4
feb
Seneste opdatering: 4/2-16 kl. 1657
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

tybring gjedde  redig

Det var forleden i CEPOS’ lokaler. Min lydoptager var udlånt, og ingen andre havde fundet på at optage mødet, der var meget optageværdigt. Et enkelt billede vil jeg dog af med, taleren der får overrakt en tegning af Lars Vilks.

Tybring Gjedde (FRP) har været kendt som en hardliner, men den seneste udvikling i Norge har vist ham som en mere vidende og realistisk politiker end flertallet. Udviklingen har været med ham personificeret i statsrådet Sylvi Listhaug (FRP) og hendes “en af Europas strammeste asyclpolitikker.” Det er velfortjent, for Tybring Gjedde har været ude af politik en periode efter Utøya i 2011 hukommelsestap etter grove trusler og sjikane. Dråben var, da den lokale udgave af Carsten Jensen skrev kronikken Søppelmennesker. Han er dygtig og han er en hædersmand. Bagefter var der dansk norsk forbrødring på Restaurant Vita, der jo har åbent  til kl. 05. Støttedemonstrasjon for Sylvi LIsthaug.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fritenkjar
Fritenkjar
6 years ago

Skulle gjerne ha sett opptak av dette foredraget. Tybring-Gjedde er en fantastisk taler, og en av Norges mest klarsynte og modige menn!

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago

Jeg sier: ” Sylvi Listhaug & Christian Tybring-Gjedde ville vært den perfekte Dynamiske Duo i det politiske løvebur, he he.
PS. Men jeg savner Vidar Kleppe blandt dem…. 🙁 Hvorfor i svarteste bananskogen skulle de hive den mannen på dør? Han var jo fremsynt.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Bedstemor-videoen ligner fake.

invernes
invernes
6 years ago

Christian Tybring-Gjedde Norges neste statsminister ! en av få politikere som kjemper for eget land og folk. 😉

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Mitt 1. valg er Carl i Hagen, men pga alder er ikke det realistisk.
Mitt 2. valg er Tybring-Gjedde, som vil bli en mye bedre statsminister enn Siv Jensen, fordi han ikke er redd for å ta avgjørelser/ha meninger som styrker Norges befolkning overfor økonomiparasittene som nå svermer inn i Norge.
Har møtt han ved flere anledninger, og ikke bare er han høflig, sjarmerende og kunnskapsrik, men De rette tankene for å redde Norge for fremtiden.
Tybring-Gjedde som Norges neste statsminister.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x