det rettvisa.
Man blir så glad…

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jaa sussebassa! Man blir faktiskt glad! Alternativmedia/folkets röst är en kraft att räkna med. MSM har inte monopol längre!

miaculpa
miaculpa
5 years ago

Det handler mest om viljen til å ta tak i anmeldingene. I Norge vrir politiet seg unna om det ikke tilfeldigvis skulle være snakk om mord. De klager fremdeles på manglende ressurser (penger) som nok har blitt et mantra etter at de startet gåsakteaksjonene for noen år siden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
sussebassa
sussebassa
5 years ago

Fantastisk och enda retta område for alle “flyktningar” og muslimer…
Det ville føre til at dom alla reste hem…frivillig.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Haha, ja – och när det blir sommer, då kommer de att klaga över att
solen bara är under horisonten i en time eller två på “natten”, så det
inte går att fira ramadan ordentligt 😉

Anna Svensson
5 years ago

Här är en modig tysk kvinna som har fått nog:

https://www.netzplanet.net/stephanie-schulz-ueber-koeln/

Lenn
Lenn
5 years ago

1.700 politibetjente kunne pludselig stille op for at forulempe Pegida-demonstranter!? – http://www.barenakedislam.com/2016/01/09/germany-150-cologne-police-couldnt-stop-1000-muslim-rape-jihadists-on-new-years-eve-but-1700-cops-came-out-to-stop-the-peaceful-anti-islam-pegida-protesters-today/
Interessant, hvad der ellers står om demoen. Det lader til, at Merkel forsøger at kvæle ethvert forsøg på oprør mod hendes fortsatte import af muslimske okkupanter/jihadister. Det har i øvrigt også længe været ret urovækkende, hvad der foregår i USA… jeg ville aldrig have troet det muligt, og det er værd at holde øje med.

Lenn
Lenn
5 years ago

Over 350 anmeldelser om overgreb Nytårsaften i Köln. Her kan man se en video, hvor en tysk kvinde er fanget i et hav af muslimske voldsorgaster! Det må have været ganske ækelt!! http://pamelageller.com/2016/01/watch-close-up-video-groping-woman.html/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Rundt 100 handler om seksuelle overtramp … men detaljer som idag gis har dårlige kår når det gjelder bekreftelse på nøyaktighet.

Anders Grøngaard
Anders Grøngaard
5 years ago

Jaeh, når det er tyskerne der er samlet i stort antal, så kan politiet pludselig finde ud af at troppe op…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Peter Harold har skrivit ett par bra men långa inlägg om det kommande inbördeskriget i Sverige. En tredje del skall tydligen publiceras senare i natt.

https://peterharold.wordpress.com/2016/01/09/sverige-fore-under-och-efter-inbordeskriget-utkast-av-kapitel-1/#comment-24423

https://peterharold.wordpress.com/2016/01/09/sverige-fore-under-och-efter-inbordeskriget-utkast-av-kapitel-2/

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

Pegida Live: Rommy Robinson i Køln
Lille stavefejl, Tommy Robinson.

invernes
invernes
5 years ago

Når Annika Holm Nielsen blir massevoldtatt av gale arabere vil hun kanskje våkne opp av galskapen sin ?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invernes

Hon kommer bara att starta en dansk 5 i 12-rörelse för att motverka rasismen tror jag. Somliga vaknar aldrig.

eurozone
eurozone
5 years ago

Har man ärliga avsikter och kommer från ett område där krig och omedelbar fara existerar så ska det inte vara några problem att visa upp sitt ID och få skydd enligt asylrätten.
Därför är smuggling ett sätt att urholka asylrätten för de verkligt behövande, att sedan den rättsliga delen av vårt civilsamhälle kräver att smugglaren i stort sett måste läggas på skrivbordet framför tjänstgörande byråkrat får bilden illustrera!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Är man svensk och bor i ett rent svenskt område då tycker man det här är jättebra. Sen svensken blev invudaulist och bara tänker på sig själv. Då sluta man till och med att tänka på sina egna föräldrar. Barnen ger man kontantinsatsen till ett bra boende i ett svenskt område. Så går det när en kommunist eller vänsterpartist blir fri o stöddig. Alla ska ha det lika bara jag har det bättre. Kommunistens slogan. Titta på Viehe och en massa andra artister som har blivit miljonärer.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x