27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 0930
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Sveriges Rikspolischef i tv efter att en kvinna knivhuggits i ryggen av en ung asylsökande man och avlidit på ett asylboende: ”Vilka omständigheter har den killen växt upp under, vad är det för trauman han bär med sig?”

Dette er politiets øverste ledelse, der leger lomme-Freud og klynker sådan for en morder. Ikke for en myrdet 22-årig kvinde, en kristen libaneser, der var alene på arbejde og natten med ti muslimske mænd, som jeg ude videre går ud fra at “drengene” er. Hele situationen stinker af et land i et brat, dødeligt forfald. Dalrymple har sagt noget, der dækker det, vi ser i Sverige nu. “A sign of a country in decline, is that the simplest problems becomes unsolvable.” Skoler og sygehuse fungerer ikke, mord bliver ikke opklaret. Grundlæggende ting vil jeg mene.

Hele den enorme nedtur Sverige er ude for i disse årtier, er også hjulpet på vej af en enestående inkompetent elite. Bare tænk på landets statsminister eller udenrigsministeren, som vakler rundt som groggy boksere. Rigspolitichefen er bare endnu er af den slags. Hvad må hans menige betjente ikke tænke?  Kan den udøvende magt overhovedet fungere under så ussel en person? Han er gammel karrieresosse og et skræmmende portræt af et helt degenereret parti, der næppe kommer i regering mere. Dets tid er forbi, som man også ser i meningsmålingerne. Dan Eliassons öden och äventyr – a never ending story.


Six in ten migrants not entitled to asylum, says EU chief

Frans Timmermans says official data shows majority of refugees are economic migrants, as Slovakia declares Europe is ‘suicidal’

Six in 10 migrants arriving in Europe are economic migrants with no right to asylum, one of the EU’s most senior officials has disclosed. Frans Timmermans, the first vice president of the European Commission, said that the majority of those coming to the EU are not fleeing war or persecution.

“It’s about 60 per cent of all asylum seekers,” he said, citing internal figures held by Frontex, the EU border agency. “These are people that you can assume have no reason to apply for refugee status.”

“If it takes until late 2016 or 2017 for Europe to set up its planned border and coastguard force, the EU will have killed itself. We often stew in our own juices, tackling quotas which are nonsense and in the meantime several thousand migrants arrive in Europe every day,” he said. Six in ten migrants not entitled to asylum, says EU chief

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hilde61
hilde61
6 years ago

Trodde toppen var nådd når løfven sa at det alltid har vært et problem med seksuell trakasering i Sverige, men dette er kanskje verre, mer kvalmende..hvor langt er egentlig svenske ledere villig til å gå?

Lenn
Lenn
6 years ago

Lidt off topic og så alligevel ikk’: Her en anden pryglet køter! – https://www.youtube.com/watch?v=N-VkdRbO0GY – sådan klarer man de uciviliserede barbarer fra sandbankerne! Sådanne hvide mænd kan vi li’!

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

Svensk politi viste sin chokerende mangel på kompetence for 30 år siden efter mordet på hr. Palme. Det er ikke blevet bedre siden.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..mangel på kompetance…
Eller kanskje motsatsen, duktiga på å skjule sanningen.
Samme som nå.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Svenskere haler ind på den danske debattone om flygtninge – desværre bare lige omkring 20 – 30 år for sent ;-( http://www.b.dk/globalt/svenskere-haler-ind-paa-den-danske-debattone-om-flygtninge 26. januar 2016, 23:17 Danmark brugte fra begyndelsen af 2000’erne omkring 10 år på at vænne sig til en virkelighed, hvor udfordringer med integration og kulturelle brudflader diskuteres højrøstet, råt og hårdt. Den udvikling har Sverige gennemgået på et par måneder, skriver Kristeligt Dagblad. Som følge af de store samfundsudfordringer med at finde ressourcer til at håndtere den store flygtningestrøm voksede kritikken af den åbne asylpolitik i efteråret. Fra årets begyndelse indførte man id-kontrol med bred opbakning i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det tænkte jeg også på, men dog interessant – også at det
bliver bemærket her.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

EU-kommissær afslører: Her er sandheden om ‘flygtningene’ http://www.bt.dk/politik/eu-kommissaer-afsloerer-her-er-sandheden-om-flygtningene ons D. 27. jan 16 kl. 07:06 Uffe Jørgensen Odde Flertallet, der kommer til Europa, er økonomiske migranter, siger EU-kommissær. Mere end halvdelen af de mennesker, der kommer til Europa i den største flygtninge- og migrationskrise i årtier, flygter ikke fra krig og især nordafrikanere forlader deres hjemlande af økonomiske årsager. Sådan lyder det fra toppen af EU-kommissionen, hvor den hollandske kommissær, Frans Timmermans, til den hollandske tv-station NOS siger, at flertallet af asylansøgerne kommer fra lande, som ikke giver dem ‘ret til asyl’: »Det er omkring 60. pct.,« siger Frans Timmermans,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mageløst! – det er altså nu åbenbart åndelig tortur at bliver “tvangsflyttet” til det “mørke” Jylland, når man er AFVIST asylsøger 😉 Afvist asylansøger raser over ‘udvisning’ til Jylland: Her er hendes 12 mod-krav [!!!] http://www.bt.dk/danmark/afvist-asylansoeger-raser-over-udvisning-til-jylland-her-er-hendes-12-mod-krav tir D. 26. jan 16 kl. 13:04 Peter Ølholm Hansson Warda Suleiman har fået afslag på asyl i Danmark og skal tvangsforflyttes til et nedlagt fængsel i Ikast. Tirsdag protesterer hun sammen med medbeboere fra Udrejsecenter Sjælsmark over ‘isolation og umenneskelig behandling af flygtninge’. »Vi må ikke eje noget, vi må ikke gå i skole, lave aktiviteter eller lave vores egen mad. Vi får… Read more »

latmask
latmask
6 years ago

Fråga Suleimaninnan vad hon anser att kuffarer (som hon är hos), är. Hur anser hon att kuffarer bör behandlas? Jämför med vad Medina-koranen dikterar.
Tänk vidare på att när en muslim talar om människor, avser han bara muslimer, inte kuffarer.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Utroligt så brand- og sprængfarligt alting lige pludseligt er blevet i Sverige de seneste år – Hvordan kan det mon være? 😉 Eksplosion ved shoppingcenter i Stockholm: Politiet undersøger med bombehunde http://www.bt.dk/udland/eksplosion-ved-shoppingcenter-i-stockholm-politiet-undersoeger-med-bombehunde tir D. 26. jan 16 kl. 20:47 Jesper Christiansen Svensk politi og redningstjeneste rykkede tirsdag aften ud til en eksplosion i den svenske hovedstad Stockholm. På nuværende tidspunkt er der ingen meldinger om personskader. Det skriver svenske Aftonbladet. Eksplosionen fandt sted tæt ved shoppingcenteret Mood i det centrale Stockholm omkring kl 18.30. »Vi modtog flere anmeldelser om en kraftig eksplosion og et lysglimt,« siger vagtchefen ved politet i… Read more »

GOvSx
GOvSx
6 years ago

Kommunalråden i Mölndal uttrykker også sympati med morderen:

– Det är tråkigt och traumatiskt för alla, speciellt för familjen, men också för arbetskamraterna naturligtvis. Sen kan jag inte låta bli att låta tanken gå till mannen som gjort dådet, det är också en människa bakom, säger Marie Östh Karlsson, Mölndals stads kommunalråd,

http://www.friatider.se/kommunalr-det-efter-knivmordet-tanken-g-r-till-mannen-som-gjort-d-det

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Satire: Hændelse sket i Sverige 😉 http://jyllands-posten.dk/bagsiden/RokokoPosten/ECE8376031/satire-haendelse-sket-i-sverige/ Noget skete i Sverige mandag aften, fortæller svensk politi, som tilbageholder oplysninger om gerningssted, køn, etnicitet og grundstofsammensætning for ikke at give anledning til krænkende generaliseringer. … Hvor den omtalte hændelse fandt sted, mener kriminalkommissæren heller ikke er relevant for offentligheden. »Myndighederne har absolut intet ønske om at hænge folk fra et specifikt område ud. Derfor kan vi kun oplyse, at hændelsen fandt sted et sted.« Sjögren bekræfter dog modstræbende, at det er foregået i Sverige, da RokokoPosten konfronterer ham med, at det er eneste land, hvor svensk politi har jurisdiktion. Hvorvidt hændelsen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Satire: Snemænd anklaget for at fremme mandschauvinistisk hvidhedsnorm ROFLMAO 😉 http://jyllands-posten.dk/bagsiden/RokokoPosten/ECE8392629/satire-snemaend-anklaget-for-at-fremme-mandschauvinistisk-hvidhedsnorm/ RokokoPosten 26.01.2016 kl. 06:00 En nystiftet kønspolitisk aktivistgruppe blæser til kamp mod snemænd, hvis farve og køn understøtter og legitimerer hvide mænds overherredømme. Rokokoposten Rie Forstgaard og Jesper Bech læser begge europæiske kvinde- og kønsstudier på Roskilde Universitet og har sammen grundlagt foreningen Netværk for mangfoldige snepersoners fremme. Herigennem vil de sammen med ligesindede bekæmpe en tendens, som ifølge dem alt for længe er blevet overset og banaliseret. Vil dekonstruere snemænd »Der synes at være en nærmest universel konsensus om, at antropomorfe snefigurer skal være hvide mænd. Den opfattelse… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Tokigare o tokigare. Har svensken blivit helt galen. Mera synd om gärningsmannen än den mördade kan bara tolka det på ett sätt. Kom hit och mörda och skyll det på trauman svensken tolererar det i sitt vänstervridna sätt att se det. Tar det aldrig slut på godheten acceptera mord.

invernes
invernes
6 years ago

Nesten skremmende å se den vakre filmen fra Malmø i 50 årene ? folk var så lykkelige og glade, og alt var vakkert, det er som om demoner i fra helvete har kravlet opp til overflaten og overtatt byen/landet, man føler en uhygge med det hele.

https://youtu.be/UAXDRt3nvyE

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  invernes

Malmö är fortfarande en jättevacker stad förutom folket. Ser framför mig bilden när en svensk gick med två hundar på Möllevången för två sen en fin sommardag. När ett muslimskt par tittade på svensken med hat i blicken.

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  invernes

Akk ja, det var nok en lykkeligere tid på mange måter. En siste rest av “The Old World”. Hvem kunne vite den gang at man var på vei inn i katastrofen? Men selvsagt hadde undergravningsarbeidet allerede den gang pågått en god stund.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x