9
feb
Seneste opdatering: 8/1-24 kl. 1831
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

30 procent af den svenske befolkning er allerede i dag udskiftet med fremmede kulturer.

Nogle tusinde har set juristen Gavin Boby’s tale i København i lørdags, men ingen har mærkeligt nok hæftet sig ved det vigtigste han siger, nemlig at mængder af følger af masseindvandringen falder ind under FN’s definition på folkemord, United Nations General Assembly Resolution 96, “The Crime of Genocide”.

Svenskere der er internt eller eksternt fordrevne, svenske kvinder der voldtages efter noder, indvandreres systematiske voldtægt af omkring 1 mio. engelske småpiger osv. osv. Mange hundrevis af svenskere er blevet dræbt af indvandrere (komplet liste er svær at opdrive og staten vil som hovedskyldig i al fald ikke fremskaffe den.) Titusinder har forladt de værst indvandringsramte byer, 50 000 fraflytter landet om året. Svenskere bliver chikaneret ud af indvandredominerede kvarterer, og der er er mindst 55 no-go områder i landet.

Der kan måske være en modvilje mod at betragte det som folkemord, men det forhindrer ikke, at det er mere end dækket af definitionerne på et sådant. Man bør nærlytte Gavin Boby’s tale, ikke bare politikere, men også svenske journalister, for medhjælp til folkemord er også strafbart. Selvom der sandsynligvis ikke kommer noget retsopgør med dem, skal sandheden om dem alligevel siges. Der er ikke nogen pæn måde, at sige det på.

For at forstå begrebet, må man vide, at folkemord er meget andet end fysiske mord på enkeltpersoner eller grupper. Der er 26 forskellige definitioner på folkemord, der mere eller mindre indeholder, hvad den polske jurist Raphael Lemkin siger her:

Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves. The objectives of such a plan would be disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of the personal security, liberty, health, dignity, and even the lives of the individuals belonging to such groups.

The crime of genocide should be recognized therein as a conspiracy to exterminate national, religious or racial groups. The overt acts of such a conspiracy may consist of attacks against life, liberty or property of members of such groups merely because of their affiliation with such groups. The formulation of the crime may be as follows: “Whoever, while participating in a conspiracy to destroy a national, racial or religious group, undertakes an attack against life, liberty or property of members of such groups is guilty of the crime of genocide. Raphael Lemkin, polsk jurist.

Om svenske politikere og journalister plejer jeg at sige, at “de har givet landet væk.” Det er ikke en talemåde eller en overdrivelse for at fremme forståelsen, og jeg foretrækker i øvrigt underdrivelsen, hvis det endelig skal være. 30 procent af den svenske befolkning er allerede i dag udskiftet med fremmede kulturer, vi ser en elite, der påfører deres egen befolkning kulturkrig, som allerede er temmelig voldelig. Den bliver værre for hver måned, der går.

50 procent vil blive nået, om det nu bliver om 15 eller 30 år. Betragt demografien 2009-2050 ud fra forskellige prognoser. I 2050 vil svenskere være i mindretal i 16 af de 25 største svenske kommuner og dermed i hele landet. De vil sandsynligvis være i mindretal inden. Det er hævet over enhver tvivl, at vi allerede i dag er vidne til et folkemord på svenskerne, spørgsmålet er kun, om de skyldige nogensinde bliver straffet og hvor fatale følger, det får for oprindelige svenskere.  Svenskerne er splittede, bedragede af politikere og journalister, og i vildrede over en stat de var vant til at kunne stole på. Hvis de vil gøre oprør mod deres kommende skæbne, er det ved at være sidste udkald.

Sejrherrerne skriver historien, og de der afskaffede Sverige kommer til at beskrive deres eget forrædderi og det vil blive i milde og forstående vendinger. Se svensk MSM i dag eller en hvilken som helst dag. Hvad der bliver tilbage for magthaverne at regere over, er et helt andet spørgsmål. Lars Berglund, docent i kunsthistorie, sagde for ti år siden om disse politikere og journalister:

“Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering”

Derfor er svenskerne i vildrede. Det er aldrig set før, og de har svært ved at begribe det, de ser for deres egne øjne. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg også gnider mine egne af og til.

Svenskar i minoritet år 2050?  og Utländsk bakgrund i alla kommuner 2050

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kverulantus
Kverulantus
8 years ago

Varför vill svenska politiker importera mellanöstern till norden?
De flesta länderna där är “failed states”.
Importen av dessa bidragsbaroner kommer att slå sönder vårt samhälle.
Har politikerna totalt havererat?
Inget gott kommer av multiimport av obildade idioter!
Hedersmord ,könsstympning och månggifte?
Det är vad de nytillkomna bidragit med .
Det hade vi klarat oss utan!

Anna Svensson
8 years ago
Reply to  Kverulantus

Utomlands ses också Sverige redan som failed state.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan.

Jan Jansson
Jan Jansson
4 years ago
Reply to  Kverulantus

Många drivande “svenska” politiker är halvjudar och kvartsjudar.

trackback

[…] 37 procent af Sveriges 0-44-årige er nu indvandrede og efterkommere. Hvis man synes, at “folkemord” lyder vel drastisk, bør man bruge et kvarter på at studere, hvad det betyder juridisk: Der foregår et folkemord på svenskerne. […]

trackback

[…] i anvendelse, som er nødvendige til at stoppe det. En dag vil hele Sverige være Syrien, da er folkemordet på svenskerne en […]

trackback

[…] også Der foregår et folkemord på svenskerne og det er svenske politikere, der foretager det. Hvad der er sket, falder ind under samtlige […]

trackback

[…] i en generation i Sverige, på den ene eller den anden måde falder ind under samtlige, anerkendte definitioner på folkemord fra 1945 til idag. Det kan med andre ord blive alvorligt for de hovedansavrligt, og man kan kun […]

trackback

[…] modsat ud. Det er evident, at vi er vidne til en politisk forbrydelse, der falder ind under talrige definitioner på folkemord. Vil det gå ustraffet […]

Steinadler
8 years ago

Der kan måske være en modvilje mod at betragte det som folkemord, men det forhindrer ikke, at det er mere end dækket af definitionerne på et sådant. Man bør nærlytte Gavin Boby’s tale, ikke bare politikere, men også svenske journalister, for medhjælp til folkemord er også strafbart. Selvom der sandsynligvis ikke kommer noget retsopgør med dem, skal sandheden om dem alligevel siges. Motviljen er forståelig. Det er ikke lett for folk å ta inn over seg at vi er omgitt av mordere. Har man først akseptert at det faktisk er slik det forholder seg så oppstår nødvendigvis også forestillingen om… Read more »

Lotta
Lotta
8 years ago
Reply to  Steinadler

“Motviljen er forståelig. Det er ikke lett for folk å ta inn over seg at vi er omgitt av mordere.”

Instämmer! Människor kan inte tillåta sig att förstå det uppenbara, inte ens de flesta SD:are verkar se de större sammanhanget enligt mig. Men hur kan alla dessa länder i väst unisont frivilligt begå självmord om det inte fanns en kraft bakom som orkestrerar dessa politiker och makthavare att vara ombord på detta?

jasminum
jasminum
8 years ago
Reply to  Steinadler

Stor takk til deg Steinadler, for din modige klare stemme. Du er av snaphanen-kvalitet, livsviktig sådann. Det er ikke alle gitt, relativistiske og feige som så mange av oss er. Vett, klokskap og vilje til å kjempe er ikke egenskaper som henger på trær.

Lenker til denne artikkelen for dem som ikke kjenner til mulig bakgrunn for hva som foregår. Tror selv at her finnes mye reell informasjon for dem som søker sannheter. Ta gjerne med kommentarene:

http://antropocene.se/2015/december/hotet-mot-var-frihet-och-var-halsa.html

Lotta
Lotta
8 years ago

Ja Arnstad är väl helt passé.
Men hans dårskap lever vidare i andra. Polischefen som ägnar sig åt att tycka synd om afrikansk mördaren som huggit ihjäl ung kvinna på HVB hem…osv osv

Bastardo
Bastardo
6 months ago

Snaphanen must be a strong candidate for the Nobel Peace Price.

Bastardo
Bastardo
6 months ago

The definitions of genocide seems to mention the INTENT. Therefore this is probably not genocide, as the establishment does not have the INTENT to annihilate the swedes. (At least until the tipping point, which is coming in a few years). Therefore: “Forgive them, for they know not what they doeth”. What is needed, is enlightenment of the establishment, not least the schools, the media and the voters. Until now the swedes carry a heavy guilt, having voted for muslim population during the last 2 generations. But it may not be too late. Or it may be too late, sadly? Living… Read more »

Ehm Christensen
Ehm Christensen
4 years ago

Der kommer intet godt ud af at flere og flere muslimerkommer ind i landet for at øge den faldende befolkningsmængde. Man burde i steder for få østeuropæere til landet, som er kristne. De vil være integrerbare og med tiden blive som os selv. Muslimer er og bliver ved med at være islamtro. Det blandt andet fordi de fastholdes i troen af imamer der truer med Sharia. Stop invandringen nu – så har Sverige måske en chance endnu til at undgå islams overtagelse, men set er nu om få år vil det være for sent. Danmark har en lidt længere line,… Read more »

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
6 months ago

Det er allerede for sent – den muslimske (<1 mio.) egenavl i Danmark er i dag > 10.000 stk. pr. år, medens den svenske med 2,2 mio. muslimer formentlig mere end det dobbelte ca. 22.000 stk. og stadig hvert år ankommer >25.000 stk. ligeså i Danmark ca.10.000 stk.

Bastardo
Bastardo
6 months ago

We should be glad, that the large european nations seem to be awakening. In Italy, France and even Germany, the “right wing extremist parties” are gaining ground and will soon be able to influence immigrant policy. And thank God, that Austria, Hungary and Poland are members of the EU.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Er det demokrati- og ytringsfrihedselskende unge danske rødfascister der lægger baggrunden? ?

Hans Und
Hans Und
8 years ago

“vi”/”man” kunne jo holde et privat tribunal, hvor påstanden afprøves på forskellig vis. Nok så vigtigt til den ende er, skulle ideen får luft under sig, at “modparten” / repræsentanter for “den” i det mindste er inviteret til, at give (for)svare for sig.
https://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Tribunal

achantus
achantus
8 years ago

Legal definition of genocide Genocide is defined in Article 2 of the Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (1948) as “any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such: 1.Killing members of the group 2.Causing serious bodily or mental harm to members of the group 3. Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about itsphysical destruction in whole or in part 4. Imposing measures intended to prevent births within the group [and] 5. Forcibly transferring children… Read more »

Lotta
Lotta
8 years ago

Det är helt galet i Sverige och dom med makt viker sig inte en tum!
DN påstår att nykomlingarna knappt begår några brott alls samtidigt som polisen mörkar med kod 291,,så DN ljuger som vanligt, något som Tino Sandaji redan bevisat utan problem.
Sen kommer dåren Arnstad och påstår att kriminaliteten minskat sen 40 talet!
Det är sant, han säger så! ( Sveriges är befolkat av många dårar)
Se Twitter:

Lotta
Lotta
8 years ago
Reply to  snaphanen

Svarade ditt inlägg men det hamnade fel. Det går inte att ändra.

latmask
latmask
8 years ago
Reply to  snaphanen

Han leder tokligan, men brottsförnekaren Sarnecki jobbar sig uppåt och närmar sig Arnstad.

Lotta
Lotta
8 years ago
Reply to  latmask

Ja den ja! Han är en sann förvillare av fakta. Här gäller det att grumla vattnet så mycket det bara går.

Kverulantus
Kverulantus
8 years ago
Reply to  Lotta

Människor som Arnstad går fria för att Sverige stängde dårhusen.
Han hade garanterat platsat som intern på Beckomberga!
Madrasserad cell och tvångströja dygnet runt.
Hans tvångsföreställningar och psykotiska utsvävningar visar på en fara för samhället.
Lås dörren och kasta bort nyckeln!

invernes
invernes
8 years ago

Bare det svenske folk kan stoppe dette ! de må ta over makten, fjerne alle landssvikerne i landet, jage ut alle muslimer av landet, det blir virkelig tøffe tak , men svenskene klarer dette om de bretter opp ermene.

Lenn
Lenn
8 years ago

Husker nogen denne meget sigende video? Jeg håber, at Stampe, Johanne og resten af fascist-klubben husker, at mange advarede, den dag deres børn og de selv bliver tvunget til at bære den sorte sæk.
https://www.youtube.com/watch?v=eR0-Jp4TyIE

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

30 procent … – Hvilke årgange taler vi? Er det også tredive procent af de 90-årige? Eller … er det i stedet et endnu større antal i de fertile og førfertile årgange? Og endelig: Hvilke nationaliteter taler vi?

– – –

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Initiativtagerne til en vellykket befolkningsudskiftning bliver naturligvis ikke straffet. De bliver hædret. Tænk selv efter

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

P. P. S. Når vi selv regner, siger vi, at i år 2050 vil +18 % af befolkningen i Danmark være udlændinge eller efterkommere. Sådan ser det jo ikke ud, når vi kigger os omkring. Det opleves som om, der vil være langt flere til den tid. Men her skal man forstå, at tidligere indvandrede til de muslimske kolonier nu medregnes som pr. definition ‘danske’, da tiden af uvisse grunde indgår som en faktor i udarbejdelsen af prognosen. Der vil altså være langt flere, end 18 % i Danmark, der i 2050 har andre loyaliteter og en anden kulturel identitet… Read more »

sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  snaphanen

Kattene mine bodde i stallen i flere generasjoner, og ikke blev de hest av den grunn..:)

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Pt bør der over 100.000 ikke-danskere i København.

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Det tvivler jeg på du, eller for den sags skyld de, skal regne med. 1) Der kommer et tidspunkt, uanset om det er for sent, hvor folk vil kæmpe imod, om ikke andet fordi der ikke er andre muligheder for simpel overlevelse. Til den ende vil aflivning af personer med forrædder potentiale være et af de instrumenter, der tages i brug. Om ikke af andre grunde, så som simpelt forsvar. Folk der allerede har vist sig som forræddere falder selvfølgelig i kategorien “potentiel forrædder”. 2) fsv at den muhammedanske overtagelse sker nogenlunde “gnidningsfrit”, så vil den nye herskendeklasse, selv uden… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Hans Und

Hvis retfærdigheden sker fyldest, skal Löfven afsone som skægbarn for afghanske mænd! ?

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg er klar over det. Hvis du tror, han har så detaljeret en indsigt, vil jeg da bestemt gerne have del i den. For det er jo de tal, der kan bringe os til konklusionen, at “nu sluttede det i Sverige!” længe før tallene, der taler om “procent af befolkningen” eller “det demokratiske flertal”. For som de fleste intuitivt genkender: Når flertallet i de fertile og handlekraftige årgange ikke længere er – i det mindste – vestligt … så er Sveriges tilværelse som svensk definitivt og uigenkaldeligt omme. Derpå kan regnbuerepublikken starte sin. Med en nytårsfejring af år 0 i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

comment image?oh=76ba94b59af71dcd189f663cd513f758&oe=5739C842 😉

latmask
latmask
8 years ago

Det är för det mesta inte mjölk i flaskan. Jag vet att de inte får dricka, men i det ännu existerande Sverige gäller riks-darura.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x