14
jan
Seneste opdatering: 15/1-16 kl. 0057
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Natural born Muslim citizens of Western countries are hanging on to the rape culture of their forefathers.”    IRAQI REFUGEE MOLESTS GERMAN WOMEN, KICKS THEM IN THE FACE

Asyltilstrømning koster 48 milliarder frem mod 2020

Integrationsministeriet skønner ifølge Radio24syv, at regningen for det eskalerende antal asylansøgere kan ende med at koste samfundet op mod 48 milliarder kroner frem mod 2020. Vi har slet ikke råd, lyder det fra Dansk Folkeparti. Hvis ikke antallet af asylansøgere falder drastisk allerede efter 2016, så kan regningen faktisk komme endnu højere op.

 Skønnet er nemlig baseret på, at antallet af asylansøgere vil toppe med 25.000 personer i år, men så herefter foretage et drastisk dyk til 15.000 asylansøgere om årene derefter.

»En mellemstor dansk kommune drives for omkring 4 milliarder kroner, bare for at sætte tingene lidt i relief, og vi må bare sige, at det her er en regning, som Danmark slet ikke har råd til,« siger partiets finansordfører René Christensen. Asyltilstrømning koster 48 milliarder frem mod 2020

Den danske stats indtægter er cirka 690 milliarder. En mellemstor dansk kommune drives for 4 milliarder. Det er 12 større kommuners budget. Det er altså ikke pebernødder, politikere vil snolde for af vores penge, men danskerne virker ret ligeglade. De er villige til at betale mange penge, for at få deres land og børns fremtid ødelagt. Og hvem siger antallet asylsøgere falder? Jeg mener, det vi stige i flere årtier så længe EU “forsvarer de ydre grænser,” og hvis det passer, kan enhver se, det betyder Europas opløsning og undergang.

Befolkningsopinionen er imod mere indvandring, men ikke så meget, at den vil flytte sit kryds efter det. Det sker først, når skaden er et fait accomplit. Den er “Sleepwalking into Oblivion”, som Bruce Bawer skrev. Lars Løkke har ganske enkelt kurs mod svenske tilstande, et forarmet, konflikfyldt land, som de indfødte emigrerer fra.

En knusende majortitet af dansk stemmekvæg stemmer for dette, så man må tilføje til demokratiets egenskaber: Selvskadeopførsel via dumhed og ligegyldighed. Det er som om enhver bog, kronik eller blog, der har været skrevet om dette i tyve år, har været aldeles forgæves. Befolkningens selvopholdelsesdrift er forsvundet.

Jeg må overveje at hytte mit eget skind, og søge et andet job. Det bliver i givet fald slutningen af dette år. Jeg skal trods alt besvare det svære spørgsmål, om dette er noget jeg vil risikere mit liv  for, for det vil blive stadig mere farligt at mene, hvad jeg mener. Er danske vælgere værd at dø for? Folketingspolitikerne og et voldeligt mix af venstreekstremister og indvandrere sikrer en øgende farlighed. De har magt, penge og våben, hvor modstanderne er stadig mere fysisk udsatte og økonomisk trængte. Vi anvender kun ord i en demokratisk kamp, men voldstruslen mod os er alligevel stadigt stigende. Jeg forventer kun, at 2016 bliver værre end 2015.

I den situation er befolkningens svigt kun en ekstra pind i ligkisten. Jeg har elleve måneder at overveje det i. Jeg har tænkt de tanker i et år siden terrorhandlingerne i begyndelsen af 2015, så det er ikke let. Også de politiske drabsforsøg på Hedegaard og Westergaard spiller ind. Bruce Bawer i Norge har været i indre eksil i nogle år. Jeg kender ikke grunden, men jeg gætter han indser hvor farligt det er ved at blive, at være en indvandrings- og islamkritisk homoseksuel i det Norge, der vokser frem. Det er som Danmark, et lille land, man kan ikke bebrejde ham.

Jeg troede  længe, den folkelige fornuft ville korrigere politikerne, men nu i den allermest kritiske persiode, der bestemmer befolkningssammensætningen i al fremtid, er troen ved at være slidt tynd. Det indre eksil frister kort sagt mere og mere.

Se også Asger Aamund Centrum-venstre på sejrskurs og Nordafrikanere på vej mod Danmark: – Vi kommer for pengenes skyld

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invandrare1957
invandrare1957
8 years ago

I Sverige kommer en utredare och säger att ostlänken borde stoppas. För man vet inte vad den järnvägen ska användas till. Men i 10 års tid så har man vetat att järnvägen är överbelastad. Sen säger han ska man låna pengar till den. Hur illa ute är Sverige man har inte råd med infrastruktur som behövs. För det är vadet handlar om invandringen. Där diskuterar man inte pengar ens utan en stad i Stockholms storlek behöver byggas. Precis som ni beskriver i danska förhållanden så kostar det enorma pengar. Då har regeringens utredare fåt order om att lämna ett svar… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Ro på Steen..!
Jeg er sikker på at intet er forgæves.
Jeg siger bare at jeg konverterer til islam hvis det her lort fortsætter. Så har folk det med at blive lidt lange i hovedet. Og så kan man tage den derfra…

Svend Andersen
8 years ago
Reply to  snaphanen

Du er ikke alene. Du har venner.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  snaphanen

Det er ved at vende. Ikke for stemmekvæget, men for dem der betyder noget. Og det du leverer er en vigtig komponent der er med til at vende udviklingen. Ofte bruger jeg materiale fra din hånd til at underbygge argumenter og overbevise folk, og med videoer og artikler jeg finder her, og det daglige arbejde med at vende opinionen vil blive langt sværere hvis du ophører dit virke. Og hvis det gælder for mig, gælder det nok også for mange andre. Det bliver ikke farligere og farligere at have disse meninger, men det bliver farligere og farligere ikke at have… Read more »

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  Lawrence

Desværre har Steen ret i, at det bliver farligere og farligere at have disse meninger. Merkel har vist indtil flere gange diskuteret med Zuckerberg at få lukket internettet for mulighed for at kritisere okkupationen af Europa, og i særdeleshed islam. I UK er flere blevet sat fast for at fortælle om islams ondskab. Flertallet af danskere er så stupide, at de fortjener det, der kommer! Vi andre gør ikke, for vi har på flere måder forsøgt at oplyse folk siden 9/11, nogle endda tidligere.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Lenn

Hun har fået gennemført at fb lukker ned for kritik af hendes politik, og sletter kontoer der ikke overholder furbuddet/fb retningslinjer.

Stupide danskere eller tyskere fortjener ikke voldtægt o.a., da de er blevet vildledt, og bliver det til dagligt af stats finansieret tv og aviserne.

Og hvis Steens indsats bortfalder vil dette kun forværres.

Mishandlingen og borgerkrigen mod europæerne vil ramme os og vores i samme grad som de der påførte os det. Alle taber i det lange løb hvis de gode mænd tier.

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  Lawrence

Steens side er virkelig god, men jeg anvender også i stor grad amerikanske, britiske og israelske sider. Folks stupiditet er selvvalgt, for de fleste har adgang til internettet, men jeg kender kvinder, som simpelthen nægter at læse om disse ting. To af mine veninder, begge i 40’erne, bliver helt elektriske og fabler om, at det er farligt at læse disse ting, hvis jeg sender noget til dem! Det er da ikke andet end stupiditet, og de opfører sig som den bange struds, der stikker hovedet i sandet. Folk VIL ikke vide noget, men ønsker at blive i troen om, at… Read more »

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Lenn

Der er fordi de er bange for at være politisk ukorrekte, og det er fordi de som folk er flest er mere kvæg end filosof og kriger. Og kvæg kan ikke lede, men det er det demokratiet er endt med at postulere. Opgiv kvæget og dan eliten. Læs denne fantastiske artikel om det at stemme, og bemærk så til allersidst hvornår den er skrevet! 😉

http://www.counter-currents.com/2015/09/octave-mirbeau-on-voting/

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  Lawrence

Men bissende kvæg kan ødelægge meget…. Meget flot skrevet, ja. Uden at kende til manden gættede jeg, ud fra skriftsproget, 1860, og det var ikke helt forkert.
Hvis ikke vi skal have demokratiet, så skal vi jo have diktaturet. Lige nu lider hele Europa under Merkels diktatur, og vi mangler, at nogen sætter sig for alvor op imod hende. Jeg mener stadig, at folk selv er skyld i stupiditet og uvidenhed, men jeg mener også, at gudløsheden og antikristeligheden gør, at folk ikke, som under fx korstogstiden, aner noget som helst om den fare, som religionsideologien islam udgør.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Lenn

I korstogstiden havde vi ikke demokrati.. Måske er demokrati ikke vigtigere end de andre ting du nævnte at vi havde før demokratiet.

Demokrati fungerer kun hvis alle hæfter direkte som var tilfældet i de oprindelige demokratier. Kun hoplitter kunne stemme. Det er demokratiets naturlige grænse.

sussebassa
sussebassa
8 years ago

Pytt pytt..flere titalls milliarder har vi da råd til så rike de nordiske land er. Selv om de eldre, pleietrengende alvolig sjuke ikke får den hjelp de trenger…de er saldoen i disse budsjetter, og fortjener ikke bedre…de bygget jo opp vår velferd som vi nå slenger etter de stakkarslige flyktningene…som kun kommer hertil som bidragssnyltere. Dette valget har våre politikere tatt, de som ble valgt av oss, så da må det jo være riktig…eller… For egen del ønsker jeg ..de må da finnes et sted, politikere som stopper flyktningebølgen, og sender UT de som redan bor i våre land…fellesnevner muslimer/islamister… Read more »

invernes
invernes
8 years ago
sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  invernes

Flott den, men skulle gjerne vært med : Flyktningebluffen også.

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  invernes

Og dette..

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  invernes

..igen en arabisk scumbag med troldeører! Mange af dem ser pr definition onde og komplet vanvittige ud, men nå ja, det er de jo også.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x