27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 2006
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalist og Cavlingprismodtager Jeppe Juhl lancerer inden længe konservativt net TV som det canadiske Rebel Media med blandt andre Ezra Levant. Man kan høre syv minutter af høringen i EU Parlamentet forleden. Ved minut 2:00 an man høre flere årtiers største, apoplektiske raserianfald mod Danmark ved den belgiske Louis Michel, som lykkes med at kaste et komisk skær over hele forsamlingen.

Iben Tranholm: “Kvinder taber på feminiserede mænd”

Iben Thranholm er cand.theol., katolik, journalist. I Sverige kan Expressen i dag publicere artiklen SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat. Den viser interessant og opløftende, at der i grunden ikke er de store forskel på mænds og kvinders modstand overfor “multikulturen”, der er bare det, at kvinder ikke bryder sig om at stemme på ringeagtede og af pressen smudskastede partier. De er tyranniseret af “den offentlige mening”, og vil med andre ord ikke forsvare sig selv og deres land med et enkelt kryds, fordi de er mere konfliktsky. Når det hele bliver meget værre, og det gør det jo,  er der altså et ret stort kvindeligt vælgerpotentiale til at modellere om på pladsene i Folketinget. Bare vent derinde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
5 years ago

Vestlige mænd er nogle små møgfisser! Blødgjorte af kontorarbejde og dekadent højborgerlig menneskerettighedsideologi. Ikke underligt at de indstormende mandlige tredjeverdensmasser tager for sig af retterne, der er reelt frit slag. Den her med at man hellere “vil ofre en hjernevasket kvindelig zombie, som har raset mod os” stinker af ussel kvindefrygt og fej trynethed. Hallo Kaptajn Kødsovs!!! Det er VORES kvinder!!! Ligeledes den her snak om “hvor er feministerne henne??”. De er sgu da hjemme under sengen, mens de skider i trusserne over de langskæggede teokrater, som har tænkt sig at banke en kampesten igennem kraniet på dem, hvis bare… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det kan der så godt være to meninger om. Vi skal selvfølgelig forsvarer vores kvinder men, nu var der jo lige et par generationer, som syntes mændene skulle opdrages lidt anderledes. Og resultatet ser vi jo med al ønskelig tydelighed. Udover at debatterer kvotesystemer for kvindelige erhvervsleder og tvungen barsel for mænd, hagler vi også politiets brug af magt ned – eller hjemvendte krigsveteraner som evt. har overset et brud på noget ligestilling – i Afghanistan. Jeg synes bare man skal ha’ med, at et feminiseret samfund nok ikke er groet i alpha-hannernes have. Men sådan skulle det være og… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago

Så er vi også en god stund oppdratt til å legge vekk boksehanskene under våre mellomværender, og overlate konflikt som ikke løses gjennom samtale, til staten med sitt monopol på løsning. Vi er altså ute av trening for håndgemeng.
Hvilket forteller en god del om våre politikere, som så slipper en vesentlig majoritet med menn mellom 18 og 35, fra helt omvendte kulturer, der man løser konflikt og tar seg frem med vold, inn i våre samfunn. Uten at der er naturlig plass til dem, eller behov.
Var det noen som sa verden gikk fremover..

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Og håndgemeng blir det. Bråket i Køln var bare starten, en liten sondering for å teste oss. Tenk deg når hundrevis eller tusenvis av unge, sinte muslimske menn, bevæpnet med kniver og jernstenger begynner å tråle gatene i alle europeiske byer. Tenk deg når ingen steder lenger føles sikre, ikke engang ditt eget hjem, ikke trikken, ikke kjøpesenteret, ikke arbeidplassen, ikke skoler eller barnehager. Tenk deg når politivesen og brannvesen begynner å kollapse under påkjenningene av kontinuerlige opptøyer, branner og ødeleggelser, med politimenn (eller er det mest kvinner nå?) som slutter i jobbene fordi de ikke orker mer (slik som… Read more »

Bjørn
Bjørn
5 years ago
Reply to  achantus

Skulle opløsningen komme, skal jeg nok gøre mit. Men lige nu, hvor statan fortsat bekæmper hvid racisme, er det klogeste at gøre som Danerværn: Stille med nogle store mænd, hvor de ved politiet i k k e vil komme, men perkere ude på “sjov”, og så påkalde sig retten til nødværge, hvis de laver pis. Se den slags tager mæglet fra systemlingene (klippet):

https://www.youtube.com/watch?v=Y_BkGbu-jiM

Støt borgerværnene !

Bjørn
Bjørn
5 years ago

Det her kommer til at koste nogle af vore. I nogle kampe vil tab være uundgåelige, så må man vælge…

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Fatter egentlig ikke at Danmark er med i EU med “spesielle avtaler”, men dog.
Norge bør også gå ut av Schengen…
EU har kollapset…pga flyktningetrixet…det har utviklet seg til en katastrofe.
Nei, det beste er å bestemme i eget land…
EU er full av “lyxprostituerte…til salgs for høystbydende”…med null troverdighet.

Bjørn
Bjørn
5 years ago

Hun har også sin dagligdag i København. Den sort-hvide nedgøring af den europæiske mandinde, tror jeg, er rammende i hendes storstad, men jeg kender også enkelte københavnere, som ikke er veldresserede og forkvindskede. Hun overser et problem mere, at det ikke er let at yde modværge – nødværge -, for kræmmejustitsen sætter gerne hvide racister bag gitre, for rituelt at bevise velfærdsregimets godhed. Hun kender heller ikke til kampen, for vist er perkere elendige til at slås, men hvis de er flere end en selv, skal man holde sig fra dem, for ellers får man tæsk – og de er… Read more »

River
River
5 years ago

Overskrifte skal vis være: Kritik af idiotisk …

mjolly
mjolly
5 years ago

Heldigvis har vi NATO til å redde oss
https://twitter.com/jensstoltenberg/status/690848142145765376

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x