25
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 1812
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Another ONE MILLION migrants are on their way

Havde det ikke været EU’s grænsechef, havde det ikke været så foruroligende. Danske politikere og medier pludrer imens om det ligegyldige, konservative parti, og DR holder sine seere i den illusion, at deres lille land ikke risikerer at blive fejet af landkortet på ganske få år. DE forstår hverken problemets omfang eller dets natur. Alt afhænger nu af, om de bliver stoppet på Balkan og hvor mange EU lader slippe over Middelhavet. Danske politikere “har forlænget grænsekontrollen tre måneder.” I maj kan der være tusinder, der vil krydse den hver dag.

A million more migrants will arrive in Europe this year, the EU’s borders chief declared yesterday.Fabrice Leggeri said it was impossible to halt the flood of arrivals who already number 110,000 this year. ‘Experience has shown that fences and patrols at sea do not stop the refugees,’ he added. Michael Gove said EU immigration policies were causing misery, with free movement diktats stopping the UK choosing who it wanted to let in. The Justice Secretary said this meant Britain could neither be ‘humane’ to refugees nor ‘wise’ economically. Another ONE MILLION migrants are on their way: Borders chief warns of huge new influx to Europe this year as Michael Gove says Britain has no control over who we let in.

Cutting the influx of migrants is now a ‘question of survival’ for Europe, warns Austria as it blasts the EU for failing to tackle the crisis

Austria warned yesterday that reducing the record influx of migrants was a ‘question of survival’ for the European Union.Vienna has come under fire from Germany and Greece for imposing daily limits on the number of migrants that can apply for asylum or pass through to other countries.

‘We have to reduce the influx now. This is a question of survival for the EU,’ Austrian interior minister Johanna Mikl-Leitner said after the talks. Austria believes measures are necessary because the EU has failed to get off the ground any effective common response to the continent’s biggest refugee crisis since 1945.

Jeg blev mindet om denne, der godt kan tåle en reprise:

A lesson on immigration from an American Indian

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jacques_dbiann
jacques_dbiann
6 years ago

Solide hegn og mure virker og patruljer til havs der vender bådene rundt virker også. Det ser vi ved Australien. Manden lyver.

Lenn
Lenn
6 years ago

Det hele er jo ved at gå totalt amok! Narcissisten Zuckerberg trues af isis http://pamelageller.com/2016/02/facebook-and-twitter-fatwas-isis-threatens-mark-zuckerberg-and-jack-dorsey-with-death.html/ , Merkel laver handelsaftaler (krigsmatierel) med Saudi, som til gengæld gerne vil bygge 200 nye moskeer i Tyskland, og Merkel lader EU-penge fosse ned til Erdogan, der med et rævegrin så tømmer sine flygtningelejre ind i EU. Oveni dette har jeg så netop læst, at en ægyptisk avis påstår at have bevis for, at Obama er medlem af det Muslimske Broderskab! Om det sidste er en gammel nyhed, ved jeg ikke, men jeg har hele tiden ment, at han var muslim og aldrig burde have… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Problemen hotar sig för den feministiska svenska “regeringen”.

De inser inte hotet från Islam För deras del är det stora hotet Putin.
Hotet består i hans raljerande vad det gäller svenska politikers tillkortakommanden.
Sveriges politiker har tagit över DDR;s agenda och vill omdana det svenska samhället enligt
George Orwells visioner i boken 1984. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/02/25/obefogad-rysskrack/

Lotta
Lotta
6 years ago

Det här kommer bli en “utmaning”.

jasminum
jasminum
6 years ago

Den tyske kansler Angela Merkel vil ikke stenge grensene, hun står imot alle forsøk. Jeg mener Angela Merkel = EU. DETTE er villet politikk knyttet til US oliarkene sine motiver som er ganske så avskyelige. EU har dem som oppdragsgivere. Oppdater dere gjerne på denne bloggen, skulle ønske det, men må innse at dette er seriøs, gravende journalistikk som ikke kan underslås. Hvordan få dette ut; doc.no sletter meg hver gang jeg uttaler begrepet/uttrykket NWO, det er da et kjent uttrykk eller? … og oftest brukt som de liberalistiske globalistenes mål.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  jasminum

Merkel ger sig inte förrän Tyskland har förstörts totalt en gång för alla, och Sverige hänger gladeligen med.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Vi kan spekulere i hennes merkelige motiver. Jeg tror hun har hengt seg på US-globalistenes ønske om verdensherredømme (oi, der våget jeg meg utpå igjen). Jeg tror vi må dra inn EU i diskusjonen, Merkel/EU synes å være anglo/amerikanske-oligarkers trofaste samabeidspartnere. EU infrir flere og flere av US-industriers ønsker via deres lobbyvirksomhet. Det er knapt til å komme forbi. Merkels Wilkommenanonsering til asylsøkere, hennes anmodning (les: KRAV) som lød: “Wir schaffen das” var tilsiktet. EU sin manglende vilje til å gjøre noe med situasjonen i Middelhavet sier sitt, Sveriges handlinger likeså, Andre lands knebøying for alle utdaterte konvensjoner likeså. Rent… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  jasminum

Jag gillar faktiskt Putin, i den mån man nu kan gilla en politiker, dessutom en som man endast känner från media. Merkel och Tyskland finns det säkert mycket att säga om som vi inte ska veta. Somliga kallar det för konspirationsteorier, men enligt min erfarenhet har de ofta visat sig vara sanna, det är ganska invecklat, men sök på Youtube om du är intresserad i hur det förhåller sig t ex med Tyskland och medborgarskap efter kriget.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Les bloggen til Lars Bern, der finner du Putin med “på tapetet”, dvs hans (Berns) søken etter sannheter. Anglo-amerikanskje oligarker driver hensynsløs, propaganda mot Putin; og vil at vi skal kjøpe søppelet de produserer. Ledd i eks. Soros skitne plan, ref. også intervjuet i svenske DN. P.s. Berns blogg er på svensk. Stilen er flott pedagogisk 🙂

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  jasminum

Tack för tipset. Samtidigt vill de på alla sätt förhindra att Tyskland lierar sig med Ryssland. Jag brukar läsa Lars Berns blogg.

selma
selma
6 years ago
Reply to  jasminum

Veldig bra at du oppga lenke, takk for den. Jeg skal skrive den ned og mangfoldiggjøre for å dele ut til andre interesserte. Her ble det en klargjørende oversikt over hvem som gjør hva, og hvorfor. Ertresvåg fikk rett igjen. Ja, dette kaller jeg også seriøs og nødvendig gravende journalistikk. Det er merkelig og uventet at doc.no stopper bruken av begrepet NWO. Det benyttes ellers mye i flere sammenhenger, ser jeg.Jagland, Rompuy, Peter Sutherland har alle sagt at nasjonalstaten skal bort, PS til og med at migrantflommen er en måte å ødelegge nasjonalstaten på. Skulle sagt mer her, men virkeligheten… Read more »

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  jasminum

Doc.no ser ut til å ha et noe problematisk forhold til NWO, det har jeg også fått merke. Virker som om de prøver å holde debatten på et strengt empirisk, ikke-konspiratorisk nivå. Man da er det altså enkelte ting man ikke får opplyst almenheten om, ting det tross alt er viktig å få mer debatt om. Selv om alt som skjer er forvirrende, tror jeg ikke det hjelper stort å gjøre enkelte emner tabu.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  achantus

I rest my case. De gjør uansett en fabelaktig jobb; den står det respekt av. Lars Bern tar jeg følge med videre. Hans analytiske evner er formidable, kloke og etterettelige, og som jeg ser det høyst nødvendige bidrag i den fasen som utspiller seg idag. Jeg lærer at han har et utbredt internasjonalt nettverk, og tilsammen utgjør dette et håp for etterhvert å få satt ord på hva disse oligarker gjennom over huindre år har befattet seg med. Og befattER seg med enn idag. Her er mange spørsmål rundt EU-dannelsen, deres ambisjoner. Vi vet at nasjonalstaters regjeringer pr idag har… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  achantus

Doc.no har visst ansat en moderator fra Nordkorea….

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  snaphanen

hehe! Ja, tænk engang! Det er lang tid siden, og jeg vidste ikke hvorfor, for jeg syntes, at jeg skrev bevidst ‘pænt’, som nordmænd vil ha det (jeg kender udmærket den norske kultur). Problemet er, at de egentlig vil have det sødladent og vammelt, og det gider jeg godt nok ikk’! Derfor frekventerer jeg ikke den side længere. Gider ikke censur.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lenn

Ha,ha,ha (unnskyld, også doc. (hikst)…

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  jasminum

Men undgå Sydamerika, for det er der, fallerede nazister plejer at tage hen, når jorden begynder at brænde under dem…. Merkel har efter sigende købt hus derovre. Grønland, Sibirien og Australien bliver nok nogle af frizonerne. Canada er ligeså sygt som Europa nu.
PS: Estimatet lyder på hele 3 millioner okkupanter/jihadister i år, ikke blot én mio. De vil åbenbart flytte hele Syrien herop. Dernæst sikkert Afganistan. Europa er så sygt og dumt, at det faktisk fortjener at bukke under.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Fabrice Leggeri said it was impossible to halt the flood of arrivals who already number 110,000 this year. ‘Experience has shown that fences and patrols at sea do not stop the refugees,’ he added.

The Big Lie.

Hegn virkede for Sovjet, det virker for Sydkorea, det virker for Kina, det virker for Israel og det virkede for Europa foer vi lod EU varetage graensekontrollen.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Det er viljen til et effektivt hegn, der mangler. Når folk ved, at de bliver samlet op og sejlet ind til EU, fortsætter det. Kun hvis de ved med 100 % sikkerhed, at de bliver sendt tilbage til Tyrkiet, vil strømmen ende. Altså vi skal have gang i NATO krigsskibe.

Torben Caroc
Torben Caroc
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Ja, hegn virker. Men kun hvis de støttes af fysisk magt. Ansigt til ansigt. Det forstår alle andre end europæere. Verdensmestre i naïvitet. Det nærmeste magt vi kommer, er at smide bomber fra fly, så at man slipper for at se ofrene – eller kan påstå at det er precisionsbombning uden menneskelige tab.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
6 years ago
Reply to  FelixKrull

En mycket bra parodi och en parallell till det som händer i Europa även om koloniseringen sker på ett annat sätt. Den rekommenderas för alla och del 2 finns på youtube.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x