12
jan
Seneste opdatering: 13/1-16 kl. 1524
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er nu ikke helt ny. Den viser Berlin/Neukölln nytåarsaften, hvor jeg var for præcis et år siden og tog denne fotoserie. En ven siger, den er forbudt i Tyskland som “hate speech”, men jeg kan ikke få bekræftet det andre steder. New video shows Muslim refugees in Germany shooting GUNS

“Kun ti procent af flygtningene er kommet”

“Det er nødvendigt at standse udvandringen af flygtninge fra regionen til Europa. Men kun ti procent af den i Syrien og Irak udløste flygtningebølge har nået os. 8-10 millioner stadig er på vej. De, der kommer til os nu, sad i flere år sad i telt byer, kældre eller gedestalde uden vand og elektricitet. Det er skammeligt, at det internationale samfund ikke er i stand til at sikre overlevelsen på stedet.” ENTWICKLUNGSMINISTER MÜLLER IM INTERVIEW „Erst 10 Prozent der Fluchtwelle bei uns“

Kvindelandet Sverige blev et mandeland

Allerede i dag undgår hver tiende svenske kvinde helt at gå ud, når det er mørkt. Fyrre procent føler angst eller utryghed (!) Det vil ændre sig til det meget værre. Der er nu flere mænd en kvinder i Sverige for første gang nogensinde. Kønsratioen var ved udgangen af 2015 123 17-årige drenge imod 100 17-årige piger. Svenske kvinder vil blive jaget ud af det offentlige rum som i alle muslimske lande, og kun vise sig med sin mandlige værge. Hvilken barok tanke, men overklassekvinderne vil fifle med deres genusteorier uanfægtet, mens underklassens kvinder skal løbe spidsrod i det nye testoteron-Sverige.

Kender man de geniale svenske politikere ret, forestiller de sig selvfølgelig de vil omvende nogle millioner patriarker til gode, bløde mænd, men det vil ikke ske, som vi allerede ser på kvindechikanerierne i Sverige. Dette er feminismens gave til svenske kvinder: En tabt sikkerhed og tryghed. Europe’s Man ProblemMigrants to Europe skew heavily male—and that’s dangerous

According to official counts, a disproportionate number of these migrants are young, unmarried, unaccompanied males. In fact, the sex ratios among migrants are so one-sided—we’re talking worse than those in China, in some cases—that they could radically change the gender balance in European countries in certain age cohorts.

To see how these overall figures affect specific countries—and why there is reason for concern—consider the case of Sweden, which has been especially transparent about its migration statistics and whose ratios mirror the broader trend in Europe in many respects.

The resulting ratio is astonishing: These calculations suggest that as of the end of 2015, there were 123 16- and 17-year-old boys in Sweden for every 100 girls of that age.

If that trend continues into 2016 or even beyond, each successive late adolescent cohort of 16- and 17-year-olds will be similarly abnormal, and over time the abnormality will become an established fact of the broader young adult population in Sweden. (Hans Rosling, the Swedish data visualizer who created the GapMinder Foundation, has similar estimates regarding the alteration of Swedish sex ratios.) In China, long the most gender-imbalanced country in the world, the male-to-female ratio of approximately 117 boys for every 100 girls in this age group now comes up short of Sweden’s gender gap. China’s sex ratios are still more abnormal across other age groups; the imbalances there extend all the way down to birth sex ratios due to the country’s severe birth restrictions, while Sweden’s abnormalities do not. But young adult sex ratios are arguably the most crucial of all for social stability.

As anthropologist Barbara Miller has persuasively argued, a normal sex ratio is a “public good” and therefore deserves state protection. For Sweden—or any other European country—to wind up with the worst young adult sex ratios in the world would be a tragedy for European men and women alike.

Hey Muslims, want to do your Arab rape-game “Taharrush” again?

CYjVQGuWAAQXRad

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

“En ven siger, den er forbudt i Tyskland som “hate speech”, men jeg kan ikke få bekræftet det andre steder.” Glimrende, at sådanne videoer, som har det med at blive slettet af den stadigt stærkere politisk korrekte censur, bliver gemt og evt. oploades på ikke censurerede sites og platforme. På http://gatesofvienna.net/ vises et par videoer, som også har det med at forsvinde i censuren, hvor man ser en politiprovokatør affyre fyrværkeri bag politiets linier, hvilket anvendes som begrundelse til at angibe “de voldelige højreorienterede” demonstranter med vandkanoner og knipler. Dansk politiledelse, læs vort Justitsministerium, arbejder på samme facon, undertrykker statistikker,… Read more »

Nilsv
Nilsv
5 years ago

Endelig en religion for alle os møgsvin. Aldrig mere vaske op for at få noget. Og lige meget hvad jeg gør, så er det noget Det Store Møgsvin har bestemt, jeg skal gøre. Slut med dårlig samvittighed, kvinden ned på alle fire og manden med. Stiv pik og håret tilbage og ud og gå løs på tilværelsen. Det Store Møgsvin er det fedeste, det er jeg enig med biskopinde Jäkeln i.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Som Alice Bah Kunke sa att kulturen anpassar sig efter befolkningen. Fast hon sa det stolt med lite finare ord. Så det är bara att se ett arabiserat Europa där kvinnorna får fly om dom vill leva ett normalt västerländskt liv. Sverige är ju föregångslandet i hela processen som Nordiska länder och även andra länder har fått anpassa sig efter. Svenska kvinnor gilla Australien tydligen. 1962 när jag fick följa morsan till jobbet när hon städade kontor på sågen. Det har jag förstått efteråt att det var för att freda sig mot brädgårdschefen. Han tafsade henne på rumpan o brösten… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Takk, vi har godt av å bli minnet om tider hvor krenkelser kunne passere selv i ganske så moderne tider. OG, slippe unna med det. 1962; og bekrefter også at mang en kvinnesakskvinnes kamp for endring var betimelig framover. At noen blant industrier så seg tjent med å utnytte deres arbeid til å berike seg med overflødighetsprodukter, motivere til overdrevent konsum (politikerstyrt ?)… det fulgte dessverre med. Intressant dette her, utviklingen KUNNE vært ført over i et mer menneskelig spor – om klokskap var blitt flettet inn.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Ja vi har kommit en bit på väg! Inte roligt för din morsa att behöva utstå sån skit!
Min farmors far var herre i huset där farmors mor var piga. Naturligtvis erkände han inte sitt faderskap och farmors mor fick klara sig själv bäst hon nu kunde i verklig fattigdom. Många gånger kände sig nog pigorna mer eller mindre tvungna att ställa upp, dom var unga och herrefolket hade makt.

GOvSx
GOvSx
5 years ago

Kina: For hver 1 % forskjell i kjønnsgapet – øker vold, tyverier etc med 6%. Videre øker rusmisbruk, kidnappinger og handel med kvinner som prostituerte. “Large numbers of young men competing for dominance elevate local rates of violence, homicide and lawlessness. Martin Daly and Margo Wilson’s studies show that local income inequality can explain variation in homicide rates on a number of scales: from Chicago neighborhoods to American States and Canadian provinces. Throughout history, a surplus of young men often heralded violence. The American frontier earned its “Wild West” reputation for lawlessness because its towns overflowed with men, yet marriageable… Read more »

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago
mjolly
mjolly
5 years ago

Jøsses, overgår det meste av skrekkfilmer https://www.youtube.com/watch?v=KKu6Y7FtgF4

invernes
invernes
5 years ago

Sverige er ødelagt av landets gale politikere, det sies nå at Sverige vil bli et u land om 15 år kanskje før ?

https://youtu.be/ltJqVvtEqoM

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invernes

De fikk også med den spygrønne koranen!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  jasminum

Koranen er ikke egnet til toalettpapir en gang, den mest meningsløse bok i verden.

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  invernes

Tyvärr också den farligaste. Värre än Mein Kampf.

invernes
invernes
5 years ago
Marie Vov
5 years ago

Hvor kan man købe en nicap til sit datter??

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Det finns säkert arabiska butiker som tillhandahåller detta eftersträvansvärda plagg, fastän jag inte vet om det finns olika modeller.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Dolce og Gabbana er netop kommet med en raekke modeller.

http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jan/11/dolce-gabbana-hijab-collection-muslim-women-western-fashion

Som man nok kan forestille sig, mener Guardian at de er racistiske.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Marie Vov

H&M började väl med sådan skit i somras?

Lotta
Lotta
5 years ago

Och Åhléns!

jasminum
jasminum
5 years ago

Og så ønsker intervuede en Marshall-plan for Syria, og innstallering av penger dertil som skal gis til oppbygging av krigsrammede steder i landet. For slik å kunne gi levelsige kår der det er mulig. Den Marshall-pengekassen skal først og fremt komme fra de EU-land som IKKE har tatt inn flyktninger. Alså her kommer en annen variant av Merkels trussler. Erdogan skal og må få sine 3 milliarder Euro som Merkel lovet ham (ennå ikke utbetalt) for det – kan man si uklare løfte om å stagge flyktningestrømmen. HVORFOR spør jeg – var det ikk Tyrkias selvklare plikt å hjelpe, gi… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x