17
jan
Seneste opdatering: 18/1-16 kl. 0553
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som man forstår, når man har set vidoen, er den muslimske kvindejagt ikke begrænset til Hamborg og Køln, og den er ikke begrænset til nytårsaften. Den er kun lige begyndt, men den vil blive en epedemi, der intet er at stille op imod, og da slet ikke sex-kurser for muslimer. Jeg ser egentlig kun ét formål med den, og det er at jage kvinderne væk fra gaderne og hjem i deres huse ligesom hjemme i Bumfuckingstan. De skal ikke gå ude og føle sig frie, er beskeden.

Vi har ikke behandlet kvinder sådan – ikke i det 1900 årh., ikke i det 14., ikke i Vikingetiden. Vi er ved at tage det helt store spring tilbage i mørket. Lad os kalde det “feminismens frugt” for bogstavsrimets skyld, nemlig ikke ingenting, men betydeligt værre end ingenting.

I Sverige er det lykkedes ret godt allerede. Hver tredje svenske kvinde er bange for at gå ud alene, og det er ikke overklassen, der er ramt. Det er 1.6 mio svenske kvinder. Kvinder, jøder og bøsser er hårdest ramt af islam, deres politikere har skylden, og disse kan intet stille op imod det, de har gjort. De henter mere islam, fordi de ikke aner hvad der foregår, og desværre stemmer deres ofre på dem uanfægtet.

Man skal kunne se det store i det små, her fra i dag: 12-årige “flygtningedrenge” sex-chikanerer belgiske kvinder på et tog, i Vollsmose er en 15 årige anholdt for to fuldbyrdede voldtægter. Dette er fremtiden, og én ting er sikkert: Det bliver betydeligt værre, det ligger i demografien allerede i dag.

– Videoen forgår ironisk nok i gaden “Die Freiheit”, der går på tværs af Reeperbahn. Den er desværre utekstet.

‘We can buy you and put you in ovens’

Jødehaderen og Kuwaiteren Amira Jumaa med de meget rige forældre er blevet smidt ud af et fransk prestigeuniversitet for bemærkningerne her. Historien er ikke meget publiceret, men jeg synes hun fortjener at blive kendt. (screenshots af hendes Facebook her og her.)

A student who posted rabidly antisemitic remarks on Facebook became the first to be expelled from the prestigious Science Po university in Paris since the institution was founded in 1872, the UK’s Jewish Chronicle reported on Friday.

During an online debate with an Israeli student, Amira Jumaa, 20, wrote: “You don’t belong anywhere in this world — that’s why you guys are scum and rats and discriminated against wherever you are. Do not blame it on the poor Palestinians.”

In response to being accused of racism, Jumaa, a Kuwaiti, called the Israeli student a “dispersed rat,” and added, “I am not an immigrant from France. I am from Kuwait so my country can buy you and your parents and put you in ovens.” Antisemitic Student Becomes First Expelled From Major French University Since 1872

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Därför vågade ingen tala öppet om flyktingkrisen http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/darfor-vagade-ingen-tala-oppet-om-flyktingkrisen/ Publicerad 2016-01-11 Efter beslutet om skärpta gränser och id-kontroller har det sagts att ingen kunde förutspå utvecklingen. Men stämmer det? Jasenko Selimovic ser ett land där moralisk ryggrad saknas och det obekväma inte vågar yppas. Det finns stunder då lögnen är så stor, den allmänna opinionen så övermäktig och trycket så entydigt att många människor, ibland en hel nation, dras med. Man säger och gör obegripliga saker. Först efteråt, när allt är över, frågar sig många: ”hur kunde vi?” De senaste åren var en sådan tid i  Sverige. En förvirrande tid då klarhet… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

”Nödvändigt att strama upp flyktingpolitiken” http://www.svd.se/nodvandigt-att-strama-upp-flyktingpolitiken/om/svenskt-flyktingmottagande Vi kan inte vara ädlare än andra länder. Anpassningen i flyktingpolitiken som nu sker är nödvändig. Det skriver debattören Helena Rivière. Nu när flyktingpolitiken gör helt om blir människor förbryllade: Om det ni gjorde var fel, vad var det för fel? Människor undrar varför flyktingar fortfarande tillåts strömma in i landet trots att var och varannan kommun säger att de inte orkar mer. Vi ser de nödställda och vet varför de flyr. Men hur går flyktingarnas asylrätt ihop med den politiska verkligheten i Sverige? Rätten till asyl är ett moraliskt imperativ men det tas… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Taharrush gamea http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8372241/taharrush-gamea/ Dagens leder 17.01.2016 kl. 06:00 Så lærte vi endnu et ord fra den arabiske kulturs overdrev, gengivet i overskriften herover. Det betegner den aktivitet, der udfoldes, når store skarer af mænd rotter sig sammen om at begå varierende grader af seksuelt betonede overgreb mod kvinder. Det var det, der foregik nytårsaften på banegårdspladsen i Köln og i – viser det sig – talrige andre europæiske byer. Velkommen til endnu en ny side af den multikulturelle berigelse, som man vist stadig kan blive kaldt racist for bare at turde problematisere en smule. Denne gang er kulturimporten dog så… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Desværre alt, alt for lidt – 30 – 40 år for sent – som sædvanlig … Tyskland: Nej til asylansøgere fra Algeriet og Marokko Europa 17.01.2016 kl. 19:02 Tyskland vil skærpe kurs over for nordafrikanske asylansøgere. Algeriet og Marokko skal erklæres for sikre lande. Tyskland har planer om langt hurtigere end nu at sende afviste asylansøgere fra Algeriet og Marokko ud af landet. De skal placeres i særlige udsendelsescentre, siger tyske embedsmænd. Forslaget kommer, efter at Tyskland har registreret en skarp stigning i antallet af nye asylansøgere fra disse to lande. Samtidig er der opstået et folkeligt ramaskrig efter begivenhederne… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Pape giver S og DF flertal for asyllejre i nærområderne http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8373008/pape-giver-s-og-df-flertal-for-asyllejre-i-naeromraaderne/ Søren Pape (K) mener også, at asyllejre tæt på konfliktområderne er en farbar vej ud af flygtningekrisen. [ Søren Pape er leder af Det Konservative Folkeparti i DK ~ Moderaterna i Sverige, på papiret 😉 ] Konservatives formand, Søren Pape Poulsen (K), har ikke svært ved at bakke op om det forslag om at etablere asyllejre i nærområderne, som socialdemokraternes gruppeformand, Henrik Sass Larsen (S), skitserer i Jyllands-Posten søndag. K-formanden var nemlig selv ude med et lignende forslag midt i december, hvor han også gjorde sig til talsmand for… Read more »

River
River
7 years ago

OT. Se hos Clement med Pia Olsen Dyhrs hykleri, selvgodhed og kognetiv dissonans.
Pinagtigt. Blot mangler der at sammenholde uvilligheden til generalisering af muslimer med lystløgnerens ihærdighed når det gælder DF.
Dejligt at se en socialistisk orm vride sig selv om den må indse at den er uhjælpeligt kroget.

Pluto
Pluto
7 years ago

SELVHATETS APOLOGETER – En liten oppdaterende politisk-historisk skolering fra «virkelighetens uvirkelighet», som i dag rammer oss alle her Vest i Europa. Giften kalles gjerne for kulturmarxisme, og denne indoktrinerende pk-psykotiske ideologi har (nesten) fratatt oss all mental motstandskraft. Men ikke helt – for naturens egen selvforsvarsmekanisme ligger som et biologisk ervervet-instinkt hos oss alle, og det er denne mental-psykologiske kamp mot destruksjonskreftene som nu er ved sin spede begynnelse. Folket motstandskamp overfor det tanke-totalitære skinndemokratiet har begynt. – La meg ta utgangspunkt i hva Snaphanens utmerkede redaktør blant annet skriver på denne post: Snaphanen, sitat: «…Vi har ikke behandlet kvinder… Read more »

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  Pluto

Hei Pluto! Noen gode nyheter kan formidles. Victor Orbans regjering kommer med en ny og fremtidsrettet familiepolitikk. Familier som forplikter seg til 3 barn på 10 år skal hjelpes frem på boligmarkedet. De skal støttes med 32 000 euro og det samme beløpet i lån med lav rentesats. Vilkårene er at de må ha vært i jobb de siste årene, ikke vært dømt for kriminell aktivitet og boligene må være nye og bygges på ny grunn. Slik får byggenæringen også et løft. Innsatsen fra staten må tilbakebetales hvis man ikke innfrir avtalen, unntatt er medisinske grunner. http://www.bvoltaire.fr/nicolasdelamberterie/viktor-orban-lance-politique-nataliste-hongrie,232445 La oss heie… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  spirild

Takk, Spirild ! Look to Hungary ! 🙂

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  spirild

Takk for dine enormt gode nyheter, Spirild. 🙂 Dette var jeg faktisk ikke klar over. Statsminister Victor Orbán og hans regjering fungerer slik en normal regjering skal; at fullt ut virke for det egne Folket og Nasjonens beste! – Familiepolitikken som nu igangsettes i Ungarn er ganske lik den som Russlands president Vladimir Putin fører; at verne om, samt stimulere den tradisjonelle kjernefamilien. – Her i Vesten, så er det visst om å gjøre at underminere kjernefamilieverdiene. Det absurde er faktisk at afrikanske og arabiske kvinner føder barn for at fylle opp de vestlige land, og at dette er en… Read more »

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  Pluto

Der ser du, Vår Ordsmed, det er du, Pluto!

Jeg tenker på tyskernes sjanse..516 seksuelle overfall på 1, EN dag, dette tallet er verdig et land i krig 😉 men vi må ikke gråte, dette er bare begynnelsen 😉

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Pluto

En hjertens takk til deg, Pluto ! 🙂

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  Marit

Hjertelig takk selv, Marit! – Ønsker deg personlig fortsatt alt godt for dette året, som nok blir ennu mere “eksplosivt berikende” enn skrekkåret 2015. Vi får bare stå på at opplyse, opplyse og atter opplyse våre folkefeller, slik at vi sammen kan redde det som reddes kan.

Forøvrig mener jeg at EU bør ødelegges! 🙂

Mvh. Pluto

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Komikern och författaren Jonas Kinde är gäst i senaste podcasten med Radio Nordfront. Gå och köp några påsar popcorn och chips och bara sitt ner och njut när den svenska kultureliten får nazistfrossa. Han kommer bli näste person i det offentliga livet att bli persona non grata. Det kommer bli drev och twitterstormar. Ser fram emot kommentarer från kollegan Henrik Schyffert i PK Eliten och från pansargeneralen Arnstad.

https://soundcloud.com/radio-nordfront

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  snaphanen

Programmet innehåller trots det inget som är direkt kontroversiellt. Han berättar bara om sina upplevelser om till exempel hur konformismen i samhället skrämmer honom, Har även sett kommentarer på detta att fulmedia bara tänker försöka tiga ihjäl detta. För annars lockar det bara andra att lyssna på programmet. Med tanke på den damage control som pågår just nu efter deras ljugande om dom sexuella övergreppen i Stockholm i somras så kanske det visar sig vara sant. Dom har inget att vinna på att hänga ut honom. Inte just nu i alla fall. Om några månader när konserten är glömd och… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  snaphanen

Fast deras parti har bytt namn från SMR till NMR med sikte på att etablera sig i hela Norden. Än så länge finns dom tydligen bara i Sverige, Norge och Finland men tänker försöka etablera sig Danmark och på Island också. Lyssnar på ett flertal olika alternativ-podcasts och samtliga är, även om dom har olika profil, från SD-vänliga till libertarianska och som sagt nationalsocialisterna. samtliga är bättre än att slösa tid på SR, DR eller NRK.

GHjo
GHjo
7 years ago

Denne Amira Jumaa, et eksempel på islamsk fordummelse,kommer fra et land som befinner seg i steinalderen i forhold til det demokratiske,teknologisk avanserte Israel.Jødene med en befolkning på ca15 millioner har uslåelig verdensrekord i antall Nobelprisvinnere (169), mens Kuwait,som dette storkjeftede kvinnemennesket kommer fra har zero,nada, null -0-.Og militært er Kuwait mindre enn en dverg i forhold til Israel.Så i en konfrontasjon,ville Kuwait ha vært ferdig i løpet av 4 dager.Og bare en enkelt bedrift i Israel produserer mere enn hele Kuwait,bortsett fra oljen som vestens ingeniører pumper opp for dem.Etter folketallet finnes ingen folkegruppe som har bidradd positivt til bedring… Read more »

Oerdoeg
Oerdoeg
7 years ago

Tysk TV rapporterar om tigandet i Sverige.

Das Schweigen der Schweden
http://www.tagesschau.de/ausland/misshandlungen-schweden-101.html

The Economist rapporterar om Europas – men främst Sveriges – växande mansöverskott.

Oh, boy – Are lopsided migrant sex ratios giving Europe a man problem?
http://www.economist.com/news/europe/21688422-are-lopsided-migrant-sex-ratios-giving-europe-man-problem-oh-boy

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Eftersom Sverige de senaste 20 åren har styrts av i stort sett samma personer och politiska partier ser vi nu resultat av deras tillkortakommanden. De har varit rädda för konkurens av personer och ett visst parti. De har därför med alla medel, mest ojusta, fört sin propaganda för att svartmåla de personer som riktat kritik mot deras sätt att styra Sverige. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/01/17/inte-gynna-sd-politik/

invernes
invernes
7 years ago
sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Ja, men vil tro apenes IQ er høyere….

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  sussebassa

hahaha! Ja, for forsøg har vist, at de kan tage ved lære qua erfaring. Fejltagelser bliver de ikke ved med at gentage i det uendelige.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

“She was also fired from an internship at the French embassy in New York.”

– Hun har tidligere arbejdet på Kuwaits ambassade i Athen… Hvordan en kuwaitisk statsborger, fra hvad der formentlig er verdens pt. største terrorsponsor, kan få arbejde på en vestlig ambassade er en gåde, men præmieperkeren er jo stadig i høj kurs blandt venstreorienterede og radikale. Hilary Clinton har jo også én – for det Muslimske Broderskab skal lige bruge 8 år mere til at give Vesten dødsstødet.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Hva Sverige angår, og de øvrige Land, vil dette føre til at flere kvinner/menn våkner politisk, og går ifra ikke å stemme/stemme rødt til å velge mere restriktive partier med en tøffere flyktningepolitikk.
Regner med at SD vil stige ytterligere, ifra siste 18.7%…og bare oppover…kalles/er konsekvens.
Virkeligheten begynner å demre..

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  sussebassa

Fødselsrater. Demografi, demografi, demografi.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Marit

ok, men kan du utdype dette ifht et mere politisk vinkling..

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg tenker på de høye fødselsratene til muslimer, i tillegg til høy muslimsk innvandring. Muslimer stemmer neppe på SD. Demografien har derfor stor betydning for et lands av-eller utvikling.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Marit

Takk for svar.. Ser det, men alikevel vil det ta tid, nok håper vi til at SD vil få større oppslutning, og ved kommende valg vinne, få makta. Men det jeg tenkte på var Om det ikke før vil bli en utvikling som tilsier store uroligheter/demonstrasjoner…ved at det vil bli flere voldtekter, mord, ran og ikke umulig flere terroristattakk/forsøk..som igjen vil kunne føre til borgerkrig hvis ikke regjeringen er øydhøre for folket..og endrer sin innvandring/flyktningepolitikk, merkbart. Løfven har mistet tiltro ved hver måling, og har nå den laveste på flere tiår av sosseregjeringer, mens Batra sitter på gjerdet og trenger… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  sussebassa

La oss håpe du får rett.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x