3
feb
Seneste opdatering: 4/2-16 kl. 0459
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I husker nok Anna Svenssons video, jeg bloggede forleden: Anna Svensson är en svensk tjej som har fått nog! Den har nu haft over 300. 000 visninger.

Tysk transformationsproces

“Alle tyske skolebørn skal lære arabisk”. Mellemøsten er fremtiden og fantasien slår ikke rigtig til for europæisk villighed til underkastelse. Hvad med tyrkere og kurdere, der ikke taler arabisk?

Arabisk bør være obligatorisk for børn på alle skoler i Tyskland – det kræver formanden for det private Kühne Logistics University i Hamborg, Thomas Strothotte: “Vi ville således anerkende, at vi er et indvandrerland.”

Ikke kun flygtningebørn, der kommer fra Mellemøsten til Tyskland skal lære et nyt sprog i skolen, men også tyske børn. Det opfordre formanden for den private Kühne Logistics University i Hamborg, Thomas Strothotte til. “I dette land skal det være sådan, at alle tyske børn lærer arabisk,” skriver datalogiprofessoren i en kommentar i ugeavisen “Die Zeit”.

Tysk og arabisk bør derfor være obligatorisk for alle studerende gennem hele gymnasiet. Ved siden af tysk som kernekompetence “, vil det give adgang til den arabiske verden. Vi vil dermed anerkende, at vi er et land med indvandring og et flersproget samfund”.

Strothotte, som er en canadisk statsborger og har boet i Tyskland siden 1985, går et skridt videre: “Hvis tysk og arabisk var ligeberettigede undervisningssprog, ville børn i Tyskland allerede være forberedt på den dybe omstillingsprocessen i Mellemøsten.”

Ved at lære det arabiske sprog “anbefaler vi os selv og vores børn som en økonomisk, kulturel og politisk partner, der kan deltage denne transformationsproces”, siger han i kommentaren. Einwanderung: Uni-Präsident fordert Arabisch als Pflichtfach für alle Schüler (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lucifer451
Lucifer451
6 years ago

“Arabisk bør være obligatorisk for børn på alle skoler i Tyskland – det kræver formanden for det private Kühne Logistics University i Hamborg, Thomas Strothotte”

Jeg bare undres – har vi alltid hatt så mange galninger i verden, eller er antall spik spenna gærne folk gått veldig opp i det siste?

pica_pica
pica_pica
6 years ago

Om tyska barn inte skulle vara intresserade av att resa till arabländerna för att lära deras kultur varför måste de då lära sig arabiska? Vari består det intressanta kulturutbytet?

Iq
Iq
6 years ago

” ALKOHOL” stammer fra arabisk.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago

Dette er jo ikke nyt, men noget tilbagevendende – især hos københavnske kommunalpolitikere, der ofte har foreslået undervisning i og endda på arabisk.

Det er vel bare ‘follow the money’ som vanligt – Den Europæisk Arabiske Dialog med efterfølgere lagde rammerne for den slags og følges op af EU, formentlig med penge.

Og politikere har en sans for at være, hvor det sner.

Såvidt jeg kan se, afprøver indvandringslobbyen her og andre steder, hvor langt de kan udnytte den grasserende massepsykose.

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Om alla lärde sig arabiska skulle vi snabbare kunna manövrera ut de araber som är farliga. I Israel har de mängder med israeler som pratar flytande arabiska. Hur tror ni annars att de vet vad araberna pysslar med? Det är enbart tack vare att så många israeler talar flytande arabiska utan brytning som de har kunnat vinna sina krig. Det gäller att ha sina vänner nära sig men sina fiender ännu närmare … Oscar Wilde …

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Men derfor er der, som for meget andet, ingen grund til det er offentlig finansiering der er bag.

Savannahwoman
Savannahwoman
6 years ago

Herre Gud!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

I guder! – lige når man tror, at nu kan det bare ikke blive mere tåbeligt med “elitens” leflen for multi-kultur og islam, og så kommer der ghm. sådan en dybt uvidende festoriginal med sit hjemmestrikkede, virkelighedsfjerne vås?!?! Man har jo næsten ikke ord for, hvor tåbeligt det er 😉 Er tyskerne nogensinde blevet spurgt, om de ønskede dette vanvidsprojekt, eller om de og deres børn mv. havde lyst til at være forsøgskaniner med liv og lemmer som indsats? Taler TS selv arabisk? Bor TS selv op ad den muslimske “kulturberigelse? Og hvis ikke, hvad er så grunden til det?… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Ja, det är första april året om.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det måste vara världens fulaste språk och lika primitivt som dess talare.

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
6 years ago

Innan det blir verklighet har vi krig i Europa.

Lenn
Lenn
6 years ago

“Hvis tysk og arabisk var ligeberettigede undervisningssprog, ville børn i Tyskland allerede være forberedt på den dybe omstillingsprocessen i Mellemøsten.” – man tager sig til hovedet! Det, han mener, er, at hvis tyske børn lærer arabisk, så bliver de på den måde lettere forberedt til den kommende islamisering af Tyskland!
Vil Merkel mon ikke også sørge for, at alle kvinder kan få statstilskud til at købe hijab eller niqab?

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, det må man formode. “Omstillingsprocessen” (til kalifatet) indebærer halshugninger, tvangskonvertering, sexslaveri og alskens andet ondt fra djævelens støbeske! I denne artikel fortæller Ibrahim, at USA fornægter, at der foregår systematisk folkemord på den kristne minoritet i Mellemøsten: 2/3 af Iraks 1,5 mio. kristne er blevet dræbt af muslimer de sidste få år. Muslimer gør det samme i Syrien, hvor de myrder de kristne, ofte på meget brutal vìs: http://www.jihadwatch.org/2016/02/raymond-ibrahim-u-s-military-denies-isis-targets-christians “The response: “Wolf, ISIL doesn’t care if you’re a Christian … We’ve seen no specific evidence of a specific targeting towards Christians.” Wrong: Roughly two-thirds of Iraq’s 1.5 million Christian… Read more »

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Lenn

Fallbeil fanns i Hitlertyskland t o m 1945 (tror jag). Den Vita Rosens ledare fick känna på den 1943.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x