23
feb
Seneste opdatering: 24/2-16 kl. 0647
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forrygende vejr, han fik idag. Lad mig gætte, hvem han har interviewet: Lars Vilks, Peder Fjordman Jensen, Dan Park, Nicolai Sennels, Lars Hedegaard……Det bliver lidt af en føljeton den næste uges tid. De der så hans reportager fra Paris (1 og 2) efter terroren, ved det bliver fremragende TV.

Ezra Levant (3)

Ezra Levant i København/Malmø

I’ll be visiting Malmo, Sweden along with Cologne and Stockholm, talking to ordinary people as well as political activists and artists about the effects of mass Muslim immigration, the rise in censorship and other issues.The main question is:

Is this what Canada will look like if we continue on our present course? Throughout this week, I’ll be filing brief reports like this one.Then once I’m back in Toronto, we’ll bring your longer, in depth videos about what I’ve learned. So stay tuned! Rebel Media

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Hade precis sett senaste avsnittet av Supergirl på Dreamfilm. Tänkte ge mig i kast med nya X-Files men då hade sajten blivit hackad av militanta kurder. Tydligen är inte ladorna tommare än att vi har råd att skänka hundratals miljoner till diktaturer. Tack för pensionsbromsen, regeringssvin!

http://screenshot.co/#!/a8c8ba16fa

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Självklart har jag sett den hönan eller var det hen …

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Dagens gode grin / skratt 😉
comment image?oh=8f929250d01f7be1fe0c4418a08810b6&oe=5726E1A8

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x