22
jan
Seneste opdatering: 22/1-16 kl. 0948
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Jihadist Next Door’, Channel 4, 9pm Tuesday 19 January

BRÅ. Kriminalitet i Sverige, 2015

Den foreløbige statistik for 2015 er kommet. Man ser at samtlige forbrydelser (10 og 11) er steget noget til ufattelige halvanden million. Så kommer vi til mysteriet BRÅ og mord (15). (Dråp, manddrab på dansk) Der er, som man også fornemmer ved daglig avislæsning lidt under et mord om dagen, nemlig 307. om året, hvilket er voldsomt mange sammenlignet med Danmarks cirka 45 om året. Det er 6.8 gange flere (!)

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062021

Nu kommer mysteriet: Senere på året vil BRÅ fortælle, at der var cirka 90 mord i Sverige fordi en stor del af de 307 voldsomt døde i virkeligheden kom ud for ulykker eller begik selvmord. Det forekommer for usandsynligt at politiet begår så mange fejl. Nu ved jeg godt, man ikke lige skal stole på BRÅ, men så tykt vil de da ikke lyve? En talkyndig kan nok fortælle mig, hvor det gik galt, jeg må begå en fejl. Er Affe i nærheden?

Volden i Sverige er enorm (30): 84.589 grove voldssager. Det er én for hver 113. svensker. I Danmark er volden ubetydelig i sammenligning.

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062228

Mænd og drenge er meget udsat (54 og 85)

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062330

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062420

Der er et glædeligt fald i voldtægter (165). Jeg tror det skyldes, at svenske kvinder er blevet bedre til at tage deres forholdsregler, for Sverige er snarere blevet meget mere usikkert for kvinder.

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062526
Seksuelle overgreb mod børn er udbredt (217)

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062721

Seksuel chikane (235) er udbredt

Indspilning i fuld skærm 22-01-2016 062830

Övergripande tabeller – Preliminär statistik, klik Hela tabellen som fil

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tælle grove forbrydelser af samme grund som jeg.  BRÅ siger præliminært, at  der i  2015 var 315 mord (dråp, manddrab på dansk). Når året er slut, er det alligevel kun knapt 90. Höglunds […]

trackback

[…] Danmark (!) Måske vil man bare ikke vide det på BRÅ? Jeg har skrevet om det flere gange, seneste den 22 januar i år. Nu skriver også den pensionerede SVT journalist Elisabeth Höglund om misforholdet mellem […]

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

SAKINE MADON en journalist värd namnet. De flesta journalister i Sverige lyder husbondens röst.

Den svenska avundsjukan projicerar de på Sakine för att hon är öppen för alla intryck och beskriver verkligheten..https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/01/23/om-somliga-visste/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Sakine Madon bekräftar: media mörkar för att inte gynna SD http://avpixlat.info/2016/01/16/sakine-madon-bekraftar-media-morklagger-for-att-inte-gynna-sd/ Den liberala debattören och journalisten Sakine Madon bekräftar i en krönika i Expressen att det finns fog för den kritik som från alternativmediehåll riktats mot gammelmedia beträffande mörkläggning av invandringspolitikens baksidor i syfte att inte gynna SD. Ett flertal journalister har, efter ett upprop från Madon i sociala medier, hört av sig till henne och vittnat om att detta är ett strukturellt fenomen på landets medieredaktioner. Efter att det framkommit att omfattande sexuella trakasserier mörklagts på grund av att begåtts av utomvästliga invandrarungdomar mot svenska tjejer och att en… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Svensk politi skjuler oplysninger om flygtninge-kriminalitet http://jyllands-posten.dk/international/ECE8380742/svensk-politi-skjuler-oplysninger-om-flygtningekriminalitet/ International 20.01.2016 kl. 16:07 Forbrydelser begået af flygtninge og migranter bliver mærket med koden »291« og hemmeligholdt for medierne. … EMILIE HOLT VISSING Forbrydelser, hvor flygtninge og migranter er involveret, samt oversigter over, hvor mange ressourcer politiet bruger på at håndtere flygtningebølgen, bliver hemmeligholdt i Sverige. Det skriver den svenske avis Dagens Nyheter onsdag, efter at avisen har læst et internt notat, hvor der angiveligt bl.a. står »intet skal ud«. Af notatet fremgår det ifølge avisen, at svensk politi 26. oktober 2015 [ !!!!! – og på hvis / vems foranledning mon? Fra… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

16-årig tyska: Merkel, du har förstört Tyskland

http://avpixlat.info/2016/01/22/16-arig-tyska-merkel-du-har-dodat-tyskland/

Kingedward24
Kingedward24
6 years ago

Statistik är ju som vanligt ett svårt ämne för den som har agendan klar, men den stora skillnaden utgörs alltså av antalet konstaterade våldsbrott och antalet anmälningar. 307 st är antalet anmälningar; vissa dråp, mord och grovt vållande till annans död anmäls flera gånger och vissa mord visar sig vara självmord. Därav skillnaden, ingen komplott från Brå med andra ord.
Detta har diskuterats förr på den här bloggen, men ändå dyker teorin om Brås konspiration upp igen. Är ni korkade eller vill ni missleda läsarna?

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Kingedward24

Varje gång ordet “konspiration” används ökar min benägenhet att tro på “konspirationen”.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Er det bare mig, eller er der ikke flere og flere svensk og finsktalende i København end der plejer at være?
Svenskflygtninga væk fra hjemlandet da betingelserne er svåra hemma, eller?
Eller er det folk på ferie alle sammen, og blot tilfældigt jeg lige kommer forbi og hører talen?

Nilsv
Nilsv
6 years ago

Qua alternative nyhedskilder er der nok blevet større bevidsthed om, at det ofte ikke fører til noget at anmelde voldtægt – og at det i værste fald blot fører til nye ydmygelser for offeret.

Hans Rahbek
Hans Rahbek
6 years ago

I forlaengelse af denne blog kiggede jeg lige lidt naermere paa tallene fra DK, SV og NO.

invernes
invernes
6 years ago

The jihadist next door .
svensk skrekkfilm fra virkeligheten.

http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/Scary_Alien_Baby__105599.jpg?v=1372477381

Nilsv
Nilsv
6 years ago
Reply to  invernes

Det lille pus er som snydt ud af næsen på sin fars kusine.

Lodur
Lodur
6 years ago
Reply to  invernes

Jihadistyngel, de formerer seg da som ro****…

Lenn
Lenn
6 years ago

Bearded Possums! Bvadr! Sådan her skulle Europa håndtere fjender af menneskeheden – jihadierne: http://www.barenakedislam.com/2016/01/22/how-would-russian-soldiers-deal-with-a-muslim-terrorist-who-has-barricaded-himself-in-his-house/ – Jeg må sige, at jeg grinte højt!
Russians Rock!!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Rakt på sak, ingen nøling…meget effektivt…og jobben er utført,…helt min smak også.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Haha! Nemmerlig! Skandinavien kunne godt lære et og andet af de effektive russere. Alt det her blødsødenhed i vore lande er sygt!

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg hoerte en historie om nogle fremmedlegionaerer, der i Libanon engang i firserne havde omringet et hus med nogle jihadier.

De fandt en brandbil, oversvoemmede huset og satte hoejspaending til.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Åååh, sådanne historier varmer jo i denne kolde vintertid 🙂
Noget lignende hændte vist under Balkankrigen, hvor Fremmedlegionen havde fået til at opgave at tømme et højhus. Det gjorde de helt bogstaveligt og smed terroristerne ud gennem vinduerne, efterhånden som de arbejdede sig op på etagerne. Derefter fik de så godt nok ikke flere opgaver… De skulle slippe Legionen løs på Daesh. Sammen med Spetzna kunne de nok få ryddet godt op.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Lenn

Se så effektivt saker kan göras om inte PK-kopplet sitter på, och man inte behöver tänka på några journalister.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Blev ganska så forvånad nær jag hørte i svt at nå var brottsligen påveg nedover i Sverige…sa dom.
For egen del leser jag både pk og ikkepk blogger/siter, og det merkelige var at man leser dagligen om brottslighet/voldtekter, rån o.l…der, som sjelvklart pk media skjuler…forenhver pris…folk skal jo ikke vite sanningen i Sverige…Løfvens misjon.
Så Nei det stemmer nog ikke, men at den er stigande som en rakett, och at det er flyktninger/muslimer som står bak dom flesta.
Trixa med statistikk er enkelt.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  snaphanen

…som jeg tror har steget mere hvis sanningen ble presentert.

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  sussebassa

I Norge får vi høre at antallet drap har gått ned. Man forsøker å gi inntrykk av at vi går mot lysere tider. Men jeg er overbevist om at det skyldes triksing med statistikkene. Løgn og bedrag, alt sammen!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  achantus

Du har Rett….
Bara løgn, och alt blir gjort for å prova dølja sanningen.
SSB jobbar bare PK….

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det beror på att polisen har börjat använda “Resurskod 291”. All brottslighet där invandrare är inblandade förs över till Resurskod 291 samt hemligstämplas. Du lär inte få läsa något av den i dagspressen. Däremot kommer alla svenska brottslingar att hängas ut desto mera. Givetvis kommer den REDOVISADE brottsligheten att minska.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  latmask

Ja, desprasjonen sprer seg i PK media/politikerne i hele Europa , men egentlig Vet de at de har tapt, som vi kan takke ikkePK media/bloggar for.

Nemo
Nemo
6 years ago

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3411211/Violent-crime-rises-27-killings-hit-five-year-high.html

Tilsvarende stigning i Storbritannien, især mht knivstikkerier og voldtægt

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Abu Halima, fyren med det meterlange skaeg, virker faktisk som en fin fyr. Han griner hele tiden og han stikker ikke noget under stolen. Jeg har ti gange saa meget respekt for ham, som jeg har for de tamme praemie-perkere DR bruger som huseksperter i islam.

latmask
latmask
6 years ago

Ni ska få se att redan 2016 kommer det att bli kraftiga nergångar på alla slags brott. Detta beror på att så fort en invandrare är inblandad så kommer brottsutredningen att föras över till “Resurskod 291” samt hemligstämplas. Läser ni om ett brott i svenska tidningar fr o m nu så räkna med att svenskar är gärningsmännen. Kanske alternativmedia, Flasback kan ge vissa glimtar om det katastrofala tillståndet, men det blir inte mycket som sipprar ut.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  latmask

Konstiga är att jag kör en väldig propaganda för alternativmedia på jobbet eller var jag än är. Gubbarna på jobbet frågar ibland vad hette den sidan som skriver sanningen. Men ändå varje förbannade morgon så går dom direkt in på Aftonbladet eller Expressen på morgonen. Och sen ska man titta på dom fördummande videoklippen som finns där. Tyvärr så är stor del av svenskarna så naivt bombade så det kan inte sluta bra för svenskarna. Utan svensk kultur inget Sverige utan det blir som vilket arabland som helst.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Naturligtvis kommer 72 % av svenskarna att få betala dyrt för sin enorma naivitet. De offras helt enkelt.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  latmask

Hade en härlig antropsofisk läkare när hustrun fick bröstcancer. Han sa se cancern som ett land som befolkningen har slutat att kämpa då tar dom onda krafterna över. Samma med cancern man kan leva med cancer i kroppen hela sitt liv om man mår bra. Men är man svag eller pressad av någonting så bryter cancer ut. Jag kan inte glömma dom orden svensken slutade att kämpa för Sverige för en 30-40 år sedan och vad hände dom onda krafterna har verkligen tagit över. Och hustrun lever fortfarande och jag hoppas att svensken lever o mår bra om 50 år.… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x