4
feb
Seneste opdatering: 5/2-16 kl. 0711
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Seehofer truer med et snarligt valg, hvis intet ændrer sig.  Efter sin kapitalbrøler, er Merkel lige til at plukke. Han spår tre millioner vil komme i 2016, her regner han meget lavt med kun én familiesammenført pr. bevilliget asyl. Douglas Murray mener ikke, europæiske politikere vil foretage sig noget som helst. EU officials find that most of the ‘refugees’ are not refugees. What a mess.

Migrationsverket venter 140.000, som om det alene var logistisk muligt. Udenrigsminister Kristian Jensen mener at Migration er en større trussel end terror og at Vi har 8-10 uger til at få styr på EU’s grænser. Det har han ret i, politikerne bør også indse, at en del (Vest) europæere ikke accepterer endnu et asylår som 2015. Det er nu, de for alvor kan miste grebet om Europa, hvis ikke der træder nogle stærke personligheder frem på scenen. Der er hele 24 valg i Europa i 2016, ikke mindst i Tyskland og England

EU foretager sig intet, og alle andre venter åbenbart på, hvem der blinker først. Undtagen den europæiske venstrefløj og de Radikale-Liberale, der leger børnehave og tegner nazitegninger. Godt halvdelen af befolkningen forstår ikke åbenlyst ikke betydningen af det, der foregår nu. Værre er, at en del på Christiansborg heller ikke begriber det.

Den selvskabte skæbne banker på med forårets komme, og for at sætte streg under den akutte og ophedede stemning i Tyskland – for en time siden: Islamistische Terrorzelle plante Anschlag in Berlin-Alexanderplatz. Læg dertil en serie Paris-agtige terrorangreb i år, som den norske terrorforsker Petter Nesser spår i dag, og situationen bliver rigtig, rigtig ubehagelig i Europa.

2016 bliver som forudsagt året, hvor vores nølen bliver belønnet med kaos af et svensk tilsnit. Kaos i skolerne, socialkontorer og sygehuse der bukker under, mennesker der dør på ventelister, behandlingen af gamle er en tragedie, en kriminalitet der for mange år siden er ude af politiets kontrol, og til slut velfærdsstatens forvandling til en natvægterstat. Et slags multiorgansvigt, hvor det er lidt hip som hap, hvad der kommer til at stå på dødsattesten.

Stemningen på blogs, debatfora og Facebook er nærmeste revolutionær af vrede rettet mod politikerne og medierne, noget svensk MSM slet ikke afspejler, skønt de medier kan se slemme nok ud. Der vil ske noget alvorligt snart, ikke om en måned nødvendigvis, men indenfor et år eller to. Situationen er ikke holdbar, svenskerne accepterer næppe endnu et 2015. Regeringen Löfven er allerede længe ude hvor den ikke kan bunde, den holder næppe året ud.

Hvis altså ikke, som Kristian Jensen spår, at nationerne tager deres skæbne i egne hænder, nu hvor EU har fejlet mere fatalt end man kunne have digtet op.

Dette er, hvad EU kan tage sig sammen til for 143 milliarder € (1.072.047.119.000,00 DKK) om året, når det gælder en i grunden lavpraktisk, logistisk øvelse. Man har måske råbt “ulven kommer” nogle gange for meget i over ti år, men nu er den altså kommet i Sverige, og resten af Europa står for tur.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

I januar 2016 tog vor tids hidtil største antal mennesker, der har krydset havet i denne måned, sig over Middelhavet. I mellemtiden får vi at vide, at “antallet af asylansøgere er faldet markant i januar”. Som var det dét, det er værd at vide.

– – –

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago

Dagens slappe politikere redder oss ikke: Slike tøffinger – visstnok en tysk mann – trenger vi flere av:

https://www.youtube.com/watch?v=bAVhNdme7IA

Særlig når tyskere – og vi alle andre – kan oppleve slikt på vår lokale jernbanestasjon:

https://www.youtube.com/watch?v=_I8iQelLvzA

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Tidligere dramachef i DR praler med, at han har brugt DR’s penge til at fremme sine politiske synspunkter – det er både forargeligt og komisk http://denkorteavis.dk/2016/tidligere-dramachef-i-dr-praler-med-at-han-har-brugt-drs-penge-til-at-fremme-sine-politiske-synspunkter-det-er-bade-forargeligt-og-komisk 04. Feb 2016 Karen Jespersen og Ralf Pittelkow DR’s tidligere dramachef Ingolf Gabold har til sit menighedsblad Politiken fortalt, at han personligt brugte enorme offentlige midler til at føre politisk kamp mod Dansk Folkeparti. Det drejer sig nærmere bestemt om TV-serien ”1864”. Gabold giver over for Politiken indtryk af, at det var ham personligt, der sørgede for at serien fik et politisk budskab, der var klart rettet mod ”Dansk Folkepartis meget nationalistiske tro på… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

GPS: Blød i Gabolden http://www.b.dk/kommentarer/bloed-i-gabolden Af Anna Libak, udlandsredaktør 4. februar 2016, 13:25 Forleden bekendtgjorde DRs forhenværende dramachef Ingolf Gabold i Politiken, at TV-serien »1864« alligevel havde været et politisk manifest. Han havde bare ikke sagt det dengang i 2014, for det havde ikke været sjovt for ham selv: Så var han blevet fyret eller havde fået en advarsel, eller i hvert fald var han blevet stærkt upopulær i hele DR, fordi han undergravede institutionens legitimitet som statslig finansieret public- service-virksomhed. Så havde det kostet noget. Personligt. Men nu kunne han gøre det, for nu var han blevet pensionist, og… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Groft sagt: Dramachefens 1864

http://www.b.dk/groft-sagt/dramachefens-1864

Af Claes Kastholm Hansen

3. februar 2016, 22:30

Pensionisten Ingolf Gabold, dramachef på DR fra 1999 til 2012, indrømmer
nu over for Politiken, at 1864-serien, hvis bagmand han var, blev tænkt
som en politisk serie rettet mod Dansk Folkepartis »nationalisme«. Det
har ethvert nogenlunde velorienteret menneske kunnet se lige fra
starten. Problemet var slet ikke, at »1864« var politisk. Problemet var,
at den var dårlig dramatik, dramakunst serveret med gravko.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mikael Jalving; Gabold er den gamle skole, Bornedal den nye http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8417625/gabold-er-den-gamle-skole-bornedal-den-nye/ … Balladen om DR’s tidligere dramachef Ingolf Gabold fortsætter. Forståeligt nok, eftersom hans udtalelser ikke alene siger noget centralt om en mand med et stort ego og en glasklar ideologisk dagsorden, men samtidig fortæller en historie om Danmarks Radio igennem snart en menneskealder. De, der så bare ét afsnit af Krøniken, Borgen eller 1864 var jo aldrig i tvivl om tv- seriernes politiske hensigter – dertil var de for demonstrative og letgenkende- lige – men i den efterfølgende krudtrøg kan det være svært at huske, hvem der siger hvad,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

BeDRag http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8416392/bedrag/ Dagens leder 04.02.2016 kl. 06:00 Ingolf Gabold – den gennem mange år magtfulde og betydningsfulde dramachef i DR – er europæer, inden han er dansker. Det er jo en ærlig sag, men det burde også være hans sag. Men det er det ikke. Han, der blev pensioneret for et par år siden efter gennem en årrække at have stået bag serier som ”Krøniken”, ”Forbrydelsen”, ”Broen”, ”Borgen” og delvis ”1864”, tager nu bladet fra munden og fortæller frejdigt det, som mange jo egentlig godt har vidst, nemlig at DR’s dramaproduktioner under hans ledelse har været brugt i et politiserende… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Seehofer borde äntligen handla och inte bara prata. Han ser ju vad som händer, men gör ändå ingenting. CSU är en maktfaktor i tysk politik, det borde man visa tydligt.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jag vet inte, han har snackat så länge nu att man inte kan ta honom på allvar. Varför vet jag inte, det bayerska folket har han i alla fall bakom sig, de väntar på handling.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

når vi nu er i gang…

Tysker, som ikke synes, disse “negerflygtninge” skal klappe konen i måsen
https://www.youtube.com/watch?v=bAVhNdme7IA

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  snaphanen

Enig.

Men så denne, som viser, at der ikke er grund til så megen Kung Fu, boksning osv.

Et enkelt slag eller spark er tilstrækkeligt, bare det føres igennem

https://www.youtube.com/watch?v=VQLfcHh6eOE

…og det er det væsentlige.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hvor er rulleteksten?

invernes
invernes
6 years ago

En helt fra Italia viser veien å gå ! slå de tilbake til egne ørkenland.

https://youtu.be/R3CGct8idpk

torstein
torstein
6 years ago

10 mrd fra den norske kvinnelige statsminister Erna Solberg (H) til Syria. Nå inviteres alle som kan krype og gå til Norge. I fjor 30 000, i år 60 000? Ingen vet , vi er så takknemlige her i Norge for at vi kan få hjelpe og få betale… (my ass)

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  torstein

Man bliver så AARRRRG! Den lille naragtige Fadbamse, som skal forestille at lede Danmark, vil rundhåndet gi’ perkerne ca. 680 MIO. DKK, annoncerede Venligbo-kanalen TV2 i dag! Hvad hulen bilder idioten sig ind, spør’ jeg bare??!! Hva’ bilder du dig egentlig ind, Løkke? Ser du ikke, at der også er fattige og forhutlede mennesker i Danmark, og du siger jo, at vi ikke har råd til alle de indvandrere?? Vi lukker skoler, sparer på hospitaler, fyrer hospitalspersonale, sparer på at vaske og hjælpe gamle, udslidte mennesker, som har sparet op til din og min såkaldte velfærd hele livet, og så… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x