6
feb
Seneste opdatering: 7/2-16 kl. 1816
102 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Julia Caesar

collage_skolor

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Svenska barn tvingas gå i första ledet och ta smällarna av den invasion av så kallade “ensamkommande barn” som kom till Sverige förra året.

Barn och tonårsflickor våldtas och ofredas sexuellt på allmänna platser som simhallar och bibliotek, barn tvingas dela skollokaler med asylsökande män i 20-årsåldern som förföljer och trakasserar dem sexuellt, barn misshandlas, rånas och kallas dagligen fitta och svennehora. Det är vidrigt och oförsvarligt. Övergreppen på barn måste upphöra. Barn ska inte behöva stå i frontlinjen och drabbas av den vettlösa invandringspolitik som vuxna har röstat fram. Barn har rätt till skydd och trygghet.

35 369 utlänningar som uppgav sig vara minderåriga sökte asyl i Sverige förra året. Var det någon som trodde att en invasion i samma storleksordning som antalet invånare i en mellanstor stad skulle gå spårlöst förbi? Alla de som talade sig torra i munnen om “utmaningar”, var är de nu? Framför allt: Hur har deras barn det?

Vilka blir följderna av en invasion på 162 877 personer?

35 369 unga asylsökande är en femdubbling jämfört med året innan. 92 procent av dem (32 522 personer) var pojkar/män. Drygt 66 procent, 23 480 personer, kom från Afghanistan.

Diagram ensamkommande 2015 (1)

Nu ser vi följderna av invasionen av ensamkommande – som dessutom bara utgör en mindre del av det totala antalet asylsökande förra året; en rekordinströmning på 162 877 personer. Drygt 70 procent (114 728 personer) var män. Det enorma insläppet av unga kåta män från dysfunktionella våldskulturer slår direkt mot kvinnor och barn.

I förra veckans krönika  skrev jag om det importerade våldet mot framför allt kvinnor. Nu handlar det om barnen.

Migranter kommer med ett kulturellt pris

Som vanligt görs ingen konsekvensanalys av massinvandringens följder. Hur den svenska befolkningen påverkas anser varken politiker eller journalister vara intressant. “Sverige måste ta sitt ansvar” heter det. Men utöver de enorma ekonomiska kostnader som sent omsider börjar erkännas kommer migranter från tredje världen också med ett kulturellt pris. På lång sikt är det antagligen den högsta kostnaden av alla. Ändå förnekas den totalt av makteliten.

Migranter kommer inte som oskrivna blad. De har sitt kulturella bagage med sig. Runtom i Europa börjar människor få upp ögonen för vad detta kulturella bagage innebär för ursprungsbefolkningarna i form av ökande våldsbrottslighet och ständig oro och otrygghet.

Tioårig pojke våldtogs i simhall

Bara ett exempel bland många:

En tioårig pojke våldtogs i december i simhallen Resienbad i Wien av en 20-årig irakier som hade anlänt med migrantströmmarna till Österrike i början av september. (I Sverige skulle han trots sin ålder sannolikt ha klassats som “ensamkommande barn”).

Den tioårige pojken fick så svåra skador att han måste föras till sjukhus för vård. Medan badvakten kallade på ambulans fortsatte våldtäktsmannen obekymrat att dyka från trampolinen och försvarade sig senare hos polisen med att han befann sig i “en sexuell nödsituation” – han har lämnat fru och barn i Irak och inte haft sex på fyra månader. Han sa att han inte kunde rå för våldtäkten eftersom han har “sexuell överskottsenergi”.

Sexuella övergrepp ett jätteproblem

Eriksdalsbadet 2På Eriksdalsbadet i Stockholm och många andra badanläggningar runtom i Sverige har sexuella ofredanden och övergrepp blivit ett jätteproblem i takt med anstormningen av ensamkommande unga män. Förra året kom 5 521 “ensamkommande barn”, det vill säga asylsökande unga män från i huvudsak Afghanistan, till Stockholms län. Av dem kom 2 194 personer till Stockholms stad.

HVB-hemmen (Hem för vård och boende) i Stockholms län köper in hundratals frikort till stadens simhallar och delar ut dem gratis till de ensamkommande unga männen.

“Det är ett stort problem. Vissa vet inte hur man beter sig i en simhall, andra kan dessvärre inte ens simma” säger Sara Franzén Shilwan, chef på Eriksdalsbadet.

Tonårsflickor vågar inte besöka simhallen

Detta är en av konsekvenserna: Den senaste månaden har antalet tonårstjejer som besöker Eriksdalsbadet minskat så mycket att det märks. Flickorna – och deras föräldrar – är rädda.

“Troligen beror det på att de är rädda för att bli ofredade. Vi är nedringda av oroliga föräldrar som vill att vi ska garantera deras döttrars säkerhet. Det är en sorglig utveckling. Vi ska göra allt som står i vår makt för att stoppa den” säger Sara Franzén Shilwan.

Ett barn misstänks ha blivit våldtaget på Eriksdalsbadet i december. Av polisens nya statistik över brottsligheten på badet framgår att 15 fall av sexuellt ofredande mot flickor under 18 år har anmälts under det senaste året. Hittills i år har nio olika anmälningar om sexuella ofredanden mot flickor under 15 år gjorts. Åtta rubriceras som sexuella ofredanden, ett som våldtäkt. I sju av fallen går det att utläsa av anmälningarna att gärningsmännen agerat i grupp och att det inte gått att identifiera någon specifik gärningsman. Såväl polisen som simhallens personal har dock uppfattningen att det i samtliga fall handlat om unga män med utländsk härkomst som inte talat någon svenska.

“Vi mäktar helt enkelt inte med att hålla ordning”

“Vår bild är att den här brottsligheten har ökat på senare tid. Det finns ett stort problem på Eriksdalsbadet med i första hand unga män som ofredar flickor och unga kvinnor” säger Elisabeth Anestad, biträdande polisområdeschef i Stockholm city.

“Vi ser allvarligt på den här situationen, och vi vill göra barn och föräldrar uppmärksamma på att detta kan inträffa.”

Sara Franzén Shilwan:

“Vi mäktar helt enkelt inte med att hålla den ordning eller uppsikt som vi vill ha.”

Varje kväll och helg kommer grupper av ensamkommande till badet, främst på kvällar och helger, och de kommer utan ansvariga vuxna.

“Det händer att vi avvisar även uppenbart ”svenska” killgäng, men inte alls i samma utsträckning som de gäng vi har problem med nu, unga killar som inte pratar svenska.”

Vuxna vaknar först när deras barn drabbas

I Sverige kommer uppvaknandet sent. Mycket sent. Mitt intryck är att vuxna i allmänhet finner sig i väldigt mycket, nästan vad som helst, när det gäller mångkultur och massinsläpp av människor från tredje världen. Många arbetar i, har sin utkomst från eller är på annat sätt beroende av invandringsindustrin. Många är rädda för att förlora jobbet om de ifrågasätter invandringspolitiken.

Andra är fångade i en ideologi som bygger på föreställningen att alla människor är likadana, trots att vem som helst kan se att det inte stämmer. I samma ideologi ingår att det är svenska folkets ansvar att rädda alla som lider i hela världen.

Afghanistan – ett land med perverterad kvinnosyn

Eftersom 66 procent (23 480) av de ensamkommande ungdomarna förra året kom från Afghanistan kan det vara intressant att ta en snabb titt på landets kultur. Afghanistan är ett land med en fullkomligt perverterad syn på kvinnor och sexualitet. Ett vanligt talesätt är att kvinnor har man för att alstra barn, pojkar har man för sitt höga nöje.

danse

Män och kvinnor är strikt åtskilda från varandra. För att lindra männens sexuella nöd hålls minderåriga pojkar från tio år och uppåt (Bacha Bazi eller “lekpojkar”) i ett utbrett system som sexslavar, ofta hos gifta välbärgade krigsherrar och höga polisofficerare. Att äga minst en pojke ses som ett bevis på makt och välstånd. Pojkarna sminkas och kläds i kvinnokläder och tvingas dansa för sina herrar.  Sedan skickas de runt bland männen och våldtas.

“Säg inget, det är deras kultur”

Amerikanska soldater på uppdrag i Afghanistan har vittnat om hur de på nätterna hört skriken från de våldtagna pojkarna. Men av sina befäl blev de tillsagda att titta bort, eftersom detta är afghanernas kultur. Homosexualitet är förbjuden i islam, men det finns ett kryphål: eftersom männen inte är kära i lekpojkarna utan bara utnyttjar dem ser de inte sig själva som homosexuella.

Unga afghanska män som kommer till Sverige är givetvis präglade av sitt hemlands perversa kultur och kvinnosyn. Många av dem har utnyttjats sexuellt både i hemlandet och på sin väg till Sverige. Flera fall där asylsökande unga män har våldtagit andra asylsökande på svenska asylboenden utreds nu av Polisen.

Barn är helt utlämnade till sina föräldrar

Föräldrar – som i många fall har röstat på sjupartiet och därmed på en extrem och ansvarslös invandringspolitik – verkar vakna upp först när de plötsligt upptäcker att deras barn står i frontlinjen och riskerar att fara illa.

Skillnaden mellan barn och föräldrar är att föräldrar har rösträtt och kan välja vilken sorts politik de vill rösta på. Barn har ingen rösträtt. De är helt utlämnade till sina föräldrar och det samhälle som föräldrarna och andra vuxna skapar åt dem.

Det som förvånar mig är hur vuxna kan rösta på en politik som drabbar deras egen avkomma. Jag kan bara inte förstå det. Hur kan lojaliteten med utlänningar som av alla möjliga skäl vill bo i Sverige vara större än lojaliteten med de egna barnen och deras framtid? Hur ser tankearbetet ut bakom den prioriteringen?

Smärtsamt uppvaknande för många föräldrar

Förra årets explosiva ökning av asylsökande innebär ett smärtsamt uppvaknande för många föräldrar. När följderna av massinvandringen drabbar deras barn – då tar den mångkulturella toleransen plötsligt slut. När de praktiska konsekvenserna blir tydliga är få föräldrar villiga att offra sina barn. Därför sjuder det i kommunerna. Föräldrar gör uppror när de ser vad mångkulturen innebär i praktiken.

På flera håll verkar protesterna komma som en total överraskning för politikerna – vilket bara visar att de har struntat i att lyssna på sina väljare. Politikerna får vänja sig, för föräldraupproren kommer att sprida sig. Förra årets asylinvasion är nämligen bara början.

Mer än 180 000 personer i mottagningssystemet

Asylboende som bräntsUNHCR antar (gissar) att cirka en miljon människor kommer att söka sig till Europa i år. Fler människor än någonsin vill lämna sina havererade hemländer. Vi vet av erfarenhet att många av dem vill till Sverige. Migrationsverkets senaste högre scenario för 2016 ligger på 140 000 asylsökande, varav 27 000 ensamkommande “barn”.

Å andra sidan har migrationsverkets prognoser sällan visat sig stämma. I prognosen i juli 2015 förutsåg migrationsverket 74 000 asylsökande för hela året, varav 12 000 så kallade “ensamkommande barn”.  I verkligheten kom nästan 90 000 fler asylsökande och tre gånger så många ensamkommande unga som i prognosen.

Mer än 180 000 personer är inskrivna i migrationsverkets mottagningssystem, och cirka 100 000 av dem bor i någon form av asylboende.

50 nya asylboenden öppnar varje vecka

Sedan årsskiftet öppnar nu i genomsnitt 50 nya HVB-hem (Hem för vård och boende) för ensamkommande ungdomar varje vecka.

Läs det igen: Femtio nya HVB-hem öppnar varje vecka.

I fjol tillkom drygt 500 hem. Nu finns runt 2 000 HVB-hem i landet. Dessutom kommer under året ytterligare en typ av stödboenden att öppna som ska vara enklare och därmed kosta mindre, rapporterar Sveriges Radios Ekoredaktion.  De färska siffrorna kommer från Inspektionen för vård och omsorg, IVO, som har tillsynen över HVB-hemmen.

Tvåtusen HVB-hem och en ökningstakt på 50 nya i veckan. Det innebär minst ett HVB-hem eller annat asylboende nära dig, såvida du inte bor direkt på kalfjället. Välkommen till Sveriges nya verklighet. En verklighet som skär ända in i samhällets minsta och allra sköraste beståndsdelar, familjerna, och drabbar de allra svagaste: barnen.

Högstadieflickor sextrakasseras av vuxna män

Flickor på högstadiet i Vårboskolan i Arlöv i Skåne berättar i ett reportage i Sydsvenska Dagbladet att de känner sig förföljda och sexuellt trakasserade av äldre, utlandsfödda manliga elever på skolans språkintroduktion.

Antalet nyanlända migranter på Vårboskolan har tidigare legat på cirka 15 på högstadiet och 30 på gymnasieenheten. Men under höstens invasion av asylsökande ökade antalet med cirka hundra elever i olika åldrar. De äldsta nyanlända eleverna är vuxna män i tjugoårsåldern.

“Killarna stirrade på oss och gjorde pussljud”

När läsåret började i augusti förra året började också problemen för flickorna på högstadiet. Emilia och Nora (fingerade namn), som är14 år och går i åttonde klass, berättar att de började uppleva allt fler obehagliga händelser under hösten.

“Killarna stirrade på oss och gjorde pussljud. Fällde kommentarer som vi inte förstod ibland och sa att vi var sexiga och snygga och sånt. Och de har tagit mobilbilder på oss och flera andra tjejer” säger en av flickorna.

“Jag känner mig inte trygg i skolan längre” säger Emilia.

Barnen delar lokaler med ensamkommande

Invandrarna på språkintroduktionen och högstadieeleverna har lektioner i olika byggnader och ska bara dela lokal under lunchtid. Men flickorna har också slöjd och hemkunskap i huset där de äldre invandrade ynglingarna håller till.

“På rasterna står de och väntar utanför skolan och följer efter oss. Några gånger är det killar som har tafsat i lunchkön” säger Emilia.

“Jag vill inte gå på de lektionerna längre” säger Nora.

Pappan blev vittne till hot

En av flickorna ringde till sin pappa och bad om att bli hämtad. från fritidsgården, där invandrarkillarna också håller till. Hon hade “en sån där känsla, något kommer att hända”.

När flickorna kom ut på gatan dök en av de pojkar som Emilia känt sig förföljd av tidigare plötsligt upp. Han sa:

“Jag ska med er hem, annars får ni se vad som kommer att hända. Sedan kom han emot mig och tryckte upp sitt ansikte mot mitt.”

Just då kom pappan och blev vittne till händelsen. Trots det nekar den 17-årige ynglingen till det som hände. Vårboskolan, polisen och kommunen utreder flera fall av sexuella trakasserier som unga invandrarmän på språkintroduktionen har utsatt högstadieflickor för.

Riskerar att skadas för lång tid framåt

Det låter kanske inte så farligt? Lite tafsande, hot och obehagliga blickar. Men farligt är precis vad det är. Sexuella närmanden mot barn kan ge allvarliga psykiska skador och störningar. Både hos barn och hos tonåringar i puberteten pågår intensiva och mycket känsliga utvecklingsfaser. I puberteten formas både könsidentiteten och övrig identitet. Det är en oerhört ömtålig process. I takt med den egna utvecklingen behöver både flickor och pojkar testa sin identitet och sin attraktionskraft på det motsatta könet på sina egna villkor.

Om barn i den här ömtåliga utvecklingsfasen utsätts för sexuella trakasserier eller sexuellt våld av vuxna män riskerar de att för lång tid framåt förknippa all sexualitet, även sin egen, med rädsla, obehag och äckel. Våldtäkt är ett trauma som ger skador för livet. Det är de här riskerna politikerna utsätter svenska barn för när de lämnar ut dem till unga män från kvinno- och barnförtryckande kulturer i tredje världen.

Nu byggs HVB-hem i fina villaområden

Att inrätta asylboenden i fattiga glesbygdsområden eller hyreshusområden med låg status har varit riskfritt för politikerna och migrationsverket. Svaga grupper och fattiga människor protesterar inte i första taget. Men nu byggs HVB-hem och andra asylboenden i fina villaområden som tidigare har varit förskonade. Då kommer protesterna, och de är högljudda.

På Vendelsömalmsskolan i Haninge kommun söder om Stockholm var det full upprorsstämning i torsdags kväll. Kringboende grannar och föräldrar med barn i skolan skulle informeras om bygget av en paviljong med plats för 32 så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” på skolans område.

Informeras = ställas inför fait accompli

Informeras alltså. Det vill säga ställas inför fait accompli. Kommunens beslut var redan fattat, utan att kommunen gått ut med allmän information. Det var enbart tack vare ett privat initiativ med utdelning av 600 lappar i brevlådorna till boende i trakten, oavsett om de hade barn i skolan eller inte, som planen om boendet och om detta informationsmöte spreds, berättar Avpixlats Roger Sahlström och Jan Sjunnesson, som var med på mötet.

“Jag har tre döttrar” sa en arg pappa. “Om något händer dem så kommer jag inte sitta still. Ni har blod på era händer.”

“Jag kommer riva ned på kvällen vad ni bygger upp på dagen” sa en annan man.

“Ni har inte gjort en konsekvensanalys. Det ser ni väl själva. Se er omkring, här är konsekvensanalysen” sa en upprörd man och pekade över de hundratals arga besökarna.

Vad händer med flickorna i sommar?

En mamma till två döttrar tog upp vad som kan komma att ske i sommar när hennes flickor vill klä sig friare och mer lättklätt. Om då 30 pojkar med andra värderingar än vad flickorna är vana vid glor på dem och kanske tafsar eller antastar dem bara för att pojkarna ser bar hud som en signal till invit, vilket smaklöst och oansvarigt handlande leder inte kommunens beslut till då?

En vithårig farfar i Bad Schlema,  en liten tysk kurort med drygt 4 800 invånare som nyligen har tagit emot 85 asylsökande icke-européer, ställde samma fråga några dagar tidigare. Mannen har ett barnbarn, en flicka som ännu inte är tio år, som har utsatts för sexuella trakasserier av asylsökarna.

På ett möte frågade mannen borgmästare Jens Müller:

“Hur kommer det att bli i sommar när skolflickorna har mindre kläder på sig?”

Borgmästarens svar utlöste ramaskrin och lynchstämning i lokalen:

“Det är enkelt. Sluta upp med att provocera dem och rör er inte i deras områden. Barnen behöver inte gå just där. De kan välja andra vägar” sa borgmästaren och möttes av burop och höga protester.

En video från mötet finns på Nyheter i dags sajt.

“Ingen kommer att låta sina barn gå där”

Tillbaka till Vendelsömalmsskolan i Haninge.

“Förstår ni vad ni gör med den här skolan som är en knutpunkt dit alla barn går för att leka och träffas?” sa en pappa. “Ni förstör vad Vendelsömalmsskolan är, en trygg plats för våra barn, även efter skolan och på kvällarna. Nu kommer ingen låta sina barn gå dit.”

Indspilning i fuld skærm 06-02-2016 232517

I Dagens Nyheters version av mötet är det den förfördelade och missförstådda makten som får uttala sig genom Maria Porshage, avdelningschef för barn och unga på socialförvaltningen i Haninge.

“Jag tror att vi alla är lite chockade, vi har inte hunnit smälta det som hände. Det här var ingenting vi hade förutsett.”

“Ja, det var verkligt otrevligt” konstaterar Maria Porshage.

Otrevligt? Ja, det känns säkert otrevligt och framför allt oväntat för makteliten att inte få fullfölja sitt landsförräderi i lugn och ro. Att föräldrar skulle vakna och protestera ingick inte i planerna.

Planerna skulle mörkläggas

Tosterön, en ö i Mälaren, och Åkers styckebruk, båda i Strängnäs kommun. De har hittills varit lugna och idylliska, lantliga platser. Här ska två förskolor byggas om till asylboenden för sammanlagt 24 så kallade “ensamkommande flyktingbarn”. Beslutet fattades av en majoritet i samhällsbyggnadsnämnden den 27 januari.

Men precis som i Vendelsö har kommunen mörklagt informationen om de planerade asylboendena. Chefsutredaren Arne Rutgersson och Annica Westling, som är chef för individ- och familjeomsorgen, erkänner oförbehållsamt mörkläggningen efter att planerna läckt ut och de på onsdagen tvingats hålla ett informationsmöte för Tosteröskolans lärare.

“Vi hade planerat för informationsmöten när tiden blir lite mer mogen. Nu kom ju informationen om att samhällsbyggnadsnämnden beviljade bygglov ut på andra sätt än att vi spred den” sa Arne Rutgersson.

Rektorn nedringd av oroliga föräldrar

Så förargligt. Både barn, föräldrar och lärare skulle alltså ställas inför fullbordat faktum, “när tiden blir lite mer mogen”. Utan möjlighet att protestera. När informationen läckte ut utlöste den upploppsstämning.  Tosteröskolans rektor, Ann-Charlotte Eriksson, är nedringd av oroliga föräldrar.

“Jag har inte kunnat ta alla de samtal som jag har fått i dag. De föräldrar som jag har pratat med frågar hur jag kan ansvara för deras barns trygghet. De är helt övertygade om att riskfaktorn ökar och säger att blir det här av så kommer mina barn inte gå kvar på Tosteröskolan. Jag är inte säker på att jag klarar av att övertyga dem” sa hon.

Uppror i högstatusområdet Askim

Mer upploppsstämning.

Göteborgs kommun vill bygga tolv nya asylboenden i form av modulhus för 3 000 migranter på olika platser i staden, bland annat högstatusområdet Askim. I en sluten Facebook-grupp haglar protesterna. En man skriver:

”Det råder upprorsstämning i Askim, Brottkärr och Skintebo just nu! Varit ikväll på ett möte där föräldrar grät och hade panik. Ingen kommer våga låta barnen leka ute längre, vi vuxna kommer få låsa in oss när mörkret faller. Hela stadsdelen väster kommer förfalla, huspriser kommer krascha, brottsstatistiken kommer skjuta i höjden explosionsartat!”

När stadsdelsnämnden Askim-Frölunda-Högsbo hade samlats för ett informationsmöte var stämningen upprörd.

“Det här är ett vansinnigt projekt. De kör över oss som bor i den här stadsdelen” sa en askimsbo som inte ville ställa upp med namn till Göteborgs-Posten.

Stoppa all asylinvandring!

För att barn ska få leva i trygghet hjälper inga välmenande värdegrundskurser eller social ingenjörskonst. Ju fortare politiker och andra ansvariga inser det desto bättre. Det finns bara ett sätt att säkra att både svenska och invandrade barn får leva trygga, utan att bli rånade, misshandlade, våldtagna och sexuellt trakasserade:

Stoppa all asylinvandring.

Gör det NU.

Ge behövande hjälp i deras närområden istället.

Låt inte barnen ta smällen

Vi kommer att komma dit. Politikerna vet det. Frågan är bara hur många barn som ska offras först. Föräldrar över hela landet håller på att vakna. Politikerna har kniven mot strupen och kommer att pressas allt hårdare mot väggen ju fler som inser att det är de allra svagaste – barnen – som betalar priset för en hopplös utopi.

Barns säkerhet och trygghet måste gå i första hand. De har rätt till det även om det innebär obekväma beslut. Tills politikerna har insett faktum måste föräldrar och andra vuxna göra allt för att hålla barnen skadeslösa.

Bygg nätverk. Gå samman med andra föräldrar, grannar, vänner och släktingar. Hjälps åt att följa barnen vart de än ska. Skjutsa dem om du har bil, möt dem, eskortera dem, hämta dem.

Även om barnen protesterar mot töntoroliga föräldrar: låt dem inte gå ensamma Inte någonstans. Inte någon gång.
Samtidigt: Ställ politikerna till svars! De är våra ombud, deras ansvar är att företräda svenska folket. Ta initiativ. Gå på möten. Bilda Facebookgrupper. Protestera. Säg ifrån. Ställ krav.

Sluta rösta på politiker som inte lyssnar. Sluta rösta på politiker som inte vill svenska folket väl.

Sluta vara rädd. Sluta bry dig om vad andra tycker.

Låt inte barnen ta smällen.

Julia Caesar

Boendet på Vendelsömalmskolan kan stoppas

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

102 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Källa: Snapphanen […]

trackback

[…] Texten ursprungligen publicerad på Snaphanen. […]

Nils_Dacke
Nils_Dacke
6 years ago

Ytterligare en skrämmande bild av det pågående landsförräderiet förmedlad av Julia Caesars skarpa penna. Tack! Hoppas att svenska folket vaknar innan det är för sent.

Sven Stjernquist
Sven Stjernquist
6 years ago

Bra igen Julia! Överhetens avstånd till den svenska befolkningen är som från jorden till månen. Svensken är reducerad till ett medel för deras geopolitiska experiment som alla runt om Sverige nu fasar kommer att sprida sig. Barnen, kvinnorna och kanske nästa söndagskrönika kan handla om de gamla, en annan grupp i Sverige som betalar priset för okontrollerad massinvandring av dysfunktionella kulturer och människor som i de flesta fall inte är flyktingar.

blåsippan
blåsippan
6 years ago

Tack snälla för att du kämpar på för att ge oss all denna välbehövliga information!! Det märks tydligt nu att fler och fler börjar att inse situationens allvar.Det är fler länkar nu som man kan läsa viktig information på.Det är MYCKET VIKTIGT ATT TA DEL AV ALL INFORMATION angående detta asylkaos! När jag förklarade för en väninna att det är så viktigt att vara påläst och informerad,jag hänvisade till olika sidor som hon kunde gå in och läsa på.Då fick jag till svar:”vadå påläst,jag har klarat mig bra ändå och har ett jobb”!!!! Man kan lika gärna stånga sig blodig… Read more »

Bajen666
Bajen666
6 years ago

Jag brukar längta till sommarens sol och bad, men sommaren 2016 kommer tyvärr att gå till historien som en av dom värsta genom tiderna, alla rån och våldtäkter kommer att slita på det Svenska folket.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Bajen666

Det sliter på resten av Europas folk og, dere er ikke alene, sammen kan vi jage ondskapen ut av Europa.

BlåSippan
BlåSippan
6 years ago

Tack Julia för ännu en krönika, som beskriver rätt och slätt vad som händer. Barnen, våra unga och framförallt våra gamla är de som får ta den värsta smällen av massinvandringens dårskap. Gamla som far illa på äldreboenden, gamla som är lätta offer att råna och misshandla. Barn och flickor som är lätta offer att utsätta för sexuella trakasserier och våldtäkter. Våra unga, nästa generation som står helt utanför arbetsmarknaden och bostadsmarknaden, som bor hemma och har inget skydda alls. Dessa unga blir rånade och misshandlade på gator och torg. Sedan har vi skattebetalarna som jobbar och sliter, inte för… Read more »

Avmaskad
Avmaskad
6 years ago

Är tvungen att upprepa vad jag sagt och skrivit tidigare.
En majoritet av svenskarna har röstat på partier som driver denna politik. Med stor sannolikt kommer en majoritet av svenskarna att rösta på liknande sätt även i kommande val. Då får vi ha det så här. Mer våld. fler utanförskapsområden, ökade sociala problem och nerdragen välfärd.

WaylonJennings
WaylonJennings
6 years ago

Blir 2016 året då vi ser vändningen av den katastrofala invandringspolitiken? Nu när de hycklande mångkulturförespråkarna i villaförorten drabbas med full kraft. SD 51 % i valet 2018?

FantomenSthlm
FantomenSthlm
6 years ago

Julia Caesar avslöjar på ett hårdhänt sätt hyckleriet hos anhängarna av 7-klövern. Visst, det är enkelt att ha attityden “allt till alla” och “alla ska få komma hit”, så länge det är NIMBY (not in my backyard). Well, guess what? Nu får även PK-folket på Vendelsömalm som har anklagat SD för att vara rasister smaka sin egen medicin. Det som är märkligt är att då är det inte lika roligt, då ska det stoppas? Jag har en vän som var politiskt korrekt. När jag upplyste honom om att det finns en stor risk att hans barn kommer få ett ensamkommande… Read more »

trackback

[…] sin söndagskrönika skriver Julia Caesar om de följder som de ensamkommande flyktingbarnen lämnar efter sig. […]

M74H
M74H
6 years ago

Tack för ett lysande inlägg. En positiv sak i allt elände är att fler och fler börjar vakna. Föräldrar är en viktig målgrupp som har en stor genomslagskraft och jag hoppas på deras fortsatta engagemang. Dessvärre finns det fortfarande de med foliehattar som på något vis lyckas bortse från fakta och logik vilket i sig är en smärre bedrift.
Men låt oss hjälpas åt att påminna varandra om vikten att rösta rätt även i kommunvalet.

BynsEndaBlondin
BynsEndaBlondin
6 years ago

Theresienbad heter anläggningen intill Schönbrunn Schloß som tyvärr engelska tidningar särskrivit som The Resienbad.

Ladulås
Ladulås
6 years ago

Meningen med muslimimporten är naturligtvis för att förstöra Europa. Flosklerna om multi-kulti är bara till för att förvilla. Precis som Bankmaffian startat krig i länderna i Mellanöstern och norra Afrika, är den nu inriktad på att Europa skall härjas och förstöras. Afghaners och somaliers vedervärdiga kulturer går ju på frontalkollision med vår västerländska, vilket Bankmaffian naturligtvis varit medveten om hela tiden. Genom att pumpa Europas länder fulla med muslimska huliganer, räknar man med att invånarna till slut får nog och ger sig på invandrarna, varefter den militariserade polisen skall börja slakta de egna invånarna. När det blivit undantagstillstånd i alla… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Ladulås

http://steigan.no/2016/02/08/tysk-og-fransk-sentralbank-gi-opp-nasjonal-suverenitet/ Bloggen anbefales – hvilket politisk ståsted en måtte ha; saklig og etterrettelig. Stikkord er jo Bilderberggruppen (en gruppe for statsledere, bank-/finansfyrster og industriherrer) samtaler om en verden i endring; NWO – over hodene på folk. Målet; maksimere profitten deres, samt slå noen løgner om fred og fordragelighet verden over. Våpenindustrien, spesielt den i US vet vi er blant de inviterte medlemmene in persona og/eller deres lobbyister på høyt strå. Lars Bern sier US har 30% av den globale våpenindustrien på sine hender. Grotesk er bare fornavnet på hva som foregår idag. Kom i håg, vi er bare stemmekveg –… Read more »

FeliCity
FeliCity
6 years ago

Politiska partierna i Sverige succesivt förvandlats från folkrörelser till exklusiva yrkesföreningar
till en politisk yrkesklass…. och glömmer fulständigt folket!…BARNEN som växer i denna land.

Lotta
Lotta
6 years ago

Julia det du varnat för händer nu mer och mer .och det kommer ännu mera! Jag bävar för våren! När det gäller övergreppen mot barn och unga så känns det som om de styrande vore som en bortkopplad morsa som pladdrar och dum-ler medan barnen far illa av hennes nya slemmiga bekanta som flyttat in i lägenheten. “Seså ungar inte kinka och dumma er! lek nu med snälla farbrorn han vill inget illa, fåna er inte nu Han menade säkert inget med att han tog på dig där….du överreager bara och är elak” Helt aningslösa människor som inte har någon… Read more »

sunken
sunken
6 years ago

Vi vet att nästan 25% av kvinnor i Sverige, unga flickor och åldringar inbegripet, kommer att bli våldtagna under sin livstid.Med den enorma snedvridningen, c:a 70% invandrande män, kommer våldtäkterna att explodera, liksom trakasserier och tafsande. Det blir alltså flickorna/kvinnorna som blir det största förlorarna,
de som röstar minst på SD. Det slår naturligtvis mot alla barn, mer eller mindre, när det gäller skola och ut-
bildning, troligen också mer av diskriminering och kvoteringar i framtiden. Sämre välstånd och pensionsförmåner blir en automatisk följd. Barn, barnbarn och pensionärer, de stora förlorarna.

Jörgen
Jörgen
6 years ago
Reply to  sunken

Om man ska vara lite elak, så undrar man ju hur naiva svenska kvinnor kan vara. De drabbas ju uppenbarligen värst, men stöttar samtidigt de partier som mest aktivt arbetar för att de skall bli ännu värre för dem. Jag förstår faktiskt inte den motsatsen!

Andreas
Andreas
6 years ago
Reply to  sunken

Många kvinnor känner sig helt enkelt tryggare med att rösta på det som de blir tillsagda att rösta på, dvs de vill inte titta utanför hemmets(tv:ens) illusion. När illusion spricker dock, så kommer de att söka sig till mena-män för trygghet; och det är där den riktiga multi-kulturismen börjar, skulle man kunna säga.

sunken
sunken
6 years ago
Reply to  Andreas

Eller som den unga, vackra kvinnan,28 år, från Södertälje: jag vet ingenting om politik så därför röstar jag på MP.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

OT
Woow, nå blir jeg sikkerhetstestet på facebook….
Tar det selvsagt som et stort kompliment…
Mine ord og meninger treffer tydeligvis..til de jeg ønsker.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det var flott, Sussebassa! Merkel har nok sent melding til Zuckerberg og bedt ham sjekke ut deg.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Om inte Merkel direkte, så kanskje Løfven…de er jo kjempekompiser…slikker hverandre oppetter ryggen..og begge vil ha kontroll på blogger ol..ha muligheten for å fjerne “usikkelige” folk med meninger imot Alt det de står for og fjerne de ifra makta.
Når jeg diskuterte der i forrige uke ble et innlegg fjernet…rett foran mine øyne…så at det skjer en kontrol nå, ikke tidligere.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

hmmm… hvad blev der mon af ytringsfriheden og pressefriheden? Du kan afslutte med et ‘brag’ og sætte denne på: https://www.youtube.com/watch?v=FWEYyyzykbU – hehe! Mange sandheder i denne, som folk ikke ved. Musikken passer meget godt til; den er ond og mørk.

Oberst
Oberst
6 years ago

När har vi fått nog av de importerade brottslingarna/våldtäktsmännen? Är det inte redan nog?

invernes
invernes
6 years ago

Svenska barn tvingas gå i första ledet och ta smällarna av den invasion av så kallade “ensamkommande barn” som kom till Sverige förra året, ja det er så vanvittig sinnssykt at man tror det nesten ikke ? de plasserer skjegg menn i 20 årene i skoleklasser for 10 åringer ? at disse ensamkommande muslimene er tilbakestående er det liten tvil om, men å plassere sinnssyke arabere i skoleklasser med normale svenske barn ? det beviser bare ondskapen til myndighetene i Sverige.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Pøhh hva er vel våre unger imot et fremtidig stemmekveg…makta, status og penger…tenker Løfven.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

Rakett forskere skal gå foran alle 🙂

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

hehehe!

Ladulås
Ladulås
6 years ago
Reply to  invernes

Sverige ÄR ett sinnessjukt land – och har varit det i decennier! De 349 riksdagsmännen är samtliga landsförrädare: Ja, jag menar allihop – SD må förespråka en mer Sverige-vänlig linje, men går i israeliskt ledband. Israel är en sionistisk stat, bildad av sionister. Det är samma sionister, som nu prackar på Europa invandringstsunamin (se sionisten Barbara Spectres uttalande på Youtube). Därför är SD inget annat än en sionistisk mullvad, som kommer att blåsa svenskarna, den dag de kommer till makten.

Slutsatsen blir naturligtvis att Sverige är kört. Landet är – för alltid! – dömt till förintelse.

Joel
Joel
6 years ago

Det är det här som är det absolut värsta. Det är oskyldiga BARN som straffas för politikernas feghet och arrogans.

Suzy
Suzy
6 years ago
Reply to  Joel

Ja som vanligt är det barnen som får betala ett alldeles för högt pris när maktgalna,egotrippade psykopatiska, Svenskfientliga politiker med lögner,valfläsk,floskler,manipulation och kommunistisk/socialistisk propaganda och tvång får barnens korkade,okunniga,oengagerade och självupptagna föräldrar att gång på gång rösta på dessa folk och landsförrädare.Hur många fler svenska barn/unga kvinnor kommer att offras på mångkulturens sataniska offeraltare?Detta är så ohyggligt skrämmande och kommer om ingen stoppar vansinnespolitikerna att eskalera än värre.

brisslan
brisslan
6 years ago

Verkligheten håller på att, komma ifatt de töntiga svenskarna. De har redan uppfyllt sitt öknamn med råge vilket är mycket rättvisande. Då människor i slaviskt talande länder benämnt svenskar för “swinja” SVIN . I min mening uppfyller de alla krav för att anses vara just sådana. Inget annat folk på denna jorden har så grymt offrat sina barn, som just swinja. För vad? Sin extrema feghet, monumentala dumhet, en obeskrivlig lättja och till sist men inte minst sitt gigantiska storhetsvansinne. Jag frågar mig. Hur skall ett sådant folk kunna vrida landet på rätt köl igen? Det finns inte en chans… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  brisslan

Har tidligere laget en analyse av hvorfor svensker er som de er…og diagnosen er stormannsgalskap, men like viktig å forklare hvorfor…bla hjernvask over flere tiår..av pk politikere/media..ikke krig i landet på 200 år…da tror man seg uovervinnelige. Deres adferd blir ofte beskrevet som veldig arrogante og de tror seg være verdensmestere, iallaf i Norge, men det versta ..mange tror fortfarande på det ihht hvilket parti de stemte på for å Vanstyre sitt eget land og fylle det opp med skjeggbarn som skal ha sine sex behov tilfredstillet med makt…voldta våre unger…som Løfven tycker er ok siden det ikke får alvolige… Read more »

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  sussebassa

Stockholmssyndromet!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Utdypa…det finnes flere varianter

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  snaphanen

Den “folkelige” enkle versjonen…men klart ligger det mye under/dypere… Hvorfor er de blitt så højrøvede…(herlig ord) som opptar meg og andre fagpersoner…å forstå/forklare det.
“Det hadde vært ok”, men når det får så uante negative konsekvenser for deres naboland, som det også fikk under WW2 krigshistorien, burde det interessere flere, også her.

Lenn
Lenn
6 years ago

“Rape it the most natural thing in the World (yep! for muzzies!)” siger muhammedanske voldtægtssvin, som voldtog en BEVIDSTLØS 17-årig pige i Ostend!! http://www.barenakedislam.com/2016/02/05/rape-is-the-most-natural-thing-in-the-world-say-muslim-rapists-being-supported-by-the-state-in-belgium/
Der er ved at rejse sig et ganske alvorligt ramaskrig i hele Europa, men jeg er faktisk ret stolt af Italien og Rusland i disse tider. Her nogle interessante reports og videoer fra Italien – http://www.barenakedislam.com/2016/02/06/italy-angry-citizens-are-demanding-a-crackdown-on-the-never-ending-flood-of-muslim-illegal-alien-invaders/ – godt, at man kan italiensk, for det kan måske blive en ide at emigrere til Italien en skønne dag… her er der i det mindste ligesindede på gaderne.

Gisela Hellström
Gisela Hellström
6 years ago

När verkligheten kommer ikapp 87% är det inte så kul längre! Bra att det sovande folket börjar vakna även om det redan är för sent! Har ingen respekt alls för er och ert gnällande! Och jag är varken rasist eller nazist för att jag värnar om Sverige och svenskarna!

FlaviusBelisarios
FlaviusBelisarios
6 years ago

Varenda svensk som har tjänstgjort i Afghanistan kan intyga detta. Svenska officerare har suttit i samtal med krigsherrar och artigt avböjt erbjudanden om lån av chai boys. En tanke här: vart tar egentligen de afghanska pojkarna vägen som bara försvinner i Sverige?

Befria_Sverige
Befria_Sverige
6 years ago

Befarar porrsurfning på ensamkommandeboenden och sen ut och gruppvålda. Men jag vet inte om det kan vara spärrat.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Befria_Sverige

Det måste väl vara kränkande att blockera porrsidorna? Då går dom till DO.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Befria_Sverige

WHAT!?? Jeg har tænkt på det, om vore lande er så syge og dumme, at de lader dem se porno på nettet eller på tv, for så får vi da først virkelig problemer!! De har boet i de afghanske huler og syriske ørkener og har vel haft begrænset adgang til tv, stærk censur på tv (sådan er det ihvertfald i Saudi og mange andre af de lande), og så slipper men dem løs blandt utildækkede kvinder og lader dem se porno?? Jeg kan næsten ikke holde dumheden ud længere! Så også lige lidt norsk og svensk tv, og det slår… Read more »

James
James
6 years ago

För mig att det är en stor synd att onanera för muslimer, vilket antagligen gör trycket att våldta ännu större.I och med sexköplagen så är det inte heller lika lätt att köpa sex i Sverige. Det här handlar ju om en kulturkrock som större än nån PK-journalist nånsin kan föreställa sig.

Bonnläppen
Bonnläppen
6 years ago
Reply to  James

Många prostituerade undanber sig araber/muslimer, de är för otrevliga och ibland även våldsamma.
De skriver att de bara tar emot svensktalande eller liknande omskrivningar för att undkomma den kundgruppen.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Nu, när medelklassens villastäder drabbas, kan upproret vinna momentum och nå politikerna. Helt absurt hur politikerkasten går bakom ryggen på sina väljare – jag finner inga ord starka nog för att förmedla vad jag känner.
Den “politiska korrektheten” är det djävulska instrument, som den marxist-leninistiska filosofiska Frankfurtskolan utnyttjar, när människorna ska censurera sitt tal och sina tankar och det sistnämnda är det mest fatala. Den kände saxofonisten Gilad Atzmon har noga beskrivit denna mekanism i sina politiska brandtal.

polytempik
6 years ago

Nedbrytningen accelererar nu. Frågan är om det finns någon punkt där bägaren svämmar över, eller är vi fast i koka grodan-syndromet? Larmsignalerna bara staplas på hög men jag ser ingen fundamental reaktion…

achantus
achantus
6 years ago

Om globalistene skal forhindre at nasjonalstatene og den hvite etnisiteten har noen som helst framtid, er det logisk at barna blir angrepsmål. Den psykologiske virkningen av at barna er i konstant fare, er selvsagt heller ikke å forakte.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Jeg applauderer deg Julia for at du tok opp temaet hvor våre uskyldige unger blir sextrakassert/voldtatt av skjeggbarn som Løfven inviterer til Sverige.
Et stigende problem i hele Europa, hvor fellesnevneren er skjeggbarns kultur med sexovergrep blir praktisert
i de landene de kommer til, men som ansvarlige politikere ikke tar på alvor.
De må trå forsiktg , for er det Noe som tenner foreldre, så er det at barna blir offer for galskapens politikk.
…så Løfvens dager er nok talte nå…nyval.öm ikke så lenge..

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago

Julia Caesar skrev redan år 2010 en krönika “Sverige – våldtaget land” där hon varnade om utvecklingen i landet när etablissemanget och antifascisterna brännmärkte det svenska folket med ord som rasister om de vågade berätta sannigen om invandringen. Man kan säga att Sverige har inte bara blivit ett våldtaget land utan det förkommer också en inkvisition där människor jagas och skräms till tystnad. “När en självutnämnt politiskt korrekt samling högljudda och fanatiska människor sätter agendan över vad de anser vara fint att tycka, är det lätt att vanliga människor helt enkelt håller tyst. Eller ännu värre, spelar med. Tills allt… Read more »

Steinadler
6 years ago

Skillnaden mellan barn och föräldrar är att föräldrar har rösträtt och kan välja vilken sorts politik de vill rösta på. Barn har ingen rösträtt. De är helt utlämnade till sina föräldrar och det samhälle som föräldrarna och andra vuxna skapar åt dem. Det som förvånar mig är hur vuxna kan rösta på en politik som drabbar deras egen avkomma. Jag kan bara inte förstå det. Hur kan lojaliteten med utlänningar som av alla möjliga skäl vill bo i Sverige vara större än lojaliteten med de egna barnen och deras framtid? Hur ser tankearbetet bakom den prioritering ? Political correctness is… Read more »

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  Steinadler

Man må undre seg over hvilke psykologiske mekanismer som er i virksomhet. Å ofre seg selv på denne måten må da være i strid med alle biologiske prinsipper, ja i strid med livet selv. Nå hadde man riktignok også anfall av selvplaging i ulike religiøse bevegelser under middelalderen, men ikke i en slik skala som nå. Det hadde vært interessant å vite om denne trangen til selvdestruksjon var noe som oppsto som svar på en eller annen utfordring i løpet av vår evolusjon. Her må evolusjonspsykologene komme på banen med forklaringer.

trackback

[…] Julia Caesars nya krönika är läsvärd. Låt inte barnen ta smällen. […]

Mariah_Magdalena
Mariah_Magdalena
6 years ago

Medan svenska föräldrar arbetar häcken av sej på sönderstressade arbetsplatser och lämnar sina 2,1 barn på institution hela dagarna, så går invandrarföräldrarna hemma med sina 6 barn och uppfostrar dem i lugn och ro i hemlandets kultur.
Allt för våra skattepengar.
Och den dag svenska samhället kollapsar kommer de 6 invandrarbarnen att ta hand om sina föräldrar som de knutits starkt till genom gemenskapen under alla år, men vem ska ta hand om de svenska föräldrarna?
Det forna, numera nerbrända dagiset….?

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Karriär på svenskt vis. Var det en krönika o Sekotidningen för massor med år sen. Hur en invandrartjej berättade hur föräldrarna kom hit 1967. Och farsan hennes började på Scania och morsan gick på bidrag och hur dom köpte sitt radhus. Hon var jättestolt över Sverige och jag var spyfärdig vi som hade kämpat för vårdat radhus. Och reumatismen bröt ut och jag blev sjukskriven och vi fick lämna huset. Sen har man kämpat arslet av sig för att få hus igen. Men Sverige bjuder på allt till alla utom sina egna dom pissar våra politiker på. Ursäkta språkbruket jag… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Jag har alltid fascinerats av varför judarna bara gick in i gaskamrarna. En stolt människa med kämpaglöd hade ju hellre gjort motstånd och troligen blivit skjuten innan men man hade ju kunnat lyckats att vinna. Men det är samma fenomen med svensken nu man är bruten och utan kämpaglöd för sitt eget land. I godheten så gör man ett helvete för sina barn i framtiden. Allt för att rädda sin status i arbetet i det privat livet. Man vill ju inte bli kallad rasist. Överheten styr då menar jag inte marionetten Löfven utan kapitalet styr med Bilderberg i toppen. Sorros… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Bilderberggruppen, NWO samt västliga oligarker styr som de vill Flyktingströmmarna är endast som smörjmedel i deras planer för att förverkliga en global stat som är centralt styrd. Eller som i Orwells 1984 där världen är uppdelad i tre maktcentra.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Enligt Gilad Atzmon finansierar George Soros såväl vänstern som högern – fascisterna i Ukraina och till och med Hamas. Det är kontrollen överallt det kommer an på.

evert
evert
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Putin och Ryssland är grovt förtalade. Det är inte mycket av den s.k. information om förhållandena där som ligger i fas med sanningen. Jag råkar känna personer som bor där. Att flertalet människor i Sverige hellre lyssnar på tvättäkta landsförrädare än till människor som strävar efter att ta reda på sanningen innan de sprider informationen vidare är ett av de stora problemområdena i detta förljugna land.

trackback

[…] Ny söndagskrönika av den eminenta Julia Caesar. ”Svenska barn tvingas gå i första ledet och ta smällarna av den invasion av så kallade “ensamkommande barn” som kom till Sverige förra året”. Läs Julias krönika här. […]

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Äntligen börjar en del av svensk befolkning reagera. Men först när de själva blivit utsatta. Lättjan hos den svenska befolkningen när det gäller att söka rätt information och inte lita på MSM förklarar en stor del av den uppkomna situationen. Vi som i åratal på olika forum varit kritiska tycker faktiskt inte alls det är så roligt att säga “vad var det vi sa”. Vi ville endast påvisa ett antal sanningar med fakta som grund men blev kallade för fascister. Vad det gäller de här “danspojkarna” i Afghanistan kunde man redan för några år sedan få information. Hör och häpna,… Read more »

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

SVT ville väl genom sin visning få oss att tycka synd om de afghanska pojkarna – och öppna våra hj… plånböcker för dem.

Filtnisse
Filtnisse
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Migrationsverket ska nu placera dessa på vårdboenden för att de ska integrera sig och lära sig svenska. Som om den kvinnliga vårdpersonalen inte har nog!
De gamla värnlösa är nog lätt byte när ingen ser.
Huvva.

Ladulås
Ladulås
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Det är svårt att definiera det mentala tillstånd, som svenska politiker och ‘journalister’ befinner sig i. Det handlar om hård-indoktrinering i dagis+skola. Skolans erbarmliga nivå, som dödar allt självständigt och kritiskt tänkande genom att skambelägga allt ifrågasättande, kombinerat med totalt urvattnad och förljugen undervisning i historia och samhällskunskap, släpper ifrån sig okunniga och osjälvständiga zombies. Det handlar om Medias ständigt upprepade mantra om trosartiklar som multi-kulti, genus-trams och HBTQ-fjoll, från morgon till kväll, ofta lätt kamouflerat i serier och filmer. Och sist – men inte minst – handlar det om ren och skär egoism. En egoism, som är helt fokuserad… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Föräldrarnas reaktioner om ökande kriminalitet. risken för våldtäkter, fallande huspriser med mera, visar bara att dom har varit medvetna om problemen i många år. Ändå har dom valt att vara politiskt korrekta och rösta på landsförrädare. Detta omvändelse under galgen och hyckleri. Hade det inte hänt i deras fina områden så hade dom fortsatt att vara politiskt korrekta. Låt mångkulturen äta upp dem. Vi har varnat dom i flera år och dom har bara kallat oss för rasister. Dom kan gott ha det nu. Dom har fått precis vad dom röstat på i alla år. Vel bekomme!

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago

Jag delar din uppfattning om hycklande föräldrar. Många av dem har säkert fått vad de har röstat på, vilket bland annat diagrammet från kommunalvalet i Haninge 2014 visar.
Men barn ska inte straffas för att de har korkade föräldrar.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Julia Caesar

“korkade foreldre”…
Problemet er jo at De ikke forstår det..konsekvenser av egne handlinger/meninger går utover egne barn og fremtidige barnebarn.
Det er mange korkade familjer i Sverige ihht ¨hva de stemte, som er dagens Sverige.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Julia Caesar

Dom har samvetskval föräldrarna dom bjuder sina barn på kontantinsatsen till invandrarfritt boende. Inklusive mig själv. Men jag har inte samvetskval utan är mest förbannad på ungarna som står för den här invandringen. Men där har skola o media skulden utan jag har varit familjens rasist.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Julia Caesar

Vad jag menar är att vi kan inte lita på dem. Många människor tror nog att dom har tänkt om men jag är inte lika säker. Dom verkar mera vara opportunister. Därför bör vi inte bara omfamna dem rakt av. Vi måste ge dom tuggmotstånd. Dom måste visa genom sina handlingar att dom är värda att bli upptagna av den “mörka sidan” först. Annars är risken stor att vi får dolkstyng i ryggen och att dom vänder kappan efter vinden vid ett senare tillfälle. Såg statistik att S och M var störst i Haninge. Det är långt till 2018. Lite… Read more »

BlåSippan
BlåSippan
6 years ago

Precis vad jag skrev på ett forum, och fick på taffsen direkt från någon upprörd. Men du beskrev det mitt i prick.
Så är det, så länge det inte ha inträffat på deras gata , deras område så har de lullat runt och varit PK rätta.
Tycker att ALLA som röstat för detta, nu skall öppna sina gator, skolor och trygga områden, till förmån för den massinvandring de röstat på. Inte mer än rätt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  BlåSippan

Lustigt nog så läser jag just nu på Motgift att politikerna har backat från sina planer. Det blir inget boende i Haninge. En kvalificerad gissning är att dom boende nu åter går till att bli anständiga goda människor igen. Antirasister och antifascister med rätt värdegrund som stöder sossar och moderater som om den senaste veckan aldrig hade hänt överhuvudtaget. Just my five cents.

Talibananas
Talibananas
6 years ago

“Det som förvånar mig är hur vuxna kan rösta på en politik som drabbar deras egen avkomma. Jag kan bara inte förstå det. Hur kan lojaliteten med utlänningar som av alla möjliga skäl vill bo i Sverige vara större än lojaliteten med de egna barnen och deras framtid? Hur ser tankearbetet ut bakom den prioriteringen?” ‘Det sovande folket’ har genom mediernas mörkläggning och politikernas värdegrundspladder vaggats till fortsatt sömn. När nu hundratusentals orcher invaderar, skövlar och äter upp vårt land är det svårt att sussa vidare, i den mån man inte dödats i sömnen. Det går inte längre för politikerna… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Jeg kan ikke holde ud at læse det hele, for voldtægt af barn er så avstumpet og afskyeligt, at jeg kun ønsker én løsning for udådsmændene: Ikke spild penge og tid på retssag – eksekvér de barbarer fra ørkenhulerne! Man kan ikke tage voldtægtsgenet ud af dem, heller ikke med én milliard terapitimer! Svenskerne må da snart gøre oprør og tage magten fra de psykotiske politikere, om ikke med andet så med magt! Det er for dårligt, at en hel befolkning lader sig tryne på denne måde. Indtil magten generhverves af det svenske folk, kunne arbejdsløse og pensionister jo tilbyde… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lenn

Jag orkar inte heller läsa det hela, det är så hemskt.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Anna, om du trenger til at grine (laugh) – og det kan man godt ha behov for i disse dage, så se denne video fra BNI: http://www.barenakedislam.com/2016/02/06/hallelujah-isis-jihadi-hunting-season-has-finally-begun/
Disse billeder gør også godt i denne mørke tid, og jeg er stolt over at se, at så mange tyskere og andre folk møder op til demoer.
http://www.barenakedislam.com/2016/02/07/clashes-break-out-across-the-globe-as-tens-of-thousands-take-to-the-streets-to-protest-muslim-immigration/

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lenn

Tack, det behövde jag verkligen!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Godt 🙂

Oxis
Oxis
6 years ago
Reply to  mjolly

Vidrig bild! Är det så vi vill ha det i Sverige? När jag var liten flicka kunde man röra sig fritt i samhället och på landsbygden. Med det perspektivet kan man inte anse den utveckling vi ser här som framåtskridande.

Kosh Naranek
Kosh Naranek
6 years ago
Reply to  mjolly

Har hänt förutcomment image

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Det är så tragiskt att man inte finner ord. Du är lungorna i stadsparken, men en del verkar andas med gälar … För varje dag som går kommer larmrapporter från alla EU:s västerländska hörn. Men att få rättvisa i detta kommer aldrig att gå. Vänsternazisterna klappar sig med ena handen själva på bröstet och med den andra smockar de alla som inte tycker som de. Jag avskyr dem som pesten! Och kommer aldrig förlåta eller glömma att de förstört och raserat ett helt land bara för att de ville vara de “goda” när de i själva verket är djävulen …… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Du har så rätt; vänsternationalsocialisterna (sic!) har varit mest aktiva och de har infiltrerat samtliga partier så att vara “vänster” är OK men att vara “höger” är fult, rasistiskt, högerextremt, antisemitiskt. Att det kunnat bli så är produkten av en mångårig indoktrinering av vårt kritiska tänkande via PK.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  ramonafransson

Det er virkelig dags at stå sammen og passe på barn på gater og i busser og tog! Ta med paraply (gjerne i stål!) og pepperspray (som er tilladt i Sverige) og vær klar til at slå fra dig for at beskytte gamle og barn! Stay alert, og drop at sidde med høretelefoner på i bus og tog, da det hæmmer opmærksomheden.

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  Lenn

Äkta pepparsprej är inte tillåtet i Sverige men man kan köpa ett försvarssprej, med eller utan röd färg.

Ꭿℕℕ-ℳᎯℛℐℰ
Reply to  Maja Dacke

I Sverige ska man inte försvara sig utan vända andra kinden till och tacka för det dessutom. Om du försvarar dig är det du som blir åtalad för allt möjligt och omöjligt verkar det som….

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Och helst dra ner byxorna och peka på skinkorna och säga: Ficka! Ficka!

Lenn
Lenn
6 years ago

HAHAHA! Åååh, den var go’!

Lenn
Lenn
6 years ago

Jeg Struntar højt og flott i slikt! For en del år siden brukte jeg faktisk en stålparaply på en vanvittig, fuld mand, som generede mig, først i bussen, hvor han dyttet mig i ryggen, derefter ute på gaden, hvor jeg sagde til ham, at han skulle lære at opføre sig ordentligt over for damer! Han blev sinnt og slog mig på skulderen, og da gav jeg ham min næsten en meter lange stålparaply for fuld kraft ind på siden af hans hoved – lige på øret! Jeg trak den helt ovre fra, så jeg fik stor kraft bag. Det sagde… Read more »

Ꭿℕℕ-ℳᎯℛℐℰ
Reply to  Lenn

Bravo!!! Och jag ser också till att försvara mig om det skulle behövas.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Det var konstigt, for jeg synes at have læst på en svensk reklame, at man kan bestille dem.. Træls. I Paris kunne man bare gå i en butik og købe dem, også tåregassprays med rød farve.

pigeon
pigeon
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Tyvärr verkar inte dessa (light)sprayer vara särskilt effektiva
Har sett provningar där “testaren” står och småler efteråt med lite lätt svidande ögon

En beslutsam gärningsman kan mycket väl fortsätta efter den behandlingen och i värsta fall bli argare och ännu brutalare…

pigeon
pigeon
6 years ago
Reply to  pigeon

Däremot kan man mycket väl koka ihop nåt ganska enkelt själv (se youtube) som ger samma effekt som det man tyvärr inte kan köpa i handeln

Lämpligen laddar man sedan det i en liten potent vattenpistol man kan ha i handväskan

Har ordningsmakten synpunkter efter att man tvingats försvara sig kan man anföra att anordningen var ämnad för arga hundar och att man handlat i självförsvar samt att “sprutan” varit laddad med vanlig mat man kan köpa på ICA…

Ꭿℕℕ-ℳᎯℛℐℰ
Reply to  pigeon

Bra idé!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  pigeon

Man kan ju även koka ihop något frätande. Gäller bara att ha någon behållare som tåler detta fluidum och kanske viktigast av allt. Hålla sig undan för farbror blå efteråt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

comment image?oh=3d308e42a661d5f6b4cfbc2a5443162e&oe=5737A5EC

Anna Svensson
6 years ago

Här är en rysk video om toleransvansinnet i Tyskland:

https://www.netzplanet.net/satire-aus-russland-der-toleranzwahn-in-deutschland/

102
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x