14
jan
Seneste opdatering: 14/1-16 kl. 1843
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Martin Schulz frygter “tysk, populistisk oprør”

Boghandler Schulz har øjeblikke af partiel indsigt:

Martin Schulz, the German president of the European Parliament, fears the 28-member bloc will crumble under the to political unrest caused by the migrant crisis.

He said: “The worst nightmare for the European project is an outbreak of populism or political upheaval in Germany. Now it is looking like a real possibility.”Nobody knows what we are facing this year. We are threatened as never before.”

This week’s deadly attacks in Istanbul have intensified the gravity of the growing problem.Following the arrival of 1.1million migrants into Germany alone and in the wake of sickening sex attacks in Cologne, member states are telling German Chancellor Angela Merkel ‘we told you so’.

A veteran EU diplomat warned: “Looking at Germany, especially after Cologne, there is the objective basis for political explosion if someone lights the fuse.” EU will FALL amid terror and migrant strain – and it’s starting in Germany, admits EU head

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg har mulighed for at få job i enten Canada og andre langt-borte steder, og jeg overvejer det efterhånden, altså om jeg skal forlade den synkende skude. Problemet er slægtninge, som jeg helst ikke vil efterlade til dette her. Det bliver frygteligt! Danmark, ja hele Europa, vil blive omdannet til Afghanistan 2.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tak for det. Ikke just opmuntrende læsning, nej. Men jeg og I andre ‘klogere end flertallet’ ved det jo godt. Med mindre vi tvangsomvender dem til kristendom og forbyder islam i Europa, så peger pilen mod: Krig! Dé mennesker vil og kan ikke andet end at skabe død og ødelæggelse omkring sig. Det er et indiskutabelt faktum, som alle historiebøger og nutidige statistikker underbygger.
Men hvorfor lige under 40? Det var lidt kuriøst…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Og? Hvad er så egentlig lige problemet, Herr Schulz? 😉 Det kan vel næppe blive værre end jeres uønskede politisk korrekte og udemokratiske multi-kulti-dikatatur i allerværste Sovjet-stil rettet imod jeres “egne” europæiske befolkningers vitale interesser og sikkerhed og deres engang så velfungerende og sikre samfunds og højtstående kulturers sammenhængskraft, stabilitet og overlevelsesevne på længere sigt. EU vil falde fra hinanden – i hvert fald i den nuværende vanvittige, undertrykkende, folkeforagtende og udemokratiske form – , hvad enten du og dine lallende naive, uvidende og groft uansvarlige og dybt korrupte EU- kumpaner vil det eller ej. I har bare ikke rigtigt… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago

Måtte det skje, og nazipolitikerne følge med; eller var det Stasi…

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Jeg sidder og tænker på, hvor svært den mon ville være, at lære slovensk..? Det kunne jo også være der man havnede en dag…

Ebbe Tranberg
Ebbe Tranberg
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Slovensk er praktisk i Slovenien, Kroatien, Serbien og Bosnien. Vil
du kommunikere med slovakkerne skal du lære Slovakisk eller Tjekkisk,
der er stort set det samme sprog.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Schulz frykter et populistisk opprør…
Jeg velkomner det nå ellers er det ute med Europas land pga flyktningeinvasjonen, klart planlagt av islam om å overta Europa.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det er bestemt et godt tegn, når Schulz er nervøs. Det har han og hans lige vist ikke været før…

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Så bra…går ikke som han har planlagt.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det tror jeg nu nok de har. Det er jo ikke for sjov, at de altid himler op om risikoen for et ‘backlash’, naar jihadierne gaar amok. De er langt mere bange for deres egen befolkning end for jihadierne. Med god grund.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg tror nærmere, de er bange for, at den hvide mand skal slå retmæssigt tilbage, og derefter bliver de muslimske voldsorgaster endnu mere tændte på ondskab. Så har vi borgerkrigen over hele Europa, og det er dét, de slappedaskere frygter. Det er derfor, de desperat forsøger at få MSM til at forholde os sandheder, tænker jeg. Mundkurvene må komme fra toppen i EU.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ditto. Oproeret kommer foer eller siden. Hellere foer end siden, saa de skyldige ikke naar at stille traeskoene foer vi faar dem stillet for en sandhedskommission.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  sussebassa

Og godkjent av våre imbesile myndigheter.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x