22
feb
Seneste opdatering: 23/2-16 kl. 1641
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ved vores geniale politikeres mellemkomst efterhånden kendt af kvinder i hele europa, at ikke mange muslimske mænd kan tåle en afvisning. Den lokale don Muhammed bliver afvist af kvinden til højre, og så slår han hende selvfølgelig. Krænkningen er for meget for ham. Det skulle han nu ikke have gjort!

Det er altså hvad europiske kvinder takket været politikerne, er nødt til at lære: Den præmoderne kurtisering. Pigen er kineser, der er mere hjemme i pæren på dem, ved jeg af meget gammel erfaring. Hvis Danmark have indtaget 500.000 kinesere i stedet for muslimer, ville vi hverken have sociale eller økonomiske problemer med dem, selvom jeg også ville syntes en halv million var noget i overkanten. Men det danske Folketing havde ikke hjerne til andet, de er jo ikke kinesere.

(Gennemsnitsintelligensen i Hong Kong er 108, i Somalia er den 68, i Afghanistan 84. Europa masseimporterer ikke bare brutalitet, men også dumhed. Resultatet ses allerede med overtydelighed på vore gader og i skolen og fængslerne, og det ses mere end nogen andre steder i Sverige. Læs i den forbindelse Ralph Pittelkows Debatten om udlændingepolitikken kan til syvende og sidst koges ned til én sætning: Se hvad der er sket med Sverige! og Morten Uhrskov om den svenske skoles fald i PISA.)

Totalt kaos på Balkan-ruten

For nylig sagde den danske statsminister: Vi kan ikke klare et år mere med flygtningekrise. Som man ser har Tyrkiet gjort absolut nul, og nu myldrer tusinderne ind i Grækenland. Man kan godt love Løkke allerede, at det bliver værre i 2016. Hvis europæerne bestemmer sig til at stoppe dette, kan de godt indstille sig på, at de kommer til at leve under belejring i al overskuelig fremtid. Der er flere som vil ind i EU, end som bor her allerede, og det vil tiltage i hele næste generation. Der er altså IKKE tale om en krise. Det er sådan noget uvidende, danske kunstnere fra det indvandrerfrie Gentofte ikke rigtig begriber, men de kommer på forsiden med vrøvlet alligevel. Så skriver de en virkelighedsbefriet smøre i avisen og føler sig “samfundsbevidste.”

Intet kan stoppe flygtningene! Ud for ​​Grækenlands kyst drukner folk der flygter til Europa ugentligt. De, der har formået at nå fastlandet, står overfor lukkede grænseovergange og pigtråd. Deres situation synes håbløs.

Egentlig skulle over 5000 flygtninge til den overfyldte lejr i Polykastro ved grænsen med bus, men busserne kører ikke. Der er totalt kaos i grænsebyen Idomeni fordi det makedonske grænsepoliti kun lukker et bestemt antal ind før de lukker grænsen helt.

Alene i havnebyen Piræus ankom tre færger med 4.100 flygtninge igen i morges. 50 busser var der klar til at bringe folk mod nord til Polykastro og Idomeni. Nu kører disse busser ikke længere på grund af kaos. Makedonien lukker ikke afghanere ind, og de udgør 20 procent. De hober sig nu op i Grækenland

Bare de første 20 dage af februar kom ifølge FN’s Flygtningehøjkommissariat UNHCR 31,318 flygtninge fra Tyrkiet til Grækenland. Og det i dårligt vejr.De seneste tre dage er antallet af indkomne flygtninge steget dramatisk – helt op til niveauet for forsommeren 2015. Fra Tyrkiet kommer hver dag mere end 4.000 flygtninge til de græske øer ud for Tyrkiets kyst til. Hidtil i år var det daglige i gennemsnit ikke mere end 2000.

Tyrkiet har åbnet sluserne. Senest tirsdag ventes de første 100 000 flygtninge at være kommet den vej. Intet er ændret på den tyrkiske side, hvor flygtninge stadig frit kan sætte over til Grækenland.Gennem Grækenland kan op til to millioner komme i år. Alene fra fredag til søndag reddede den græske kystvagt 1.600 flygtninge i det Ægæiske Hav fra at drukne. Fra EGAL, WAS DIE POLITIK UNTERNIMMT. Nichts hält die Flüchtlinge auf! (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget fra Snaphanen […]

Lenn
Lenn
8 years ago

Denne Jim Bakker-video beskriver det lumpne Tyrkiets rolle i det, der foregår nu. http://www.sokelys.com/?p=14568 Hvis ikke Europa tager militæret i brug og fysisk stopper ‘flygtningebådene’, så kan Europa med garanti ikke reddes efter i år.

Lucifer451
Lucifer451
8 years ago

Ett syn for guder.

Afrika og Midtøsten flytter til Europa.

Når jeg leste som barn disse tegneserier som viste “verden etter katastrofen” – der alt bare ligger i ruiner – jeg trodde aldri jeg skulle oppleve det i min levetid.

GOvSx
GOvSx
8 years ago

Ny video – for lesere av Snaphanen er det nok kjent – men jo flere videoer om emnet – jo bedre.

Muslims Sexual Emergencies
Inside the sexual mind of a Muslim man, we have to make a few sacrifices, to enjoy all the wonderful things these men bring to Europe. 15 minutes, but it may open your eyes and make you more tolerant, but than again maybe not.
http://www.liveleak.com/view?i=cb8_1456142780

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  GOvSx

Ja, og læg mærke til psykopat nr. 2 i videoen: Han er jo helt empatisk – wow! Han kan godt se, at hvis én pige skal have sex med 400 muzzies, så er det lige i overkanten… man tager sig til hovedet over de udyr!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

“Makedonien lukker ikke afghanere ind, og de udgør 20 procent. De hober sig nu op i Grækenland”. Hvor længe holder lande, som Makedonien, til presset? Hvor længe holder Østrig om kun at tage et begrænset antal til presset fra Tyskland

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Min nye favoritvideo – bare synd den er så sløret 😉

Svend
Svend
8 years ago

Osse min – jeg håber, at den ikke er svindel. Jeg har haft en del kvindelige kinesiske studerende. De er fantastisk dejlige – kloge, høflige, beskedne. Og super intelligente – mere end rigeligt til stemmeret.

Marie Vov
8 years ago

Nu er det jo Tyskland som bestemmer EUs politik. Mere præcist, Merkel. Vi venter tålmodigt på at AFD, som gerne ser militæret indvolveret i opretholdelsen af grænserne, får noget at skulle have sagt i Tyskland.

Anna Svensson
8 years ago
Reply to  snaphanen

Tyvärr motarbetas och behandlas de på samma vidriga sätt som SD.

pica_pica
pica_pica
8 years ago

Under lång tid har Erdogan spelat falskt och visat att han inte är att lita på. Vilka tjänar på att smuggla dessa migranter till Grekland? Jo, turkar. De har t o m fabriker för att göra dåliga gummiflottar och livsfarliga flytvästar. Dessutom har många migranter liksom Aylan Kurdis pappa bott och jobbat i flera år i Turkiet innan de blev “flyktingar” igen. Så visar det sig att Kurdi var flyktingsmugglare som inte bara tog betalt av de andra i båten utan också var den som körde den. De makthungrige islamisten Erdogan har också spelat under täcket med IS. Det är… Read more »

Anna Svensson
8 years ago

Att ingen av alla dessa politiker kommer på idén att skicka de muslimska flyktingar till Saudiarabien eller något annat muslimskt land. Där finns både plats och pengar, i Saudiarabien står ju tre miljoner platser till förfogande, med hotellstandard, som inte behövs förrän nästa år, och då endast under en vecka.

Svend Andersen
8 years ago

Ifølge Walid Shoebad:

“Greek Orthodox Bishop Nisyros Nathaniel of the Island of Kos revealed this past weekend on Greek radio that foreign reporters are paying Muslims “refugees” 20 Euros each to play drowning victims in order to stir up more sympathy for the “refugee” cause.

There truly is no depth to which these people will not stoop, no means which they will not utilize in order to realize their ultimate end: the religious, cultural, and ethnic destruction of Europe and the European people through the rise of Islam.”

http://shoebat.com/2016/02/22/foreign-reporters-are-paying-refugees-20-euros-a-person-to-pretend-to-be-victims-of-drowning/

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Minér farvandet, så stopper det. Eller retunér dem tilbage til Tyrkiet

jasminum
jasminum
8 years ago

Og europas statsledere gleder seg, iallefall de av dem som kjenner på solidaritet med Mutter Angela, hun med det store hjerte, we know …. pst. og egen agenda for sønderrivelse av noenlunde fredelige land.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago
Reply to  jasminum

Mutter Stazi holder ikke mere end højst året ud.
Hun har lavet stor skade i hendes regeringstid, det ser man på balladen i Tyskland.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x