2
feb
Seneste opdatering: 2/2-16 kl. 1919
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-02-2016 155554

Die Multikulti-Toilette, Ein Klo, das jeder benutzen kann. Dette er sharia-godkendt, der findes meget nøje regler for, hvordan en muslim skal skide. Islamic toilet etiquette. Spørgsmålet er vel snarere, om Herrefolket vil dele toilet med de urene. Vil de bestige dette podium?

Ved nærmere eftertanke, er det ikke længere siden end 60’erne, at franskmændene mange steder brugte et hul i jorden ganske vist beklædt med kakler. Der er både frem- og tilbageskidt i denne verden, men vi kan vel skide sammen. Her mødes de defækerende kulturer, ligesom man i gamle dage mødtes på “gammeldas” med op til fire huller på række. Et sted, der er egnet til fortrolighed, og så gir’ det dejlig havemuld til foråret. Jeg har haft sådan et lille falurødt gammeldas i tredive år, og det havde nær gjort mig til økolog.

Tensta – et nytt Sverige stiger frem

TÅRNVAKTEN 02.02.2016 kl. 12.08

Denne uken ble det kjent at myndighetene rett og slett har gitt opp å holde Ross Tensta videregående skole åpen. Lærere og skoleledelse mener de har gjort alt som står i deres makt for å tilpasse undervisningen til elevene, uten hell. I 2011 fikk skolen kritikk for å ha latt elevene spille World of Warcraft i timene, mens lærerne fulgte med på Skype. Lærere har sluttet, uavhengig av om de selv har blitt mishandlet eller ikke av elevene, og det er særlig de to-tre siste årene skoleledelsen har mistet grepet. Skolen har vært drevet i tråd med pedagogikken utviklet av Courtney og Steven Ross og målet var edelt:

«Skolan ger inte bara utbildning utan också bildning och bestående kunskaper. Att få gott självförtroende och en stabil värdegrund ger eleven goda förutsättningar att forma sin framtid»

Vi kan trygt konkludere med at skolen har sviktet på alle plan, men det er ikke sikkert det er pedagogikken og lærernes feil.

Tensta er en drabantby i Stockholm kommune. 90 prosent av innbyggerne har innvandrerbakgrunn. 60% er ikke født i Sverige. Tensta grenser til Rinkeby, Akalla og andre resultat av det mislykkede sosiale eksperimentet de svenske sosialdemokratene gjennomførte mellom 1965 og 1975 da det ble bygget 100.000 boliger hvert år i regi av Miljonprogrammet. Det er om lag 4 kilometer fra Ross Tensta skole og stedet der en gutt på 15 ble henrettet, og broren hardt skadd Akalla i januar. Det drapet kom bare to måneder etter et annet drap i Akalla. Den som har lyst til å kjenne motløsheten og fortvilelsen ødelegge dagen kan google Tensta og mord. Det er dystert lesestoff. La meg gi noen eksempler, i vilkårlig rekkefølge.

21.august 2015 ble en 60 år gammel mann fraktet til sykehuset etter at noen hadde helt brennbar væske gjennom brevsprekken i leiligheten hans og tent på.

5.februar 2015 åpnet politiet etterforskning etter et mistenkelig dødsfall i Tensta.

24.mai 2013 leste vi at noen hadde satt fyr på en skole i Tensta i løpet av en uke med opptøyer i nabo-bydelen Rinkeby hvor mange biler ble satt i brann.

13.oktober 2015 ble en mann skutt i brystet i Rinkeby og fraktet til sykehuset. Livet skal ikke ha stått til å redde.

20.oktober 2013 ble fire skutt ved et gatekjøkken i Tensta.

19.desember 2015 ble en gutt på 19 stukket med kniv i hjertet og døde. Han hadde vært elev ved Ross Tensta.

16.april 2015 ble en kvinne på 40 stukket med kniv på en bussholdeplass i Tensta.

2.desember 2015 ble to personer fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand i Tensta.

22.september 2015 ble en person skutt i låret med automatvåpen!

18.juni ble det kjent at tre personer ble frikjent pga av manglende bevis etter at en 32 åring ble henrettet med 10 skudd fra en AK47 Kalishnikov i Tureberg ved Akalla i november 2014.

Osv osv.

Samtidig rapporteres det at den alvorlige kriminaliteten i Sverige er på vei ned. Det er mulig antall mord går ned, men det skal enkelt sagt skyldes at antallet etniske svensker som stikker hverandre i hjel med kniv i fylla er drastisk redusert, samtidig som gjengrelatert kriminalitet øker. Politiet i Stockholm sier nå rett ut at de ikke makter å gjøre jobben. Gjenger av unge menn fra Marokko og andre land i nord-Afrika terroriserer sentrum. De stjeler alt som ikke er skrudd fast, mishandler sikkerhetsvakter, beføler kvinner mellom bena og gir de som protesterer en ørefik. Politiet vet hva som skjer, men har ikke kapasitet til å gjøre noe.

Forskning & Framsteg publiserte i fjor den vitenskapelige artikkelen Derför ökar de kriminella gängens makt som jeg anbefaler alle å lese. Her beskrives på en faktabasert og saklig måte hvordan organisert kriminalitet øker i Sverige og hvordan forskerne nå erkjenner at det har oppstått enklaver, områder som de svenskemyndighetene ikke lengre rår over.

«– Vi håller på att tappa greppet. Den sista banken flyttade när någon skickade in raketer så att den brandskadades. Apoteket rånades gång på gång, och de tröttnade till slut. Försäkringskassan har flyttat därifrån. Det kastas sten på polis, ambulans och brandmän flera gånger i månaden – men det blir inga nyheter av sånt längre.

Orden är polisen Jacob Ekströms. Han talar om Rinkeby och Tensta.

– Om vi jagar en bil så kan den köra till vissa adresser i Tensta dit en ensam polisbil inte kan följa efter – för då blir det stenkastning eller upplopp. Det är no-go-areas. Vi når inte dit, fortsätter han.»

Sveriges kanskje største forfatter og dramatiker August Strindberg hadde helt rett da han la ordene i munnen på Indras datter i Ett drömspel.

«Det är synd om människorna»

Særlig hardt arbeidende ærlige mennesker som daglig lever i frykt i Tensta og andre kriminelle enklaver som Gud glemte og fanden forlot. 90% har innvandrerbakgrunn

Problemskole i Stockholm legges ned

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
latmask
latmask
6 years ago

När svenskarna bildar medborgargarden, då finns det pengar till att bilda en polisstyrka att bekämpa dessa. Så det är inte alltid tomt i ladorna som politikerna säger.

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

Man skal også sikre sig, at tønden kan dreje.

For et par år siden måtte man om-installere WC’erne i et engelsk fængsel, fordi fangerne ellers ville vende mod Mekka, når de “mediterede”.

River
River
6 years ago

Sverige, verdens sørgeligste land.
Vedr. Opstand tænker jeg på en af Amerikas fædre (men hvem) der parafraseret siger noget om nationers tilblivelse: første generation er krigere og pionerer. Anden generation er entreprenører, opfindere mv og tredie generation er kunstnere, filosoffer mv. Jeg indser vi er kommet til tredie generation eller fase. Vi har brug for krigere men har kunstnere. Der er behov for en bundvending.

Bastardo
Bastardo
6 years ago

Landet man engang kaldte Sverige.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, Tensta og Rinkeby er rent ud sagt uhyggelige områder.
Og ingen ved vel heller hvor mange der egentligt opholder sig der? Ligesom i alle deres andre ghettoer…

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x