11
feb
Seneste opdatering: 12/2-16 kl. 0813
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem er ikke glad for Twitter? Man kommer til lægen eller tandlægen, og man kommer som sædvanlig til en halv time for sent. Man har valget imellem Twitter, Politiken, Alt for Damerne og Helse. Man følger verdens gang på Twitter. Det seneste terrorangreb kommer på skærmen ikke to minutter efter at det er sket.

Nye toner fra EU?

Tør man virkelig tro det? I den ellevte time.

NATO is sending warships to the Aegean Sea to help Turkey and Greece crack down on criminal networks smuggling migrants and refugees into Europe.Three military vessels have been ordered to move immediately to the Aegean Sea to conduct reconnaissance and surveillance, Jens Stoltenberg, the NATO secretary-general, said today.The move is aimed at helping Europe tackle its worst migration crisis since World War II, with more than a million asylum-seekers arriving in Germany alone last year. NATO warships ordered to patrol the Aegean Sea ‘without delay’ after Turkey, Germany and Greece ask for help in stopping illegal migration

Tens of thousands of migrants could be sent back to Greece, under plans unveiled by the European Commission on Wednesday.The EU’s leadership wants to apply a rule, known as the Dublin regulation, that permits EU countries to deport an asylum seeker to the first EU country they reached on their journey. Some 800,000 people arrived in Greece last year on their way to central Europe, but removals under the Dublin rule have been suspended since 2011 after the European Court of Justice and European Court of Human Rights ruled that the Greek asylum system is “degrading”. EU plan to send asylum seekers back to Greece

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
6 years ago

Lars Bern; verdensherredømme – del III publisert idag:
http://anthropocene.live/2016/02/11/drommen-om-varldsherravalde-iii/

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago

Hva enn NATO, EU eller noen land kommer til å gjøre der nede. Så er de i mine øyne like inkompetente og viljeløse for det.
– Det er for sent, og for mange liv gått tapt.

Anna Svensson
6 years ago

Från EU håll har vi hört mycket, för det mesta händer ingenting ändå. Bort med EU, hellre i dag än i morgon.

Markus Lindt
Markus Lindt
6 years ago

Vilket intryck ger Europeiska Unionens beslutsfattande? 1. Välkommen hit! Sjöbevakare hämtar migranter till Italien. 2. Nej, Italien får inte skicka tillbaka immigranter. 3. Turkiet får inte skicka immigranter till EU. 4. Turket får inte hindra Syrier att komma till Turkiet. 5. Ungern får inte skydda sina gränser. 6. Grekland måste skydda sina gränser. 7. Migranter skall skickar tillbaka till Grekland. 8. Nato skall göra (vad fan?) i Egeiska havet. Stoppa migranter? Göra sig till åtlöje? … samt lögner om den ekonomiska och kriminologiska effekten av invandring, mörkläggning iakttagna verkningar av migrationen, censuravtal med Google, Twitter och Facebook. Vem fan producerar… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Markus Lindt

Å, nei det er så kjekt å være med der. Inviterte til Davos blir vi jo og. Ja, ja gode penger tjente jeg – nå trekker jeg meg tilbake å kjøper et slott.

Bjørn
Bjørn
6 years ago

NATO ved i Det ægæriske Hav giver absolut ikke færre indvandre. Det er den bimse (men stafmyndige) Merkel, som dumt vil tækkes den lille sultan ved Bosporus, hvis felttog i Syrien, Irak og mod PKK truer med at blive hans eget endeligt.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Bjørn

Godt sagt!

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Bjørn

Hennes selvbilde tåler/tolererer ikke noe tap av ansikt. VI må lære oss å avsløre slike i tide – om mulig! Farlige mennesker.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Bjørn

Korrekt, Bjørn. NATO har allerede svaret, at der ikke bliver tale om “push-back”-operationer. Såeh … forvent “menneskefiskeri”. Og for Danmarks vedkommende: Asylantfiskeri.

Det bliver “grænsekontrol” version 2.0. Dixi.

– – –

Lenn
Lenn
6 years ago

Sådanne ‘toner’ skulle lyde fra tinge i EU! Se video med Michael Savage – http://www.barenakedislam.com/2016/02/11/banned-in-britain-conservative-radio-talk-show-host-michael-savage-has-been-banned-from-entering-the-uk-since-2009/ – og den er endda nogle år gammel. Man bliver både skidesur, men kommer også til at grine.

invernes
invernes
6 years ago

NATO skulle jo beskytte oss mot farer ! nå renner det livsfarlige muslimer inn i Nato land, på tide de kaster ondskapen ut av Europa og stenger grensene for disse satans horder.

Lenn
Lenn
6 years ago

Næh! Den tror jeg bestemt ikke på. Dommedagsuret siger 3 i midnat http://thebulletin.org/timeline, og allerede de horder, vi har fået ind i Europa, er nok til at knække det hele og starte en voldsom borgerkrig, dernæst verdenskrig. Bortset fra det, så er Stoltenberg en parodi (det var ham, der åbnede Norges porte på vid gab, for muslimerne), for han og resten af slænget vil jo ikke fatte, at det er en massiv okkupation og slet ikke den ‘stoore tragedie’, som han taler om! De kommer, fordi Merkel har inviteret dem fra nær og fjern, og det er mange gange blevet… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Hvis dette innebærer at det blir færre lykkesøkere/kjeltringer som kommer seg til Norden er det helt ok for meg, skjønt jeg ser galenskapen i å returnere de til Grekenland, stakkars land og befolkning…de må jo også hjelpes som Tyrkia får ved milliarder pøses inn.
Brundtland var den som åpnet Norges porter for denne galeskapen, ved å lure oss bakveien inn i EØS, som senere ble fult opp av Stoltenberg…fellesnevner PK og begge forrædere av Norges befolkning.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det var Brundtland, ja, havde glemt det. Men Tyrkia lurer jo Merkel, for de får nok milliarder ind, men ud den andenandre vej – ad baglemmen – sender de i tusindvis fra deres mangeårige ‘flygtninge’lejre.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Tyrkia lurer oss alle…bestandig og alltid, men vi må prøve ut alt nå.
Vi burde pøse inn milliarder i alle flyktningeleirer..bygge nye, der de fleste flyktninger lever…enda.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det mindste man kunne gøre, er at hjemsende 1 tyrk for hver “flygtning” Europa modtager, det ville da lette lidt – og Tyrkiets økonomi går jo fint, ifgl. Erdogan, så der måvære god brug for flittige og arbejdssomme tyrker i deres hjemland. De fleste har jo derudover dobbelt tyrkisk statsborgerskab, så det kan ikke være problemet.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hahaha! God ide! Det kunne være super!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, men hvorfor skal kristne Europa hænge på “tyrkens” ødelæggende adfærd, kan man jo spørge? De mohammedanere koster os milliarder. Nu bør Merkel sige “Stop” til flere flygtninge, og be’ Saudi om at tage affære. Det er trods alt deres uvorne og onde fætre! Europa skal være lukket land. Luther sagde noget interessant, da ‘tyrken’ stod uden for Wien for ca. 500 år siden: “For djævelen søger gennem sit redskab, tyrkerne, ganske vist ikke alene at opnå det verdslige herredømme, men også at støde Kristi rige og hans hellige lemmer fra troen, som Daniel siger i 7,8. Derfor vil jeg… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, vi kan bare håbe, at nogen virkelig vender de både rundt og skubber dem tilbage. Men jeg ser blot en samling inkompetente halvhjerner i EU, som ævler og kævler og ikke formår at handle, så jeg tror ikke på den. Der vil nok komme oprør, men når man ser den brave franske dame fra Calais fortælle, så står det jo klart, hvem det er regering og politi ‘beskytter’. Det er ikke befolkningen, som ikke vil lade sig invadere.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Lenn

Den franske tidligere legionærgeneral og generalstabschef er ikke den eneste på det sidste af højtstående militære, der har udtalt sig i samme retning, og det bliver nok derfra løsningen for Europa skal og vil komme.
Og det vil let kunne udføres, såfremt alle kompagnichefer i NATO stadig har kupplaner liggende i deres bokse, de planer som tidligere lå mod kommunistiske kupforsøg.
Det var sådanne planer de græske oberster udnyttede, da Konstantin røg ud.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Man skulle sætte Fremmedlegionen ned for at bevogte Europas porte. De plejer at tage opgaverne ganske bogstaveligt…

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  snaphanen

Trump er ingen dom mann han, litt upolert, men…harde tider behøver harde åtgjerder.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  snaphanen

..hatet av venstern..lyder bra i mine ører så lenge han blir president..og kan bestemme.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  snaphanen

Jag hoppas han vinner, om så bara för att svensk media absolut inte vill ha honom. Man vet ju inte hur han blir som president, om han nu blir vald.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lenn

Skal enorme flyktningeleire etableres på gresk jord. Går Hellas med på dette. Skal Natobåter bare joine redningsbåtene som allerede opererer der nede. Ja Nell, naturligvis skulle Natobåter returnere de såkalte “flyktningene” tilbake til Tyrkia og Libya evnt. et tryggere land enn Libya.

Jens Stoltenberg – talerør og nikkedukkemann.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x