27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 1358
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Danmark skal vi lige grave os igennem de politiske amatører, der er promoveret af DR og TV og som drukner enhver fornuftig debat i smykker, flæskesteg og frikadeller. Birthe Rønn Hornbech, den evige Bonnichsen, Jens Rohde, Morten Helveg Petersen, Stine Bosse og alle de der tror politik handler om at være næstekærlig og empatisk, alle de “danske svenskere,” der som de svenske for kun få måneder siden mente, at der “ikke er nogen øvre grænse for, hvor mange vi kan tage”, fem minutter inden de stødte ind i den. I virkeligheden, altså. Alle de typer, der er med til at gøre demokratiet unødvendigt pinefuldt.

Hvis man skal tolke Lars Løkke venligt, så venter han på at de store lande i Vesteuropa ankommer til Østeuropas synspunkt. Han lader i så tilfælde tiden arbejde for sig for at undgå skraldet fra de næstekærlige, EU og FN. Hypotesen kan passe, desværre skal der helt ske noget seriøst snart, inden foråret er ankommet. Når man er i færd med at begå selvmord, haster det altid.

Kemiprofessor afbryder Merkel i Halle

Professor: “I am really terrified of the future of my children. My children are aged two, four and nine years. You are doign an experiment but you don’t know what the results will be. I am seriously concerned. I expected you as a physicist to make more responsible decisions.”

Ferkel: “OK, thank you. I will meet my responsibility and take care of Germany’s future. And the future is our concern today, too, here where we are right now. Zwischenrufer unterbricht Merkel-Rede

Sverigedemokraten Nima Ali Pour i DR

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
5 years ago

Kjemiprofessoren blir saksøkt av sitt eget universitet i Merseburg.

Destruktørene i samarbeid med islamister, globalister og hvite terroristorganisasjoner. (Amnesty, No border, Refugee Welcome and so on)

Noen av disse vil om 50 år si at dette var galt. 50 år på etterskudd.

jasminum
jasminum
5 years ago

Og Norge har ikke eneste politiker av Orbans støpning, hva sier det oss? I tyske diewelt.de er det en jøde som idag hyller Merkels grenseløshet, hun vet nok ingenting om de virkelige motivene som ligger bak “velcome to Germany” agendaen: Ultraliberalisme, ruinering av inntil nå homogene samfunn til fordel for profit for kapitalindustrien; Bank/finans/frihandel. Nedbygging av velferd blir konsekvenser, likeså kultur og verdier. Svart økonomi, kriminalitet blir oversett, tillit og trygghet blir fremmedord. SLIKT bryr ikke pengetellerne seg med. PROFITT er hva som teller – for de allerede rike som ønsker seg stadig mer og bruker altså fredelige stater i… Read more »

River
River
5 years ago

Det sørgelige er at alle politikere, og jeg siger alle, undviger at sige i alle sammenhænge, og jeg siger alle, at vi ikke kan integrere, eller leve sammen med muslimer. Al erfaring viser os nu, ud over enhver tvivl, vi kan ikke leve sammen med dem, de er kulturelt skabte psykopater. Hvorfor behøver vi en mio af dem for at forstå det når vi har dem i titusindvis. Er det ikke statistisk materiale nok. Let at argumentere for, men ingen vil sige det som det er. Du refererer, Steen, til Dalrymple om hvad der karakteriserer et samfund i nedgang, at… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det er helt surrealistisk at betragte hvad der sker for tiden. Alle véd hvad endemålet må være – og alligevel ønsker nogen at forhale det. Der er jo ikke mere at snakke om. Vi kan køre i ring omkring smykker, stramninger og grænsekontrol, lige så tosset vi vil. Men i den sidste ende skal migranterne stoppes eller sendes tilbage. Det ligger helt fast, efter mange års fejlslagen politik, som nu er godt i gang med, at undergrave samtlige europæiske lande – både socialt og økonomisk. Lige nu foregår alt for åbent tæppe. Alle véd det er kørt totalt af sporet… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x