23
jan
Seneste opdatering: 27/1-19 kl. 1819
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg tog en lille mobilvideo i taxien fra Lufthavnen. Robinson taler om sin optræden på Oxford Union (75 min.) Jeg ville  gerne have taget hele turen på 25 minutter, men jeg ville ikke ødelægge spontaneiteten. Robinson er dog ægte helt igennem, så jeg burde ikke have bekymret mig. Han er ikke koket, når der er kamera på. Jeg forstår, at den selvudnævnte elite opfatter ham lige så farlig for deres verdensorden, som Lech Walesa var for kommunismens. Jeg forstår, de foretrækker ham død. Han lever så udsat som en Martin Luther King. Ingen politibeskyttelse af nogen art, snarere det modsatte.

De næste til år afgør om han bliver en Pim Fortuyn eller Theo van Gogh, eller en Tommy Robinson og en Lech Walesa. Han kan dø af det, han gør, og han er sig det meget vel bevidst i en alder af 33 år. Han er ikke bange for at dø, han har forberedt sig på det.

Vend tilbage i morgen og se mit og Kim Møllers interview. Kampklædte betjente dannede mur om islamkritisk demonstration. Se også i aften den første kronik af Julia Caesar i nogen tid. Cirka midnat.

Robinson Copenhagen jan 2016 (24)

P1100060P1100068

*************

P1100147P1100157
P1100173P1100207P1100213

Paul Westons tale, Annne Marie Waters

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tommy Robinson, han er en af de største personligheder, jeg har været så privilligeret at møde her og her. Han er helt oppe ved siden af  Hirsi Ali. Han er det også, fordi hans baggrund ikke har […]

trackback

[…] en af de få ‘højreekstremister,’ jeg føler mig privilligeret over at have truffet et par gange. Første gang her. Hvis der er et håb for Europa, hedder det Tommy Robinson. Ikke de medier og […]

trackback

[…] overklassen siger det, er det OK. Når arbejderklassen (Tommy) siger det samme, er han en “white supremacist.” Tommy Robinson konfronterer den […]

trackback

[…] leve, til han dør en naturlig død. Det er et af mit livs større privillegier at have mødt ham her, her og i Bryssel. Må han leve længe endnu trods de dårlige odds.Forfatteren James Delingpole […]

trackback

[…] det ikke muligt. Jeg nævner nogle af dem, der falder mig ind: Julia Caesars kronik om Fjordman, En dag med Tommy Robinson fra lufthavn til midag på en thai-restaurant. Et dansk-svensk-norske møde med professorerne […]

trackback

[…] SE også Tommy Robinson in Copenhagen […]

trackback

[…] blev dokumenteret af Snaphanen – se mere […]

Marianne
Marianne
8 years ago

Danmarks helte.

Anna Svensson
8 years ago

Här är ett intressant tal av Václav Klaus i Stuttgart, tyvärr är ljudkvaliteten inte särskilt bra, men det mesta han sa kan även läsas.

http://www.pi-news.net/2016/01/vortrag-von-vaclav-klaus-bei-afd-in-stuttgart/#more-500159

Anna Svensson
8 years ago

Här är en annan tysk som förklarar “flyktingsituationen”:

https://www.netzplanet.net/nicht-fluechtlingskrise-arglistige-umsiedlung/

Lenn
Lenn
8 years ago

Hundrede personer i en demo, hvor man i Polen kan mønstre 50.000?? Ak! Ja, det er da ikk’ mærkeligt, når folk ikke får at vide, at der er demo! De nazistoide, transkønnede medløbere, der skriger op som pms’ede kællinger mod Pegida-demoer, VIL partout gøre knæfald for deres nye overherrer, muslimerne/jihadisterne. De får det, som de vil have det, og det bør de huske på, den dag de bliver ført et eller andet sted hen i orange fangedragt, med hænderne bagbundne og skal knæle for 10 jihadier… Tror de, at deres tøsedrengede ‘vi overgi’r os!’ hjælper dem noget den dag?? Tværtimod,… Read more »

Anna Svensson
8 years ago
Reply to  Lenn

Precis det undrar jag också över, hur ska de kunna klara sig när vi inte finns längre?

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  Anna Svensson

Nemlig! Når velfærden forsvinder – sammen med kuffar – så skal de nemlig til at ARBEJDE! Det ord kender de ikk’…

Nilsv
Nilsv
8 years ago

Alle ved, hvem Tommy Robinson er, så derfor kalder Ritzau ham Stephen Lennon.

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

Rigtig gode fotos.

Og Robinson ser glad ud, det er sgu’ rart at se.

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  FelixKrull

Han er meget charmerende, ja, men desværre skæmmer en vis Redox’er et af billederne, kan jeg se. Knaldblå jakke. Hen er nok på udgang fra Sct Hans denne weekend…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det är tydligen förbjudet att nämna namnet Basil Hassan i Danmark och den här bloggen måste vara en virtuell del av landet. Innebär det att jag nu kommer bli utlämnad och åtalad? Det är tydligen inte bara Sverige som är ett galehus.

http://www.d-intl.com/2016/01/21/rabalder-i-ratten/

Nilsv
Nilsv
8 years ago

Du har ikke gjort noget strafbart, da du jo bare nævner et navn, hvilket der ikke er nedlagt forbud imod. Du kan først retsforfølges, hvis du sætter navnet i forbindelse med visse omstændigheder, som jeg ikke kan komme nærmere ind på.

Søren Petersen
Søren Petersen
8 years ago

Der er reelt ikke demonstrationsfrihed i dette land!!! Hver gang For frihed og Pegida benytter deres ret til en demokratisk funderet demonstration – bliver den ødelagt af bøllerne fra Nørrebro og andre steder – som råber, skriger, udøver vold, kaster med ting. Er der ikke nogen politikere som kan gribe ind? DF? det er helt klart at politiet har brug for nogle nye retningslinjer – som beskytter den som vil demonstrere. F.eks. kunne det være sådan, at hvis For Frihed anmelder en demonstration på Axeltorv, så må en anden demonstration ikke anmeldes i samme område – Der MÅ kunne ændres… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

Kommunistsvinene hyler altid op om, at man skal laere af tredivernes Tyskland. En skam de ikke gaar et aarti tilbage, saa ville de opdage at SA blev etableret for at beskytte politiske moeder mod kommunistvold. Og at Hitler, i lighed med mange andre nazister, blev faengslet for hadetale uden at det synes at have skadet hans politiske karriere. Jeg kender ikke saa meget til PET som Steen goer, men jeg er ret sikker paa at ‘taeskehold’ er eet af de stikord der staar hoejest paa deres prioriteringsliste, naar de beder Langley eller GCHQ om at analysere danskernes datatraffik, saa de… Read more »

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  FelixKrull

Den tror jeg nu ikke på. PET er ved at pisse i bukserne over jihadier, og de er på stribe ramt af Stockholmsyndromet! Hvorfor har de ellers så megen ‘dialog’ med jihadiernes dirigenter, imamerne? Hele Europa er én stor sindssygeanstalt! Hvorfor skulle de være bange for danskerne? De fleste mænd sidder og ser fodbold og drikker bajere…

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago
Reply to  Lenn

De er bange for jihadier, fordi de er bange for reaktionen, bange for at miste kontrollen over den danske befolkning. At der bliver skudt nogle kunstnere eller voldtaget nogle boern, er ikke i sig selv en trussel mod statens sikkerhed. Men det er det, hvis folk begynder at tage loven i egne haender.

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  FelixKrull

Ja, det er der selvfølgelig noget om. Hvor er det bare en stor skam, at vi har fået blandet de uslinge ind i vores demografi.

Anna Svensson
8 years ago

Taktiken har ju redan prövats med framgång i Hitlers Tyskland, där lät man inte heller oliktänkande få komma till tals utan sände dit precis samma mobb som man gör nu i Sverige, i Danmark och naturligtvis också i Tyskland, numera välavlönat vänstermobb – vilket är i princip det samma som högermobb – som ska hindra folk från att lyssna på det de vill höra. Med demokrati och yttrandefrihet har det ingenting att göra. Men våra politiker och msm gillar det, för även de vill inte att folk ska kunna höra sanningen. Jag kan inte förstå detta, vill jag inte höra… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x