7
feb
Seneste opdatering: 8/2-16 kl. 0816
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Først nu har Tagesspiegel i en bisætning i reportagen Schläge gegen Schwule in Kreuzberg anerkendt, at to homoseksuelle mænd for tre uger siden blev tævet med læderbælter af en rasende flok af arabisktalende mænd. På denne rystende video kan man høre, hvordan de to skriger i panik.

“I de sidste par måneder er forbipasserende dagligt blevet omringet på Kottbusser Tor i Berlin-Kreuzberg. Tegnebøger, telefoner, håndtasker er blevet stjålet. Lykkedes det ikke, sprøjtede de deres ofre med peberspray eller truede de dem med kniv. Nogle kvinder blev taget på brysterne eller slået i ansigtet. Eller som for tre uger siden, da en rasende flok arabere jagede to bøsser med bælter mens de to mænd skreg i panik. ” På videoen høres kommentarer på tyrkisk om de arabiske mænd, der terroriserer dem. Brutale Schwulenjagd am Kottbusser Tor in Berlin (Snaphanens oversættelse)

Paris angrebet i nov. 2015: “Det første i en række”

Telegraaf:’Aanslag Parijs eerste in reeks’. (Oversættelse Jan Winkelman & Snaphanen)

Det kommandoraid-agtige terror der ramte Paris i november 2015, var den første i en række som vil komme, forudsiger den internationalt anerkendte norske terrorforsker Petter Nesser.

Nesser forventer, at antallet af terrorangreb i Europa med en paramilitær, guerilla-lignende karakter stiger, endda også med brug af biologisk/kemiske våben. Nesser bygger sin forudsigelse på tyve års forskning i jihadisme i Europa. Desuden har han indsamlet omkring 151 terrorplaner og studeret 40 nærmere.

Angriberne vil være tilbøjelige til at bruge nye teknologier som f.eks. droner. Der er allerede set amatørplaner på dette område. Vi må regne med terroristerne for at opnå maksimal effekt vil søge at sprede deres angreb live gennem medierne og dermed vanskeliggøre arbejdet for politiske beslutningstagere og praktikere, “sagde Nesser.

Nesser, som er seniorforsker ved det norske Forsvarets forskningsinstitutt FFI, var en af ​​talerne ved en nylig konference i National Coordinator for Counterterrorism and Security (NCTV) Hans tale blev trykt i sin helhed i den nyligt offentliggjort i magasinet National security and crisis management.

Han advarer om de kapacitetsproblemer problemer europæisk sikkerhed nu står overfor: Mellem 2008 og 2015 var der mindst otte planer af samme kaliber som angrebet i november sidste år i Paris. I fem af dem var der en forbindelse til Al-Qaeda og tilknyttede netværk, og tre af dem var med IS koblinger. Det nye ved Paris var, at det lykkedes. En væsentlig årsag til det var, at europæisk sikkerhed er konfronteret med kapacitetsproblemer. Indtil udbruddet af krigene efter det arabiske forår blev omkring 80 procent af jihad-planer i Europa er forpurret eller de mislykkedes dem på grund af terroristernes egen inkompetence. I dag lykkes flere terrorplaner .”

Paul Abel, leder af NCTV afdelingen for terrorisme og ekstremisme i Holland, påpeger i sit bidrag at “sociale relationer er under et stort pres i Holland “: “Polariseringen mellem forskellige befolkningsgrupper vil i de kommende år vil være en vigtig risikofaktor for radikalisering: Ikke kun blandt muslimer, men også i det yderste højre – og som svar på dette, fra den yderste venstrefløj i det politiske spektrum “.

Ifølge Abel, også vicedirektør i National Coordinator for Security and Counterterrorism, kan frygten for islam kan tale til nogle indfødte med en øget voldsparathed. Han frygter, at en enkelt hændelse kan starte en kæde af voldelige begivenheder, som vil ryste samfundet.

Begge NCTV embedsmænd, Abel og forsker Nesser, advarer om en øgning i terrorangreb fra ustabile, forstyrrede enkeltpersoner,’potentielt voldelige enspændere «i NCTV’s sprog. ,, Det mest bekymrende udvikling inden for terroristisk vold vil ikke forekomme så meget i et fjernt land, men meget tæt på. Individualiseringen af vores samfund har en direkte indvirkning på vores sikkerhed. Sociale relationer og strukturer, der satte barrierer i fortiden, og gjorde det muligt indgribe mod radikalisering, fungerer knapt nok længere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
6 years ago

Media bias in Europa… friatider.se
40% av svenskene mener media er for venstrevridd, som selvsagt ikke er noen overraskelse for oss som diskuterer her, men de opplever det også som et problem…
Innebærer dette at svenskene nå endelig skjønner at media juger for de…og har gjort det over flere år…

invernes
invernes
6 years ago

Arabere er en lavere stående art av menneskeheten, de passet godt i ørkenen der kameler passet på dem, problemet er at disse vesen ikke passer til å leve blant normale mennesker i Europa, de må returneres til ørkenen hvor de hører hjemme.

Bildet her illustrerer hvordan 1000 år med innavl preger arabere.

http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/large/public/freaks.png

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Det er noe kamelaktig over denne….kanskje hans gammelfarbror var en….

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  invernes

Dette er et typisk resultat av zika-viruset.

achantus
achantus
6 years ago

“…europæisk sikkerhed er konfronteret med kapacitetsproblemer.” Ja, om kapasiteten er på bristepunktet allerede nå, hvordan skal det da bli om et år eller to? Det kommende Jihad i Europa vil til å begynne med være noe i likhet med den gamle kinesiske avrettingsmetode som på engelsk kalles “death by a thousand cuts”, dvs. mange små risp som hver for seg ikke betyr så mye men som er dødelige i sum. For eksempel bilbrenning (carbecue), kasting av sten på biler fra broer, telefontrussler mot skoler, plassering av objekter på toglinjer, brannstiftelser i trehusbebyggelse, vandalisering av kirker og graver, antasting av kvinner… Read more »

Hans Und
6 years ago

” Han frygter, at en enkelt hændelse kan starte en kæde af voldelige begivenheder, som vil ryste samfundet.”
Han fortæller, at nedtælling til borgerkrig er igang, og at det blot er et spørgsmål om tid. De hændelser han henviser til, ser vi jo stort set dagligt.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  snaphanen

Så længe politikerne ikke vil se i øjnene, at islam har erklæret krig, så vil terroren fortsætte. Uden hensyn til dialog og andet pladder. Så Med andre ord tilstanden vil forblive, medmindre man nedkæmper og ødelægger islam til bunds, både lokalt og islams udenlandske centre. Et godt sted at starte er ikke at anerkende islam som religion, men erklære islam en ondartet, kriminel og uønsket kult, som forbydes i Europa. Den slags er gjort før med tilsvarende bevægelser. Der er 1,2 milliarder muslimer – og hvad så! Der er 5,8 milliarder, der gerne ser dem udslettet. Mennneskerettighder osv. Det er… Read more »

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  Hans Und

Eller man kan også si at borgerkrigen allerede er igang. Grensen mellom borgerkrig og ikke-borgerkrig vill sannsynligvis ikke være mulig å definere presist. Det vil heller være snakk om en kontinuerlig eskalering.

trackback

[…] bringer en oversættelse af en hollandsk artikel. Her på hotellet hæfter vi os ved […]

Lenn
Lenn
6 years ago

Merkel og EU vil åbenbart ha os udryddet, men vi giver os ikke uden kamp. I nærkamp vil noget som Krav Maga kunne gøre en forskel (hvis nærkamp, og der ikke er 1.000 af vilddyrene), og det sidste minut (3) er ret komisk – bare ikke for journalisten! https://www.youtube.com/watch?v=IlvSoG6ssjo

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Därför är det ju lite lustigt att både bögar och feminister inte så sällan är extremt positiva både till massinvandring och islam. Var så god. Nu får ni precis vad ni har önskat hela tiden. Ert efterlängtade paradis har långt omsider till slut infunnit sig. Så bara sätt igång och njut.

latmask
latmask
6 years ago

Ska de njuta av att bli stenade, eller att få en flygtur från 10:e våningen?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x