18
jan
Seneste opdatering: 18/1-16 kl. 1555
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

spiegelAs a metaphor for the German state having rings run around it by barely literate, violent migrant gangs the image of a police car up on bricks having had its wheels stolen is a powerful one.

This is the cover of the latest edition of Der Spiegel, the high circulation, high brow news magazine which is this week questioning the Federal government with the emboldened headline ‘State Impotence’ — a play on words leaving ‘State Power’ in black text and the modifier in white. [..]

Germany, Der Spiegel has grown to become one of Europe’s most important and influential magazines. The latest edition paints a bleak picture of Germany where the government has failed to discharge its basic duties of protecting the citizen, and even looks to a future solution without Chancellor Merkel. [..]

“Now there is a hope. The nation state is needed, but he is in poor condition. He could not protect the oppressed women in Cologne, he receives the influx of refugees that is out of control. He can provide no good framework for life in Germany, but he must. The challenge now is to create a good state”.

That the magazine is left-leaning and pro-migration, make the accusations made in this edition all the more remarkable for a mainstream German publication. The DerSpiegel editorial opines: “Chancellor Angela Merkel has welcomed the refugees, but now lacks a concept of how many people can be integrated. It also lacks a functioning concept of how the flow of refugees can be contained. If this continues, it is a glaring failure of state”. ‘Lawless Areas, Helpless Police — Can We Still Feel Safe?’ Top Magazine Speaks Of Germany As Failed State

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Video: “Mideast Rape victim gets revenge in broad daylight” – https://www.facebook.com/tacticalshit/videos/1614132325475652/

Lenn
Lenn
5 years ago

Svensk ægtepar svines af muhammedansk hulemand. Det er nok dén IQ, vi masseimporterer: 2, blandet med et 100 % voldgen. Fantastisk! http://pamelageller.com/2016/01/watch-muslim-abuse-swedish-old-people-on-bus.html/

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

IQ snitt for mena ligger på ca 58…altså mentalt tilbakestående.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

..jeg vil tro, at 58 er en smule højt sat.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Det finnes arter av aper som har høyere…

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Lemurer, vil jeg tro. De er halvaper..

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Dengang: Vil i den totale krig? JA! NU: Vil i den totale indvandring? Ja!

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

se…nu breder kulturberigelsen sig også ind i de videregående uddannelser…

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8376238/uddannelser-ruster-sig-mod-aggressive-studerende/

men endnu en gang skal man lede længe efter hvem som står for denne voldskultur….mon dog det er lille Jens eller Anders som står bag….

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det er ikke kun Merkel man skal skyde på. Det er tyskerne generelt. De anede ikke et klap om noget som helst og troede, ligesom svenskerne, de skulle redde hele verden. Hele venstrefløjen har spillet fallit. Og den har hele tiden været stor i både Tyskland og Sverige. Nu må de leve med konsekvenserne af deres egen politik. Det har de sgu rigtigt godt af. Bare synd for alle de andre.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Men startede tyskerne egentlig ikke 2. verdenskrig, efter sigende pga. noget økonomisk – for at ‘sætte gang i økonomien’? Mange amerikanere skriver, at Merkel er en fascistoid leder ligesom Hitler, og at hun ønsker at destabilisere Europa så meget, at der bliver krig. Ærligt talt tyder det på det, men jeg tror, at hun så har forregnet sig..ret meget. Hun burde væltes fra sin selverhvervede ‘præsident’ for EU-piedestal, for det er seriøst kriminelt, det, hun gør. Det er et overgreb mod Europa af historiske dimensioner.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Lenn

Merkel er ikke en ny Hitler. Hun er det bevidst inverterede billede af ham. Alt hvad han gik ind for – der går hun ind for det modsatte. Hitler arbejdede for et etnisk homogent Tyskland? Så skal hun skabe det modsatte! Hitler var racist? Hitler var fascist? Hitler elskede tysk kultur? Så skal hun være så anti-racistisk og anti-fascistisk det kan blive, og opløse det tyske folk, afvise at det har en kultur der er værd at beskytte mod “det fremmede” (var det ikke Hitler der opfandt det begreb?), og forhindre at de nogensinde kan kalde sig et etnisk og… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Lawrence

Godt skrevet, Lawrence! Det lyder temmelig plausibelt. Ja, jeg har også tidligere tænkt, at det må være en eller anden form for nazi-skyldfølelse, som Merkel kører på. Samtidig tænker jeg, at hun tager nazister (muslimer) fra Mellemøsten ind, og nu får Tyskland den Endlösung, som Hitler ønskede: Alle jøder bliver nødt til at forlade Europa. Så sent som i går læste jeg, at franske jøder opfordres til at forlade Frankrig. http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/28173/Default.aspx Lige nu kan vi blot håbe, at tyskerne vågner til dåd og gør oprør. Hun må væk fra magten, og jeg håber, at de får held med at anklage… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Presis min analyse også…
Merkel viderefører/forsterker/spiller på den dårlige samvittigheten det Tyske folket er blitt pålagt av andra lands ledere siden WW2…
Klart ledere/ansvarliga skal/ble straffes, men alla dom som lystret order,.. lystra order..eller bli skjuten.
Nu er nok… Nok…
Det Tyske folket bør igjennomskue dette spillet, som heldigvis dom børjar gjøra…snarast.
Merkel bør avsettas promte, og ta ansvaret…DVs …anklages for landsforæderi och dømmas for det.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Lenn

Det giver ikke mening at sammenligne nazisme og islam, mere end at sammenligne kommunisme og islam. Nazisme har bare erstattet vores kristne ordforråd for “det onde”, “satan” eller “de onde”. Så nu kalder vi dem vi gerne vil stigmatisere “nazister”, simpelthen fordi det fremstår som den korteste vej, den konvention vi alle er enige om. Og det er problemet: Merkel kan bruge nazi-kortet langt mere effektivt end vi kan. Når du siger at tyskerne skal vågne til dåd og oprør, vil den situation uundgåeligt kunne sammenlignes med oprøret mod Weimar-republikken, og de oprørende med SA, og den formastelige der modsætter… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Lawrence

“Meanwhile all our good democratic anti-fascists hurled themselves on the corpses of the Jews. And ever since they have waved them under the noses of the proletariat. To make it aware of the infamy of Capitalism? Why no, quite the contrary: to make it appreciate, by way of contrast, true democracy, true progress and the well-being it enjoys within Capitalist society! The horrors of capitalist death are supposed to make the proletariat forget the horrors of capitalist life, and the fact that the both are inextricably linked! The experiments of the SS doctors are supposed to make the proletariat forget… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Steinadler

Dette var vanskelig stoff. For en historiker må det være av betydning, men forutsetter å se en lang utvikling og sammenhenger av forskjellig ideologisk karakter over lang, lang tid.

Ofre mennesker på kapitalismens alter. Bevisst eller ikke bevisst? Et forklaringsforsøk på bestialske lederes handlinger?

Min kommentar sier lite; her kom den alikevel …

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lawrence

Eller er det så enkelt at her står vi overfor en maktperson som lider av psykopati (de er ikke alltid like lett å avsløre); “fungerende” sådanne.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  jasminum

Selvfølgelig. Men deri adskiller hun sig ikke fra politikere generelt ..

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lawrence

Det er beklagelig når de havner i slike viktige posisjoner. Ser at det nå problematiseres i tysk presse over muligheten til som i Merkels tilfelle; helt alene å bemektige seg selv – som hun har gjort og gjør.

Det burde føre til revidering av muligheter til maktutøvelse. Som det synes idag, baner det vei for despoter.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Dem der bliver mishandlet er sjældent dem der har forårsaget ulykken, men folk som du, jeg og Elin Krantz. så der er ingen grund til at gnide sig i hænderne..

http://snaphanen.dk/2011/03/30/elin-krantz-et-offer-for-svenske-politikeres-fremmedpolitik/

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Den Tyske regjeringen har nå ansatt flerfoldige hundra som skal slette fremmedfientlige meninger på facen…
friatider.se

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  sussebassa

Då får vi flera och utförligare alternativmedia. Gammelpressen informerar inte längre, utan uppfostrar bara (t ex Dagens Nyheters agendasättande journalistik).

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  latmask

PK media har tapt ifht ikkePKmedia/blogger….
Facen skal kontrolleres..twitter ligger nede..pkmedia taper/nedlegges…
Så ja, vi øker, som er en naturlig konsekvens av all PK løgner…
Flere leser ikkepkmedia/blogger, og gjør seg så opp sin egen mening…
Folk er ikke dumme, men har begynt å tenke selv…
..en helt naturlig, klart nødvendig utvikling…og selvsagt gledelig utvikling før alt bare bryter sammen i flyktninge/islam elendet..

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hjärntvätten tilltog efter Lilla Saltsjöbadsavtalet 1987. Senast idag läste jag i gammelmedia att det bara var en konspirationsteori så nu tror jag ännu mer på den.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  sussebassa

Men det skjer positive saker i Sverige, som jeg lenge har forventet; er jo tross alt storebror som skal lede oss skandinaver ut av denne mer enn 30 år lange natten, så ubegripelig det enn kan høres ut. Finner allerede flere ledere i GP, som er viktig opplysning for mange hjernevaskede svensker. http://www.gp.se/nyheter/ledare/gastkronikor/1.2965107-anna-von-bayern-efter-koln-ar-det-mesta-forandrat?ref=yfp http://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2966296-alice-teodorescu-ett-systemskifte-ar-nodvandigt http://www.gp.se/nyheter/ledare/gastkronikor/1.2966354-lars-tragardh-mr-idealism-i-konflikt-med-folkopinionen Viktig at folk begriper forskjell på borgerrettigheter og menneskerettigheter, som vänstern og andre globalister forsøker å forrene. Så venter jeg at svenskene en av dagene tar tak i hva den mest arrogante svenske på lenge har bust ut med, og understreker at de faktisk er… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Det ser sort ud for Merkel. Lad os håbe, at stemningen blot bliver mere og mere olm – bemærk det om salget af pebersprays : http://shoebat.com/2016/01/18/wow-60-of-germans-against-muslim-migrants-up-from-46-in-less-than-a-month/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Er jeg fæl nå; idet jeg håper på ragnarokk for denne Merkel. Jeg engstes faktisk litt over muligheten hennes til å komme fra dette hun egenrådig har stelt istand – Gud forby, hun har rammet oss alle sammen. Ferguson sier (har ikke lest artikkelen i zeit.de ennå) at EU alikevel kan overleve, MEN EU har jo stått bak og heiet på flyktningene hele tiden. Jeg ønsker dem dit pepperen gror, alle sammen. Jeg vil ha mitt trygge land tilbake. Da vil peppersprayen stående i hyllene.

Landsødeleggere er hva de er.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Merkel som Løfven er forrædere av eget folk og land, livsfarlige superegoister for oss og må avsettes straks.
De har ikke evne til…eller vil ikke tenke på konsekvens av flyktningepolitikken de fører.
Det eneste de tenker på er at flyktninger er deras fremtidige stemmekveg..Makta framfor Alt.
Nå ser det ut for at flere reagerer imot disse maktsjuka og gale politikere.
Det finnes en grens…

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Merkel har holdt det Tyske folket hard under sin kommunist jernhæl..lenge nok…
Nå våkner de, og hun blir heldigvis dårlig historie, den som undertrykte det Tyske folket og deres rettigheter i eget land…inget godt ettermæle får hun av folket…som fortjent..
Løfven neste…

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Se dette sigende billede. Det burde kopieres i millionvis og sættes op på gader og stræder. http://www.allenbwest.com/2015/09/heres-exactly-what-id-do-with-muslim-refugees-if-i-were-in-charge/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  sussebassa

Tillike med Friedrich Reinfeldt. Han var statsminister i hele 8 år. Blir ikke Løfven som en liten loppe å regne ved siden av førstnevnte hva ødeleggelser angår. Men at Løfven tok hansken og fortsatte vanviddet …..

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x