19
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 1818
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2016 har hele tiden tegnet til at blive broget. Hvor mange skal dø i år?

The British head of Europol has warned that as many as 5,000 ISIS-trained jihadists are wandering free in Europe. Rob Wainwright, chief of the EU’s police agency Europol, said the agency believed between 3,000 and 5,000 jihadists have been able to slip back into Europe after training with ISIS in the Middle East. ‘Europe is currently facing the highest terror threat in more than 10 years,’ Mr Wainwright told Germany’s Neue Osnabrucker Zeitung newspaper.

‘We can expect [ISIS] or other religious terror groups to stage an attack somewhere in Europe with the aim of achieving mass casualties among the civilian population.’He added that the increasing number ‘presents EU member states with completely new challenges’. 5,000 ISIS jihadists at large in the EU: Huge numbers of terrorists have slipped back into Europe after being trained in Iraq and Syria, – «Grösste Terrorgefahr seit zehn Jahren»

Til gengæld kan ISIS måske klare, hvad intet rationelt argument hidtil har kunnet, helt at få stoppet enhver muslimsk indvandring til Europa . Den kommende plage ganske snart: Europe on verge of new swarm of refugees. But Europe isn’t ready for them Last chance for the refugee crisis og Terror warning as 6,000 refugees arrive on Lesbos in just three days with no end to the human tide of misery

Dan Parks syrlige kommentar

til de i det store hele ubekymrede og uvidende europæere. Nå ja, de bryder sig ikke om islam eller åbne grænser, men det er ikke så vigtigt for dem, så de gider flytte deres kryds ti centimeter.

12729331_10153218930222531_7887134581400204977_n

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn
Bjørn
6 years ago

Kryptozionisten Merkel skulle i følge rygtebørsen have anskaffet sig en hacienda i Paraguay.

https://www.youtube.com/watch?v=GqGbI8FnKSo

PS: Christoph Hörstel var viceredaktør på Phönix’s fjernsynsnyheder før han forlod opdragsjournalistikken.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Bjørn

Du mener Nazisten Merkel, ikk’? … ligesom sine forgængere, fx Eichmann, planlægger kujonen af flygte.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg lover å respektere og ikke misbruke det faktum jeg har merket meg; At takhøyden her på Snaphanen er litt høyere enn “hvor som helst”. Ulike grunner til det – jeg skjønner. Men om jeg får lov så vil jeg omskrive for anledningen Madeleine.Albrigth sine ord (Us tidligere utenriksminister (polsk opphav): ….”der finnes et sted i helvete for dem som mener at kvinner skal hejes fram og beskyttes uansett, selv når de søker å ødelegge hele fredelige kontinent”. M.a.o. kall en spade for en spade, for her har åpenbart seg nok en despot – det ser vi alle, og knapt… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Bjørn

Det har jag också läst flera gånger redan, pengar har hon så det räcker, i motsats till oss andra.

Lenn
Lenn
6 years ago
Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lenn

Då hände detta kanske i en buss på Sicilien?

https://www.netzplanet.net/nur-so-geht-es-busfahrer-zeigt-wie-mans-macht/

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Den kender jeg godt, ja, og det er vist rigtigt, at den er fra Italien. Man hører heller ikke om så mye bråk med muslimer i Italien, synes jeg. De vover nok ikke.

Lenn
Lenn
6 years ago

What else is new, Europol??! Det vidste vi andre godt, og det har vi vidst længe. Det kan ikke reddes, det her, men det tror jeg, at de fleste herinde godt ved. Enten må man henrette halshuggerne, eller også dræber de i vore gader. Hvad vælger dumme Europa mon…? I ægte venligbo-stil vælger man nok at lade Europas befolkning bøde for Merkels åbenlyse psykopati. Hvornår mon de finder ud af, at de skal internere okkupanterne og begynde at blokere flere både fra at lægge til kaj i Grækenland og Italien?? Det skal de velnærede, snotforkælede EU-‘ledere’ vel bruge 100 møder… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

“5000?”

Jeg tror roligt at vi kan gange det antal med ti… Hertil kommer den potentielle trussel fra de mange millioner muslimer som allerede – mod europæernes ønsker – er lukket ind i EU.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Myndigheder og beslutningstagere der opfører sig som naive børn er på sæt og vis stadig børn, og de bør retteligt fratages myndighed og beslutningsret for hele samfund. Det kræver alternativer haves eller skabes til førte politikker og ansvarlige personer findes til de aktuelt formelt ansvarlige personer og førte politikker.

Ændring af retningsgiven for kommaer ændrer nu engang intet på verdens grusomhed.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Invasion – ja tak – det er et godt slogan.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Jeg forstår ikke helt den frygt for 5.000 terrorister? Hvis man ved, at ca. det antal er vendt tilbage, må man også kende deres navne, opholdssteder osv. Herefter er det blot atsamle op og eventuelt likvidere på forhånd. Når lille Danmark havde forberedt at arrestere og internere ca. 55.000 venstreorienterede og usikre personer i Danmark, i de 14 dage før ballonen gik op, så er 5.000 spredt ud over Europa jo en småting for de virkelig hårdslående sikkerhedstjenester i feks. England og Frankrig. Også de lande havde planer, hvis “ballonen går op”. Her er en lille You Tube, som sikkert… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Snorrason, jeg tror nu, at du har glemt at vedhæfte linket 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Lenn
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Jeg prøvede lige at vade ned igennem “memory lane”… Det forekommer mig, at vi var både multietniske og multikulturelle, i samtlige Europas metropoler, før muslimerne gjorde deres indtog.
Vores nuværende situation må andre venligst gerne gøre rede for…

invernes
invernes
6 years ago

Europol: 5000 ISIS-kæmpere i Europa , får håpe deres terror kun rammer politikerne som har invitert dem hit , og de politisk korrekte svina / drittsekkene som roper welcome.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  snaphanen

Helt enig 🙂

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Men en hund bider jo ikke den hånd, der føder den…

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago
Reply to  invernes

5000 ISIS-kæmpere skal vi ikke frygte…. Men vi skal frygte for, at når Rusland og Asad er færdige med ISIS i Syrien… Så rykker hele ISIS og Mellemøstens hellige krige til Europa…. Er det 50mio Muslimer der allerede er i Europa..????

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Hestehandleren

..men dom som redan er i Europa er jo Så snella….Haha…

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x