30
jan
Seneste opdatering: 31/1-16 kl. 0046
132 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Julia Caesar

Alexandra-Mezher-s_3558865k

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Mordet på 22-åriga Alexandra Mezher på ett HVB-hem i Mölndal riktar ljuset mot framför allt två saker. Den ena är det gigantiska, statligt sanktionerade bedrägeriet med så kallade “ensamkommande barn” – oftast unga män från dysfunktionella muslimska länder som ljuger om sin ålder för att få en gräddfil in i Sverige. Den andra är den explosiva utveckling av våldsbrottslighet i massinvandringens spår som är knuten till kulturella faktorer och som i stor utsträckning drabbar kvinnor.

Mordet på Alexandra Mezher är ytterligare ett i raden där mångkulturen kostar svenskar livet. Det blir inte det sista. Många fler svenskar kommer att få sätta livet till på grund av politikers blinda tro på den mångkulturella ideologin med massinvandring som instrument.

Alexandra Mezher knivhöggs så svårt att hon senare avled av skadorna. Hon arbetade ensam på HVB-hemmet i Mölndal med tio boende så kallade “ensamkommande barn”. Bara det är fullkomligt oförsvarligt. Den misstänkte gärningsmannen är somalier och påstår sig vara 15 år. En fet lögn – som har godkänts av migrationsverket. Vem som helst kan se att han är betydligt äldre.

En antifeministisk spjutspets riktad mot svenska kvinnor

En ung kvinna har förlorat livet i totalt meningslöst våld. Mordet är en tragedi, för henne, hennes anhöriga och vänner. Det är också Sveriges tragedi, vad Sverige har gjorts till. I september förra året stod Sveriges statsminister Stefan Löfven (s) i Central Park i New York och skröt om världens första feministiska regering.

Den feminismen är värd ungefär papperet den är nedklottrad på. I verkligheten är regeringens politik en antifeministisk spjutspets direkt riktad mot svenska kvinnor. Genom massimport av män från dysfunktionella länder har den förment feministiska regeringen förklarat krig mot halva sin befolkning – flickor och kvinnor – och bär fram dem som skyddslösa offerlamm i mångkulturens namn. Massimporten av män är till råga på allt sanktionerad, ja den drivs energiskt och målmedvetet av svenska feminister.

Rekordinvandring av män ger mansöverskott

Under förra årets rekordinströmning kom 162 877 asylsökande till Sverige. Drygt 70 procent (114 728 personer) var män. Kategorin “ensamkommande barn” slog också rekord: 35 369 personer – en femdubbling jämfört med året innan. 92 procent av dem (32 522 personer) var pojkar/män.

Diagram ensamkommande 2015

Genom det enorma insläppet av män har Sverige nu för första gången i historien ett mansöverskott.  Störst är snedfördelningen i åldrarna 15-16 år, där det går 116 pojkar på 100 flickor. En könsobalans som kommer att följa gruppen hela livet och medföra en mängd oönskade konsekvenser. När hannar måste konkurrera om honorna och en stor andel hannar blir utan partner finns alltid en risk för våld och konflikter.

Ensamkommande – ett gigantiskt bedrägeri

Lögnen om de “ensamkommande barnen” är ett av de största bedrägerier som det “feministiskt” styrda Sverige haltar sig fram på. Som påstått minderåriga åtnjuter dessa “barn” en exklusiv gräddfil som i flertalet fall leder raka vägen till PUT (permanent uppehållstillstånd), ett smörgåsbord dukat med guldkantade privilegier och snabb rätt till återförening med anhöriga som plötsligt visar sig existera. Alla med hjärnan i behåll genomskådar lögnerna. Ändå tillåts bedrägerierna fortsätta, år efter år.

Merit Wager har i tio år på sin blogg gett röst åt anonyma “miggor” (anställda på migrationsverket) som rapporterat att det i verkligheten ofta handlar om unga män i 20-30-årsåldern som utger sig för att vara barn. Order från chefer har utgått om att om personen inte helt uppenbart är över 40 år ska handläggaren acceptera den ålder “barnet” själv hittar på.

Kostar minst en miljon per person och år

youssafVi är många invandringskritiker som i åratal har belyst ensamkommandebluffen. Det har vi fått fan för. Vi har demoniserats och skandaliserats som “rasister”. All kritik har avfärdats som “främlingsfientlig”. Både politiker och myndigheter har obekymrat kunnat fortsätta att bedra svenska folket – som tvingas finansiera denna lögn-show . De 35 369 ensamkommande som kom till Sverige förra året kostar, vart och ett av dem, minst en miljon i drift per år. Minst 35 miljarder i år, bara för den gruppen.

Engelska Daily Mail riktar nu internationell uppmärksamhet mot den svenska ensamkommandebluffen och visar en rad bilder på “barn” som uppenbart är väsentligt äldre än 18 år.

“Hur kan en 180 cm lång man med tydlig skäggväxt vara 15 år?” frågar sig tidningen.

Nio månaders ungdomsvård för grov våldtäkt

En av de mest skräckinjagande följderna av kriminella ungdomars åldersbedrägeri är att de halkar mellan maskorna i lagstiftningen och slipper undan straff för grova brott. I flera timmar utsattes en 23-årig kvinna för misshandel och gruppvåldtäkter vid utsiktsplatsen Fåfängan i Stockholm i september förra året. Fyra tonårspojkar som lever som gatubarn i Stockholm greps. Tre av pojkarna uppgav sig vara 13, 16 och 16 år gamla. Kvinnan fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Den pojke som ansågs ha varit drivande vid våldtäkten och misshandeln fick det längsta straffet – nio månaders ungdomsvård. Detta på grund av att han uppgav sig vara 16 år gammal. Han kommer från ett land i Nordafrika, och hans identitet har inte kunnat fastställas. Om rätten hade kunnat visa att han är vuxen skulle han ha dömts till fyra och ett halvt års fängelse.

I december rymde han från det LVU-hem (Lagen om vård av unga) i Småland där han placerats – och är spårlöst borta. Varken hans offer eller åklagaren i målet, Christina Voigt, har informerats om rymningen.

En potentiellt dödlig cocktail

På asylboendena blandas en potentiellt dödlig cocktail av våld, utlöst av kulturkrockar och religiösa konflikter mellan olika grupper av boende, kulturkrockar med personal och svenska normer, trängsel, språksvårigheter, psykiska problem och obearbetade trauman. Beredskapen tycks obefintlig. Boendena är ofta underbemannade, och personalen saknar erfarenhet av att handskas med problemen. I akuta lägen måste ofta polis tillkallas. Bara de senaste tre månaderna har mer än 5 000 sådana akuta lägen påkallat ingripande av polis.

Mer än 5 000 polisinsatser bakom hemlig kod

Polisens insatser relaterade till massinvandringen, bland annat vid asylboenden, har hemligstämplats sedan oktober förra året. Bakom beslutet står Nationella operativa avdelningen, NOA, hos Polisen. All information kopplad till flyktingströmmen ska döljas bakom en särskild kod, R291. Svenska Dagbladets reporter Jani Pirttisalo avslöjar nu att bakom koden döljer sig mer än 5 000 händelser av olika karaktär som påkallat polisinsatser – allt från misshandel och bråk till våldtäkt, mordbrand, självmordsförsök och bombhot.
Mer än 5 000 händelser. På tre månader.

“En svår och orolig situation”

“I en riksomfattande lista över kod 291 som SvD tagit del av, framträder bilden av en svår och orolig situation för asylsökande, polis och personal på flyktingboenden” skriver tidningen.

“Här syns många fall av våldsbrott och hot; 450 rapporterade bråk, 559 registrerade fall av misshandel, nio rån, 194 fall av olaga hot och fyra våldtäkter.

Dessutom finns här 37 fall av självmordsförsök, 26 sjukdomsfall, 42 ärenden registrerade som “psykiskt sjuk” och tre dödsfall. Ärendena är spridda i hela landet, alla tidpunkter på dygnet och under alla veckans dagar. Under koden 291 ingår även två bombhot, 58 bränder, 239 fall av automatlarm från brand och 96 försvunna personer. Att polisen står under hård press framgår tydligt.”

Tomas Wallberg, kommenderingschef vid NOA, säger till SvD att situationen blir allt allvarligare. Nu utbildas ett stort antal nya väktare för att möta kommunernas stora efterfrågan på hjälp.

Samband mellan massinvandring och ökande kriminalitet

När man importerar stora mängder människor från andra länder och kulturer importerar man också deras kultur. Detta självklara faktum förstår alla utom politiker, journalister och kulturrelativister. I dagliga skottlossningar, knivskärningar, mordgruppvåldtäkter och sexuella trakasserier, rån mot barn och äldre  och importerade, illegala barnäktenskap och könsstympningar visar mångkulturen sitt sanna ansikte.

Sambandet mellan massinvandring och kraftigt ökande kriminalitet, i synnerhet grov våldskriminalitet, börjar bli uppenbart för de flesta svenskar. Och politikernas kamp för att dölja följderna av sin ansvarslösa massinvandringspolitik blir alltmer desperat.

Kvinnor har anledning att vara rädda

Oro och rädsla sprider sig i samhällskroppen. Den trygghet svenska folket har tagit för given finns inte längre. Och ja – rädslan är befogad. Särskilt kvinnor har anledning att vara rädda i dag. Deras utsatthet för i synnerhet sexualbrott ökar i takt med att invandringen av unga testosteronstinna män från kvinnoförtryckarkulturer har ökat till dagens rekordnivåer. Var tredje kvinna är rädd för att gå ut ensam.  Mest rädda är – med all rätt – de yngsta kvinnorna, 16-29 år, som är i en speciell riskzon för sexualbrott. Bland män är bara nio procent rädda.

Politikerna har tappat kontrollen. Stockholmspolisen säger öppet att de inte längre klarar att utföra sitt jobb. Arbetssituationen är katastrofal. 

Den mångkulturella bubblan sprängs av egen kraft

Det vi bevittnar är hur den mångkulturella bubblan sprängs av egen kraft, inifrån. Den bygger nämligen på en lögn. Ett lyckorike på en grund av mångkultur kommer aldrig att bli verklighet. Att blanda olika kulturer och religioner har aldrig fungerat någonstans i världen. Mångkultur är istället det perfekta receptet på hur man skapar våld, konflikter, hot, stamfejder, kvinnoförtryck, otrygghet, misstro, rädsla och raserad social tillit.

Den kultur man har fötts in i och formats av under sin uppväxt är en grundläggande del av människans identitet. Den tar man med sig oavsett vart man flyttar.

Våldsbrottslighet uttryck för importerad kultur

Den allt grövre våldsbrottslighet som vi ser i Europa i dag är till stora delar uttryck för kulturer som har importerats med invandringen från Afrika och Mellanöstern. Stamkultur ställs mot civilisation. Klanmentalitet ställs mot en kultur som bygger på individuellt ansvar. Det är en av massinvandringens konsekvenser som politikerna aldrig har velat erkänna och som de kommer att förneka så länge som de står upprätta.

Och detta är bara början. Ju fler människor från våldsamma och dysfunktionella kulturer med förvriden kvinnosyn som Sverige och övriga Europa släpper in, desto mer kommer våldet att öka. Den som vill förneka det måste förse sig med mycket goda argument.

“Muslimsk kultur omöjlig att integrera”

Trifkovic1Kultur betyder något. Kultur betyder skillnad i sätt att vara och hur man uppfattar sin omgivning. Sin kultur har man alltid med sig. I synnerhet muslimsk kultur har i varje västeuropeiskt land visat sig vara nästan helt opåverkbar för mottagarlandets kultur och därmed omöjlig att integrera.

Professor Srdja Trifkovic, serbisk-amerikansk författare och utrikesredaktör för den paleo-konservativa tidskriften Chronicles, säger i en intervju gjord av Sergej Belous i Nya Tider nummer 3 (ej på nätet):

“I Europa finns redan en enorm muslimsk diaspora, uppskattad till minst 25 miljoner människor, som uppenbarligen inte integreras i sina värdländer. Det är värt att notera att de beter sig på samma sätt överallt, oavsett vilket deras ursprungsland är. Turkarna i Tyskland, algerierna i Frankrike, marockanerna i Holland och pakistanierna i England, alla beter sig på samma sätt. De skapar sina egna ghetton där den lokala, infödda befolkningen inte är välkommen och dit polisen tvekar att bege sig.

Det finns över 700 sådana “känsliga stadsområden” bara i Frankrike (motsvarande siffra i Sverige är cirka 200, varav 55 av polisen definierade “no go-zoner”), och denna process kommer att ersätta de infödda europeiska befolkningarna redan mot slutet av detta århundrade genom de gamla europeiska nationernas demografiska kollaps.”

Attackerna i Köln riktade både mot kvinnorna och kyrkan

Efter att alternativa media avslöjat Polisens och medias försök att mörklägga invandrade mäns sexuella trakasserier och våldtäkter mot kvinnor i Köln, Stockholm, Kalmar, Malmö och flera andra städer kan ingen som gör anspråk på ärlighet längre förneka kulturella mönster bakom bland annat den ökande sexualbrottsligheten. Men om man är i genusbranschen kan man ju alltid försöka.

Katedralen i Köln demonstration mot våld

“Männens attacker i Köln riktade sig inte enbart mot kvinnor utan också mot Tysklands kristna religion och civilisation” skriver Stephen Brown i Frontpage Magazine.

Den magnifika katedralen i Köln, ett av Unescos världsarv och den mest välkända symbolen för tysk katolicism och gotisk arkitektur, valdes av de attackerande männen som den perfekta bakgrunden för sexuella övergrepp mot kvinnor på nyårsaftonen. Polisen har hittills fått in 821 anmälningar om allt från stöld och rån, sexuella övergrepp, misshandel och våldtäkter. Mer än 1 000 offer bara i Köln. Till detta ska läggas mängder av övergrepp i andra städer och länder.

“Attackerna en uppvisning av muslimsk makt”

Katedralen i Köln attackerades också som symbol för kristendom. Den gudstjänst som pågick utsattes för upprepade, kraftiga störningar och avbrott genom utdragna, öronbedövande fyrverkerier. För första gången på många år klarade inte Polisen att skydda katedralen denna nyårsafton.

“Attackerna mot kvinnorna och katedralen var också en uppvisning av muslimsk makt. De visade att muslimska mobbar kan terrorisera kvinnor och religiösa minoriteter i Tyskland precis som i muslimska länder. Räckvidden för attacker utökas” skriver Stephen Brown.

“Men det kanske viktigaste budskapet var riktat till muslimer både i Tyskland och den muslimska världen. Och budskapet är att Tyskland varken kan skydda sina kvinnor eller sin religion. Tyskland är svagt. Genom att en muslimsk mobb offentligt kan förgripa sig så grovt på så många “otrogna” kvinnor utan att drabbas av vedergällning framstår tyska män som svaga och i avsaknad av heder. Och hela den muslimska kulturen vilar på heders- och skambegreppet.

Resultatet av denna svaghet och avsaknad av heder är att Tyskland förtjänar och är redo att erövras. Landet är ett lättfångat byte. Det som hände på nyårsafton var bara ett smakprov.”

Stamkultur mot civilisation

Heders- och skambegreppet är centralt i Mellanösterns kultur. Tydligast i muslimska länder, men även i Mellanösterns kristna kultur. I mötet mellan olika kulturer ställs stamkultur mot stadskultur. Eller stamkultur mot civilisation. Stamkulturen ser på världen utanför stammen som antingen ett hot eller ett byte. Hotet ska besegras. Bytet ska erövras.

“Stamkulturen avvisar den typ av abstrakt centralmakt som stadskulturen innebär. I stället skyddar man sig mot andra stammar genom en vedergällningsetik som innebär att den som angriper en enskild medlem kommer att få hela gruppen efter sig, och att man kommer att hålla inte bara den enskilde angriparen utan hela hans grupp ansvarig. Därigenom tvingar man andra grupper att övervaka sina egna medlemmar för att förhindra kollektiv vedergällning. Det är så en hederskultur uppkommer, där individens val görs till gruppens angelägenhet”

skriver Per Bauhn, professor i praktisk filosofi på Linnéuniversitetet, i en artikel i Svenska Dagbladet. 

“I stamtänkandet ses kvinnor som ett lovligt byte”

“Enligt stamtänkandets normer saknar individer egenvärde, och världen utanför den egna gruppen uppfattas som ett byte att ta för sig av. Kvinnor ses inte sällan som en del av detta byte. I Köln, Hamburg och Stockholm utmanas stadens och statens rättsordning av grupper som, oavsett deras skiftande etnicitet, förefaller omfatta just stamtänkandets normer” skriver Per Bauhn.

Män som har invandrat till Europa och lämnat sin stam eller klan i ursprungslandet är med sin stamkulturs sätt att se fria att göra vad de vill utan risk att drabbas av vedergällning av sin familj, släkt eller stam. Därför känner de sig fria att behandla kvinnor som byten. Kvinnor som inte har täckt sig i stora tygsjok är enligt muslimsk kultur att betrakta som “horor” och därför fritt villebråd.

Mäns frihet är kvinnors utsatthet

Det var just denna frihet, denna tvärsäkerhet på att inte drabbas av någon form av vedergällning, som fick horder av män att våldta och trakassera kvinnor i många europeiska städer nyårsafton 2015. Samma garanterade immunitet mot ingripanden och straff får dem att känna sig absolut trygga, fria att förnedra och begå brott mot kvinnor om och om igen.

Dessa mäns frihet är kvinnors utsatthet och fredlöshet.

Vem ska skydda oss? Politikerna gör det inte, det är tvärtom de som är ansvariga för vår utsatthet.

Polisen gör det inte, de säger öppet att de har kapitulerat. Sveriges rikspolischef Dan Eliasson har i veckan visat att han värnar om förövarna, inte om offren.

Svenska män – kan ni skydda era döttrar, fruar, mödrar, systrar? Eller väljer ni att ge samma signaler till stamkulturernas män som de tyska männen:

“Sverige förtjänar och är redo att erövras. Landet är svagt. Ett lättfångat byte. Det som hände på nyårsafton var bara ett smakprov.”

Av Julia Caesar

Mer läsning:

Karl-Olov Arnstberg: Europas undergång

Jan Milld: Kvinnofrid

Johan Westerholm: Med nattväktarstaten runt hörnet

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
132 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I förra veckans krönika  skrev jag om det importerade våldet mot framför allt kvinnor. Nu handlar det om barnen. […]

trackback

[…] förra veckans krönika  skrev jag om det importerade våldet mot framför allt kvinnor. Nu handlar det om […]

Lenn
Lenn
6 years ago

Er dette sandt? Mindehøjtidelighed for Alexandra Mezher nægtet – af hensyn til ‘flygtningebørn’! Er der nogen, der har hørt om det? http://pamelageller.com/2016/02/memorial-for-murdered-social-worker-banned-so-as-not-to-upset-muslim-migrants.html/
Var der ikke stor ståhej, da en afrikansk indvandrer på en skole blev stukket ihjel sidste år? Mødte ikke selveste statsministeren op, og blev der ikke holdt stor mindehøjtidelighed?? Jeg får den tanke, at dette med Alexandra Mezher skal dysses ned, og svenske politikere er hamrende ligeglade – FORDI hun var kristen!!

leg
leg
6 years ago

Newt Gingrich, Speaker in The Senate: Kriget blir långt och blodigt. Och i inbördeskriget i Europa blir det Européerna mot islam. En av de två måste försvinna.

http://counterjihadreport.com/2016/01/17/why-america-needs-to-get-ready-for-a-100-year-war-with-radical-islam/

BlåSippan
BlåSippan
6 years ago

Tack för ännu en mycket läsvärd krönika Julia. Att vi på ålderns höst skulle få uppleva politiker som är självskadebenägna och en längtan att få ge upp och kasta in handduken till mörka makter, trodde man aldrig. För mig är detta så obegripligt hur man kan ha en sådan längtan att förgöra sitt land, sitt folk och framförallt sig själva. Känns som regeringen är en slags sekt, med längtan att få lämna jordelivet. Att man tar till alla medel att få detta gjort på kortaste möjliga tid. Med hjälp av polis, som skall egentligen skydda folket, istället skyddar de som… Read more »

Cavatus
6 years ago

Grattis Julia! I tidskriften DSM har du flyttat fram din position som en av de viktigaste opinionsbildarna i Sverige. Från förra årets plats 90 till plats 65! Fanfar!

brisslan
brisslan
6 years ago

Ännu en gång, tack för vad du framför! Du skriver följande; Alla med hjärnan i behåll förstår o.s.v. Med detta, som utgångsläge, blir det inte så värst många i,Sverige om fattar vad, som håller på att ske. Vilket vi så tydligt kan se hur folk uppfattar det, som jag vill kalla ett nödläge. Om alla sitter still i båten och inget gör kommer båten förlisa och bli ett vrak och dess besättning blir skeppsbrutna, som kommer att gå en oviss framtid till mötes. Om de över huvud taget har någon framtid.

foundingfathersfollower
foundingfathersfollower
6 years ago

Ofta ar sociopater som Reinfeldt och S. Lovfen mycket makthungriga, giriga och egodrivna, med andra ord:
en overdriven tro att de vet bast och ar de enda som kan gora vad som ar ratt for alla andra = storhetsvansinne.
Men tyvarr sa kommer dessa tva och Sveriges nuvarande regering att ga ned i historien som de misantroper
som forstorde Sverige, (fick det att ga under).
Om detta skulle vara 1916 istallet for 2016 skulle de bli “borttagna”.

blåsippan
blåsippan
6 years ago

Tack åter igen för din fantastiskt välskrivna krönika! Med tanke på det”Swedish sorcerer” skriver att Reinfeldt ska få medalj för att ha bidragit till att Sverige har blivit invaderat av främmande kulturer så tar man sig för pannan och undrar hur i herrans namn detta kan hända.Man tror bara inte att det kan vara sant! VEM har kommit på denna bisarra tanke? Jag är djupt orolig för mitt lilla barnbarn,hon blir 11 år i morgon och jag vet inte hur jag ska hantera rädslan över vad som kan hända med henne.Är det dessa politikers självändamål att vi vanliga som inte… Read more »

achantus
achantus
6 years ago

“En grundskola i Borlänge har tagit upp en ny typ av kränkningar på ett föräldramöte.

På mötet informerades det bland annat om att en flicka fått skorna nerspolade i toaletten för att hon inte bar sjal och då inte ansågs vara en riktig muslim.

På mötet berättades det också att vissa elever på skolan gör äcklade miner åt dem som äter griskött och frågar om de är kristna samt att det spottas på vuxna.”

Hva ville Jussi Björling sagt om sitt Borlänge/Stora Tuna om han hadde levd?

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago

Tack Julia Caesar igen för en mycket bra krönika. Nu har politikernas utopiska fantasisamhälle börjat krackelera. Hans Christian Andersens saga “Kejsarens nya kläder” visar sig vara gällande i Sverige och nu har de etablerade partierna märkt att de är nakna och börjat stjäla Sverigedemokraternas kläder.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

De maktfullkomliga politiska och mediala krafterna i det svenska samhället har återigen bevisat sin ovilja att på ett sakligt och ärligt sätt redovisa helgens händelser.

Den demonstration av “Folkets demonstration” på lördagen och den mobb som på fredagen som härjade i centrala Stockholm vill man blanda ihop och ge sken av att de var organiserade av eventuellt samma krafter.

En något mer nyanserad förklaring på det hela beskriver den här texten.https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/02/01/en-medial-sallad/

maly_1
maly_1
6 years ago

Glöm inte den pensionerade barnläkaren från Lund som ringde till Ring P1 och berättade om sina upplevelser med “ankarbarn” och “torpeder”. Han fick schavottera några dagar senare i samma program, men först efter att den gravt störda människan Pascalidou suttit och hånat honom på bästa sändningstid.

Sven
Sven
6 years ago

Muslimer måste ha diktatur som styrelseskick och ändå går det åt helvete. Hela deras kultur och religion är dömd att misslyckas. Dom är en evolutionär återvändsgränd.

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago
Reply to  Sven

Muslimerna skall leva i sina egna länder med sin egen kultur och religion. Det som gått fel är när de europeiska politkerna och USA inte har lämnat mellanösten i fred utan har skapat kaos och satt igång folkförflyttningar som åstadkommit dagens massinvandring. Som en klok man skrev:

”Öst är öst och väst är väst och aldrig mötas de två”

sunken
sunken
6 years ago

Jag har nyligen tagit del av Invandring och mörkläggning: Europas undergång, Rolf Malms: det duger inte på Avpixlat och nu Julias sammanfattande krönika. Om vi ska vara ärliga och använda våra öppna sinnen och vårt sunda förnuft: det är kört. Motståndet är för stort: FN, EU, 7 riksdagspartier, svensk tidningsmedia och en kontrollerad statstelevision. Den som tror sig ha minst 25 år kvar att leva bör rimligen söka efter flyktvägar. Det kommer att finnas några länder med normala människor. Skadorna på Sverige är för stora och offren för många. Även om SD skulle få 51% 1918 krävs nästan diktatoriska åtgärder… Read more »

Holger Larson
Holger Larson
6 years ago

Hvorfor sætter Sverige ikke alt Asyl på stop, indtil der er kontrol med dem, som allerede er i Sverige og indtil alle dem, som skal udvises ER udvist.

De asyllister, som har fået statsborgerskab, skal have frataget statsborgerskabet, såfremt de begår noget kriminelt.

Kan de, af en eller anden grund, ikke udvises, så indret nogle lejre i det kolde nordsverige. Så kan det være at de bliver modtagelige for en billet hjem til varmen. Når de skal have mad, så server grisehaler og ører.

AtheistEqualist
AtheistEqualist
6 years ago

Alltid samma fokus och ensidiga fråga från nationalistiska cirklar: “När ska ni svenska män, ställa upp för era stackars kvinnor”
Vilka “signaler” gav svenska kvinnor när dom i högre grad röstade fram det vi ser idag? Dom fick ju bara det dom ville väl? Hur ska svenska män hjälpa kvinnor som inte vill bli hjälpta menar du?

pica_pica
pica_pica
6 years ago

Minister Ygeman stod i kväll och fördömde de maskerade män som delat ut flygbladet “Det är nog nu” och senare sades angripa de stackars marockanska gatubarnen som härjar vid Sergels torg. Han sa också att polisen lyckats gripa tre “nazister”. Han lovade att det ska vara möjligt att vistas fritt ute om kvällarna för – ja, vilka? Flickor och kvinnor kan ju inte gå ut som de vill på stan……

trackback

[…] Ny söndagskrönika av Julia Caesar.”Mordet på 22-åriga Alexandra Mezher på ett HVB-hem i Mölndal riktar ljuset mot framför allt två saker. Den ena är det gigantiska, statligt sanktionerade bedrägeriet med så kallade “ensamkommande barn” – oftast unga män från dysfunktionella muslimska länder som ljuger om sin ålder för att få en gräddfil in i Sverige. Den andra är den explosiva utveckling av våldsbrottslighet i massinvandringens spår som är knuten till kulturella faktorer och som i stor utsträckning drabbar kvinnor”. Läs Julias krönika här. […]

common sense
common sense
6 years ago

Vill ni veta hur det framtida Sverige kommer att se ut? Se filmen “A Clockwork Orange”! Vi lär vänja oss vid liknande brutalitet och våld, men nu i en mångkulturell version. Som sagt, det vi nu upplever är bara ett litet smakprov på vad som komma skall. En mix av naiva, inkompetenta, giriga och /eller genuint ondskefulla människor har dragit in oss i detta och det finns tyvärr ingen väg tillbaka till det som en gång var ett av världens bästa länder. Liksom att en vacker vas inte kan o-krossas, kan den svenska kulturen, tilliten och välfärden inte fås tillbaka… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Ännu ett mene tekel till svenskarna från modiga härliga Julia Caesar. Tyvärr måste det bli mycket värre – och det blir det – innan en folklig revolt kan ske och den kommer och den blir blodig. Ockupationsarmén av muslimska män i vapenför ålder, en jihadistarmé, kommer att kämpa för Allah och hans profet Mohammed och vi vet att religionskrig är särskilt våldsamma. Må vi då kämpa for en Reconquista av vårt Sverige!

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

Låter som att det är dags för er som hyllar den här texten att titta utanför den här ekokammaren som enbart förstärker invandringshatet på väldigt – väldigt – lösa boliner. Precis samma tjafs kunde höras i början på nittiotalet när balkankriget pågick som mest och Sverige klarade sig bra då också. Ge det tid så kommer det här också att fixa sig. Andas och ha tillförsikt. Kanske till och med försök möta våra nya invånare som människor istället för som grupp.

Cavatus
6 years ago

Hur många våldtagna kvinnor ska offras på vägen, tycker du? Inga bortförklaringar. Ge oss en konkret siffra.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  Cavatus

Inga såklart. Våldtäkterna minskade med 12 procent förra året, enligt BRÅ. Med er logik borde det ha skett fler eftersom invandringen var större. Grejen är dock den att de flesta våldtäkter sker i hemmet, av någon som känner offret.

Därtill kan jag säga att våldtäkter sker med såväl invandrade som infödda gärningsmän. Om det är någon faktor som är avgörande så är det kön, inte etnicitet.

Men om du tror att jag vill ha fler våldtäkter för att jag inte vill stoppa invandringen och skicka tillbaka alla till sina hemländer så tror du fel.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Du talat för döva öron här inne. Vakna svenskar litar inte längre på Brottsförnekande rådet.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

“Vakna svenskar”? Knappast va? Ni verkar mer faktaresistenta än vakna tyvärr. Oavsett Alma-projektet så bokförs statistiken hos BRÅ, men den är inte katalogiserad efter etnicitet. Procentuellt är det en klar övervikt för våldtäkter begångna av infödda svenskar. Vad gör ni åt dom? Eller passar det bara att reagera när det är människor av utländsk härkomst som utför dem?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Du ljuger. Väldigt få svenskar begår våldtäkter. Aldrig gruppvåldtäkter. Visst finns det störda svenskar men dom är väldigt få. Våldtäktsepidemin är ett importerat problem.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

Du har rätt. Väldigt få svenskar begår våldtäkter. Liksom väldigt få invandrare begår våldtäkter. Men dom finns och eftersom svenskarna är i klar majoritet är det “ursvenskar” som begår majoriteten av våldtäkterna. Men visst, “bara” 44% av gruppvåldtäkterna. Tror inte att offren är mer tacksamma för det. Och vill du ha ett exempel på “våldtäktsepidemi” behöver du inte titta längre än Hagamannen. Sen har man ju alltid Anders Eklund, ytterligare en helsvensk inhemsk produkt från hemmalaget. Brottslingar och Idioter finns överallt, vilket visas mycket väl i SDs riksdagsgrupp.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Få invandrare begår våldtäkter? Nej dom begår nästan alla våldtäkter, Säkert 99% av alla våldtäkter begås av blattar.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

Tyvärr, du kan dra fram hur mycket hittepå ur arslet du vill, invandrarna är inte ens i majoritet, än mindre ensamma i statistiken.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Du har tydligen helt missat att Sverige numera är världens våldtäktshuvudstad. Etta i Europa och tvåa i världen efter Lesotho. Det är ett obestridligt faktum och så var det inte på 60-talet när vi fortfarande var ett homogent land. Så ta du och ta ut ditt huvud ur den kroppsdel där du påstår jag fått mina fakta ifrån. Eller behåll huvudet där uppe men håll käften och stick och brinn istället.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

Mäh. Tänk lite. För det första är Sverige ett av världens mest jämställda länder. För det andra har vi tydligare gränsdragningar än de flesta. Ja, vi har flest _rapporterade_ våldtäkter, men vi har långt ifrån flest våldtäkter. “A frequently cited source when comparing Swedish rape statistics internationally is the regularly published report by the United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC), based on official statistics provided by each member state. In 2012, Sweden had 66 cases of reported rapes per 100,000 population, according to the Swedish National Council for Crime Prevention (Brå) This was unequivocally the biggest number reported… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Sluta trolla. Orkar inte ödsla nån mer tid på dig.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

Inga argument kvar alltså?

sunken
sunken
6 years ago

Kolla Affes statistikblogg, ta till dig fakta, män från MENA-länder är kraftigt överrepresenterade. Mer än 6000 kvinnor våldtogs förra året och nästan 25% av
Sveriges kvinnor får räkna med att bli våldtagna under sin livstid. Det kan även gälla 92-åringar som vi har sett exempel på från somalier.

Blomtanten
Blomtanten
6 years ago

Snälla du, lugna dig lite. Alla vet att BRÅ:s siffror är friserade, titta bara på mordstatistiken för förra året eller året innan. BRÅ tog inte upp alla morden utan friserade siffrorna med att gruppera dem så det såg bättre ut i statistiken. Kom inte med idiotiska påståenden om att invandrare från patriarkala länder som anser att kvinnor som inte täcker sig är horor och som de är fria att behandla hur som helst, att de på något sätt skulle ha samma kvinnosyn som den normale svenske mannen. Det är bara löjligt trams som du sysslar med.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Blomtanten

En politisk korrekt 🙂

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago

Här har vi förresten en härlig R291are som kommer med i statistiken: http://www.friatider.se/sd-politiker-valdtog-invandrarflicka-jag-blev-forford

sunken
sunken
6 years ago

Läs Jan Millds blogg och bloggtexten: kvinnofrid. Där hittar du fakta. Du behöver vägledning i din förvirring.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  sunken

Undrar om den här SD-politikern var från MENA-länderna, han som drogade och våldtog en invandrad 17-årig tjej http://www.friatider.se/sd-politiker-valdtog-invandrarflicka-jag-blev-forford Inse att det parti som ni vill ska företräda er i Riksdagen är mer brottsbelastat än något annat. Lite statistik från året som gått (jan-dec 2015) från Brottsförebyggande rådet: Sexuellt ofredande minus 6 procent. Grov kvinnofridskränkning minus 8 procent. Grov fridskränkning, flicka under 18 år minus 11 procent. Grov fridskränkning, kvinna över 18 år minus 26 procent. Olaga förföljelse, flicka under 18 år minus 10 procent. Olaga förföljelse, kvinna över 18 år minus 16 procent. Våldtäkt minus 12 procent. Försök till våldtäkt… Read more »

sunken
sunken
6 years ago

SD är inte mer brottsbelastade. Alla våldtäker i Oslo 2014 begicks av invandrare.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  sunken

Norsk polis rapport “Voldtekt i den globale byen” (2011), anger att 10-15 % av våldtäkter i Oslo är överfallsvåldtäkter. Det handlar alltså inte om _alla_ våldtäkter. För dessa överfallsvåldtäkter brukar hävdas att samtliga begicks av personer med invandrarbakgrund. Det avser dock för vissa år lagförda, dömda personer. Men för de flesta anmälda fall av sådana våldtäkter lagförs inte gärningsmannen. 2010 anmäldes 24 fall där 5 personer lagfördes för 6 överfallsvåldtäkter. För 18 av 24 fallen överfallsvåldtäkter 2010 var gärningsmän alltså okänd, men i flera fall de senste åren har ej lagförda gärningsmän beskrivits ha etniskt norskt utseende. Detta innebär alltså… Read more »

Cavatus
6 years ago

Fel, faktiskt. För något år sedan tippade statistiken över och numera är över hälften av alla anmälda våldtäkter överfallsvåldtäkter utanför hemmet utförda av okända gärningsmän.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  Cavatus

Inte alls fel faktiskt. Jag ska spalta upp det för dig om våldtäkter och försök till våldtäkt för 2015 (inom parentes, förändring sedan 2014): Fullbordad mot flicka under 15 år (ute/inne): 213 / 1208 – (-28%) Försök mot flicka under 15 år (ute/inne): 12 / 31 – (-4%) Fullbordad mot pojke under 15 år (ute/inne): 51 / 204 – (+13%) Försök mot pojke under 15 år (ute/inne): 3 / 6 – (+80%) Fullbordad mot flicka 15-17 år (ute/inne): 126 / 475 – (-27%) Försök mot flicka 15-17 år (ute/inne): 17 / 20 – (+7%) Fullbordad mot pojke 15-17 år (ute/inne):… Read more »

mrhans
mrhans
6 years ago

“Utanför hemmet” är inte samma sak som “ute”.
“Utanför hemmet” betyder att det inte skett i offrets hem, “ute” betyder utomhus.
“Inne” betyder inomhus.

Cavatus
6 years ago

Vad får dig att tro att en flicka nödvändigtvis känner en gärningsman för att de är inomhus? De kan ha hamnat på samma fest och därefter tar sig killen friheter med flickan. De känner inte varann. Eller räknas det i statistiken som att personer känner varandra för att de bevistar samma ungdoms(fylle)fest och möjligen växlat ett par ord?

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  Cavatus

Det står ingenting i statistiken om de känner varandra eller inte. Det är andra källor som används till det. T ex brottsoffrens egna berättelser. Vad jag bemötte var din mening “numera är över hälften av alla anmälda våldtäkter överfallsvåldtäkter utanför hemmet utförda av okända gärningsmän” Där jag av din usla meningsbyggnad dragit slutsatsen att du hävdar att: 1. Över hälften av alla anmälda våldtäkter äger rum utomhus 2. Dessa våldtäkter är utförda av okända gärningsmän. Jag vet att i majoriteten av anmälda våldtäkter utomhus är förövaren en för offret okänd man. Och ja, att man “känner” varandra kan lika gärna… Read more »

Cavatus
6 years ago

Se som sagt, återigen, min faktabaserade information från Brottsförebyggande rådet ovan. Sedan behöver du inte tillgripa förklenande omdömen om mitt sätt att skriva för att sänka mig mer än vad du redan försöker göra. Det är ett lågt sätt att debattera, bara så du vet att jag genomskådar det.

sunken
sunken
6 years ago

Igen, läs Millds blogg, våldtäkter 2011 begicks till 78% av invandrare. Varför är det så viktigt att göra invandrare bättre än svenskar? Så i alla dina ex. ovan kan du nu räkna med att de övervägande fallen inbegriper invandrare.

Cavatus
6 years ago

Se mitt svar ovan med faktabaserade länkar till Brottsförebyggande rådet som stöder mitt uttalande. Jag minns mycket väl när nyhetssändningarna basunerade ut denna förändring av våldtäktsstatistiken.

Cavatus
6 years ago

Lite fakta som bevisar det jag sade som är från BRÅ (Brottsförebyggande rådet):

https://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html#

Bara 15 procent av våldtäkterna begicks i offrets eller gärningsmannens hem, och 63 procent av gärningsmännen var helt okända för offret.

53 procent begicks på allmän plats, 18 procent på skola/arbetsplats vilket enligt min mening också är allmän plats = 73 procent.

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  Cavatus

Men nu blandar du ju in _alla_ sexualbrott i mixen. Siffrorna du hänvisar till gäller ju även sexuellt ofredande, sexuellt tvång, sexuellt utnyttjande, etc. Det är 20 300 brott, mot våldtäkt och grov våldtäkt som “bara” utgör 6700. Runt en tredjedel alltså.

Att tro att de procentsatserna gäller rakt över våldtäkterna också funkar ju inte. Att blottare som man möter på stan, eller nån som greppar tag i röven på någon under en konsert är ju större risk att det är en obekant person, för att ta ett exempel.

Jämför äpplen med äpplen är du snäll.

Lenn
Lenn
6 years ago

Prøv lige at læs lidt om, hvordan muhammedanere dræber en kristen hvert 5. minut i ét af de muslimske lande. Gå ind på Raymondibrahim.com, Frontpagemag.com, jihadwatch.org, pamelageller.com og LÆR om islam! Get informed! Se, hvad Bat Yeor siger om islam.
Her er Sand islam!! http://www.jihadwatch.org/2015/06/new-islamic-state-video-shows-them-killing-people-in-revolting-new-ways – SE billedet! Forestil dig så, at det er dig selv eller en i familien. Synes du stadig, at vi skal lukke rettroende muslimer ind i Europa? http://www.raymondibrahim.com/2014/01/29/one-every-five-minutes/
http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer
Dette kommer IKKE til at løse sig. Europa bliver som Mellemøsten!

invernes
invernes
6 years ago

I Norge settes det nå opp nye skilt, som skal advare folk. 🙂
comment image

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Haha…….
Et skilt som burde vært satt opp i alle Europeiske byer…
Tvilsomt at det skjer i Sverige da, …rasister…

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

I Sverige skjules alt som vanlig 🙂

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  invernes

Haha, man burde jo faktisk fremstille sådanne “falske” advarselstavler
og så sætte dem op ude i virkeligheden …. og så se reaktionerne 😉

invernes
invernes
6 years ago

God ide : )

Lenn
Lenn
6 years ago

Man vil ikke kunne anklages for racisme, for man kan bare henvise til statistikker på området. I fx Oslo begås stort set alle voldtægter af indvandrere. Sådan har det været i nogle år nu.

jasminum
jasminum
6 years ago

Vi kan lage dem i papp, dekke dem med gjennomsiktig pålimt plast og putte opp på veivoller, ell gjerder langs veier – gjerne et stykke unna asylsentre … protest god nok … de som ikke ler/ser humorn kan ha det så godt 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

comment image?w=653&h=557

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Kjempebra ide! Haha! Folk med mindre børn bør advares mod at lade børnene uden opsyn, ligesom børn ikke længere bør cykle eller gå hjem fra skole alene. Det er alt for farligt, hvis der er mænd fra Mittøsten i nærheden.

Marit
Marit
6 years ago

Stor takk, Julia ! Du må inneha en nærmest utenomjordisk styrke, ettersom du har motstått enorm trakassering og den frekkeste personforfølgelse av idioter som er mot ytringsfriheten.
Du skal vite at vi er mange som støtter deg ! 🙂

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  Marit

Som vanligt är det inte mycket värt med yttrandefrihet när den vänds mot en själv: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/danskar-om-satirerna-forfarligt-1

FantomenSthlm
FantomenSthlm
6 years ago

Tack Julia!

Som vanligt skrämmande läsning och krönikan ska spridas till alla jag känner. Aldrig ska landsförrädarna förlåtas som har förvandlat idylliska Sverige till ett regelrätt mellanöstern kaosland. Politiker och polisen gör allt för att mörka kaoset och blir nu förvånade över att folk tar lagen i egna händer. Jag fruktar att 2016 kommer bli ett stökigt år.

Kasper K
Kasper K
6 years ago

Tack än en gång Julia för ditt mod och vilja att kämpa vidare för den spillra som återstår av vårt forna trygga välfärdsland. Du avslutar denna gång med en mycket berättigad fråga; Om vi kan skydda våra kvinnor? Frågan är väl just om vi kan, även om vi vill. Vi har ju inte bara invällarna emot oss utan också hela det svenska etablissemanget från politiker, media och till och med de så kallade rättsvårdande myndigheterna. Men viljan finns ska du veta att skydda våra kvinnor, åtminstone så länge det finns kvinnor som du. Frågan är bara var finns medlen och… Read more »

jens
6 years ago

Bra skrivit. Kvinnor samla er, börja gå kampsporter, träna upp er, skaffa vapen. Rösta SD.

Bajen666
Bajen666
6 years ago

HJÄLP…vi är riktigt illa ute.

MXp
MXp
6 years ago

Karaktärsmordet utfört av DN/Expressen m fl på krönikören Julia Caesar misslyckades kapitalt. Texten ovan visar oss att Du, Julia, är i högform och obruten i varje sentens. Du vet att alla dina vänner är tacksamma för att du är på spåret igen!
~~~~~~~~~~

invernes
invernes
6 years ago

ISLAMISERING På en grundskola i Borlänge har en ny typ av mobbning och kränkningar uppmärksammats. Vissa elever utsätter både andra elever och skolpersonal för religiöst baserade kränkningar. Detta rapporterade lokala Dalarnas Tidning (DT) på fredagen.

http://avpixlat.info/2016/01/31/muslimska-elever-utovar-religionskrankningar/

Marit
Marit
6 years ago

Hvorfor i all verden får den somaliske drapsmannen dekke seg til med kamuflasje i retten ?

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Marit

Utvist omsorg; “Dom är ju BARN” (ref.: korkad og hysteriedrabbad) 😉

Humoral
Humoral
6 years ago

Julias text och analys av det aktuella samhällstillståndet hör till något av det bästa jag läst. Kan utmaningarna för samhället och oss själva beskrivas tydligare? Julias Krönika är en verklighetsbeskrivning jämfört med PK-missionärernas omnikompetenta intellektuella flummeri. Den sociala oron börjar sprida sig medan svensk regering och media står handfallna, utan folklig delaktighet och förtroende från breda folklager. Till skillnad från Sverige ventilerar Dansk TV:s debattprogram ständigt samhällsfrågor där politiker och debattörer diskuterar och redovisar sin syn på aktuella frågor och där danska folket kan hämta förståelse för sin uppfattning. I senaste programmet kunde man se danska politiker som förespråkat en… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Denne tegningen sier mer enn ord om dagens galskap, og hvor hjernevasket folk er.
comment image

Linuxnyheter.se
Linuxnyheter.se
6 years ago
Reply to  invernes

Det gör det verkligen. Ni är ju helt verklighetsfrämmande och hjärntvättade, tack för illustrationen 🙂

Talibananas
Talibananas
6 years ago

“mångkulturen” (muslimsk monokultur, monistisk islam) genom massimmigration till ett aningslöst, värnlöst välfärdssamhälle är en katastrof. Parallellsamhällen. De gånger världarna möts så är det motvilligt, med misstro, konflikt eller som rovdjurens flock mot individuella offer. Antingen accepterar man att det kommer att bli värre och sluta i inbördeskrig eller anarki, eller så expatrieras muslimerna i hundratusental från Sverige och asylinvandringen måste upphöra.

Greger
Greger
6 years ago

Mycket bra och välskriven krönika.
Jag skulle dock vilja mana till viss försiktighet beträffande kod R291. Vissa poliser menar ju att det inte alls handlar om en mörkläggning utan tvärtom ett sätt att föra statistik och tydliggöra den här typen av brottslighet på. Kanske hade vi istället behövt fler koder? En viss kod när en utomeuropé våldför sig på en svensk kvinna, en annan kod när en utomeuropé rånar en svensk, … Då hade man på ett ännu tydligare sätt kunnat uppmärksamma invandrares överrepresentation vid olika typer av brottslighet.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago
Reply to  Greger

Där har du en poäng. BRÅ kan med andra ord känna sig överspelade.
Vad som är viktigt är att kod 291 redovisas öppet.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Julia Caesar en journalist av det rätta virket. Hon får maktens skribenter att rasa. Vi ser nu en förändring av samhället till det bättre tack vara J C och andra kritiker. Tror att vi alla ser fram emot varje vecka som Julia har tid och inspiration att då förmedla oss sina journalistiska kunskap.

Den nya folkrörelsen är också de bloggar som dragit sitt strå till stacken.
Här ett exempel.https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/01/31/ar-bloggen-dod/

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Mikael Styrmans blog kan jag varmt rekommendera.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago
Reply to  Gabrovitcs

tack för informationen.

GOvSx
GOvSx
6 years ago

1% overskudd av menn – resulterer i 6% økning av kriminalitet og vold i samfunnet: “Throughout history, a surplus of young men often heralded violence. The American frontier earned its “Wild West” reputation for lawlessness because its towns overflowed with men, yet marriageable women were vanishingly rare. In The Chivalrous Society, historian Georges Duby argued that European expansionism, from the Crusades to colonialism, was fueled by a surplus of ambitious and aggressive young men with otherwise poor reproductive prospects. China is already feeling the effects of so many bare branches. The economist Lena Edlund estimates that every one percent increase… Read more »

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  GOvSx

Forskjellen er at Chinas overskudd av menn er noenlunde normale mennesker, Europas overskudd er en syk avart av menneskeheten ( muslimer ) innavlede monster som hører til i ørkenen.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

Velkommen tilbage, Julia Caesar. Du har været savnet!
Det er godt at se at du er lige så skarp som du plejer at være!

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

Slemt er det, og værre bliver det. Tak for endnu en excellent søndagskronik til fr. Caesar, men de, der burde lytte (og burde have gjort det for længe siden), er stadig døve.

BirgittaSvenne
BirgittaSvenne
6 years ago

Tänk vad snabbt det har gått förfallet i vårt land / våra länder vi är många som dagligen ställer oss frågan varför ?
Kan en bidragande orsak vara att politikerna vill ha upp BNP och det snabbt ?
Om de ska räkna BNP så borde det i rimlighetens namn göras / capita.
Tack för att du sätter på pränt det som vi ofta med stor oro diskuterar “runt köksbordet” !

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  BirgittaSvenne

Ja, når man ligefrem inviterer Satans lakajer ind i kæmpe stimer og lader dem overtage kristne kirker, hvor de piller korset ned og indvier bygningerne til deres onde afgud, så skal det jo gå galt i vore lande. Elendigheden, voldtægterne og fattigdommen stiger nærmest proportionalt i vore lande med antallet af muslimer, vi lader få indpas. De kommer for at slå os ihjel og udradere alt kristent i Europa.

KSD
KSD
6 years ago

I Danmark er antallet af muslimer steget med 26 % på ti år

https://ksdha.wordpress.com/2016/01/31/antallet-af-muslimer-er-steget-med-26-paa-ti-aar/

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  KSD

Gad vide, hvor meget raterne for voldtægt, røverier, overfald og mord er steget i samme periode…?

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Tack Julia mina tankar o ord men på ett sätt som inte jag klarar av. Vi vet ara en sak med största säkerhet. Det kommer att bli mycket värre. För invandrarna kommer inte att ge upp deras Sverige i deras kultur frivilligt. Utan jag tror att Svensken kommer att få ge upp sitt land o kultur o fly.

Leif W.
Leif W.
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Ingen bör fly. Tag i stället upp kampen. Handsken är kastad. 73 åring som inte tänker fly.

invernes
invernes
6 years ago

comment image xxx

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mycket bra – tack, Julia 😉

Det finns tyvärr ett fel i afsnittet “En svår och orolig situation”,
där du tänkte länka till en SVD-artikel, men länken pekar nu
till en tom sida på Aftonbladet.

Här är den rätta länken:

http://www.svd.se/svd-avslojar-tusentals-incidenter-i-polisens-flyktingkod

Tusentals incidenter i polisens särskilda “flyktingkod”

SVD AVSLÖJAR: Sedan oktober 2015 för polisen ett register över
insatser vid bland annat flyktingboenden. Händelserna har rapporterats i
en särskild kod, R291, som inte offentliggjorts.

SvD kan nu avslöja att den innehåller tusentals incidenter – allt
från misshandel och bråk till självmordsförsök, psykisk sjukdom och
bombhot.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Om någon nu till ex. gjorda en riktigt bra låt med titlen “291”, då skulla
en snögubba ju nog ha störra chancer att överleva i helvete än denna låten
skulla ha att få spelas i SR nånsin – av någon “märkvärdig” anledning 😉

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
6 years ago

Nästa grova våldsbrott utfört av muslimska asylbedragare blir droppen för mitt land. Sverige klarar inte ytterligare ett uppmärksammat mord på en oskyldig människa.

Stefan Löfven är den mest korkade statsminister världen skådad. Han verkar inte begripa i vilket eländigt tillstånd landet befinner sig.

Dan Eliasson är den obehagligaste och mest inkompetente myndighetschef Sverige någonsin haft. Karln är en fullblodspsykopat.

Vem skall dessa herrar offra härnäst? Ett barn, en pensionär eller en kvinna som klätt sig olämpligt?

jasminum
jasminum
6 years ago

Jeg kjenner meg ofte som en tosk/korkad, men i det minste så innrømmer jeg det. Det handler oftest også om å være ærlig mot seg selv, se sin begrensning – et positivt utgangspunkt for mulig endring mener jeg. Det synes ikke å være gitt fra enkelte regjeringssjefer… der de tramper seg fram på egenrådig vis, på bekostning av land og folk.

invernes
invernes
6 years ago

Flott at du er tilbake Julia Caesar 🙂 nå ser heldigvis flere og flere at du har hatt rett hele tiden, og gledelig at svensk ungdom endelig har våknet opp.

Vågn nu op danskere!

https://siaddk.wordpress.com/2016/01/27/vaagn-nu-op-danskere/

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  invernes

Vi har skam været vågne meget længe, tak 😉

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Mange af os er vågne, og vi gør, hvad vi kan for at indoktrinere og fortælle folk, hvor de kan finde sande oplysninger. Bl.a. ved at gå på Snaphanen. Jeg vil også opfordre til, at mange sender mails til medier og politikere og sender links med de alt for mange historier, man holder tilbage fra offentligheden. De har en agenda med dette. Men indtil videre nøjes vi med at slås med ord… Indtil videre.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Nordmenn også.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja vi dilter etter som vanlig.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  invernes

Hooouuummm! Jag som svensk har sovit sedan 1966. Kör man till höger nu? Varför är det så många utlänningar på gatorna? Nu ska jag tanka min Amazon full för en 50-lapp. Det har väl inte hänt så mycket, eller hur? Har Erlander avgått?

Swedish_sorcerer
Swedish_sorcerer
6 years ago

Det ser mörkt ut för vårt gamla fosterland Sverige. När nu självaste kungen skall belöna en av de värsta landsförrädarna, vår förre statsminister fredrik “stridshingsten” Reinfeldt, med kunglig medalj! Man kan ju undra vilka som står på tur för kommande utdelningar, kanske vår rikspolischef dan “spyan” Eliasson eller varför inte den av nuvarande statsministern anlitade hr Arnstad. Inget förvånar längre i blivande islamiska republiken Swedistan. Ett stort tack till Dig Julia C, som oförtrutet kämpar vidare med Dina välskrivna krönikor. Ett ljus i den alltför mörka PK-tunneln.

€vèñ§ʇî
6 years ago

Dom gillar ju att ge varandra klappar på ryggen. Guldspaden är ju ett utmärkt exempel på det.

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Varför inte Stig Wennerström,postumt?
Hade det hänt idag hade han väl varit en firad “whistleblower”…..

Skogsgumman
Skogsgumman
6 years ago

Ruinfelt skrev också sina Memoarer. Den borde heta “Hur jag förstörde Sverige”.

MXp
MXp
6 years ago

Medaljen Illis quorum 12.e storleken till Reinfeldt är huvudlöst agerat av CXVIG som måste ha regeringstrogna rådgivare. Illa, mycket illa. Illis? Det enda syftet torde vara att trygga monarkin. Vad säger Svensk Damtidning? LO-blaskan?

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  MXp

Kungen har här inget att säga utan han gör som Svetsloppan “ber” honom att göra.Teoretiskt kunde han vägra men det skulle resultera i en shitstorm utan dess like i våra vänsterstyrda media. Kom ihåg att Ceauscescu på sin tid i samband med statsbesöket i Sverige utnämndes till Serafimerriddare. Det kallas för realpolitik men varför belöna Reinfeldts landsförräderi med “illis quorum meruere laboris” det är ett hån mot Sveriges folk. Men Lövfen krattar väl manegen för sig?!

MXp
MXp
6 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Kanske är det så att Löfven ligger bakom. För att själv få en likadan efter avträdet? Och “krattar manegen”, ja… hmm Skulle han kunna få plats som Hovslagare eller Hovmarskalk, tro?

foundingfathersfollower
foundingfathersfollower
6 years ago

Reinfeldt ar Sveriges landsforradare nummer ett. Vem har bestamt att han belonas med en medalj?
Han borde bli utvisad fran Sverige pa tre fotter. Tva av sina egna och en i arslet.

Regimkritiker
Regimkritiker
6 years ago

Om man försöker se det hela ur MENA-männnes perspektiv måste vi i Europa framstå som extremt korkade, naiva, lättlurade och svaga. Vi klarar inte ens av att skydda våra kvinnor. Ur deras perspektiv kan jag förstå att de känner att de kan komma undan med vad som helst i lögnväg och brottslighet. Jag kan förstå att de ser oss som så svaga att det är en självklarhet att de kunna stjäla av/råna oss, våldta våra kvinnor och att de ska segra och islamisera Europa. Det är vår egen töntiga svaghet som är det stora problemet. Dessa monster kommer från ett… Read more »

132
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x