2
feb
Seneste opdatering: 3/2-16 kl. 2326
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-02-2016 195739

Op fra plads nr. 90 sidste år. Tidsskriftet DSM begyndte udgivningen i 1945. Jeg ved, Torben Brostrøm brugte det i undervisningen, da han var gymnasielærer. I dette nummer kan man også læse hendes artikel “När DN blev propagandaorgan” og man kan læse den tidligere DN chefredaktør Hans Bergströms Den politiska och mediala eliten har förverkat svenskarnas tillit.

Det er i grunden ikke så dårligt klaret af en pensioneret fritidsskribent og – hvis jeg må sole mig lidt i det  – mig, et i grunden upolitisk menneske. Redaktøren Jan Gilberg var en af det to, foruden Jan Milld, der ville udgive mig i Sverige for for 12 år siden, JP kronikken: Krönika: Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige. Alle andre steder var der lukket, men nu kommer de jo dryssende som Anna Dahlberg (nr.1) tvunget af nødvendigheden. Jeg hoverer ikke, jeg sørger over at forebyggelse åbenbart ikke er mulig i politik, fordi “Problemer først erkendes, når de ikke mere kan løses,”  som Machiavelli sagde, det er bare et lille land skæbne, det drejer sig om.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og Jan Milld. Det var 5-10 år inden, Julia Caesar begyndte at skrive her på bloggen, og blev kendt af 5 mio svenskere. Hege Storhaug i Norge kaldte hende “racist” i et MSM interview, for hun har en million […]

Befria_Sverige
Befria_Sverige
6 years ago

Bravo Julia!

Anna Svensson
6 years ago

Stöd gärna DSM med en prenumeration.

Marcus_T
Marcus_T
6 years ago

Fra fanklubben i Norge overbringes de hjerteligste gratulasjoner! Heia Julia !

latmask
latmask
6 years ago

När ett problem i Sverige visar sig vara olösligt, kallas det för en utmaning.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  latmask

Och då tillsätts en kommission för utredning.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

I går gjordes ett taffligt Ehrenrettungs-försök av DN-journalisten Hanne Kjöller och Rikspolischefen Dan Eliasson i populärprogrammet “Veckans Brott” där G.W.Persson var påfallande disträ och ouppmärksam typ “Härtill är jag nödd och tvungen”. Fler som lade märke till det?

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Var hamnade Alice Teodorescu?

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Julia vad säger Du om “svenske” Expressenjournalisten av centraleuropeisk extraktion Csaba Bene Perlenberg, som sprider hat och etter mot Daily Mail som vågat avslöja ensamkommande flyktingbarnet Yussuf Nuur, som mördade Alexandra.

Lotta
Lotta
6 years ago

Grattis Julia! Det är så kul att du blir läst av så många!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Nästa år ligger hon på topp 10-listan om Sverige fortfarande finns kvar då. Osvuret är alltid bäst.

Lotta
Lotta
6 years ago

Vi får hoppas det!
(Jo ɱØяñιηg$ʇðя, du länkade till en sajt som görs av en person som skrivit tre artiklar om utvecklingen och hur han tror att saker kommer ske, jag läste lite ur den och skulle återkomma men tappade bort den…skulle du kunna länka igen så skulle jag bli tacksam)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lotta

Tänker du på libertarianen Peter Harold?

Lotta
Lotta
6 years ago

Osäker…hittar inte artikeln jag sökte efter där nu. Den handlade om framtiden har jag för mig..skulle vara i tre delar, var lite profetisk eller vad man ska säga. Tyckte den verkade så intressant men så slarvade jag bort den…men det kan vara denne Harold. Ska fortsätta leta. Tack så länge.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lotta

Bara googla hans namn så hittar du bloggen. han inleder alltid med Bäste läsare! Bara scrolla ner en bit så hittar du dom nog. Det kom en fjärde artikel också men den kom över en vecka senare.

Lotta
Lotta
6 years ago

Tack snälla. Ska nog hitta artiklarna.

niklasr
niklasr
6 years ago

Ok, kanske verkar vara lite obildad här, men vem fan är Anna Dahlberg?!?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  niklasr

Läser du inte hatbloggen Expressen?

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  snaphanen

Hellre rasistmedia än Bilderbergmedia som Expressen är. Daisy mail skriver åtminstone sanningen.

niklasr
niklasr
6 years ago

Nej, faktiskt inte på sju – åtta år, av den enkla anledningen till att den ljuger och förvanskar verkligheten. Slutade läsa den blaskan efter det att den ställde sig på mördarens sida som slog ihjäl en svensk pensionär på en parkeringsplats i Skåne.

Cavatus
6 years ago
Reply to  niklasr

En kappvändare som tidigare var hur pk som helst. Nu har hon vaknat, men inte bett om ursäkt för sina tidigare påhopp på folk som redan tidigare insåg hur allvarligt läget höll på att bli. Därför har jag ingen respekt för denna kvinna. Dessutom skriver hon i ett landets största hatpublikationer. Klickar aldrig ens p deras länkar. Gillar aldrig artiklar från dem som någon publicerar online.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Er der nogle kendte navne, der er blevet overhalet af JC? 😉

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago

Anders Lindberg, Heidi Avellan, Ylva Johansson, Ivar Arpi, Carl Bergqvist, Björn Ranelid, Niklas Svensson, Per Wirtén, Gudrun Schyman, Åsa Romson, Claes Elfsberg, Morgan Johansson, Jenny Madestam, Eric Erfors, Per Svensson, Ann-Charlotte Martéus, Katrine Kielos Marcal, Anne Ramberg…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Julia Caesar

😀 😀 😀 Ha, hur ska de nånsin komma sig øver denna totala
førutmjukelsen? 😉

Bra att se att det fortfarande finns lite rættvisa
kvar i Sverige 🙂

Cavatus
6 years ago

Underbart! Julia har klättrat upp från 90:e-platsen. Drevet mot henne i höstas fick motsatt effekt. Vad vänstergökarna än gör blir resultatet det motsatta. Ha ha ha!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Haha, undrar vad trollet i söndagskröniketråden säger nu då?

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Härligt Julia pennan är ett starkt vapen. GRATTIS.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x