28
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 1522
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I fredags delte tyske kvinder blomster ud til “flygtninge” i mange byer. Det er, må man forstå, synd for dem at de har chikaneret europæiske kvinder i industriel skala. Bag det stod organisationen Avaaz, som er endnu et af milliardæren George Soros foretagender. Han har også financieret multikultur for Københavns Kommune i sin bestræbelse på at sikre sig 72 jomfruer i paradis. Han er 85 år.

Jeg er nok ved at nå den erkendelse, at halvdelen af alle kvinder bør holde sig helt fra politik. De vil gøre fællesskabet og deres egne børn en uvurderlig tjeneste ved aldrig at stemme og aldrig søge politiske embeder. Gå ikke ind i politik og end som Birthe Rønn Horbech eller Margrethe Auken, Hvis dansk politik bliver mere næstekærlig, ophører vi med at eksistere, bare se hvordan det er gået med Sverige efter kvindernes Machtübernahme. En rygende ruinhob og et voldshelvede.

* The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is ‘What does a woman want?’  Sigmund Freud

Se også: Well, at least she’s not a racist.

Ärlighetens pris

Från El Pais översatt av Stig Carlsson

Camino de Santiago i höjd med Burgos. En medelålders man vandrar tillsammans med sin sjuåriga dotter. Han stannar och inleder ett samtal med en kvinnlig pilgrim från Tjeckien. De talar om sina trötta fötter och sina tunga ryggsäckar. Vår man, som är inspektör för arbetsmarknadsutbildningar för arbetslösa, bekänner för henne, att han sedan några månader tyngs av ett överväldigande moraliskt dilemma.

Han säger till henne: Min obeslutsamhet gnager genom märg och ben. Jag sätter min anställning på spel. Det är som om jag bar två skrymmande och tunga rapporter i min ryggsäck: i den ena godkänner jag med min namnteckning utbetalningar till utbildningskurserna, i den andra avslår jag dem på grund av lagöverträdelser och systematisk förskingring av allmänna medel. Jag står helt ensam i den här frågan. Hur skulle Ni göra?”

“Jag skulle undvika att utföra handlingar, som jag var tvungen att dölja för kommande generationer.” svarade pilgrimskvinnan med blicken fäst på flickan.

Hennes ord blev avgörande för mig. Jag återvände till Barcelona och vägrade att underteckna utbetalningarna, trots påtryckningar från mina chefer. Jag gick miste om mitt jobb, men jag fick samvetsfrid. Enligt mina beräkningar uppgår de omfattande bedrägerierna med utbildningskurser i Spanien till 500 miljoner euro,” försäkrar Carlos Martínez Vina. Finansieringen kommer huvudsakligen från EU.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

Den hårde sandhed er , at kvinder reagerer instiktivt mod en bestemt slags svaghed i mænd . Det er ikke fysisk svaghed , men nærmere en svækelse af viljen til at tage beslutninger af den slags som kvinderne ikke selv er stand til . Denne reaktion mod svaghed har kvinder efter SELV at have været stærkt medvirkende til svække mændene ,ved at opmuntre de samme feminiserede karaktertræk som deres instinkter senere vil fravælge . Denne splittelse i den kvindelige natur har egentlig været klar i den vestlige verden siden første verdenskrig. . Nogle af de største forfattere i de sidste… Read more »

Markus Lindt
Markus Lindt
5 years ago

Många problem löser sig ifall rösträtten begränsas till män som fyllt 24 år.

När världen blir mera komplicerad borde rösträttsgränsen höjas, inte sänkas. Man kan fantisera om andra kriterier för rösträtt, till exempel graderad rösträtt efter IQ, betald skatt, erfarenhet av arbetsliv (ej akademisk). Jag har dock flera invändnigar, hög IQ bgränsar inte akademisk galenskap, stora inkomster betonar hänsysnlöshet, och så vidare.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Markus Lindt

Ja, det er sant. Men man går mot det andre holdet. F.eks. diskuteres det å la 16-åringer og innvandrere uten statsborgerskap få være med å bestemme i politikken! Det er et problem med demokratiet at “demokratiseringen” aldri stopper. Stadig flere grupper blir inkludert i den politiske prosessen, men resultatet blir iallfall ikke bedre.

achantus
achantus
5 years ago

Disse kvinnene hører nok til på venstresiden, den evige fiende av vesten. Noen utdrag fra Daniel Greenfields artikkel på frontpagemag.com: “Having learned nothing from the Hitler-Stalin pact, the left has replayed the same betrayal with the Mohammed-Stalin pact in the Middle East and now in the West. But the end of the Mohammed-Stalin pact will not be a Socialist totalitarian utopia, but an Islamic theocracy of slaves, terror and death… Every effort to fight Islamic terrorists is sabotaged, undermined and protested by the enemy within…The left has crippled domestic and international counterterrorism…. The mass Muslim migration is beginning a process… Read more »

achantus
achantus
5 years ago

“What does a woman want?” Tja, det samme har jeg spekulert på i mange år. Har ikke kommet til noen slutning. Kanskje noen kvinne her kan svare på det?

Markus Lindt
Markus Lindt
5 years ago
Reply to  achantus

På den frågan har jag fått svaret av flera kvinnor:
“Jag vill vara älskad vad som än händer”.
Hur detta älskande skall ta sig uttryck fysikaliskt, kemiskt, religiöst och framför allt ekonomiskt har jag inte fått något svar på.

Det låter som om en man sägar:
“Jag vill ha $180 000 per år i lön och få göra vad fan jag vill”.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Markus Lindt

Haha! Logisk sans har nok aldri vært damenes sterke side, om damene her tilgir at jeg sier det. “Have your cake and eat it too”, heter det vel.

Lenn
Lenn
5 years ago

Her en dejlig video – muzzie scum får prygl af stærke, hvide mænd! Vidunderligt, at der findes sådanne europæere 🙂 http://www.liveleak.com/view?i=57c_1453919471 – er det totenschlägere, de anvender? Hedder det ikke det?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Okay, Sherlock 🙂 Det er faktisk rigtigt, det med blade på træerne. Du burde have været detektiv. Jeg ville nu gerne være forblevet i troen på, at det var indvandrende okkupanter, som fik prygl.. Den er blevet lagt ud på nogle sider i dag, som om den var breaking news. Træls.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Lenn

De bruker den nyere typen batonger, ser jeg.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Lenn

Dette var en gledelig video! Jeg har ofte stilt meg spørsmålet.. Hvor ER den hvite MANN hen? Han er i alle fall ikke i gatene og beskytter sine kvinner. Hadde det vært noe tak i den moderne tids hvite mann, så hadde treningssenterne og kampsportklubbene vært fylt av dem, der de ruster seg til kamp for seg og sine. Odins Sønner, nabolagsvakt og liknende hadde hatt uendelig tilstrømming av kadre. Når sannheten nå har kommet ut og følgene av flyktningeinvasjonen åpenbarer seg i all sin gru, så skulle det vært flere som forbereder seg og setter seg selv i stand… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Det var bra skrevet, norske bror eller søster! Ja, nøjagtigt det samme sir jeg: Hvor ER de kampberedte mænd, de, som tar hevn over fx de voldtagne små jenter og drenge?! Med det, som sker nu, så er det på sin plads at der bliver indført folkedomstole, som kan eksekvere straks-justits for de formastelige svin, som kommer her og opfører sig værre end løsslupne dyr! Man blir så sinnt, at man er ved at eksplodere. Man blir osse sinnt, når medierne ikke forteller om disse barn og unge, som får tæv eller blir voldtaget; hvor ER disse ofres menneskeværd, når… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Kulturelle forskelle medfører dybe konflikter http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/01/26/kulturelle-forskelle-medforer-dybe-konflikter/ Af Kasper Støvring 26. januar 2016 Med masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten har vi fået dybe konflikter tæt ind på livet, og kulturbegrebet debatteres som aldrig før. Det gælder især synet på kvindekønnet. Og det er ikke for det gode. I Sverige begår 90 asylansøgere og flygtninge overgreb på kvinder og piger ned til 12 år til en koncert, men politiet og medierne tilbageholder oplysningerne. Skeletterne vælter ud af skabet. I forgårs offentliggjorde det tyske magasin Bild den fulde liste over de 821 anmeldelser alene i Køln nytårsaften. Alt lige fra tyveri, seksuel chikane,… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Godt sagt! Jeg er ikke bleg for at fordømme andre kulturer, som jeg anser for at være under-kulturer. Især den muhammedanske kultur. Den er på stenalderstadet og er en byld i røven på civilisationen.

Lenn
Lenn
5 years ago

Horribel historie fra Tyskland! http://pamelageller.com/2016/01/video-merkels-muslim-migrants-stab-father-who-flees-onto-frozen-lake-with-his-infant-ice-breaks.html/ Nogle gange tænker jeg på, om jeg skal lade være med at følge med og bare lade som om, det hele er, som det var for 10 år siden. Der er simpelthen så mange forfærdelige historier i dag, også idag, men der er ved at blive lidt mange af dem. Det er som en snebold, der er begyndt at rulle, og den stopper ikke.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det er de sædvanlige dumme kvindemennesker. De bliver ringet op af George Soros Awaaz.org og bedt om, at gå ud og fortsætte destabiliseringen af Europa, så spekulanten kan lave lidt flere penge. Intet nyt under solen – eller ignorancens fane.
Prøv at se hvor blanke de er. Man skal være indhyllet i en meget tyk bobbel, for stædigt at fastholde et så forkert verdenssyn.
Men ok… Det er ris til egen røv…

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Kan det være noe erotisk, med disse kvinner?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  achantus

Ja, det skulle ikke undre… det må være svært frustrerte kvinner. Eller bare svært dumme.

Lenn
Lenn
5 years ago

Correct! “They have touched quite a few..” – especially on New Year’s Eve!
Rosentoget minder mig om de skøre madammer, der dånede efter at have kastet gule roser til Hitler, når han indfandt sig. Har tyskerne lært af deres egen historie? Det ser ikke sådan ud.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Hehe! Takker.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Tyskerne er et kuet folkeslag, så det tar de tid å innse Merkels galenskap, men det kommer nog…allerede i gang,…og da ja…

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Lad os håbe det. Man forstår dog ikke den galskab, som man ser over helt kloden nu. Tænk, hvilken fred, hvis ikke der fandtes muslimer….

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Ja, derfor får de holde seg/sendes tilbake til sine opprinnelsesland muslimene.
Galskapen/flyktningestrømmen er iverksatt av muslimske ledere som ønsker å overta Europa, med støtte av EU.
Ser ellers at de nordiskelande strammer til, flere utsendelser… vanskeligere med familjforening…dårligere øk innkomster/bidrag, så det er godt i gang.
Håper nordens lande følger opp og strammer til ytterligere…
Heja Danmark som har fått så mye dum dritt ifra de som lande redan er ødelagte…misunnelige disse og vil at vi skal gå i samme fella.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Desværre bliver det hele nok bare værre. Jeg tror ikke på, at de kommer til at sende én eneste retur. Her er endnu en læseværdig artikel fra Frontpagemag.com, af den sublime Daniel Greenfield. Om den sindssyge venstrefløj, som arbejder hårdt på at få islamiseret os. http://www.frontpagemag.com/fpm/261613/left-real-terror-threat-daniel-greenfield

Hans Rahbek
Hans Rahbek
5 years ago

“Jeg er nok ved at nå den erkendelse, at halvdelen af alle kvinder bør holde sig helt fra politik.” Saa du tror simpelthen at man kan betro den anden halvdel med en politiskholding? Troede ikke du var saadan en jubeloptimist.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  snaphanen

Her er et kort der viser hvad det betyder i usa at hvide mænd har uddelt stemmeretten til kvinder og minoriteter :

http://www.buzzfeed.com/buzzfeedpolitics/what-the-2012-election-would-have-looked-like-with#.oy41mJNJ1

Man kan vel ikke konkludere andet at tingene ville have set bedre ud for usa´s hvide, både mænd og kvinder, hvis de ikke havde gjort det..

Og dertil kan tilføjes at Skotland ikke fik selvstændighed ved sidste valg, pga alle de stemmeberettigede ikke-skotter..

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Hans Rahbek

Haha! Vi er faktisk nogle kvinder, som er ved sans og samling og har været det i mindst 2 årtier. Kom jeg til magten, så ville der blive indført ekstremstraf til voldtægtsforbrydere, pædofile, overfaldsmænd og mordere. Alle udenlandske kriminelle ville blive deporteret til Saudi. Ved grænserne ville der blive opsat høje mure.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Ja, …makan…støttes 100%…som en begynnelse.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x