26
jan
Seneste opdatering: 26/1-16 kl. 1459
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Poul Højlund: Vi hjælper ikke dem der har mest behov. Vi hjælper de få stærke, der har klaret at komme hele vejen til Danmark. Og de svage bliver siddende tilbage, de fattige bliver siddende tilbage, og du sagde før at FN-systemet manglede 30 mia. Nu kan vi se, at alene med den høst vi har fået i år, der skal vi bruge 48 mia. frem til 2020. Dem skulle vi have sendt til FN i stedet for. Så vi kan hjælpe hvor der er behov.

Clement Kjersgaard, DR2: Så du siger i virkeligheden, at hver gang vi tager imod en flygtning. Hver gang vi bruger tusind kroner herhjemme, så handler vi ikke moralsk, vi handler ikke generøst, vi handler faktisk forkert.

Poul Højlund: Vi handler forkert, og vi handler kortsigtet, og vi handler alene på grund af – som vi alle sammen har, store medfølelse. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hele Danmark vil hjælpe alt det hele Danmark kan. Men det kan vi ikke holde til. Vi kan ikke holde til det økonomisk. Vi gør mere skade end gavn med vores hjælp. Hver gang vi hjælper herhjemme, så kunne vi have hjulpet 1000 i nærområdet. … Vi skal holde op med at tale om en flygtningekrise. Det er en permanent folkevandringssituation vi står overfor, og den løser vi altså ikke ved at tage dem til Europa, og ved at forsøge at integrere dem. Vi skal løse det i nærområderne. Jeg har forslået at vi med en helt anden skala går ind via FN og Røde Kors, og etablerer byer i nabolandene. Byer med håb.

Clement Kjersgaard, DR2: Siger du så også at Danmark i morgen ikke burde tage imod en eneste flygtning?

Poul Højlund: Præcist! Og jeg mener også at vi skal sørge for, og det har jeg sagt i lang tid. Jeg sagde det også sidst vi talte sammen. Vi skal lukke vores grænser, og vi skal lukke Europas ydre grænser. Og det kan ikke ske hurtigt nok. Og du siger at det kommer til at koste døde, at lukke grænserne. Ja, men grænserne bliver lukkede, for Europa kan ikke overleve åbne grænser, og grænsepolitik i praksis er en grim sag. Poul Højlund: “Vi skal holde op med at tale om en flygtningekrise. Det er en permanent folkevandringssituation…”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Læs mere her – Kilde: snaphanen.dk […]

River
River
5 years ago

Det er en helt forkert premis at vi er forpligtet. Man bør hårdnakket nægte at købe den premis. Bed om en forklaring på hvordan vi er forpligtet. De er kulturelle psykopater og skal holdes på afstand. Al emperi fortæller at de er problemer fra først til sidst og alligevel mener at vi skal integreres ind i ders kultur. Hvorfor skal vi i øvrigt modtage ‘blomsten’ af deres ungdom og derefter sende vores Jenser derned for at løse deres religiøse problemer for dem? En anden tåbelig påstand er at man ikke kan stoppe strømmen af mennesker. Det er lettere end let.… Read more »

Iq
Iq
5 years ago

Jeg havde en forfærdelig oplevelse idag. Jeg var på vej hjem gennem Strøget, da jeg så en forsamling og en scene på Nytorv foran domhuset. Da jeg nærmede mig, lidt nysgerrig, blev jeg mødt af en sværm af ældre damer med gråt pagehår, der delte flyers ud. De havde allesammen et særligt forurettet udtryk i ansigtet, nogle dog med et lille tappert smil, der signalerede, at de var ude med et vigtigt budskab. Det viste sig at være bedsteforældre for asyl. Jeg så vist ikke så mange bedstefædre, men dog nogle ældre afdankede hippietyper, der sikkert glædede sig til mødet… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Varför är det ingen som i dessa debatter föreslår att det finns plats för 3 miljoner i tältläger med hotellstandard i Saudiarabien, som kunde inhysa en stordel av dessa “flyktingar”?

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Fordi muslimer utenfor de rike gulfstatene blir brukt som slavearbeidere og prostituerte.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  spirild

Det er nu ikke korrekt. Saudi og de rige golfstater gider da bare ikke syrerne, og de ønsker også et kalifat i Europa, derfor griner de blot af, at vi bliver overrendt af de syriske ‘psykopater’, som de kalder syrerne. Saudi tilbød allerede Tyskland i sommers at bygge 200 nye moskéer til alle de nye ‘tyskere’. Mht. slaver, så bruger muslimerne hinduer, buddhister, yazidier og kristne som slaver. De bruger ikke muslimer, men de har gerne brugt afrikanere… Daniel Greenfield har skrevet om det i denne artikel: http://www.frontpagemag.com/fpm/183852/islamic-slavery-and-racism-daniel-greenfield – “Some may argue that Islamic slavery, like Islamic terrorism, has nothing… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Det er vel Pakistansk fattigdom som vises her i den siste lenken. Slikt arbeid må vel både muslimer og tilgjengelige kristne ta. “Slavearbeid”, jo det er riktig å kalle dette for det, MEN at det gjelder bare kristne er jeg svært så skeptisk til. Men dette illustrerer godt nok hva overbefolkning, dårlig utnyttede ressurser, forfordetling av de samme og en “livet her er ikke verdt en tøddel, men DET deretter”, og jeg legger til en ideologi fra helvete. Og naturligvis skal organisasjonen, om det er en organisasjon tjene penger; de kommer aldri frem! Vi gir smuler, og det nytter ingenting.… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Lenn

Jeg stoler på en mann fra Algerie.
https://www.youtube.com/watch?v=pGN_AAybJOY

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  spirild

Importerar de inte slavarbetare och prostituerade från t ex Filippinerna?

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Fra Øst-Europa også.
Men som Aldo sier, dette er mindre kjent. Muslimer fra mindre velstående land blir misbrukt av de rike oljesheikene.
I deres egne hierakier har du også utbyttermentaliteten.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Jag säger som Magnus Söderman på Motgift, internera, repatriera. Något annat alternativ finns inte om vi vill överleva.

spirild
spirild
5 years ago

Nettopp. Det er en PERMANENT FOLKEVANDRINGSSITUASJON og ikke en flyktningekrise! Apropos kostnadene, diverse: Jeg var på en motvillig bytur, lørdag, i en middels stor norsk by. Jeg satt på en kafe ved inngangen til dette kjøpesenteret og kunne observere 2 afrikanske gutter som satt på en benk med sine NYE; DYRE klær. OG deres mobiler. Der satt de, svært så fornøyde. Da jeg skulle gå gikk jeg like hen til de, kikket og spurte: Så fine mobiler dere har, hvem har betalt de da? (iphone6) Selvfølgelig en idiotisk ting å gjøre, men kunne ikke dy meg. Det er jo politikerne… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  spirild

Det är förvisso ingen tröst, men det förhåller sig på samma sätt i Sverige, i Tyskland, i Danmark osv.

invernes
invernes
5 years ago

Poul Højlund: har helt rett ! “Vi skal ikke tage én eneste flygtning”
Nå må folk aksjonere mot de fordømte landssvikerne.

Poul Højlund
Poul Højlund
5 years ago

Hej Steen. Det interessante ved klippet er ikke tre år af min studietid for 40 år siden. Derimod at klippet fra Debatten er vist mere end 111.000 gange siden torsdag aften. Jeg har protesteret overfor Kim for den besynderlige vinkling og de meget ,mærkelige associationer, han fremkalder med de følgende sætninger. Han aner ikke et klap om min person eller mine holdninger dengang, men de var ikke som han forsøger at fremstille dem. Jeg er i øvrigt ikke journalist og har aldrig betegnet mig som sådan.

Poul Højlund
Poul Højlund
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja tak. Jeg vil ikke associeres til Rote Arme Fraktion – det er simpelthen så langt ude.

Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Flygtningekrisen er et resultat af overbefolkning. Overbefolkning er et problem, som kun kan håndteres med udryddelse eller decimering af den overbefolkede art. Kik på håndteringen af andre dyrearter. F.eks. rotter, elefanter, løver, græshopper, ål, torsk, næsehorn, aber, fisk osv. Det har aldrig været noget problem at udrydde eller decimere disse. I hvilken gruppe skal man placere mennesker? Mht. mennesker, så kunne man starte med at STOPPE med at sende hjælp og penge til overbefolkede lande i tilfælde af jordskæld, oversvømmelser m.v. Forbyd Røde Kors, Læger uden grænser, Dansk Flygtningehjælp og de andre 100de hjælpeorganisationer (alene i DK) enhver form for… Read more »

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Då var det väl inte så dumt med Digerdöden som härjade mellan 1347-1352, och som tog bort nästan halva Europas befolkning? De som överlevde fick både bättre mat och bättre boende efteråt.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x